geothassos Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 εκει εχει GSM/WCDMA μονο GSM μονο WCDMA το GSM ειναι το 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 το wcdma ειναι... Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geothassos Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 ευχαριστω ο ηχος της καμερα δεν σταματησε ακομα και οταν εβαλα το προγραμμα, καμια αλη ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) εκει εχει GSM/WCDMA μονο GSM μονο WCDMA το GSM ειναι το 3g? To LTE είναι......... Η πρώτη επιλογή. Στο έγραψα καθαρά βρε φίλε μου. Διάβασε λίγο πιο προσεκτικά τι γράφω Aν δεν έχεις επιλογή LTE τότε ΔΕΝ έχεις 4G Edited October 24, 2013 by VaL_Phoenix Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drummer9n Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 ευχαριστω ο ηχος της καμερα δεν σταματησε ακομα και οταν εβαλα το προγραμμα, καμια αλη ιδεα? Εγώ το βάζω κάθε φορά αθόρυβο και έτσι σταματάει. Με το gps πώς μπορώ να το βάλω μόνο με δορυφόρους και χωρίς να ζητάει πρόσβαση στο ίντερνετ? Πάω στις ρυθμίσεις και πατάω το GPS και διαλέγω "χρήση δορυφόρων gps". Μετά πάω στην πλήγηση ή στους χάρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diyan36 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε από τα 1.5 gb ram πόσα κρατάει το λειτουργικό και πόσα σας μένουν ελεύθερα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε από τα 1.5 gb ram πόσα κρατάει το λειτουργικό και πόσα σας μένουν ελεύθερα ? Σε εμένα είναι γύρω στα 500mb ελεύθερα...με greenify εγκατεστημένο και όλα τα bloatware της samsung εκτός. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasimo Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Ακόμη τρελός νομίζω δεν είμαι. ...πείτε μου λοιπόν τώρα πως όταν το κινητό έχει μείνει απειραχτο για ωρα να φορτίζει, πατάς log και οποιοδήποτε τηλέφωνο αλλα το κινητό δεν κανει τιποτε για κανα 5 λεπτο... αν αυτό δεν είναι buggy. ..τι είναι. ...; Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geothassos Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 To LTE είναι......... Η πρώτη επιλογή. Στο έγραψα καθαρά βρε φίλε μου. Διάβασε λίγο πιο προσεκτικά τι γράφω Aν δεν έχεις επιλογή LTE τότε ΔΕΝ έχεις 4G Αφου το κηνητο ειχε πανω αυτοκολητο 4G, αν αλαξω και βαλω καινουρια σιμ θα μου βγαλει επιλογη LTE? Το GSM τι ειναι τοτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katemas Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 βρε παιδιά δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από facebook από παιχνίδια από email και διαφορα αλλα...ξέρει κάποιος να με βοηθήσει τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Αφου το κηνητο ειχε πανω αυτοκολητο 4G, αν αλαξω και βαλω καινουρια σιμ θα μου βγαλει επιλογη LTE? Το GSM τι ειναι τοτε? Η επιλογή 4G (LTE) εμφανίζεται ΜΟΝΟ αν το υποστηρίζει το δίκτυο και η sim Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 βρε παιδιά δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από facebook από παιχνίδια από email και διαφορα αλλα...ξέρει κάποιος να με βοηθήσει τι να κάνω? Ο συγχρονισμός σου είναι ενεργοποιημένος; Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katemas Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Ο συγχρονισμός σου είναι ενεργοποιημένος; που μπορω να το δω αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 που μπορω να το δω αυτο ? Αν κατεβάσεις την μπάρα των notifications, είναι αναμμένο το σύμβολο με τα δύο στρογγυλά βελάκια που κάνουν κύκλο; σαν αυτό που σου δείχνω στην photo; Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katemas Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Αν κατεβάσεις την μπάρα των notifications, είναι αναμμένο το σύμβολο με τα δύο στρογγυλά βελάκια που κάνουν κύκλο; σαν αυτό που σου δείχνω στην photo; ναι ετσι το εχω αυτο...μηνυματα απο το μεσεντζερ δεν μου βγαζει ειδοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 ναι ετσι το εχω αυτο...μηνυματα απο το μεσεντζερ δεν μου βγαζει ειδοποίηση Πέρασες το λογαριασμό του messenger σου στους λογαριασμούς προς συγχρονισμό?? Κ μετά να δεις αυτό που σου έγραψε ο φίλος πιο πάνω για το αν τον έχεις ανοικτό Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Εγώ το βάζω κάθε φορά αθόρυβο και έτσι σταματάει. Με το gps πώς μπορώ να το βάλω μόνο με δορυφόρους και χωρίς να ζητάει πρόσβαση στο ίντερνετ? Πάω στις ρυθμίσεις και πατάω το GPS και διαλέγω "χρήση δορυφόρων gps". Μετά πάω στην πλήγηση ή στους χάρτες? Συνηθως τα integrated προγραμματα i.e. googlemaps το μονο που κερδιζεις ειναι ccuracy χρησημοποιωντας το gps. ΟΚ φυσικα στη google-πλοηγηση ειναι απαραιτητο να ειναι ανοιχτο το gps. Για να καταληξω καπου googlemaps και πλοηγηση (μεσω googlemaps) χρειαζεται internet για να λειτουργησει (αν και υπαρχει και μια επιλογη για partial download). Προτεινω ανεπιφιλαχτα* 1.] Navigon 2.] Ndrive 3-] Sygic Εγω χρησημοποιω Navigon και να πω την αληθεια ειναι το καλυτερο κατα προσωπικη αποψη. Το εχω χρησημοποιησει σε ολη την Ευρωπη και Ελλαδα και ειναι αψογο. Να πω την αληθεια δεν με ικανοποιησε τοσο στην Αμερικη (Navigon) και εκει πιστευω ειναι καλυτερο το Sygic. Αν το θελεις για ευρωπη και αποκλειστικα για Ελλαδα, δοκιμασε το Νavigon. If you decide to go with it, just let me know on a pm for the requested link * None of these require internet connection. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geothassos Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 ωραια ευχαριστω πολυ, καμια αλη ιδεα για τον ηχο της καμερας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssf1 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) Δευτερη μερα με την συσκευη, και εχω παθει πλακα. Ξεκινησε χθες πρωι, φουλ φορτιση (η πρωτη, το πηρα Παρασκευη απογευμα), και τωρα ειμαι με 34% μπαταρια, 22 ωρες χρησης, με 2ωρες και 52λεπτα οθονης. Με το S4 που ειχα, για να εχω αυτα τα αποτελεσματα, του ειχα κανει root και ειχα stock lite prerooted. Πολυ ωραια συσκευη, ελαφρια, βολικοτατη στο χερι, και μονο 289€ απο stechi.gr (στην Ηλιουπολη). Δεν εχω λογο για rootαρισμα, ή custom rom. Εχω βαλει nova launcher κλασικα και ειμαι υπερκαλυμενος!!! Να συμπληρωσω οτι τρεχει την MG8 (γαλλικη συσκευη), εντελως stock φυσικα. Επισης εχω (με voda) κανονικοτατα την επιλογη για Lte, και μεταφορα εφαρμογων στην sd! Θέλω να πάρω το S4 mini το nova launcher που λες τι είναι πρόγραμμα ; και απο που το κατεβάζεις ; βάζοντας αυτό θα έχω την επιλογή μεταφορά στην SD ; Καλησπέρα, Είναι η πρώτη φορά που θα πάρω smartphone android θα ήθελα να μου πείτε, όταν πάρω την συσκευή με ποιο πρόγραμμα μπορώ να συνδεθώ στο PC και να κάνω backup και γενικά να διαχειρίζομαι την συσκευή ; Έχω ακούσει για backup εφαρμογές...κτλ αυτά υπάρχουν σε CD συνοδευτικά ή τα κατεβάζω από κάπου ; Edited October 25, 2013 by m7ixalis συνενωση συνεχόμενων μυνηματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Δεν υπάρχει συνοδευτικό cd η εφαρμογή που θα κατεβάσεις λεγεται kies. Και ειναι η επίσημη της εταιρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Πως βγάζουμε φωτο όλη την οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Πατάω power button και κάτω volume αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Πατάω power button και κάτω volume αλλά τίποτα. Πατάς ταυτόχρονα το home button και το power! Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Πατάς ταυτόχρονα το home button και το power! Ναι το βρήκα! Είχα μάθει από το άλλο κινητό και μπερδεύτηκα χ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Βρε παιδιά, ας με βοηθήσει κάποιος σας παρακαλώ! Μόλις αγόρασα το κινητό, και επειδή η frog δεν υποστηρίζει microsim, ψαχνομαι...(και θα χασω και 35 ευρω χρονο ομιλιας). Υπαρχει καποιος που εχει καρτοκινητο με microsim? Αν ναι, ποιό έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts