Jump to content

Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα απο update se 4.4.2 χρειαζεται να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων;

Εγώ δεν έκανα και δεν είχα κανένα πρόβλημα..

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ δεν έκανα και δεν είχα κανένα πρόβλημα..

Επιβεβαιωνω,εχει γινει σε 3 s4mini μεσω OTA,χωρις να γινει reset μετα και ολα πανε μια χαρα.Μονο στο ενα χρειαστηκε να ξαναγινει φορματ στην καρτα μνημης SD για αγνωστο λογο,γιατι καμια εφαρμογη δεν μπορουσε να γραψει τιποτα,ακομα και της Samsung/google,αλλα τη διαβαζαν κανονικα.

Αν αλλαξεις rom,πχ σε cyanogen θελει σιγουρα μετα (ή και πριν) wipe απο το recovery

My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE

Minix X8-H, PS3, XBOX360

σκεφτομαι να αγορασω το s4 mini. Η τιμη του ξεκιναει τωρα απο 186€, να περιμενω μηπως κατεβει κ αλλο ή ειναι αρκετα χαμηλα τωρα; Μηπως λογω Χριστουγεννων υπαρξουν αυξησεις στις τιμες;

σκεφτομαι να αγορασω το s4 mini. Η τιμη του ξεκιναει τωρα απο 186€, να περιμενω μηπως κατεβει κ αλλο ή ειναι αρκετα χαμηλα τωρα; Μηπως λογω Χριστουγεννων υπαρξουν αυξησεις στις τιμες;

κατ´εμε περίμενε τις γιορτές ...συνήθως πάντα κάτι βγάζουν οι αστέρες του μάρκετινγκ :cool:

Ρε παίδες, με την 4.4.2 πως αλλάζουμε τη γλώσσα. Εβγαλε το κουμπι αλλαγής. Κ με το γλύστριμα στο space δεν μου αλλάζει

Κ σαν να αργεί πολύ να bootάρει..........

Edited by VaL_Phoenix

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Καλησπέρα. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως να κάνω να αποθηκεύονται ότι κατεβάζω στην sd? Π. Χ. Αν βγάλω φώτο από κάποιο πρόγραμμα πάει στη μνήμη τ κινητού όπως κ αν κατεβάσω κάτι από το ίντερνετ όπως εικόνα η τραγούδι.

Ρε παίδες, με την 4.4.2 πως αλλάζουμε τη γλώσσα. Εβγαλε το κουμπι αλλαγής. Κ με το γλύστριμα στο space δεν μου αλλάζει

Κ σαν να αργεί πολύ να bootάρει..........

Πανε ρυθμισεις/η συσκευη μου/προσβασιμοτητα/ και εκει που λεει υπηρεσιες απενεργοποιησε τα.Συνηθως ειναι τα noled και airdroid

Αυτο πρεπει να το κανουμε μου φαινεται sticky στο παρον νημα...Το προβλημα/bug βλεπω παρουσιαζεται σε περισσοτερα τηλεφωνα απο οτι φαινοταν στην αρχη...

My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE

Minix X8-H, PS3, XBOX360

Η διαδικασία unroot είναι πολύ εύκολη, το SuperSU έχει επιλογή μάλιστα, ποιος ο λόγος να το πας root το κινητό και να αγχωνεσαι;

πηγα το κινητο στην αντιπροσωπεία επειδή δεν ένιωθε με τίποτα. ουτε ανοιγε οουτε φορτιζε τιποτα απολυτως !

Τέλος καλό , όλα καλά!

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει καποιος που να μπορει να μας δωσει οδηγο για root σε official ROM 4.4.2 χωρις να εχουμε προβλημα με τον KNOΧ???

"Music Is My Life"

Παιδιά για Βοηθήστε. Μεταξύ S4 mini & S3 neo που τώρα είναι περίπου στην ίδια τιμή τι προτείνεται? Εσείς που έχετε εμπειρία με το S4 mini τι λέτε?

Είδα το S3 neo σε κατάστημα και είναι αρκετά συμπαθητικό έχει και λίγο μεγαλύτερη οθόνη, αξίζει λέτε ή να δω για το S4 mini?

Παιδιά για Βοηθήστε. Μεταξύ S4 mini & S3 neo που τώρα είναι περίπου στην ίδια τιμή τι προτείνεται? Εσείς που έχετε εμπειρία με το S4 mini τι λέτε?

Είδα το S3 neo σε κατάστημα και είναι αρκετά συμπαθητικό έχει και λίγο μεγαλύτερη οθόνη, αξίζει λέτε ή να δω για το S4 mini?

Καλησπέρα! Τα έχουμε ξαναπεί αρκετές φορές, για επιλογή συσκευής απευθυνόμαστε καλύτερα εδώ ώστε να μην βγαίνουμε εκτός θέματος! Ευχαριστώ!:)

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα παιδια,ας μας πει οποιος εβαλε cm12 με το lolipop πως παει το κινητο και αν εχει καποιο προβλημα

καλημερα παιδια,ας μας πει οποιος εβαλε cm12 με το lolipop πως παει το κινητο και αν εχει καποιο προβλημα

Καλησπέρα, την δοκίμασα εγώ. Όταν θα λύσουν κάποια προβλήματα στην κλήση (τις επόμενες ημέρες) θα είναι εξαιρετική. Εγώ έχω την CM11 snapshot Και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά η 12 είναι κάτι άλλο. Απίστευτα ομαλός χειρισμός και αμεσότατη ανταπόκριση.

Αυτο πρεπει να το κανουμε μου φαινεται sticky στο παρον νημα...Το προβλημα/bug βλεπω παρουσιαζεται σε περισσοτερα τηλεφωνα απο οτι φαινοταν στην αρχη...

ΜΕΓΑΛΟ θέμα.....................

Κ τώρα που δεν παίζει κ το NO LED έχω θέμα........

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Να κάνω μια ερώτηση σε αυτούς που έχουν ροοταρει το s4 μίνι.. Σε σύγκριση με official rom που είχε πριν και με δεδομένο ότι η χρηςη που κάνετε ειναι πάνω κάτω η ίδια , η αυτονομία της μπαταρίας ειναι καλύτερη με ροοτ; λετιουργει πιο απροβλημάτιστα ;

Να κάνω μια ερώτηση σε αυτούς που έχουν ροοταρει το s4 μίνι.. Σε σύγκριση με official rom που είχε πριν και με δεδομένο ότι η χρηςη που κάνετε ειναι πάνω κάτω η ίδια , η αυτονομία της μπαταρίας ειναι καλύτερη με ροοτ; λετιουργει πιο απροβλημάτιστα ;

Οπως εχω γραψει και πριν εχω root το κινητο απο τοτε που βγηκε η 4.4.2 με το knox παντα στο 0χ0 εχω δοκιμασει ολες τι ρομ σχεδον και τωρα εχω την ελληνικη I9195XXUCNK1_I9195EURCNK1_I9195XXUCNK1 μολις βγηκε η μπαταρια κραταει ανετα 2 μερες και αν δεν δουλευει καποιος εντονα wifi και data τοτε κραταει πολυ παραπανω να σκεφτειτε οτι εχουμε απο μαμα 258 εφαρμογες και εxω μεινει με μολις 194 τις αλλες τις εχω απεγκαταστησει μαζι και το κνοχ.

Edited by zorbas100

Οπως εχω γραψει και πριν εχω root το κινητο απο τοτε που βγηκε η 4.4.2 με το knox παντα στο 0χ0 εχω δοκιμασει ολες τι ρομ σχεδον και τωρα εχω την ελληνικη I9195XXUCNK1_I9195EURCNK1_I9195XXUCNK1 μολις βγηκε η μπαταρια κραταει ανετα 2 μερες και αν δεν δουλευει καποιος εντονα wifi και data τοτε κραταει πολυ παραπανω να σκεφτειτε οτι εχουμε απο μαμα 258 εφαρμογες και εxω μεινει με μολις 194 τις αλλες τις εχω απεγκαταστησει μαζι και το κνοχ.

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε.

Η ίδια, καμία διαφορά.

Ξέρει κάποιος φίλος πως βγάζουμε τον ενοχλητικό ήχο της κάμερας;Αν κλείσω τον ήχο της συσκευής το καταφέρνω.Αλλά λέω μήπως υπάρχει μόνιμος τρόπος.

Ευχαριστώ

υπαρχει καποιος τροπος να κανω root την εκδοση cnk1 χωρις να γινει το knox 0x1?

Αν εισαι λιγο σχετικος νομιζω οτι εδω http://www.phonandroid.com/forum/s4-mini-i9195-comment-rooter-les-nouvelles-roms-stock-4-4-2-en-concervant-le-knox-a-0x0-t102480.html

και εδω http://forum.android.com.pl/f1197/root-bez-nabijania-knoxa-dla-4-4-2-xeo-i9195xxucnk1-482042/ να σε βοηθησει γιατι αν εχεις ηδη την εκδοση στο κινητο σου δεν εχεις παρα να κατεβασεις απο τα παραπανω site τους κερνελ NE6 και CNK1.

Η διαδικασια περιγράφεται αν βρεις δυσκολιες εδω ειμαστε παλι.

Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να πάρω backup τα data μιας εφαρμογής και να το αποθηκεύσω στην sd; Παλιότερα το έκανα με το Helium αλλά πριν λίγο δε μπόρεσα να αποθηκεύσω στην sd δε μου την έβγαζε σαν επιλογή. Δεν είμαι root και η εφαρμογή θέλω να είναι δωρεάν αν γίνεται.

Αν εισαι λιγο σχετικος νομιζω οτι εδω http://www.phonandroid.com/forum/s4-mini-i9195-comment-rooter-les-nouvelles-roms-stock-4-4-2-en-concervant-le-knox-a-0x0-t102480.html

και εδω http://forum.android.com.pl/f1197/root-bez-nabijania-knoxa-dla-4-4-2-xeo-i9195xxucnk1-482042/ να σε βοηθησει γιατι αν εχεις ηδη την εκδοση στο κινητο σου δεν εχεις παρα να κατεβασεις απο τα παραπανω site τους κερνελ NE6 και CNK1.

Η διαδικασια περιγράφεται αν βρεις δυσκολιες εδω ειμαστε παλι.

το κανα..5 λεπτα υποθεση..ειμαι σε κατασταση root και το knox ειναι 0χ0..

εβγαλα τις περιττες εφαρμογες και ολα ειναι μια χαρα..το προτεινω

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)