Jump to content

Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανε επανεκκίνηση τον launcher από το διαχειριστή εφαρμογών

offtopic: ωραίο wallpaper από που το βρήκες ;

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μιας και το βρήκα 200€ σφραγισμένο σκέφτηκα να το πάρω σαν 3η συσκευή μιας και κάθε εβδομάδα θα έρχομαι Ελλάδα.

Αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν πχ από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ στις 2-3 θα αντέχει η μπαταρία. Χρήση 3g περισσότερο μιας και θα είμαι στο δρόμο.. Αρκετά τηλεφωνήματα, μηνύματα και λίγο έως μέτρια χρήση ιντερνετ. Θα αντέξει η να κοιταξω αλλού?

Δόνηση έχει στα μηνύματα ?αν θυμάμαι δεν έχει.σωστά?

Μιας και το βρήκα 200€ σφραγισμένο σκέφτηκα να το πάρω σαν 3η συσκευή μιας και κάθε εβδομάδα θα έρχομαι Ελλάδα.

Αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν πχ από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ στις 2-3 θα αντέχει η μπαταρία. Χρήση 3g περισσότερο μιας και θα είμαι στο δρόμο.. Αρκετά τηλεφωνήματα, μηνύματα και λίγο έως μέτρια χρήση ιντερνετ. Θα αντέξει η να κοιταξω αλλού?

Για πιο σίγουρα θα κοιτούσα άλλο τηλ.

"That's my 2 cents advice"

H μπαταρια πιστευω με αυτη την χρηση βγαζει ανετα μια μερα οσο για την δονηση στα μηνυματα ναι εχει

H μπαταρια πιστευω με αυτη την χρηση βγαζει ανετα μια μερα οσο για την δονηση στα μηνυματα ναι εχει

Αν την παλεύει τότε είμαστε μια χαρά. Έχει δόνηση? Ωραία..

Σε s3 mini s5 mini δεν έχω βρει δόνηση και νόμιζα ούτε αυτό θα είχε.

Ευχαριστώ

Αν την παλεύει τότε είμαστε μια χαρά. Έχει δόνηση? Ωραία..

Σε s3 mini s5 mini δεν έχω βρει δόνηση και νόμιζα ούτε αυτό θα είχε.

Ευχαριστώ

Το χω το τηλ και μια χαρα την παλευει μια μερα η μπαταρια και δονηση επισης ειναι καλο τηλ ασχετα που εμενα ειχα την γκαντεμια για αλλη μια φορα και μου το ανοιξε το σερβις σε ενα μηνα μεσα

Το χω το τηλ και μια χαρα την παλευει μια μερα η μπαταρια και δονηση επισης ειναι καλο τηλ ασχετα που εμενα ειχα την γκαντεμια για αλλη μια φορα και μου το ανοιξε το σερβις σε ενα μηνα μεσα

Οπότεαύριο το απόγευμα πάω να το πάρω. Ευχαριστώ πολυ

Προσπαθώ να κατεβάσω το firmware από το samobile και βλέπω σε δύο εκδόσεις.. Η μια λεει black edition και η αλλη οχι.. Ποια κατεβάζω;

Προσπαθώ να κατεβάσω το firmware από το samobile και βλέπω σε δύο εκδόσεις.. Η μια λεει black edition και η αλλη οχι.. Ποια κατεβάζω;

Η black edition είναι για το συγκεκριμένο μοντέλο με τροποποιημένες ταπετσαρίες και μενού σε μαύρο.

Γιώργος

Η black edition είναι για το συγκεκριμένο μοντέλο με τροποποιημένες ταπετσαρίες και μενού σε μαύρο.

Βρίσκω μόνο την έκδοση Black Edition σαν την πιο ενημερωμένη... Αυτή είναι η επίσημη Ελληνική, η οχι; Τωρα εχει την Ιταλικη vodafon, και θελω να την ξεφορτωθώ. Ψάχνω να βρω ποια ειναι η σωστή ΕU, ή GR

Model: GT-I9195

Model name: GALAXY S4 mini LTE

Country: Greece (Black Edition)

PDA: I9195XXUCNK4

Αυτη που ειναι πιο παλια, δεν ειναι black edision

Country: Greece

PDA: I9195XXUCNK1

Ποια να βαλω...

Edited by fikast

Βρίσκω μόνο την έκδοση Black Edition σαν την πιο ενημερωμένη... Αυτή είναι η επίσημη Ελληνική, η οχι; Τωρα εχει την Ιταλικη vodafon, και θελω να την ξεφορτωθώ. Ψάχνω να βρω ποια ειναι η σωστή ΕU, ή GR

Country: Greece (Black Edition)

PDA: I9195XXUCNK4

Αυτη που ειναι πιο παλια, δεν ειναι black edision

Country: Greece

PDA: I9195XXUCNK1

Ποια να βαλω...

Και μενα που ειναι Πολωνικο και φοραει Πολωνικη ρομ αυτην φοραει I9195XXUCNK4 οποτε μη κοβεις και το κεφαλι σου οτι ειναι Ελληνικη

Αυτές που αναφέρω παραπάνω είναι αυτές που θελω να κατεβάσω, αλλά δεν ξέρω πια είναι η σωστή

Αυτές που αναφέρω παραπάνω είναι αυτές που θελω να κατεβάσω, αλλά δεν ξέρω πια είναι η σωστή

Oυτε εγω δεν εχω δει Ελληνικο να δω ποια φοραει

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος please

Αν θες να έχεις και τα wallpapers/ηχους της black edition, κατεβασε την black. Οι εκδόσεις είναι 99% ίδιες και οι αλλαγές από CNK1 σε CNΚ4 είναι μηδαμινές, αφού και οι δύο είναι φτιαγμένες τον ίδιο μήνα (Νοέμβριο). Αν η μία ήταν πχ Απριλίου και η άλλη Νοεμβρίου τότε ναι να έβαζες την πιο καινούρια.

Edited by kyrillos13

Παίδες μου βγάζει συνεχώς "αποκλείστηκε μια μη εξουσιοδοτημένη προσπάθεια πρόσβασης σε ασφαλή περιοχή...". Πως μπορώ να δω ποιος μου κάνει την "δουλειά"?

Παίδες μου βγάζει συνεχώς "αποκλείστηκε μια μη εξουσιοδοτημένη προσπάθεια πρόσβασης σε ασφαλή περιοχή...". Πως μπορώ να δω ποιος μου κάνει την "δουλειά"?

που στο εμφανίζει αυτό;

που στο εμφανίζει αυτό;

Οπότε μπαίνει στο Internet, στο notification bar και το "σταματά" η πολιτική ασφαλείας της Samsung. Λέτε να είναι ο cerberus?

Οπότε μπαίνει στο Internet, στο notification bar και το "σταματά" η πολιτική ασφαλείας της Samsung. Λέτε να είναι ο cerberus?

Παίζει... Δεν το έχεις ρουτ ε;

Παίζει... Δεν το έχεις ρουτ ε;

Όχι, να απεγκαταστήσω τον κερβερο και να δω? Έλεγα μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που κάνει αυτή τη δουλειά

Edited by alex61

Όχι, να απεγκαταστήσω τον κερβερο και να δω? Έλεγα μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που κάνει αυτή τη δουλειά

Για δοκίμασε να μπεις εδώ και να κάνεις update (αν έχει αυτή την επιλογή).

Settings > More > Security > Security Policy Updates > Check For Updates.

Για δοκίμασε να μπεις εδώ και να κάνεις update (αν έχει αυτή την επιλογή).

Settings > More > Security > Security Policy Updates > Check For Updates.

Το έκανα αλλά τα ίδια μάλλον θα βγάλω τον κερβερο και θα δω

Και εμένα μου βγάζει το παρακάτω μηνυμα αλλά δε ξέρω τι είναι ο κέρβερος. Τι μπορώ να κάνω;

Mου βγάζει το παρακάτω μήνυμα.

Πληροφορίες ασφαλείας.

Μια εφαρμογή προσπάθησε να πραγματοποιήσει πρόσβαση στο “σύστημα” χωρίς εξουσιοδότηση. Έγινε αποκλεισμός αυτής της προσπάθειας.

Η διαγραφή των εφαρμογών που αποκτήθηκαν από μη εξουσιοδοτημένες μπορεί να βελτιώσει την ασφάλεια.

《Ακύρωση》 《Πρβ εφαρ.》

Πατώντας Πρβ εφαρ.

Εμφανίζει όλες τις εγκατεστημένες και οχι αυτη που το δημιούργησε.

Και της γυναίκας μου τα ίδια κάνει, αλλά δεν του δίνω και πολύ σημασία μια που δεν βγάζω άκρη.
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)