Jump to content

Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρε παιδιά, ας με βοηθήσει κάποιος σας παρακαλώ! Μόλις αγόρασα το κινητό, και επειδή η frog δεν υποστηρίζει microsim, ψαχνομαι...(και θα χασω και 35 ευρω χρονο ομιλιας). Υπαρχει καποιος που εχει καρτοκινητο με microsim? Αν ναι, ποιό έχετε;

Μια είναι η λύση... κοψ'την. Η δική μου frog είναι με το μεγάλο chip.

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια είναι η λύση... κοψ'την. Η δική μου frog είναι με το μεγάλο chip.

Με προσοχή και με μηχανάκι γιατί ένας φίλος που την έκοψε μόνος του πήρε την μητρική στο χέρι!!

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Και μένα frog έχει η γυναίκα μου, την έχει κόψει σε κατάστημα και δουλεύει 1 χαρά πάνω από 2 μήνες τώρα.

Το μόνο ότι θέλει πολύ προσοχή γιατί είναι οριακό α τη πάρεις στα χέρια αν δε γίνει σωστά το κόψιμο

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Με την μικρο σιμ με τα αλλα κινητα που παιρνουν κανονικη σιμ τι γινεται; Δηλαδη, αν θελω να χρησιμοποιησω το παλιο μου κινητο με την ιδια σιμ τι γινεται;

Τελικα το S4 mini ειναι ή δεν ειναι buggy? Να το παρω ή οχι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Με την μικρο σιμ με τα αλλα κινητα που παιρνουν κανονικη σιμ τι γινεται; Δηλαδη, αν θελω να χρησιμοποιησω το παλιο μου κινητο με την ιδια σιμ τι γινεται;

Τελικα το S4 mini ειναι ή δεν ειναι buggy? Να το παρω ή οχι?

Θα κρατήσεις το πλαίσιο που θα σου κόψουν απ τη σιμ και θα το χρησιμοποιείς σαν ανταπτορα.

Buggy το S4 mini δεν είναι με τη καμία.

Είναι άψογο ο κινητάκι, δουλεμένο και στη λεπτομέρεια και στα μόλις 280 που το βρίσκεις τώρα είναι σούπερ

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Μαλιστα.

Και προτεινομενο μαγαζι απο σκρουτζ; οκ ολα ευρωπαικα ειναι, αλλα ποια στο φερνουν μονο με την επισημη ταινια και οχι διπλη οπως το birdphone πχ;

Με τα τρια kaiser τι παιζει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Μαλιστα.

Και προτεινομενο μαγαζι απο σκρουτζ; οκ ολα ευρωπαικα ειναι, αλλα ποια στο φερνουν μονο με την επισημη ταινια και οχι διπλη οπως το birdphone πχ;

Με τα τρια kaiser τι παιζει;

εχω παρει 2 απο κει ολα καλα απο γαλλια ηταν..

ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact

Success doesn't come to you... you go to it.

Καλησπέρα...

Πριν λίγο έκλεισε το κινητό λόγω μπαταρίας. Το έβαλα στο φορτιστή και δεν φορτίζει ... Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον ?

Επίσης ξέρετε που είναι το Service της Samsung γιατί απ ότι φαίνεται το κινητό τα έφτυσε ...

Edited by DuAl_SuN

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Παιδία η έξυπνη οθόνη πως δουλεύει;

Ελέγχει με την μπροστινή κάμερα ότι κοιτάς την οθόνη και δεν την σβήνει. Δουλεύει καλύτερα σε φωτεινό χώρο.

Οκ περα απο το υποκειμενικο της υποθεσης, μαυρο ή ασπρο ρε παιδια;; :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Οκ περα απο το υποκειμενικο της υποθεσης, μαυρο ή ασπρο ρε παιδια;; :lol:

καθαρα αντικειμενικουποκειμενικα....φυσικά άσπρο:-):-)

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

============================================

Μπαταρία Υψηλής Χωρητικότητας για S4 Mini (DUOS)

============================================

Επειδη απαγορευεται απο τους κανονες (forum) η διπλη δημοσιευση και το θεμα αφορα αμεσα και την συσκευη S4 Mini οποιο ατομο επιθυμει να διαβασει την δημοσιευση ας μεταβει: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4981111#post4981111

Το παρηγγειλα μολις απο Kaizer στα 280 €!

Αυριο με το καλο το περιμενω και παω για twin sim!! :D

Πρωτη φορτιση; Ανοιγω, δουλευω μεχρι να πεσει ή απευθειας φορτιση;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Ελέγχει με την μπροστινή κάμερα ότι κοιτάς την οθόνη και δεν την σβήνει. Δουλεύει καλύτερα σε φωτεινό χώρο.

Πως λειτουργει; εμένα δεν δουλεύει..

Πως λειτουργει; εμένα δεν δουλεύει..

Αυτό το ματάκι σε εμένα όταν διαβάζω κάτι που και που το βλέπω να αναβοσβήνει...Δεν ξέρω πώς ακριβώς δουλεύει αλλά δουλεύει.το έχεις ενεργοποιημένο; θα πρέπει να βλέπεις συνέχεια ένα ματάκι πάνω στην οθόνη δίπλα στο σήμα της κινητής.

Πως μπορώ να μεταφερω απο το παλιο (android) κινητο, τα μηνυματα και τις επαφες στο mini?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Πως μπορώ να μεταφερω απο το παλιο (android) κινητο, τα μηνυματα και τις επαφες στο mini?

Τις επαφές πέρασε τες στο gmail και μετά κανε τον συγχρονισμό στο νέο τηλέφωνο ,για τα μηνύματά χρησιμοποίησε κάποιο app από το play (SMS Backup & Restore) .

Δες και αυτό http://answers.oreilly.com/topic/13118-the-best-way-for-us-to-transfer-data-from-one-phone-to-another-phone/

Samsung galaxy s21+

Ο πιο απλός τρόπος είναι αυτός που έδειξε ο φίλος από πάνω.(τουλάχιστο για τις επαφές)

Edited by arisk

Τις επαφές πέρασε τες στο gmail και μετά κανε τον συγχρονισμό στο νέο τηλέφωνο ,για τα μηνύματά χρησιμοποίησε κάποιο app από το play (SMS Backup & Restore) .

Δες και αυτό http://answers.oreilly.com/topic/13118-the-best-way-for-us-to-transfer-data-from-one-phone-to-another-phone/

Δηλαδη, εξαγωγη->αποστολη καρτας στοιχειων->Gmail? Αυτό εννοεις ή ειναι κατι αλλο;

Ευχαριστω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Δηλαδη, εξαγωγη->αποστολη καρτας στοιχειων->Gmail? Αυτό εννοεις ή ειναι κατι αλλο;

Ευχαριστω

Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331171&page=2

Samsung galaxy s21+

Το παρηγγειλα μολις απο Kaizer στα 280 €!

Αυριο με το καλο το περιμενω και παω για twin sim!! :D

Πρωτη φορτιση; Ανοιγω, δουλευω μεχρι να πεσει ή απευθειας φορτιση;

του πινεις το αιμα μεχρι να κλεισει μετα το φορτιζεις για να κανα 3ωρο επειτα οι επομενες 2-3 ενδεικτικα να ειναι απο 10-15% μεχρι 100%

ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact

Success doesn't come to you... you go to it.

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)