stapap Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τα ιταλικά; οι ενημερώσεις έρχονται με τα ελληνικά; νωρίτερα ή αργότερα; από που μπορώ να δω από που είναι το δικό μου; θέλω να δω αν είναι και αυτό eur. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Καληςπερα, Εχει βάλει κανεις το firmware PDA: I9195XXUBNB3 CSC: I9195FTMBNA5 Changelist: 2451589 Build date: Fri, 28 Feb 2014 11:21:34 +0000 Λεει οτι ειναι για το orange. Παιζει κανενα ρολο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos25 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 καλημερα στην παρεα και εγω πλεον κστοχος της συσκευης και εχω μια απορια τι διαφορα εχει το LTE (GT-I9195) με το I9190 και εχουν τοση μεγαλη διαφορα στην τιμη? νομιζω οτι τα specs ειναι ιδια Παράθεση :yahoo: τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 καλημερα στην παρεα και εγω πλεον κστοχος της συσκευης και εχω μια απορια τι διαφορα εχει το LTE (GT-I9195) με το I9190 και εχουν τοση μεγαλη διαφορα στην τιμη? νομιζω οτι τα specs ειναι ιδια Το LTE είναι και για 4g ,πόση διαφορά έχουν στην τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos25 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 το LTE που πηρα εγω απο skroutzομαγαζο το πηρα απο 208 με ανταλλαγη το παλαιο κινητο 150 και το ι9190 βλεπω ακομα οτι εχει 450 δεν ειναι μεγαλη διαφορα Παράθεση :yahoo: τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john90 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Τελικά αξίζει να κάνεις root στη συσκευή ή ας μείνουμε καλύτερα με τις μαμα ROM; Είναι και η εγγύηση (δηλαδή το ΚΝΟΧ) στη μέση :/ Παράθεση Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 White Frost 4.2.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dava22S Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 παιδια αν κατεβασω το navigon απο torrent και μετα το περασω στο κινητο και το κανω εγκατασταση,θα χει καποιο προβλημα το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Πότε να περιμένουμε το black edition? Η διαφορά με τις άλλες εκδόσεις είναι μόνο στο χρώμα και στο υλικό στο πίσω καπάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 το LTE που πηρα εγω απο skroutzομαγαζο το πηρα απο 208 με ανταλλαγη το παλαιο κινητο 150 και το ι9190 βλεπω ακομα οτι εχει 450 δεν ειναι μεγαλη διαφορα Το 9190 δυο μαγαζιά το έχουν http://www.skroutz.gr/s/3385501/Samsung-Galaxy-S4-mini-i9190-3G-8GB.html?from=catspan καθώς δεν νομίζω να το προτιμάνε οπότε λογικό να παραμένει ακριβό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Οχι γιατι βγαζει 2 αμπερ και θα σου χαλασει την μπαταρια, βες με ενα αμπερ. Δεν ισχύει αυτό, η τάση αν είναι ίδια (5volt) το κύκλωμα φόρτισης της μπαταρίας που είναι μέσα στο κινητό θα απορροφήσει τα mAmpere που χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drberto1 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Τελικά αξίζει να κάνεις root στη συσκευή ή ας μείνουμε καλύτερα με τις μαμα ROM; Είναι και η εγγύηση (δηλαδή το ΚΝΟΧ) στη μέση :/ Εξαρταται τι θελει κανεις απο το τηλ και τι χρηστης ειναι.Κατα την δικη μου αποψη ΟΧΙ (δες και το post μου #2210 σελ 148).Παντως μετα απο unroot το τηλ δεν επανερχεται πληρως 100% στην αρχικη του κατασταση γιατι 1) το Knox ειναι 0x1 2)δεν λειτουργει το NFC..Κι αυτο φτιαχνεται ρουταροντας παλι την stock rom και περνοντας ενα patch,αλλα τοτε δεν λειτουργει το screen mirroring(λογω του custom kernel που περνας για να rootαρεις).Γιαυτο ακομα δεν εχω βρει λυση...Και προσωπικα παντα,δεν μου αρεσε καμια custom rom που κυκλοφορει ως τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Δεν έχω ιδέα αν παίζει κάτι ..... Έλεγα να την κατεβάσω για δοκιμή.... Απο την άλλη περιμένω την κιτ ΚΑΤ αλλα πότε θα βγει ρε γμτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Λεει οτι ειναι για το orange. Παιζει κανενα ρολο ? Δεν έχω ιδέα αν παίζει κάτι ..... Έλεγα να την κατεβάσω για δοκιμή.... Απο την άλλη περιμένω την κιτ ΚΑΤ αλλα πότε θα βγει ρε γμτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drberto1 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Καληςπερα, Εχει βάλει κανεις το firmware PDA: I9195XXUBNB3 CSC: I9195FTMBNA5 Changelist: 2451589 Build date: Fri, 28 Feb 2014 11:21:34 +0000 Λεει οτι ειναι για το orange. Παιζει κανενα ρολο ? Δεν έχω ιδέα αν παίζει κάτι ..... Έλεγα να την κατεβάσω για δοκιμή.... Απο την άλλη περιμένω την κιτ ΚΑΤ αλλα πότε θα βγει ρε γμτ? Εγω δοκιμασα να την περασω, με το Odin φυσικα, και δεν την πηρε..Οπως δεν πηρε και καμια αλλη εκδοση συγκεκριμενου παροχου.Δοκιμασα και την ελληνικη BML4 του Cosmote και δεν την πηρε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 το LTE που πηρα εγω απο skroutzομαγαζο το πηρα απο 208 με ανταλλαγη το παλαιο κινητο 150 και το ι9190 βλεπω ακομα οτι εχει 450 δεν ειναι μεγαλη διαφορα Από ποιο μαγαζί έκανες την ανταλλαγή?Το κινητό σου ήταν ποιο και σε τι κατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Διαβασα καποιες σελιδες αλλα δεν βρηκα απαντηση σε 2 ερωτησεις που εχω: 1.Τι διαφορα εχει το 9195 απο το 9190 και εχει +200€? 2.Απο ποιο μαγαζι να παρω το κινητο κατα την γνωμη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Υπάρχει κάπου στις «γρήγορες» ρυθμίσεις επιλογή να απενεργοποιεί την δόνηση μόνο!? (να παραμένουν οι ήχοι) Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrictino0la Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 S4 mini - Πως κάνω επαναφορά της αρχική Γεια σας. Έχω το Galaxy S4 mini. Χτες, πήγα να κάνω ενημέρωση λογισμικού. Όταν τελείωσε και πήγε να κάνει επανεκκίνηση έδειχνε μόνο την αρχική εικόνα που δείχνει όταν ανοίγει (μαύρη με άσπρα γράμματα Samsung Galaxy S4 mini GT-...). Κι από εκείνη την ώρα δεν μπορώ να το ξανα ανοίξω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρω στην έκδοση που είχε πριν την ενημέρωση; Ή γενικά κάποιος τρόπος να το φτιάξω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Εξαρταται τι θελει κανεις απο το τηλ και τι χρηστης ειναι.Κατα την δικη μου αποψη ΟΧΙ (δες και το post μου #2210 σελ 148).Παντως μετα απο unroot το τηλ δεν επανερχεται πληρως 100% στην αρχικη του κατασταση γιατι 1) το Knox ειναι 0x1 2)δεν λειτουργει το NFC..Κι αυτο φτιαχνεται ρουταροντας παλι την stock rom και περνοντας ενα patch,αλλα τοτε δεν λειτουργει το screen mirroring(λογω του custom kernel που περνας για να rootαρεις).Γιαυτο ακομα δεν εχω βρει λυση...Και προσωπικα παντα,δεν μου αρεσε καμια custom rom που κυκλοφορει ως τωρα. Απλά να το ρουτάρεις χωρίς να αλλάξεις ΡΟΜ γίνεται? Εγώ θέλω να το ρουτάρω μόνο για να μεταφέρω εφαρμογές στην sd κ ίσως να σβήσω κ μερικές άχρηστες. Θα έχω προβλήματα με το NFC κ διάφορες χαζομάρες? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Απλά να το ρουτάρεις χωρίς να αλλάξεις ΡΟΜ γίνεται? Εγώ θέλω να το ρουτάρω μόνο για να μεταφέρω εφαρμογές στην sd κ ίσως να σβήσω κ μερικές άχρηστες. Θα έχω προβλήματα με το NFC κ διάφορες χαζομάρες? Εννοείται μπορείς. Κι εγώ έτσι έχω κάνει. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Εννοείται μπορείς. Κι εγώ έτσι έχω κάνει. K όλα δουλεύουν κανονικά ε? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drberto1 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 K όλα δουλεύουν κανονικά ε? Οχι.Το nfc θελει patch για να λειτουργησει.Και επισης στη ρουταρισμενη stock rom δεν δουλευει το screen mirroring.Αμα δεν σε πειραζουν αυτα τοτε προχωρα στο ρουταρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Οχι.Το nfc θελει patch για να λειτουργησει.Και επισης στη ρουταρισμενη stock rom δεν δουλευει το screen mirroring.Αμα δεν σε πειραζουν αυτα τοτε προχωρα στο ρουταρισμα. Το Nfc με νοιάζει............ Το άλλο όχι......... Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john90 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Η αληθεια ειναι πως το NFC σωζει ζωες, το screen mirroring, δεν πολυ εχω καταλαβει πως λειτουργει η τι κανει. Επισης αν rootαρουμε χωρις να βαλουμε custom Rom, παλι μετραει το KNOX 0x1; Παράθεση Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 White Frost 4.2.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drberto1 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Η αληθεια ειναι πως το NFC σωζει ζωες, το screen mirroring, δεν πολυ εχω καταλαβει πως λειτουργει η τι κανει. Επισης αν rootαρουμε χωρις να βαλουμε custom Rom, παλι μετραει το KNOX 0x1; Ισως αν απλα ρουταρεις τη stock rom σου δηλ περασεις μονο custom kernel+recovery ΧΩΡΙΣ να πειραξεις τη rom,να μην παθει κατι το nfc και το screen mirroring.Αυτο ακριβως δεν το γνωριζω με βεβαιοτητα.Εγω ειχα κανει πληρες ρουτ με αλλαγη ρομ και μετα ξαναφλασαρα την στοκ ρομ,και εχω τα θεματα που εχω.Το nfc φτιαχνεται σε ρουταρισμενη stock rom,υπαρχει τροπος.Αν ρουταρεις το τηλ κι εχεις προβλημα με το nfc σου πες μου να σου πω πως να το φτιαξεις.Το screen mirroring λειτουργει αν εχεις smart tv,στην οποια μπορεις να προβαλεις αμεσα και χωρις καλωδιο αλλα μεσω του ιδιου δικτυου WIFI τα αρχεια σου (φωτογραφιες,βιντεο,μουσικη κλπ).Δεν ειναι και το πιο απαραιτητο,εμενα ομως μ'αρεσει σαν καινοτομια και ανεση. Το KNOΧ απο τη στιγμη που θα περασεις το custom kernel για να ρουταρεις θα μετρησει 0x1 Edited March 31, 2014 by drberto1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts