Jump to content

Lenovo P780

alexandrosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωριζετε αν οι συσκευες που στελνει το minideal ειναι απο τις ελλατωματικες? Εφυγε χθες το δικο μου και δεν γινεται να ακυρωθει τωρα :(

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μην ανησυχεις για το minideal, ειναι καθαρο μαγαζι.

Επιπλεον, αν παρηγγειλες root και Αγγλικα ή Ελληνικα, το εχουν ηδη δοκιμασει κατα τα βασικα κ απαραιτητα φυσικα:-)

(το να σου τυχει προβληματικο απο τον κατασκευαστη μπορει σε καποιο πολυ μικρο ποσοστο να συμβει απο οποιοδηποτε μαγαζι, για το pandawill το ανεφερα γιατι κατοπιν εορτης διαβασα απο πολλους για προβληματικα κ εκει το ποσοστο ειναι πολυ ... "περιεργο". Η δε εξυπηρετηση κατοπιν...απλα τραγικη, μονο με paypal βρισκεις ακρη).)

Edited by nek4d

παιδια καλησπερα μετα απο 20 μερες το πηρα και εγω το κινητο το αναβαθμισα στην τελευταια επισημη ρομ και το ροοταρα αλλα οταν προσπαθω να σβησω περιτες εφαρμογες δεν τις σβηνει καμμια ιδεα

• Administrators
παιδια καλησπερα μετα απο 20 μερες το πηρα και εγω το κινητο το αναβαθμισα στην τελευταια επισημη ρομ και το ροοταρα αλλα οταν προσπαθω να σβησω περιτες εφαρμογες δεν τις σβηνει καμμια ιδεα

Με ποιο τρόπο πας να τις διαγράψεις; Εισαι σίγουρος ότι έχει γινει root;

Modpic.gif

ναι ειναι rooted και προσπαθω να διαγραωψ με το rootappdelete πχ διαγραφω to Lenovo safe και μετα απο λιγο εμφανιζεται ξανα καποια αλλη εφαρμογη να δοκιμασω

ή με το rom toolbox ή με το titanium backup

(καλο ειναι πριν βγαλεις κατι, να κρατησεις backup, ιδιαιτερα αν ειναι του κατασκευαστη και οχι απλα μια εξτρα κινεζοεφαρμογη)

παιδιά παρήγγειλα σήμερα κ γω το κινητό για τον αδερφό μου από minideal. Τα μόνα που επέλεξα στις επιλογες είναι:

Gift(Flim+Silicone case)

google play(pre-install)

Root(install)

και έβαλα και την έκπτωση 10$ που είχε..

Πρέπει να προσέξω-διευκρινίσω κάτι άλλο?

πχ. Να έρθει με ευρωπαϊκό αντάπτορα , να σταλεί σαν δώρο? Με απλό ταχυδρομείο επέλεξα αλλά για όλα τα αλλα που αναφέρω δεν είχε επιλογή.

• Administrators
Ο αντάπτορας θα σου έρθει ούτως ή άλλως, ξέρουν ότι πρέπει να τον βάλουν από τη στιγμή που έρχεται Ελλάδα.

Modpic.gif

http://www.minideal.net/lenovo-p780-white-quad-core-mtk6589-1-2ghz-android-4-2-smartphone-with-1gb-ram-5-0-screen-camera-13mp.html Ξερει καποιος τι παιζει με το λευκο? γιατι δεν το βλεπω καπου αλλου εκτος απο minideal

http://www.minideal.net/lenovo-p780-white-quad-core-mtk6589-1-2ghz-android-4-2-smartphone-with-1gb-ram-5-0-screen-camera-13mp.html Ξερει καποιος τι παιζει με το λευκο? γιατι δεν το βλεπω καπου αλλου εκτος απο minideal

πρωτη φορα το βλεπω...

πιθανοτατα τωρα βγηκε και επειδη η minideal εχει καλη σχεση με την lenovo, το δημοσιευσε πρωτη.

αλλα δεν εχει κ μεγαλη σημασια, αργα ή γρηγορα θα ερθει σε πολλους.

Έχω πάρει tracking number από εχθές το μεσημέρι αλλά δε βλέπω πληροφορίες για την παραγγελία. Μήπως είναι νωρίς ακόμη ?

Μόνο από την εφαρμογή του κινητού το έχω κάνει γτ από το site μου λέει:

"We are experiencing a high volume of queries at the moment. Please try again later. We apologise for any inconvenience caused "

μπορεις να δοκιμασεις σε αλλα site, αλλα ειναι πολυ νωρις ετσι κ αλλιως, φαντασου οτι δινουν tracking number πριν καν παραδωσουν το δεμα, το κανουν ηλεκτρονικα, οποτε μην μπεις ακομη στον κοπο να ψαχνεις. Υπομονη.

Απο 30/9 είναι Despatched to overseas...Τι γίνεται ωρε παιδια?

Λένε οτι οφείλεται στον αυξημένο όγκο αποστολών του Singapore Post.

Είδωμεν:(

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

Απο 30/9 είναι Despatched to overseas...Τι γίνεται ωρε παιδια?

Λένε οτι οφείλεται στον αυξημένο όγκο αποστολών του Singapore Post.

Είδωμεν:(

Και εμενα απο 29/09 ειναι Despatched to overseas....λογικα πρεπει να υπολογιζουμε γυρω στις 20 μερες.Γυρω στις 20 Οκτωβριου θα ειναι Ελλαδα υπολογιζω.

Έκανα πατάτα και διέγραψα την εφαρμογή που στέλνει sms. Όσο κ αν έψαξα, δε βρήκα εφαρμογή που να σου δίνει επιλογή κάρτας για την αποστολή νέου μηνύματος.

Βοήθεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(

Δεν ξερω αν υπαρχει καποια λυση. Ισως ξερει καποιο αλλο παλικαρι απο εδω. Εγω παντως στη θεση σου θα εκανα ενα back up επαφες εφαρμογες και μηνυματα και στο καπακι θα του ξανα περνουσα την ρομ. 20 λεπτα υποθεση ειναι ολο αυτο.

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

Αν εχεις περασει καλα τους drivers που ειναι το πιο σημαντικο και αφου το πρωι την εβαλες δοκιμασε με το ιδιο flashtool αν τωρα δοκιμαζεις με αλλο η αν τωρα δοκιμαζεις με το ιδιο και δεν μπορεις δοκιμασε αλλο τοτε δεν θα εχεις προβλημα.

Που κολαει και δεν στην περναει;

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

Προφανώς κάτι κάνω λάθος και όταν συνδέω , κλειστό το τηλέφωνο, δεν κάνει τίποτα

Με το που το συνδέω, μόνο τη μπαταρία να γεμίζει μου δείχνει

Edited by navi55
συνεχόμενα posts