Jump to content

Lenovo P780

alexandrosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκιμασε αλλο flashtool και δεν δεν δεις κατι δοκιμασε να περασεις ξανα τους drivers. Το καλωδιο που βαζεις ειναι το δικο του; αν δεν βρεις ακρη δοκιμασε και σε ενα αλλο pc αφου πρωτα περασεις τοθς drivers.

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

παιδια με την τελευταια επισημη εκδοση firmawre ths lenovo πως λειτουργει το gps χρειαζεται καποιο πατσαρισμα για ευρωπη? ακομη πιο προγραμμα χρησιμοποιειται για gps?

• Administrators

Από τη στιγμή που η συσκευή προορίζεται για την ασιατική αγορά, το πείραγμα του gps.conf είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να γίνει.

Στις συγκεκριμένες συσκευές το Navigon έχει πρόβλημα συμβατότητας, μπορείς να δοκιμάσεις το sygic όμως.

Modpic.gif

παιδια με την τελευταια επισημη εκδοση firmawre ths lenovo πως λειτουργει το gps χρειαζεται καποιο πατσαρισμα για ευρωπη? ακομη πιο προγραμμα χρησιμοποιειται για gps?

Εγω εχω το IGO ΚΑΙ χωρις να εχω πειραξει τιποτα στο κινητο δουλευει αψογα!!:)

Από τη στιγμή που η συσκευή προορίζεται για την ασιατική αγορά, το πείραγμα του gps.conf είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να γίνει.

Στις συγκεκριμένες συσκευές το Navigon έχει πρόβλημα συμβατότητας, μπορείς να δοκιμάσεις το sygic όμως.

Γνωριζουμε την διαδικασια ?

Καλησπέρα παιδιά!

Έπειτα απο πολύωρη αναζήτηση στο νετ μου δημιούργησε εκπληξη οτι το συγκεκριμένο μοντέλο με βάση τα χαρακτηριστικά του και τις λειτουργίες του φαινεται πολύ δυνατό. Προσφέρει δυνατότητες σε οικονομική τιμή σε σχέση με άλλα μοντέλα.

Ενδιαφέρομαι να το παραγγείλω όμως πριν το κάνω θα ήθελα την γνώμη σας.

Μπορείτε να μου απαριθμήσετε τα αρνητικά σημεία του εν λόγω μοντέλου; Eπίσης τι συμβαίνει όσον αφορά το root και τη rom είναι εγκατεστημένα στην συσκευή; Σε περίπτωση που είναι λειτουργούν σωστά ή παρουσιάζουν προβλήματα;

Τέλος, αν το παραγγείλω απο το site minideal ισχύει κάποια έκπτωση για τα μέλη του φόρουμ;

ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

Αμήνννν:DΈφτασε Ελλάδα....

Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 13-10-2013 12:59 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Άντε λιιιιιιιιιγο ακόμα:D

Edited by vortex78

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

• Administrators
Καλησπέρα παιδιά!

Έπειτα απο πολύωρη αναζήτηση στο νετ μου δημιούργησε εκπληξη οτι το συγκεκριμένο μοντέλο με βάση τα χαρακτηριστικά του και τις λειτουργίες του φαινεται πολύ δυνατό. Προσφέρει δυνατότητες σε οικονομική τιμή σε σχέση με άλλα μοντέλα.

Μπορείτε να μου απαριθμήσετε τα αρνητικά σημεία του εν λόγω μοντέλου; Eπίσης τι συμβαίνει όσον αφορά το root και τη rom είναι εγκατεστημένα στην συσκευή; Σε περίπτωση που είναι λειτουργούν σωστά ή παρουσιάζουν προβλήματα;

Τέλος, αν το παραγγείλω απο το site minideal ισχύει κάποια έκπτωση για τα μέλη του φόρουμ;

Διάβασε προς τα πίσω τις απόψεις των κατόχων και θα καλυφθεις πλήρως. Η συσκευη είναι μια χαρά με εξαιρετική μπαταρία και κατα συνέπεια αυτονομία. Αυτό είναι το δυνατό της χαρτί σε συνδυασμό με τον premium αέρα που αναδύει.

Για κουπόνι δες εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4936458#post4936458

Modpic.gif

Καλησπέρα παιδιά!

Καλο ειναι φιλε αφου σε ενδιαφερει το κινητο και θες να το αγορασεις να ανατρεξεις λιγο στις πισω σελιδες του θεματος. Εχει ολες τις απαντησεις και θα μαθεις και εσυ παρα πολλα πραγματα για το κινητο ωστε να βγαλεις μια προσωπικη αποψη. Μπορει εγω να σου πω οτι ειναι το καλυτερο κινητο και οταν σου ερθει και το πιασεις στα χερια σου να πεις... Τι μου ελεγε αυτος ο καραγκιοζης.;)

Αυριο η Τριτη θα το εχεις!

Απο το στόμα σου και στων ΕΛΤΑ το αυτί...:lol:

Από ότι διάβασα εδώ,2 είναι τα βασικά που πρέπει να γίνουν στο κινητό.

Αγγλικό recovery και repartition...

Σωστά?

...LG Gpad 8.3...

Απο το στόμα σου και στων ΕΛΤΑ το αυτί...:lol:

Από ότι διάβασα εδώ,2 είναι τα βασικά που πρέπει να γίνουν στο κινητό.

Αγγλικό recovery και repartition...

Σωστά?

repartition? Εγω δεν εχω κανει τιποτα. Αγγλικο recovery εχω βαλει οδηγιες αλλα πρεπει να φορας κινεζικη ρομ και οχι ROW.

Λέγεται οτι στα MTK η διαθέσιμη μνήμη για εγκατάσταση εφαρμογών είναι μικρή,περίπου 1 γίγα.Κάνεις repartition και την φτάνεις γύρω στα 2,5.Λάθος?

Όσο για την rom θα ενημερώσω όταν το πάρω στα χέρια μου...

...LG Gpad 8.3...

Δεν το ξερω αυτο για το repartition. Αν το κανεις και βγαλεις ακρη να το γραψεις εδω να το κανουμε και εμεις. Καλο μου ακουγεται αν μπορει να γινει χωρις να εχει καποιο θεμα το κινητο. Το εχω διαβασει σε ενα ρωσικο φορουμ αλλα δεν ειχα δωσει βαση γιατι στα σχολια δεν ειχα δει θετικα μηνυματα.

http://lenovo-forums.ru/topic/1419-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%BC%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D1%8F%D1%82%D0%B8-mtk-6589/

• Administrators
Ναι, αυτό είναι και δουλεύει κανονικά. Φυσικά φροντίστε να έχετε πάρει τα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται (recovery - backup) για να είστε ασφαλείς σε κάθε πείραγμα.

Modpic.gif

καλησπερα παιδια εχει κανεις να προτεινε κανα καλο ζευγαρι ακουστικα με μικροφωνο που να λειτουργει το κουμπι απαντησης σκεφτομαι να παρω ta a jays one + http://www.jays.se/products/a-jays-one-plus τι θα προτεινατε εσεις ?

Αμήνννν:DΈφτασε Ελλάδα....

Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 13-10-2013 12:59 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Άντε λιιιιιιιιιγο ακόμα:D

Φιλε μου αν επιτρεπεται απο που το παρειγγειλες και ποσες μερες εκανε να σου ερθει?

Φιλε μου αν επιτρεπεται απο που το παρειγγειλες και ποσες μερες εκανε να σου ερθει?

Καλησπέρα.Το παρήγγειλα από minideal στις 24/9.Το έστειλαν στις 30/9 και το παρέλαβα σήμερα.

Λοιπόν,το κινητό όπως προείπα στο φίλο από πάνω το παρέλαβα σήμερα.Πρώτες εντυπώσεις ..... ΤΟΥΜΠΑΝΟ :D:D....

Φοβερή οθόνη,πολύ στιβαρό και ποιοτικό.Για τα λεφτά που δώσαμε,μην το πείτε ούτε του παππά:p

Στο προκείμενο,που αφορά τους ήδη κατόχους...

1.Το power bank που μου υποσχέθηκαν ως δώρο δεν υπήρχε στην συσκευασία;)

2.Model number: Lenovo P780_ROW.

Build Number : P780_ROW_S116_130828.Τι παίζει με αυτη τη rom?Η Ελληνική μετάφρασή της δεν είναι και πλήρης,και έχει ένα θέμα στην δεύτερη καρτέλα των ρυθμίσεων.Όταν είναι στα αγγλικά την καρτέλα character settings την δείχνει μια χαρά.Όταν γυρνάω στα ελληνικά την συγκεκριμένη καρτέλα την δείχνει "wide",δεν φαινεται η επεξήγηση της κάθε λειτουργίας.Το παρατήρησε κανείς?

3.Internal storage: Total 2,13gb Available 817 mb

Built in Storage : Total 1,46gb Available 1,44gb.

Edited by navi55

...LG Gpad 8.3...

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 15-10-2013 13:20 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 11-10-2013 13:37 IPS

Παιδια οπως βλεπετε το κινητο μου πρεπει να εφτασε στην Ελλαδα σημερα. Χαρηκα πολυ δε το περιμενα ακομη :lol::lol::lol::lol: . Λετε να το εχω μεχρι την Παρασκευη?

Καλησπέρα.Το παρήγγειλα από minideal στις 24/9.Το έστειλαν στις 30/9 και το παρέλαβα σήμερα.

Ευχαριστω μαν :)