zerv_5800 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Παιδιά Καλημέρα. Επειδή θέλω να πάρω ένα οικονομικό τηλέφωνο για την γυναίκα μου η οποία μετά από χρόνια θέλει να δώσει σύνταξη στο galaxy s2 της και θέλω να μου πείτε αν αξίζει η μετάβαση σε αυτό, ποιες οι διαφορές του με το s3 mini είναι καλύτερο? Έχει Καλή κεραία gps αν ποιανει καλά και αν κλειδώνει γρήγορα και τέλος πως με ποιόν τρόπο γιατί δεν θυμάμαι σάιτ κλπ τσεκάρεις αν είναι ευρωπαϊκό το κινητό η όχι. Ευχαριστώ Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 παρα πολυ καλυτερο απ το σ3 μινι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Merlin12 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Να ρωτήσω και εγω, επειδή έχω το s3 mini, αλλά θέλω να πάρω το s4 mini, πως είναι η αυτονομία του σε σχέση με το s3 mini; Είναι χειρότερη ή όχι, γιατί έχω φοβηθεί με όσα έχω διαβάσει... Θα παρακαλούσα να απαντήσουν όσοι έχουν δουλέψει και τα δύο και όχι υποθετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Να ρωτήσω και εγω, επειδή έχω το s3 mini, αλλά θέλω να πάρω το s4 mini, πως είναι η αυτονομία του σε σχέση με το s3 mini; Είναι χειρότερη ή όχι, γιατί έχω φοβηθεί με όσα έχω διαβάσει... Θα παρακαλούσα να απαντήσουν όσοι έχουν δουλέψει και τα δύο και όχι υποθετικά. θα ελεγα οτι το s4 mini εχει χειροτετη αυτονομια. με μια δευτερη μπαταρια εχω λυσει αυτο το προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Να ρωτήσω και εγω, επειδή έχω το s3 mini, αλλά θέλω να πάρω το s4 mini, πως είναι η αυτονομία του σε σχέση με το s3 mini; Είναι χειρότερη ή όχι, γιατί έχω φοβηθεί με όσα έχω διαβάσει... Θα παρακαλούσα να απαντήσουν όσοι έχουν δουλέψει και τα δύο και όχι υποθετικά. Κοιτα με jellybean ηταν καλυτερη η αυτονομια μπαταριας σαφως με κιτκατ ειναι χειροτερη αλλα με μια μπαταρια ακομα εισαι κομπλε εγω αυτο εκανα πηρα ενα battery kit με 30 ευρω και παντα εχω μια εξτρα μπαταρια μαζι μου κατα τ αλλα το τηλ τα σπαει κλασης ανωτερο απο το s3 mini ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα ελεγα οτι το s4 mini εχει χειροτετη αυτονομια. με μια δευτερη μπαταρια εχω λυσει αυτο το προβλημα To kitkat ειναι το προβλημα με jellybean η αυτονομια του ηταν σχετικα καλη ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά Καλημέρα. Επειδή θέλω να πάρω ένα οικονομικό τηλέφωνο για την γυναίκα μου η οποία μετά από χρόνια θέλει να δώσει σύνταξη στο galaxy s2 της και θέλω να μου πείτε αν αξίζει η μετάβαση σε αυτό, ποιες οι διαφορές του με το s3 mini είναι καλύτερο? Έχει Καλή κεραία gps αν ποιανει καλά και αν κλειδώνει γρήγορα και τέλος πως με ποιόν τρόπο γιατί δεν θυμάμαι σάιτ κλπ τσεκάρεις αν είναι ευρωπαϊκό το κινητό η όχι. Ευχαριστώ Μια χαρα σε ολα του ειναι προχωρα αφοβα απο κει και περα οταν ερθει το τηλ στα χερια σου πριν σπασεις την ταινια ασφαλειας παιρνεις τηλ στη samsung δινεις το imei που το γραφει εξω απο το κουτι και σου λενε για ποια χωρα προοριζοταν αν ειναι χωρα της ΕΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΕ ΟΧΙ ΕΥΡΩΠΗΣ το κρατας αν δεν ειναι το στελνεις πισω και τους το δινεις να το φανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Παιδια, το κινητο συνολικα, το εχω ενα χρονο. Ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του. Αλλα η αυτονομια του οταν το εχεις στο 4G ειναι τραγικη. Πεφτει στο μισο. Δηλαδη με 2g/3g , αντεχει 4 ωρες σερφαρισμα, με το 4g , με το ζορι 2 ωρες. Ουτε ρουτ εχω κανει ουτε τιποτα. Με επισημη κιτκατ ειμαι. Η λυση να κουβαλαμε μαζι δευτερη μπαταρια δε με βρισκει ιδιαιτερα συμφωνο. Ισως ψαχτω για κανενα λιγοτερο ενεργοβορο κινητο συντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Παιδια, το κινητο συνολικα, το εχω ενα χρονο. Ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του. Αλλα η αυτονομια του οταν το εχεις στο 4G ειναι τραγικη. Πεφτει στο μισο. Δηλαδη με 2g/3g , αντεχει 4 ωρες σερφαρισμα, με το 4g , με το ζορι 2 ωρες. Ουτε ρουτ εχω κανει ουτε τιποτα. Με επισημη κιτκατ ειμαι. Η λυση να κουβαλαμε μαζι δευτερη μπαταρια δε με βρισκει ιδιαιτερα συμφωνο. Ισως ψαχτω για κανενα λιγοτερο ενεργοβορο κινητο συντομα. εγω μονο με δευτερη μπαταρια βολευτηκα. ολα τα αλλα δεν βοηθησαν καθολου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) Μια χαρα σε ολα του ειναι προχωρα αφοβα απο κει και περα οταν ερθει το τηλ στα χερια σου πριν σπασεις την ταινια ασφαλειας παιρνεις τηλ στη samsung δινεις το imei που το γραφει εξω απο το κουτι και σου λενε για ποια χωρα προοριζοταν αν ειναι χωρα της ΕΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΕ ΟΧΙ ΕΥΡΩΠΗΣ το κρατας αν δεν ειναι το στελνεις πισω και τους το δινεις να το φανε Γιατί αν δεν προορίζονταν για χώρα της ΕΕ ποια είναι η διαφορά?? Απορίες για το κινητό: Καλησπέρα,έχω το συγκεκριμένο κινητό(black edition)γύρω στους 2 μήνες.Διαβάζω το θέμα κάποιες μέρες και επειδή δεν έχω ασχοληθεί με root κ.τ.λ θα ήθελα να μου απαντήσετε κάποιες απορίες. 1) το κινητό σύμφωνα με το phoneinfo είναι, CSC Country:Poland PDA Version: I9195XXUCNK1 CSC Version: I9195XEOCNI1 http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9195/ Εδώ δεν θα έπρεπε στο Country/Carrier Poland να έχει PDA,CSA σαν το δικό μου?Έχει διαφορετικά όμως. Επίσης αναφέρει Poland(Orange) τι είναι αυτό? Φταίει ότι είναι black edition? Σε άλλο ποστ θα ρωτήσω και άλλα πράγματα! Edited March 15, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasiowork Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Έχω το Γαλλικό s4 mini και πρόσφατα άλλαξα SIM για δοκιμή του 4G της Wind. Δεν μου βγάζει όμως την επιλογή στην λειτουργία δικτύου για 4G ή LTE. Επικοινώνησα με Wind και μου είπαν ότι δείχνει στο σύστημά τους μη συμβατή συσκευή με 4G. Μιλάμε βέβαια για F2G. Καμμιά ιδέα κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Απορίες για το κινητό: Καλησπέρα,έχω το συγκεκριμένο κινητό(black edition)γύρω στους 2 μήνες.Διαβάζω το θέμα κάποιες μέρες και επειδή δεν έχω ασχοληθεί με root κ.τ.λ θα ήθελα να μου απαντήσετε κάποιες απορίες. 1) το κινητό σύμφωνα με το phoneinfo είναι, CSC Country:Poland PDA Version: I9195XXUCNK1 CSC Version: I9195XEOCNI1 http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9195/ Εδώ δεν θα έπρεπε στο Country/Carrier Poland να έχει PDA,CSA σαν το δικό μου?Έχει διαφορετικά όμως. Επίσης αναφέρει Poland(Orange) τι είναι αυτό? Φταίει ότι είναι black edition? Σε άλλο ποστ θα ρωτήσω και άλλα πράγματα!Το firmware που κοιτάς εσυ είναι για branded συσκευή και συγκεκριμένα για orange poland (κάτι σαν την vodafone & την cosmote). Έχω το Γαλλικό s4 mini και πρόσφατα άλλαξα SIM για δοκιμή του 4G της Wind. Δεν μου βγάζει όμως την επιλογή στην λειτουργία δικτύου για 4G ή LTE. Επικοινώνησα με Wind και μου είπαν ότι δείχνει στο σύστημά τους μη συμβατή συσκευή με 4G. Μιλάμε βέβαια για F2G. Καμμιά ιδέα κανείς; Ριξε μια ματιά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412710 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Πρόσφατα πηρα ενα s4 mini απο το kaizershop 180€ vodafon italia. Πέρασα την καθαρή Ελληνική και μια χαρά. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasiowork Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Γιατί αν δεν προορίζονταν για χώρα της ΕΕ ποια είναι η διαφορά?? Δεν εχει εγγυηση στην Ελλαδα και σε καμμια αλλη χωρα της ΕΕ ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω το Γαλλικό s4 mini και πρόσφατα άλλαξα SIM για δοκιμή του 4G της Wind. Δεν μου βγάζει όμως την επιλογή στην λειτουργία δικτύου για 4G ή LTE. Επικοινώνησα με Wind και μου είπαν ότι δείχνει στο σύστημά τους μη συμβατή συσκευή με 4G. Μιλάμε βέβαια για F2G. Καμμιά ιδέα κανείς; Οτι να ναι σου λενε εγω μια χαρα 4G πιανω οπου εχει φυσικα με vodafone Πρόσφατα πηρα ενα s4 mini απο το kaizershop 180€ vodafon italia. Πέρασα την καθαρή Ελληνική και μια χαρά. . Και φυσικα να ξερεις εγγυηση τελος Edited March 15, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 καλημερα, ηθελα να ρωτησω το εξης: οι rom της βαλτικης θεωρουνται ευρωπαικες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Ναι ειναι Ευρωπαικες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Ναι ειναι Ευρωπαικες σε ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) ερωτηση περι μπαταριας και συντομης καταναλωσης H μπαταρια τελευταια πεφτει μεσα σε 2-3 ωρες απο 100% σε 25-30% χωρις χρηση!! δλδ μεσα στην θηκη του μονο,χωρις καν να το κοιταξω. Αυτο συμβαινει και στην παλια αλλα και στην καινουρια που αγορασα,αυθεντικη, μηπως και εφταιγε η μπαταρια...παρατηρω οτι το κινητο ειναι αρκετα ζεστο οταν εχει πεσει το ποσοστο της μπαταριας,που σημαινει οτι δουλευει κατι που δεν μπορω να βρω τι. Εχω βαλει battery doctor και ολα τα συναφη να δω τι μπορει να του καταναλωνει τοσο χωρις να το βλεπω,αλλα δεν δειχνει κατι στο οποιο να οδηγηθω με ασφαλεια κ να βρω την λυση. Με επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων (hard reset) παιζει να βρω λυση??? Edited March 16, 2015 by user_pixon12 Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 ερωτηση περι μπαταριας και συντομης καταναλωσης H μπαταρια τελευταια πεφτει μεσα σε 2-3 ωρες απο 100% σε 25-30% χωρις χρηση!! δλδ μεσα στην θηκη του μονο,χωρις καν να το κοιταξω. Αυτο συμβαινει και στην παλια αλλα και στην καινουρια που αγορασα,αυθεντικη, μηπως και εφταιγε η μπαταρια...παρατηρω οτι το κινητο ειναι αρκετα ζεστο οταν εχει πεσει το ποσοστο της μπαταριας,που σημαινει οτι δουλευει κατι που δεν μπορω να βρω τι. Εχω βαλει battery doctor και ολα τα συναφη να δω τι μπορει να του καταναλωνει τοσο χωρις να το βλεπω,αλλα δεν δειχνει κατι στο οποιο να οδηγηθω με ασφαλεια κ να βρω την λυση. Με επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων (hard reset) παιζει να βρω λυση??? Kαποια εφαρμογη στην κανει τη δουλεια και πρεπει να βρεις ποια ειναι ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε ευχαριστω για την απαντηση. Τιποτα να σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas1234 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 υπάρχει κανένα νέο αν θα πάρει το samsung galaxy s4 Mini I9195 android lollipop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 υπάρχει κανένα νέο αν θα πάρει το samsung galaxy s4 Mini I9195 android lollipop; Θα πάρει λίγο αργότερα μαζί με το S5 Mini. Τουλάχιστον έτσι ανακοινώθηκε. http://samsung.youmobile.org/ http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/android-l-5-0-release-date-when-can-i-get-it--1257804 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Μακάρι. Μπράβο στη Sammy αν το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Μακάρι. Μπράβο στη Sammy αν το κάνει. Koιτα αν παρει που εγω λεω οτι ειναι λιγο απιθανο δεν ειναι και απαραιτητα οτι ειναι καλο μπορει να υπαρχουν bugs που να καταστρεψουν το τηλ η να ειναι πολλη βαρη το λογισμικο οπως το ace 2 πχ με 2.3.6 ξεσκιζε πηρε το 4.1.2 αυτο ηταν καταστραφηκε ακομα και απο 4.2.2 που αναβαθμιστηκε σε 4.4.2 το s4 mini ειδαμε διαφορα στην μπαταρια το kitkat τη στραγγιζει ποιο πολλη απο το jellybean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hal9000dp Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Aς γραψω και εγω τον πόνο μου εδω..!!! ... :wacko: Μετα απο πολλα προβλήματα στο SAMSUNG GALAXY YOUNG με το οποίο άρχισε η επαφή μου με τα smartphone είπα να στραφω σε ένα καλύτερο και προτιμησα να πάω στο SAMSUNG S4 mini για δύο λόγους 1) Ηθελα να μεταφερω αυτουσιες τις επαφες χωρις "παρατραγουδα" οπότε ειπα πως για να γινει αυτο καλυτερα ενα νεο SAMSUNG 2) Μιας και δεν ηθελα να δωσω πάνω απο 200 Ευρω και δεν ηθελα να παρω κινεζικο απέξω λόγω εγγυησης και πως θα γινει επισκευη 3) Οπου και αν ρωτησα ακουσα τα καλυτερα για το S4 mini "Σκυλι" ο ένας ... "Πολυ καλο" ο άλλος... τοχει η κόρη μου κλωτσοσκουφι και δεν επαθε τιποτε ο "τρίτος" ... και πάει λέγοντας. Το πήρα λοιπόν και αρχιζω να το λειτουργω.... και μέσα στις πρώτες 2 βδομάδες..!!!! 1) 3-4 φορες τη μερα το λιγότερο μνμ .... "αφαιρεσατε τη SIM" καντε επανεκίνηση" 2) "Μη εγγεγραμμενο στο δικτυο" αρα οχι κλησεις με 3-4 μπαρες σήμα...!!!!!! 3) Με παιρνουν απο το σπιτι και δεν δεχεται κλησεις...!!!! 4) Προσπαθω να στείλω σε φίλο μνμ..... Απαντα το κινητο: μη διαθεσιμη υπηρεσια θα σταλει μολις ειναι δυνατόν... και προσπαθει συνεχώς. Οσο προσπαθει αυτο... ΕΓΩ ΣΤΕΛΝΩ ΜΝΜ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ..!!!! :cry: Οσο προσπαθει ... να στειλει το πρωτο μνμ και δεν μπορει ΕΓΩ ΣΤΕΛΝΩ 2ο ΜΝΜ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ...!!!!!...:mad: Με τα νευρα στα κάγκελα το πάω στο επίσημο Σερβις ... αποφαινονται σοβαρό πρόβλημα και ΑΛΛΑΓΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΗΔΕΝ ΧΡΗΜΑ... Το παίρνω 3 μερες μετα... Στο πρώτο πρωινό με τη νεα πλακετα μνμ ξαφνικό .. "αφαιρεσατε τη SIM" καντε επανεκίνηση" ...:mad::!: Λέω μπας και η SIM ειναι για πέταμα... πάω COSMOTE για νεα micro-SIM.... :mad: μηπως και φταει αυτη για τα προβληματα.. μαζι με την πλακετα του κινητου. Μετα την αλλαγη ... Πρωτη μερα χρησης δεν ξαναβγαλε προβλημα...:worry::worry: Δεν ξερω πραγματικά τι να πω... να παω να με διαβασει κανας παππας..???.....:cry: Αυτη ειναι μαλλον η SAMSUNG... δεν λεω το Σερβις φερθηκε αψογα... αλλα αρχιζω να αναρωτιεμαι αν εκανα καλα που το πηρα και δεν πηρα ενα ΧΙΑΟΜΙ που όλοι παλι λενε οτι ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ... ;) Παράθεση hal9000dp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Δεν είναι από τα συνηθισμένα προβλήματα που βγάζει η συσκευή παντως.Δυστυχώς όμως Σου έτυχαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hal9000dp Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 (edited) Δεν είναι από τα συνηθισμένα προβλήματα που βγάζει η συσκευή παντως.Δυστυχώς όμως Σου έτυχαν. Δυστυχως φαινεται ειμαι απο τους ατυχους που τουρθαν ολα μαζεμενα... Τουλάχιστον να σταματησει εδω το κακο και να μην αρχισουν οι εφαρμογές να ανοιγουν μονες τους όπως γινοτανε στο προηγουμενο απλο smartphone SAMSUNG και μου εσπασε τα νευρα κυριολεκτικά....:blink: Πάντως απο τοτε που τα κινητα τηλέφωνα έπαψαν να ειναι ΑΠΛΑ ΤΗΛ. και εγιναν smartphone δλδ Η/Υ ξεκινησαν μυριάδες προβλήματα που κατα χιλιαδες γραφονται στα φορουμ. Κια ειναι λογικο απο μια αποψη. Σε μια πλακετα 10 Χ 5 cm προσπαθουν να χωρεσουν δυνατοτητες φορητών Η/Υ.. !!!! εεε μαλλον καπου θα κλωτσησει η κατασταση. Μαλλον η τεχνολογια μας δεν εφτασε στο 100% να σμικρύνει 20 φορές πχ τον ογκο για τα ιδια αποτελεσματα....:wacko: Πάντως το πήρα απο skroutz-μαγαζο http://kaizerstore.gr/samsung-galaxy-s4-mini-i9195a-%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%BF-eu με την μινιμουμ τιμή εκεινη την μερα. Φανταζομαι οτι ειναι δικη τους εισαγωγη Ειχε για να πω την αληθεια ολες τις ταινιες κολλημενες και δεν φαινονταν για χρησιμοποιημενο. Επίσης στο Σερβις δεν μου κανανε κανενα σχόλιο αν ηταν καποιο ελαττωματικο απο Ευρώπη. Τι να πω..?? Αν αρχισει πάλι τα προβλήματα θα παω να απαιτησω αλλαγη συσκευης ετσι για να δω τι θα μου πουνε... Edited March 20, 2015 by hal9000dp Παράθεση hal9000dp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts