osakis21 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Να κάνω και γω μια ερώτηση...Με το Τ310 μπορείς να δεις video από sites όπως το project free tv; Επίσης live stream αγώνες μπόρεις να παρακολουθήσεις; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Παίδες είμαι μεταξύ του tab 3 8.0 και του tab 4 για βοηθήστε λίγο στην επιλογή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Παίδες είμαι μεταξύ του tab 3 8.0 και του tab 4 για βοηθήστε λίγο στην επιλογή :) Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στο tab 4.8.0 γιατί με αυτό μπορεί να γίνει σύγκριση . Στην πραγματικότητα δεν νομίζω ότι έχουν καμιά ιδιαίτερη διαφορά εκτός από την τιμή. Το tab 3.8.0 , ιδιαίτερα το Τ-311 (3g) από το οποίο στέλνω τούτο το μήνυμα από κάποια παραλία στην αργολίδα , είναι ένα καταπληκτικά τίμιο ταμπλετάκι που έβαλε στη ναφθαλίνη το Note 10.1 8000 μου , ιδιαίτερα λόγω της φορητότητάς του .και βέβαια των χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων του που προσωπικά μου αρκούν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στο tab 4.8.0 γιατί με αυτό μπορεί να γίνει σύγκριση . Στην πραγματικότητα δεν νομίζω ότι έχουν καμιά ιδιαίτερη διαφορά εκτός από την τιμή. Το tab 3.8.0 , ιδιαίτερα το Τ-311 (3g) από το οποίο στέλνω τούτο το μήνυμα από κάποια παραλία στην αργολίδα , είναι ένα καταπληκτικά τίμιο ταμπλετάκι που έβαλε στη ναφθαλίνη το Note 10.1 8000 μου , ιδιαίτερα λόγω της φορητότητάς του .και βέβαια των χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων του που προσωπικά μου αρκούν . 99% για το 311 σκέφτομαι κ εγώ , δεν εχω απαιτήσεις ιδιαίτερες απ το ταμπλετακι οπότε θα με καλύψει σίγουρα . Σε ευχαριστώ για την απάντηση !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 99% για το 311 σκέφτομαι κ εγώ , δεν εχω απαιτήσεις ιδιαίτερες απ το ταμπλετακι οπότε θα με καλύψει σίγουρα . Σε ευχαριστώ για την απάντηση !!! Και εγώ θα σου πρότεινα το tab 3 8.0 είτε wifi, είτε το 3G (αυτό έχω και εγώ T-311). Εκτός από το ότι είναι πιο καινούργιο σε χρονολογία, δεν υπάρχει σημαντική διαφορά. Το αντίθετο μάλιστα θα έλεγα, αφού το tab 4 8.0 έχει κάμερα 3.15MP σε αντίθεση με τα 5MP που έχει το προηγούμενο. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) παιδια καλημερα, σκεφτομαι να αγορασω το ταμπλετ με wifi μονο, δουλευει το Usb modem tis cosmote για να εχει συνδεση 3g???? http://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?id=1321¤tCMSArticleId=1321 Edited July 15, 2014 by redribo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Το στικάκι είναι για windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Λυση για να παρει 3g απο usb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Μόνο από εξωτερικό 3g router. Υπάρχουν και κάποια με μπαταρία gia 4-5 χρήστες. Αν το χρειάζεσαι. δίνεις κάτι παραπάνω όμως και παίρνεις με 3g ή 4g και γλυτώνεις τα περιττά αξεσουάρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Πηρα τελικα το 3g,ευχαριστω για την βοηθεια, Απο οτι διαβασα δεν εχει αναβαθμιση ακομα, Ερχοντε OTA? Η χειροκιτητα απο pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Καλορίζικο. Δεν θα μετανιώσεις σίγουρα. Το 4g το χρησιμοποιώ και εγώ σαν κύριο τηλέφωνο πια. Και για έξω με bluetooth είναι μια χαρά. Αναβάθμιση έχω διαβάσει ότι θα έρθει. Ήδη έχει γίνει η αρχή σε Γαλλικής προέλευσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvar Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Παιδιά το 311 υποστηρίζει 3g ή και 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 3g ειναι το 311 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Δευτερη φορα που το παραλαμβανω απ το eshop και ξανα δεν εχουν φτιαξει τιποτα, τελικα αλλαξα καλωδιο φορτισης και προς στιγμην λυθηκε το προβλημα, αλλα τωρα κανει παλι τα ιδια. Το βαζω στη φορτιση απ το 7% παει στο 43% επειτα απ το 63 παειψστο 100, κανω επανεκκινηση και βγαζει παλι 63. Εχω δοκιμασει να αλλαξω τον ανταπτορα και κανει παλι τα ιδια. Σκεφτομαι να το παω ο ιδιος στην σαμσουνγκ μηπως και βγαλω ακρη, ξερει κανεις που ειναι? Νομιζω επι της κηφισιας εχω δει ενα μεγαλο καταστημα samsung κοντα στο υγεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Σκεφτομαι να το παω ο ιδιος στην σαμσουνγκ μηπως και βγαλω ακρη, ξερει κανεις που ειναι? Νομιζω επι της κηφισιας εχω δει ενα μεγαλο καταστημα samsung κοντα στο υγεια. Προσωπικά μετά από πάρα πολλές καλές αξιολογήσεις που έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ θα σου συνιστούσα Smartec. Είναι αναγνωρισμένο service της Samsung (ώστε να γίνει εντός εγγύησης η δουλειά σου) και φαίνεται να έχουν τα πρωτεία και σε εξυπηρέτηση και σε χρόνο επισκευής. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Ευχαριστω θα το παω αυριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Προσωπικά μετά από πάρα πολλές καλές αξιολογήσεις που έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ θα σου συνιστούσα Smartec. Είναι αναγνωρισμένο service της Samsung (ώστε να γίνει εντός εγγύησης η δουλειά σου) και φαίνεται να έχουν τα πρωτεία και σε εξυπηρέτηση και σε χρόνο επισκευής. Είχα και εγώ πρόβλημα σοβαρό με τη μπαταρία του Τα-311 που έχω. Σχεδόν από τις πρώτες ημέρες που το πήρα (πλαίσιο), μου έκανε πολλά ‘’κουλά’’, φόρτιζε μέχρι το 50% και εκεί έμενε, έπεφτε αμέσως η μπαταρία μετά από μία φαινομενικά πλήρης φόρτιση κ.α. Το πήγα στη Samsung (Πάτρα), το κράτησαν περίπου έναν μήνα, μου είπαν ότι το πήγαν στα κεντρικά Αθήνα γιατί φαινόταν ότι είχε πρόβλημα με τη φόρτιση και όταν το πήρα, μου είπαν ότι του έκαναν αναβάθμιση:lol:. Τώρα, 3 περίπου μήνες μετά, το πρόβλημα έστρωσε, δεν εξαλείφθηκε τελείως, αλλά με όσα έχω διαβάσει σε διάφορα forums για την εξυπηρέτηση στη Samsung, δεν τολμώ να το ξαναπάω. Δεν έχω ασχοληθεί με τη smartec, γιατί θα πρέπει να απευθυνθώ Αθήνα, αλλά εάν το πρόβλημα χειροτερέψει θα απευθυνθώ εκεί. Αλήθεια, έχετε ακούσει κάτι για αναβάθμιση στο Τα-311; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Λογικα την 4.4.2 εννοουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Λογικα την 4.4.2 εννοουν Ναι, ενώ τα wifi (T-310) έχουν αρχίσει να παίρνουν την 4.4.2 τα 3G (T-311) που έχω και εγώ, δεν έχουν αρχίσει να αναβαθμίζονται, εκτός και έχω μείνει πίσω στην ενημέρωση. Είμαι ακόμη με την 4.2.2 Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) Προσωπικά μετά από πάρα πολλές καλές αξιολογήσεις που έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ θα σου συνιστούσα Smartec. Είναι αναγνωρισμένο service της Samsung (ώστε να γίνει εντός εγγύησης η δουλειά σου) και φαίνεται να έχουν τα πρωτεία και σε εξυπηρέτηση και σε χρόνο επισκευής. Τελικα το πηγα στην smartec, οι ανθρωποι εκει σωστοι επαγγελματιες το πρωι το αφησα το μεσημερι το πηρα. Χωρις πολλα πολλα αλλαξανε μπαταρια και φορτιστη. Οτι δεν εκανε το eshop σε 1,5 μηνα το καναν σε 4 ωρες. Πραγματικα ΜΠΡΑΒΟ τους! Το ταμπλετ μου το δωσανε φουλ φορτισμενο, να περιμενω να παει 15% και να το φορτισω για ενα οχταωρο ή κατευθειαν να το φορτισω οπως το πηρα για οχτω ωρες; Εχει διαφορα; Edited July 30, 2014 by Barimagas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Τελικα το πηγα στην smartec, οι ανθρωποι εκει σωστοι επαγγελματιες το πρωι το αφησα το μεσημερι το πηρα. Χωρις πολλα πολλα αλλαξανε μπαταρια και φορτιστη. Οτι δεν εκανε το eshop σε 1,5 μηνα το καναν σε 4 ωρες. Πραγματικα ΜΠΡΑΒΟ τους! Το ταμπλετ μου το δωσανε φουλ φορτισμενο, να περιμενω να παει 15% και να το φορτισω για ενα οχταωρο ή κατευθειαν να το φορτισω οπως το πηρα για οχτω ωρες; Εχει διαφορα; Όταν λες το πήγες, εννοείς ο ίδιος; Εγώ π.χ. που είμαι Πάτρα, εάν θέλω να απευθυνθώ μπορώ να το στείλω; Βέβαια θα πάρω τηλέφωνο εάν χρειαστεί, απλώς ρωτώ μήπως κάποιος άλλος έχει παρόμοια εμπειρία και να το έχει στείλει στη smartec. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Όταν λες το πήγες, εννοείς ο ίδιος; Εγώ π.χ. που είμαι Πάτρα, εάν θέλω να απευθυνθώ μπορώ να το στείλω; Βέβαια θα πάρω τηλέφωνο εάν χρειαστεί, απλώς ρωτώ μήπως κάποιος άλλος έχει παρόμοια εμπειρία και να το έχει στείλει στη smartec. Ναι ο ιδιος, λογικα μπορεις και να το στειλεις, κανε ενα τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Μεγάλη ησυχία στο νήμα. Αλήθεια έχουμε νεότερα σχετικά με την αναβάθμιση του Τ311 σε 4.4.2; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Μεγάλη ησυχία στο νήμα. Αλήθεια έχουμε νεότερα σχετικά με την αναβάθμιση του Τ311 σε 4.4.2; Κοιταω καθε μερα,αλλα μονο το τ310 παιρνει σε μερικες χωρες.Δοκιμασα αλλες rom αλλα ολες προβλημα με τον ηχο οταν μιλας σε κληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpen Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Καλησπέρα λέω να πάρω το 310 τι λέτε αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts