Jump to content

Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γεια σας παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει τον κόπο να κάνω root στο samsung galaxy s4 mini που έχω ευχαριστώ ..

Αν εχεις κανει την αναβαθμιση σε 4.4.2 και δεν εχεις αυτή την rom I9195XXUCNH5 τοτε το towel root ειναι το ιδανικό και το knox δεν γραφει και δεν χανεις.....την εγγυηση.:) οσο για οδηγο δες εδω #3185 σε διαβεβαιω ειναι πανευκολο και πανω απολα ασφαλες.

Την εχω κανει την διαδικασια πανω απο 10 φορες τοσο στο δικο μου οσο και σε αλλων συσκευες δεν υπηρξε κανενα προβλημα και το knox το κανεις οτι θελεις απο απενεργοποιηση μεχρι και απεγκατασταση ενοειτε οτι παραμενει knox 0x0.

Εγω αυτη τη στιγμη εχω τη ρομ της cosmote μιας και ειναι για συσκευες που ειναι στην Ελλαδα με προεγκατεστημενα τα ελληνικα απεγκατεστησα ολες τις βλακειες και το κινητο δουλευει αψογα η μπαταρια κραταει σιγουρα περισσοτερο αλλα μην ξεχνιεμαστε οτι προκειται για μπαταρια κινητου και αν του αλλαζουμε τα φωτα ποσο να κρατησει ..... :p και το NFC δουλευει μια χαρα.

Μονο προσοχη αν εχεις την I9195XXUCNH5 δεν λειτουργει το towel root.

γεια σας. έχω το S4 mini της γυναίκας μου το οποίο έχει ακόμα την έκδοση 4.2.2.

το original csc code γράφει EUR. csc country Greece.

product code GT-I9195ZYAEUR.

bootloader , PDA και baseband version I9195XXUBML4

csc version I9195EURBNA1

μπορείτε να μου πείτε πότε θα πάρει την kitkat 4.4.2?

αν φυσικά γνωρίζει κάποιος.

τι άλλο μπορώ να κάνω για να πάω σε kitkat 4.4.2?

να βάλω κάποια άλλη official rom kitkat 4.4.2?

αν ναι ποια και με ποιόν τρόπο? δεν το έχω ξανακάνει(sorry)

ευχαριστώ πολύ!!!

GT-I9195 ANDROID 4.2.2 και πεσμου μπορώ να κάνω αναβάθμιση στο kitkat

Αφού έχεις τον GT-I9195 ( με snapdragon!) μπορείς πολύ εύκολα με towelroot!!

1 :από εδώ http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=32162 κάνε εγκατάσταση 4.4.2 (διάβασε Instructions, θα χρειαστείς και Kies 3 http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/KIES/

2:Για περαιτέρω (να μην γράφω τα ιδια) όπως λέει και ποιο πάνω σελ 213

#3185 ( μην περιμένεις αισθητή βελτίωση στη μπαταρία, βελτιωμένη ταχύτητα εάν αφαιρέσεις... Ναι)

ψάξε στο επίσημο http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4-mini

Edited by alex222800

Στην 4.4.2, μπορώ να γράψω απεύθείας (και να διαχειριστώ γενικά) external SD από PC στο κινητό μέσω USB?

Και αν ναι, με ή χωρίς Kies?

την καλημέρα μου σε όλους.

Σήμερα κ μένα έκανε την αναβάθμιση, δυστυχώς αφού τελείωσε μου βγάζει το παρακάτω μνμ σφάλματος "Η διαδικασία com.android.systemui διακόπηκε "... έκανα hard reset κ συνεχίζει να βγάζει το ίδιο μνμ...

Το κινητό είναι αγορασμένο πριν κανά χρόνο από σκρουτζομάγαζο κ το μενού του ήταν στα γαλλικά στην αρχή οπότε φαντάζομαι ότι μου ήρθε από γαλλία.

Γνωρίζει κανένας τι να κάνω γιατί κοντεύω να τρελαθώ?

HYUNDAI COUPE CLUB

Σήμερα κ μένα έκανε την αναβάθμιση, δυστυχώς αφού τελείωσε μου βγάζει το παρακάτω μνμ σφάλματος "Η διαδικασία com.android.systemui διακόπηκε "... έκανα hard reset κ συνεχίζει να βγάζει το ίδιο μνμ...

Το κινητό είναι αγορασμένο πριν κανά χρόνο από σκρουτζομάγαζο κ το μενού του ήταν στα γαλλικά στην αρχή οπότε φαντάζομαι ότι μου ήρθε από γαλλία.

Κανε ξανά hard reset και αν δεν φτιάξει πέρνα πάλι το firmware με odin .

Samsung galaxy s21+

recovery / wipe data factory reset

wipe cache

advance

wipe dalvic cache

εάν σου ξανά παρουσίαση τα ίδια περνά μια rom με odin

Αυτό που φαίνεται στη συνημμένη φωτογραφία είναι φυσιολογικό; Με φωτεινότητα στο αυτόματο, στη μέση και με ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας της οθόνης.

Καλησπέρα, έχω βαλει εδώ και τρεις ημέρες την γερμανική έκδοση I9195XXUCNH5 και μπορω να πω οτι δεν έχω πλέον το battery drain... Θα συνεχίσω να το τσεκάρω αλλα ενδεικτικά να σας αναφέρω οτι έχω απώλειες 2-3% κάθε βραδυ απο 10-17% που ειχα πριν...

Τωρα σύμπτωση ειναι ? δεν ξέρω αλλα η ουσία ειναι οτι κρατάει γεμάτες δυο μερες χρήση απο 1 με το ζόρι που έβγαζα πριν ..αυτά μέχρι τωρα...

Edited by ikaros_7
Αναφορά έκδοσης

γεια σας. έχω το S4 mini της γυναίκας μου το οποίο έχει ακόμα την έκδοση 4.2.2.

το original csc code γράφει EUR. csc country Greece.

product code GT-I9195ZYAEUR.

bootloader , PDA και baseband version I9195XXUBML4

csc version I9195EURBNA1

μπορείτε να μου πείτε πότε θα πάρει την kitkat 4.4.2?

αν φυσικά γνωρίζει κάποιος.

τι άλλο μπορώ να κάνω για να πάω σε kitkat 4.4.2?

να βάλω κάποια άλλη official rom kitkat 4.4.2?

αν ναι ποια και με ποιόν τρόπο? δεν το έχω ξανακάνει(sorry)

ευχαριστώ πολύ!!!

για μένα υπάρχει κάποια απάντηση? να περιμένω όταν μου έρθει η kitkat

ή μπορώ να βάλω κάποια άλλη και αν ναι ποια?

ευχαριστώ.

για μένα υπάρχει κάποια απάντηση? να περιμένω όταν μου έρθει η kitkat

ή μπορώ να βάλω κάποια άλλη και αν ναι ποια?

ευχαριστώ.

Βάλε αυτή που πέρασα και εγω φίλε..

Μεσω Odin την πέρασα. Απλά κανε back up τα παντα πριν μεσω kies και επίσης για καλο και για κακό βγάλε την sd κάρτα και κανε copy οτι έχεις μεσα. Πριν περάσεις την κιτ ΚΑΤ.

Καλησπέρα, έχω βαλει εδώ και τρεις ημέρες την γερμανική έκδοση I9195XXUCNH5 και μπορω να πω οτι δεν έχω πλέον το battery drain... Θα συνεχίσω να το τσεκάρω αλλα ενδεικτικά να σας αναφέρω οτι έχω απώλειες 2-3% κάθε βραδυ απο 10-17% που ειχα πριν...

Τωρα σύμπτωση ειναι ? δεν ξέρω αλλα η ουσία ειναι οτι κρατάει γεμάτες δυο μερες χρήση απο 1 με το ζόρι που έβγαζα πριν ..αυτά μέχρι τωρα...

Ανάλογα με το πόσες ώρες οθόνης έχεις

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Ναι. Αυτό

Η τιμή είναι χώμα και έρχεται στο σπίτι σου με συνολική τιμή 13,94 λίρες (με τα μεταφορικά).

Επίσης το ίδιο αξιόπιστο είναι και αυτό

Ότι και να αποφασίσεις καλές αγορές.

Ευχαριστω πολυ! Κατι αλλο : το noled δεν λειτουργει στο τηλ. Μου. Οταν μου εμφανιζει π.χ οτι εχω αναπαντητη κληση και παω να ενεργοποιησω την οθονη για να δω ποιος ηταν η οθονη δεν ανταποκρινεται με την καμμια και πρεπει να κανω επανακινηση για να ξεκολησει!ξερει κανεις τι μπορει να φταιει;ισως δεν εχω κανει καποια σωςτη ρυθμιση στην εφαρμογη;

Καλησπερα .Εχω το κινητο ενα μηνα και αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι καθε βραδυ το αφηνω 100% μπαταρια σε κατασταση λειτ.πτησης και το πρωι εχει παει στο 85%.Κατα την διαρκεια της μερας η μπαταρια καταναλωνεται κανονικα.Σε εσας συμβαινει αυτο;

Ανάλογα με το πόσες ώρες οθόνης έχεις

όσες ειχα και πριν φίλε. Δεν έχω αλλάξει τπτ.. Ίδιες εφαρμογές , ίδιες ωρες οθόνη κλπ....

Απλά συγκρίνω κε τα ίδια δεδομένα τα δυο firmware...

Καλησπερα .Εχω το κινητο ενα μηνα και αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι καθε βραδυ το αφηνω 100% μπαταρια σε κατασταση λειτ.πτησης και το πρωι εχει παει στο 85%.Κατα την διαρκεια της μερας η μπαταρια καταναλωνεται κανονικα.Σε εσας συμβαινει αυτο;

Κάτι σου τρώει την μπαταρία ,κάποια εφαρμογή πιθανότατα . Αν είσαι root βάλε το Wakelock Detector αλλιώς δες τι παίζει με το GSam Battery Monitor .

Samsung galaxy s21+

Κάτι σου τρώει την μπαταρία ,κάποια εφαρμογή πιθανότατα . Αν είσαι root βάλε το Wakelock Detector αλλιώς δες τι παίζει με το GSam Battery Monitor .

Δεν ειμαι root , αλλα σιγουρα ολα ειναι κλειστα,το ελεγχω συνεχεια

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)