aytach Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Γνωριζετε αν οι συσκευες που στελνει το minideal ειναι απο τις ελλατωματικες? Εφυγε χθες το δικο μου και δεν γινεται να ακυρωθει τωρα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) Μην ανησυχεις για το minideal, ειναι καθαρο μαγαζι. Επιπλεον, αν παρηγγειλες root και Αγγλικα ή Ελληνικα, το εχουν ηδη δοκιμασει κατα τα βασικα κ απαραιτητα φυσικα:-) (το να σου τυχει προβληματικο απο τον κατασκευαστη μπορει σε καποιο πολυ μικρο ποσοστο να συμβει απο οποιοδηποτε μαγαζι, για το pandawill το ανεφερα γιατι κατοπιν εορτης διαβασα απο πολλους για προβληματικα κ εκει το ποσοστο ειναι πολυ ... "περιεργο". Η δε εξυπηρετηση κατοπιν...απλα τραγικη, μονο με paypal βρισκεις ακρη).) Edited October 8, 2013 by nek4d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_VG7 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 παιδια καλησπερα μετα απο 20 μερες το πηρα και εγω το κινητο το αναβαθμισα στην τελευταια επισημη ρομ και το ροοταρα αλλα οταν προσπαθω να σβησω περιτες εφαρμογες δεν τις σβηνει καμμια ιδεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 το root checker σου λεει οκ? με ποιο προγραμμα πας να βγαλεις τις περιττες εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 παιδια καλησπερα μετα απο 20 μερες το πηρα και εγω το κινητο το αναβαθμισα στην τελευταια επισημη ρομ και το ροοταρα αλλα οταν προσπαθω να σβησω περιτες εφαρμογες δεν τις σβηνει καμμια ιδεα Με ποιο τρόπο πας να τις διαγράψεις; Εισαι σίγουρος ότι έχει γινει root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_VG7 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 ναι ειναι rooted και προσπαθω να διαγραωψ με το rootappdelete πχ διαγραφω to Lenovo safe και μετα απο λιγο εμφανιζεται ξανα καποια αλλη εφαρμογη να δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Δοκίμασε απεγκατάσταση με το link2sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 ή με το rom toolbox ή με το titanium backup (καλο ειναι πριν βγαλεις κατι, να κρατησεις backup, ιδιαιτερα αν ειναι του κατασκευαστη και οχι απλα μια εξτρα κινεζοεφαρμογη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 παιδιά παρήγγειλα σήμερα κ γω το κινητό για τον αδερφό μου από minideal. Τα μόνα που επέλεξα στις επιλογες είναι: Gift(Flim+Silicone case) google play(pre-install) Root(install) και έβαλα και την έκπτωση 10$ που είχε.. Πρέπει να προσέξω-διευκρινίσω κάτι άλλο? πχ. Να έρθει με ευρωπαϊκό αντάπτορα , να σταλεί σαν δώρο? Με απλό ταχυδρομείο επέλεξα αλλά για όλα τα αλλα που αναφέρω δεν είχε επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Ο αντάπτορας θα σου έρθει ούτως ή άλλως, ξέρουν ότι πρέπει να τον βάλουν από τη στιγμή που έρχεται Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 σε όλα τα άλλα πιστεύεις ότι είμαι εντάξει?? κάτι που ίσως μπορεί να παρέλειψα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Μια χαρά σε βλέπω, καλώς να το δεχτείς και υπομονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgis13 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 http://www.minideal.net/lenovo-p780-white-quad-core-mtk6589-1-2ghz-android-4-2-smartphone-with-1gb-ram-5-0-screen-camera-13mp.html Ξερει καποιος τι παιζει με το λευκο? γιατι δεν το βλεπω καπου αλλου εκτος απο minideal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 http://www.minideal.net/lenovo-p780-white-quad-core-mtk6589-1-2ghz-android-4-2-smartphone-with-1gb-ram-5-0-screen-camera-13mp.html Ξερει καποιος τι παιζει με το λευκο? γιατι δεν το βλεπω καπου αλλου εκτος απο minideal πρωτη φορα το βλεπω... πιθανοτατα τωρα βγηκε και επειδη η minideal εχει καλη σχεση με την lenovo, το δημοσιευσε πρωτη. αλλα δεν εχει κ μεγαλη σημασια, αργα ή γρηγορα θα ερθει σε πολλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Έχω πάρει tracking number από εχθές το μεσημέρι αλλά δε βλέπω πληροφορίες για την παραγγελία. Μήπως είναι νωρίς ακόμη ? Μόνο από την εφαρμογή του κινητού το έχω κάνει γτ από το site μου λέει: "We are experiencing a high volume of queries at the moment. Please try again later. We apologise for any inconvenience caused " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 μπορεις να δοκιμασεις σε αλλα site, αλλα ειναι πολυ νωρις ετσι κ αλλιως, φαντασου οτι δινουν tracking number πριν καν παραδωσουν το δεμα, το κανουν ηλεκτρονικα, οποτε μην μπεις ακομη στον κοπο να ψαχνεις. Υπομονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Απο 30/9 είναι Despatched to overseas...Τι γίνεται ωρε παιδια? Λένε οτι οφείλεται στον αυξημένο όγκο αποστολών του Singapore Post. Είδωμεν:( Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate6 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Απο 30/9 είναι Despatched to overseas...Τι γίνεται ωρε παιδια? Λένε οτι οφείλεται στον αυξημένο όγκο αποστολών του Singapore Post. Είδωμεν:( Και εμενα απο 29/09 ειναι Despatched to overseas....λογικα πρεπει να υπολογιζουμε γυρω στις 20 μερες.Γυρω στις 20 Οκτωβριου θα ειναι Ελλαδα υπολογιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1977 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Έκανα πατάτα και διέγραψα την εφαρμογή που στέλνει sms. Όσο κ αν έψαξα, δε βρήκα εφαρμογή που να σου δίνει επιλογή κάρτας για την αποστολή νέου μηνύματος. Βοήθεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Πως την εσβησες? Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1977 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Με το Clean master. Πάτησα λάθος τετραγωνάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Δεν ξερω αν υπαρχει καποια λυση. Ισως ξερει καποιο αλλο παλικαρι απο εδω. Εγω παντως στη θεση σου θα εκανα ενα back up επαφες εφαρμογες και μηνυματα και στο καπακι θα του ξανα περνουσα την ρομ. 20 λεπτα υποθεση ειναι ολο αυτο. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1977 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Back up τα έχω όλα. Το πρόβλημα μου είναι οτι κατι κάνω λάθος κ δεν ξανα περνάει η ρομ... Το πρωι την έβελα μεσα σε 10 λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) Αν εχεις περασει καλα τους drivers που ειναι το πιο σημαντικο και αφου το πρωι την εβαλες δοκιμασε με το ιδιο flashtool αν τωρα δοκιμαζεις με αλλο η αν τωρα δοκιμαζεις με το ιδιο και δεν μπορεις δοκιμασε αλλο τοτε δεν θα εχεις προβλημα. Που κολαει και δεν στην περναει; Edited October 11, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1977 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) Προφανώς κάτι κάνω λάθος και όταν συνδέω , κλειστό το τηλέφωνο, δεν κάνει τίποτα Με το που το συνδέω, μόνο τη μπαταρία να γεμίζει μου δείχνει Edited October 11, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts