Jump to content

Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια να ρωτησω, αμα βάλω σε κινητο Open Austria (ATO) kitkat άλλης χωρας πχ Γαλλιας τι επιπτώσεις θα έχω;

Παιδια να ρωτησω, αμα βάλω σε κινητο Open Austria (ATO) kitkat άλλης χωρας πχ Γαλλιας τι επιπτώσεις θα έχω;

Καμμία .

Καμμία .

Δεν θα χασει τυχον ΟΤΑ?

My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE

Minix X8-H, PS3, XBOX360

OTA δεν θα παίρνει αν δεν μπει το σωστό csc .

Αλλά ποιός νοιάζεται από τη στιγμή που με το Odin είναι παιχνιδάκι η αναβάθμιση.

Σωστος ο Alex καλα τα λεει.Εγω το δικο μου το φλασαρα με Odin και εβαλα την south east και πεταει

Samsung Galaxy A54 8/128

Αν αργοτερα flasharo με το σωστο csc θα επανελθουν ετσι; Με το knox επισης δεν θα εχω θεμα ετσι;

Ναι. Με το knox από τη στιγμή που είναι official η ρομ από odin δεν θα χτυπήσει.

Δεν θα χασει τυχον ΟΤΑ?

OTA δεν θα παίρνει αν δεν μπει το σωστό csc .

Αν βάλει την ρομ από odin (πχ Γαλλίας) και ρυθμίσει και το CSC code να είναι Γαλλίας, λογικά θα παίρνει ΟΤΑ, από Γαλλία.

Αμα κανω root με towelroot και μετα παω να φλασαρω σε stock rom δεν θα χτυπησει ουτε τοτε knox ετσι;

Εννοω να βαλω kitkat να κανω root με towelroot και αν μετανιωσω πχ αργοτερα flasharo με odin stock και ολα οκ;

λοιπόν πέρασα την 4.4.2 [είμαι στο Γαλλικό ] με odin, στη συνέχεια είπα να δοκιμάσω το towelroot ,αλλά δυστυχώς μου βγάζει this phone isn't supported ,άρα δεν το υποστηρίζει;

Zorbas100 όταν κανεις Restore το μινι σου τι γλωσσα εγκταταστασης σου βγαζει?Εμενα βγαζει Hrvatski.Αυτη είναι η γαλλικη?Xωρα προελευσης εμενα λεει Vietnam

Hrvatski είναι τα Κροατικα πάντως.

Παιδια αληθεια...πως ρυθμιζω αυτό το CSC στο κινητο για να παιρνει ΟΤΑ???(με το PHONE INFO μηπως).

Samsung Galaxy A54 8/128

Ευχαριστω. Αυτό το ξερω καλα σαν κατοχος του S4 αλλα δεν ηξερα ότι μπορουν να το κανουν και τα παλια nokia.

Και γιατί δεν συγχρονίζετε τις επαφές ή ότι άλο θέλετε με το outlook στο pc? Κι εγώ έτσι τα πέρασα: Nokia -> Outlook -> S4mini

Καλησπερα παιδια!

Θελω να μου δωσετε τα φωτα σας σε κατι..

Εχει ενας φιλος το κιν. αυτο με την 4.2 ακομα μεσα,και του παρουσιαζει το εξης προβλημα τις τελευταιες βδομαδες αλλα οχι καθε μερα:

Το βραδυ πριν πεσει για υπνο και το κιν. βρισκετε γυρω στο 25-30% μπαταριας,χωρις να το φορτισει, το βρισκει την αλλη μερα κλειστω λογω μπαταριας η με πολυ λιγο πχ 5-8%..Δεν εχει κατεβασει καποια νεα εφαρμογη απο τοτε που αρχισε να του τα κανει αυτα. Το κιν. ειναι περιπου 3-4 μηνων. Εχει σχεδον παντα ανοιχτο wifi και bt. Tι μπορει να φταιει?

Καλησπερα παιδια!

Θελω να μου δωσετε τα φωτα σας σε κατι..

Εχει ενας φιλος το κιν. αυτο με την 4.2 ακομα μεσα,και του παρουσιαζει το εξης προβλημα τις τελευταιες βδομαδες αλλα οχι καθε μερα:

Το βραδυ πριν πεσει για υπνο και το κιν. βρισκετε γυρω στο 25-30% μπαταριας,χωρις να το φορτισει, το βρισκει την αλλη μερα κλειστω λογω μπαταριας η με πολυ λιγο πχ 5-8%..Δεν εχει κατεβασει καποια νεα εφαρμογη απο τοτε που αρχισε να του τα κανει αυτα. Το κιν. ειναι περιπου 3-4 μηνων. Εχει σχεδον παντα ανοιχτο wifi και bt. Tι μπορει να φταιει?

Κλασικό θεμα...

Προσωπικά κατέβασα την γερμανική έκδοση κιτκατ ..Η5. Μεσω Odin... Απενεργοποίησα όλες τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ και απεγκατεστησα το Google chrome..

Κατέβασα την greenify. Και μέχρι τωρα δουλευει ρολοοοοοοοοοιιιιιιιιι :lol:

Αμα κανω root με towelroot και μετα παω να φλασαρω σε stock rom δεν θα χτυπησει ουτε τοτε knox ετσι;

Εννοω να βαλω kitkat να κανω root με towelroot και αν μετανιωσω πχ αργοτερα flasharo με odin stock και ολα οκ;

Κάποιος που να ξέρει;

Δεν θα εχεις πρόβλημα , μπορείς να περάσεις official firmware ,δεν θα γράψει το knox .

Samsung galaxy s21+

λοιπόν πέρασα την 4.4.2 [είμαι στο Γαλλικό ] με odin, στη συνέχεια είπα να δοκιμάσω το towelroot ,αλλά δυστυχώς μου βγάζει this phone isn't supported ,άρα δεν το υποστηρίζει;

Λογικά πέρασες την τελευταία -CNH5-? Δεν υποστηρίζεται από το towelroot αφού έχει πατσαριστεί το exploit. Νομίζω μπορείς να το κάνεις ρουτ εάν περάσεις πρώτα μέσω odin τον κέρνελ της -CNE6- πχ. Δηλαδή περνάς τον παλιό κερνελ, κάνεις ρουτ μέσω towelroot και μετά ξαναπερνάς τον καινούριο της NH5. Εδώ έχει έναν πιο αναλυτικό οδηγό: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4-mini/general/root-4-4-2-tripping-knox-t2887705, απλά παρέλειψε το πρώτο βήμα.

Οπότε εγώ να φλασαρω με την προηγούμενη CNE6;

Όχι, την CNH5 να περάσεις που είναι η τελευταία. Απλά εάν θες να κάνεις ρουτ ακολούθησε το link από πάνω :)

Κλασικό θεμα...

Προσωπικά κατέβασα την γερμανική έκδοση κιτκατ ..Η5. Μεσω Odin... Απενεργοποίησα όλες τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ και απεγκατεστησα το Google chrome..

Κατέβασα την greenify. Και μέχρι τωρα δουλευει ρολοοοοοοοοοιιιιιιιιι :lol:

Με ποιον τροπο τις απενεργοποιησες;

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)