boymanos Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 ειναι ευκολο να μου πει καποιος, που βρισκεται η επιλογη για προγγραματιστες και συγκεκριμενα το οριο διεργασιων παρασκηνιου? ερχομαι απο sony xperia, οπου εκει το ανεφερε, εκτος αν αλλαζει κατι στην 4.2.2, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 ειναι ευκολο να μου πει καποιος, που βρισκεται η επιλογη για προγγραματιστες και συγκεκριμενα το οριο διεργασιων παρασκηνιου? ερχομαι απο sony xperia, οπου εκει το ανεφερε, εκτος αν αλλαζει κατι στην 4.2.2, ευχαριστω. Πήγαινε ρυθμίσεις /σχετικά με το τηλέφωνο /αριθμός έκδοσης /και πάτα επτά φορές πάνω της . Εκεί θα βρεις(προγραμμάτιστες ) και το όριο διεργασιών. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Πήγαινε ρυθμίσεις /σχετικά με το τηλέφωνο /αριθμός έκδοσης /και πάτα επτά φορές πάνω της . Εκεί θα βρεις(προγραμμάτιστες ) και το όριο διεργασιών. σε ευχαριστω πολυ, ηταν δυσκολο παντως να το βρεις, χωρις να το ξερεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Πήγαινε ρυθμίσεις /σχετικά με το τηλέφωνο /αριθμός έκδοσης /και πάτα επτά φορές πάνω της . Εκεί θα βρεις(προγραμμάτιστες ) και το όριο διεργασιών. Και πώς απενεργοποιείται η λειτουργία αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Πάντως έχοντας διαβάσει μόλις τις πρώτες 80 σελίδες του θέματος παρατηρώ ότι τα περισσότερα προβλήματα νεότητας του s4mini έχουν λυθεί στο black edition που απέκτησα πρόσφατα και θεωρητικά είναι από τα τελευταία στην παραγωγή. Βέβαια μου μένει πολύ διάβασμα ακόμη για να έχω πλήρη άποψη αλλά παράλληλα να "γράψω" και περισσότερες ώρες χρήσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Και πώς απενεργοποιείται η λειτουργία αυτή; Αν εννοείς πως γίνεται πάλι κρυφή αυτή η λειτουργία τότε απλά δεν γίνεται. Αν θες να απενεργοποιήσεις τις λειτουργίες τότε απλά κλείνεις τον διακόπτη που υπάρχει στις "Επιλογές Προγραμματιστή". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Αν εννοείς πως γίνεται πάλι κρυφή αυτή η λειτουργία τότε απλά δεν γίνεται. Αν θες να απενεργοποιήσεις τις λειτουργίες τότε απλά κλείνεις τον διακόπτη που υπάρχει στις "Επιλογές Προγραμματιστή". Ναι το έψαξα λίγο και γίνεται μόνο με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Καλά ναι, αυτό εννοείται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Πάντως έχοντας διαβάσει μόλις τις πρώτες 80 σελίδες του θέματος παρατηρώ ότι τα περισσότερα προβλήματα νεότητας του s4mini έχουν λυθεί στο black edition που απέκτησα πρόσφατα και θεωρητικά είναι από τα τελευταία στην παραγωγή. Βέβαια μου μένει πολύ διάβασμα ακόμη για να έχω πλήρη άποψη αλλά παράλληλα να "γράψω" και περισσότερες ώρες χρήσης ποια ειναι τα "προβληματα νεοτητας" ? Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas1234 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 εχω το samsung galaxy I9195 s4 mini, πατησα *#1234# και μου εβγαλε αυτα AP:I9195XXUBNA1 CP:I9195XXUBNA1 CSC:I9195LUXBNA2 απο ποια χωρα ειναι το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 εχω το samsung galaxy I9195 s4 mini, πατησα *#1234# και μου εβγαλε αυτα AP:I9195XXUBNA1 CP:I9195XXUBNA1 CSC:I9195LUXBNA2 απο ποια χωρα ειναι το κινητο; Κατέβασε το phone info ή σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή με το kies και δες το csc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 ...έβαλα το δικό μου black edition που το πήρα από σκρουτζομάγαζο με μεταφορικά 197€ και είναι ελληνικό! greece eur Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapap Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορουμε να βγαλουμε φωτο με 8mpx σε 16:9 αντι για 6mpx? Ο αισθητήρας έχει μέγεθος 4:3 οπότε σε άλλες διαστάσεις απλά cropαρει γιαυτό και χάνεις σε mpixels Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 υπαρχει προγραμμα που να μπορεις να ακουσεις μουσικη απο handsfree bluetooth ή ειναι θεμα hardware ? Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stadi_mclaren Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Οσοι εχετε γαλλικο XEF GT-I9195 σμρ εβγαλαν update.. το εκανα μεσω KIES και δεν ειδα καποια διαφορα. Στο αθόρυβο πλέον δεν ακούγεται ο ήχος του κλείστρου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Οσοι εχετε γαλλικο XEF GT-I9195 σμρ εβγαλαν update.. το εκανα μεσω KIES και δεν ειδα καποια διαφορα. Εγω παλι ειδα. Εχω διαφορα στη καταναλωση μπαταριας σε σχεση με την ML4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas1234 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Κατέβασε το phone info ή σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή με το kies και δες το csc. κατεβασα το phone info και μου εβγαλε αρκετα πραγματα, αυτα ειναι μερικα Phone Model:GT-I9195 GENARAL INFO Country of origin:MADE IN KOREA csc info Original CSC Code:LUX Firmware's CSC Code:LUX Active CSC Code:LUX CSC Country:Luxemburg CSC Country ISO:LU δηλαδη ειναι απο λουξεμβουργο; αν μπωρεις πες μου γιατι δεν καταλαβαινω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dava22S Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 μαγκες εβαλα καινουρια sim 4G cosmote,αλλα και παλι η καταναλωση απ τη λειτουργια αναμονης για το σημα ειναι μεγαλη(cell standby).. κυμαινεται περιπου στο 8-18% και νομιζω δεν ειναι φυσιολογικο...Αν το αφησω το βραδυ σε idle,το πρωι που θα ξυπνησω θα χει παει στο 25-30% η καταναλωση απο αυτο και κατεβαινει κατα το υπολοιπο της μερας..(δεν εχω καλο σημα στο σπιτι μου αλλα και παλι δε νομιζω να δικαιολογειται τοσο μεγαλη καταναλωση)... σε σας τι ποσοστο σας βγαζει? ειναι θεμα software ή hardware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 κατεβασα το phone info και μου εβγαλε αρκετα πραγματα, αυτα ειναι μερικα Phone Model:GT-I9195 GENARAL INFO Country of origin:MADE IN KOREA csc info Original CSC Code:LUX Firmware's CSC Code:LUX Active CSC Code:LUX CSC Country:Luxemburg CSC Country ISO:LU δηλαδη ειναι απο λουξεμβουργο; αν μπωρεις πες μου γιατι δεν καταλαβαινω Φως φανάρι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas1234 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Φως φανάρι ;) Knox Warranty Void:0X0 τι ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) υπαρχει προγραμμα που να μπορεις να ακουσεις μουσικη απο handsfree bluetooth ή ειναι θεμα hardware ? Το μόνο που χρειάζεσαι είναι bluetooth που να υποστηρίζει τέτοια λειτουργία. Πχ εγώ έχω χρόνια τώρα το SONY MW600 και δουλεύει άψογα!! Πάντως έχοντας διαβάσει μόλις τις πρώτες 80 σελίδες του θέματος παρατηρώ ότι τα περισσότερα προβλήματα νεότητας του s4mini έχουν λυθεί στο black edition που απέκτησα πρόσφατα και θεωρητικά είναι από τα τελευταία στην παραγωγή. Της γυναίκας μου πάντως ούτε προβλήματα νεότητας έχει ούτε τίποτε που το είχα πάρει τον Νοέμβριο!!! Δουλεύει ΑΨΟΓΑ!!! Η μπαταρία επίσης συνεχίζει να κρατά ΠΟΛΥ όπως από έκανε από την πρώτη στιγμή!! Πραγματικά πολύ καλό κινητό!!! Αναβάθμιση δεν του κάνω και το έχω με την MJ7. Να είμαι από τους τυχερούς;;; Δεν ξέρω.... Μάλιστα μου φαίνεται και πιο γλυκό (smooth με τα παλιοαγγλικά μας) στην χρήση από το S4 που έχω με την 4.2.2!!! Edited April 14, 2014 by topet Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Στο αθόρυβο πλέον δεν ακούγεται ο ήχος του κλείστρου Έτσι ακριβώς.Επιτέλους λύθηκε ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Knox Warranty Void:0X0 τι ειναι; Δηλώνει πως δεν έχεις πειράξει το λογισμικό της συσκευής και πως γενικά είσαι εντός εγγύησης. Εάν γίνει 0x1 έχεις βγει εκτός εγγύησης. Για περισσότερες λεπτομέρειες ρίξε μια ματιά εδώ - Τι είναι το Samsung Knox και γιατί μας νοιάζει; - Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 ποια ειναι τα "προβληματα νεοτητας" ? 160 σελίδες διάβασα...κάνε και εσύ λίγο κόπο!:lol: Μιλάμε για τα προβλήματα στην μπαταρία, κάποιο lag που έβλεπαν και άλλα που έλυσαν σε μεγάλο βαθμό οι νεώτερες εκδόσεις firmware ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το μόνο που χρειάζεσαι είναι bluetooth που να υποστηρίζει τέτοια λειτουργία. Πχ εγώ έχω χρόνια τώρα το SONY MW600 και δουλεύει άψογα!! Της γυναίκας μου πάντως ούτε προβλήματα νεότητας έχει ούτε τίποτε που το είχα πάρει τον Νοέμβριο!!! Δουλεύει ΑΨΟΓΑ!!! Η μπαταρία επίσης συνεχίζει να κρατά ΠΟΛΥ όπως από έκανε από την πρώτη στιγμή!! Πραγματικά πολύ καλό κινητό!!! Αναβάθμιση δεν του κάνω και το έχω με την MJ7. Να είμαι από τους τυχερούς;;; Δεν ξέρω.... Μάλιστα μου φαίνεται και πιο γλυκό (smooth με τα παλιοαγγλικά μας) στην χρήση από το S4 που έχω με την 4.2.2!!! να κάνω μια διόρθωση εδώ διότι μπερδεψα πολλούς άθελα μου...με το myphone που το έψαξα το δικό μου είναι ολλανδικό(phn) και όχι ελληνικό! Έχει κατασκευή 06/03/2014! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timpavxr Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) Πόσο καιρό είχες το mist? Βλέπεις καμιά διαφορά στη φωτεινότητα της οθόνης του νέου σε σχέση με αυτό που ειχες πριν? Το ειχα απο το Σεμπτεμβη Δεν νομιζω να εχει διαφορα στην φωτεινοτητα , βεβαια στο mist δεν ειχα βαλει ποτε ματ μεβρανη με αποτελεσμα τωρα στο black edition με την ματ να φαινεταιι ισως λιγο πιο σκοτεινο. Edited April 14, 2014 by timpavxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts