Jump to content

Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθω εδω και ποση ωρα να κανω root αλλα κολαει στο πρωτο σταδιο οπου συνδεσα το καλωδιο και πατησα volume up για να συνεχισει ... λεει Downloading ... do not turn off target .... συνεχεια και δεν αλλαζει. επανω αριστερα λεει WRITE PROTECTION: Enable

αυτο.... και δεν κανει τιποτα κολλημενο εκει...

εχει καποιες προυποθεσεις αυτη η διαδικασια ??? εχω κανει αρκετες φορες root αλλα σε SE Neo V, πρωτη μου φορα σε Samsung.

"Music Is My Life"

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσπαθω εδω και ποση ωρα να κανω root αλλα κολαει στο πρωτο σταδιο οπου συνδεσα το καλωδιο και πατησα volume up για να συνεχισει ... λεει Downloading ... do not turn off target .... συνεχεια και δεν αλλαζει. επανω αριστερα λεει WRITE PROTECTION: Enable

αυτο.... και δεν κανει τιποτα κολλημενο εκει...

εχει καποιες προυποθεσεις αυτη η διαδικασια ??? εχω κανει αρκετες φορες root αλλα σε SE Neo V, πρωτη μου φορα σε Samsung.

Σε αυτή την φάση πρεπει να ανοίξεις το odin στον υπολογιστή, και να το φλασαρεις με τον τρόπο που λέει ο arco68 στο xda. Διάβασε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2364980 και ακολούθησε τις οδηγίες κατά γράμμα που αναφέρει στην αρχή του post.

Edited by jimsiv
Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Σε αυτή την φάση πρεπει να ανοίξεις το odin στον υπολογιστή, και να το φλασαρεις με τον τρόπο που λέει ο arco68 στο xda. Διάβασε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2364980 και ακολούθησε τις οδηγίες κατά γράμμα που αναφέρει στην αρχή του post.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!! μετα απο αυτην την διαδικασια πρεπει να κατεβασω την εφαρμογη superuser απο το market ?

"Music Is My Life"

Όταν ανοίγω τα δεδομένα κινητού δεν μου εμφανίζει πάνω το σηματάκι του δικτύου και δέν έχω ίντερνετ.Παίζει να σβησα τιποτα απο την διαχείρηση εφαρμογών μάλλον.Ξέρετε πώς φτιάχνει ή πρέπει να το πάω να το δούν?

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!! μετα απο αυτην την διαδικασια πρεπει να κατεβασω την εφαρμογη superuser απο το market ?

Όχι, εγκαθιστάται αυτόματα με το Rootkit v2 το οποίο πρέπει να έχεις ήδη κάνει εγκατάσταση βάση των οδηγιών που σου προανέφερα... Μπορεί να θέλει κανένα update βέβαια αλλά πρέπει τώρα λογικά να είσαι root!!

Όταν ανοίγω τα δεδομένα κινητού δεν μου εμφανίζει πάνω το σηματάκι του δικτύου και δέν έχω ίντερνετ.Παίζει να σβησα τιποτα απο την διαχείρηση εφαρμογών μάλλον.Ξέρετε πώς φτιάχνει ή πρέπει να το πάω να το δούν?

Πρέπει να σου έχουν χαθεί τα ονόματα σημείων πρόσβασης που βρίσκονται στις ρυθμίσεις-περισσότερα δίκτυα-δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.... Πρέπει να τα ξαναπεράσεις είτε manual ή να σου τα στείλει ο πάροχος σου. Για δες το λιγάκι! Αναλόγως την εταιρεία στέλνεις ένα sms πχ. Στην cosmote που ξέρω γράφεις Internet και το στέλνεις στο 1333 και σου τα στέλνουν με μήνυμα

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Παλικάρια στο Skroutz βρίσκω μόνο το "Samsung Galaxy S4 mini GT-i9195 LTE (8GB)", για το 9190 του τίτλου του νήματος λέει "αναμένεται"... Τι ακριβώς παίζει?

Παλικάρια στο Skroutz βρίσκω μόνο το "Samsung Galaxy S4 mini GT-i9195 LTE (8GB)", για το 9190 του τίτλου του νήματος λέει "αναμένεται"... Τι ακριβώς παίζει?

Αναμενουμε, απλα!

Δεν εχει κυκλοφορησει ακομα.Ολοι εχουμε το 9195 παρολο που αλλο αναγραφεται στον τιτλο του αρθρου.

Παιδες το παρηγγειλα σημερα το περιμενω αυριο μεθαυριο μετα απο 3 χρονια sony αλλαζω σε samsung, για θυμιστε μου κανονικη sim παιρνει?
Βαγγέλης

Παιδες το παρηγγειλα σημερα το περιμενω αυριο μεθαυριο μετα απο 3 χρονια sony αλλαζω σε samsung, για θυμιστε μου κανονικη sim παιρνει?

Όχι, παίρνει την micro sim!!

Ερωτησεις ...

1) Τι πρεπει να κανω για να μου λειτουργησει το Titanium Backup ? Μου λεει να τσεκαρω τον εντοπισμο σφαλματων αλλα δεν το βρισκω που ειναι ...

2) το κινητο μας υποστηριζει την λειτουργια του Link2SD ? προσπαθω να το ενεργοποιησω αλλα δεν μπορω...δεν μου επιτρεπει να συνδεθει σε format ext3 και μου λεει να κανω το 2ο διαμερισμα σε μορφη Fat32. Γινεται να συνδεθουν οι εφαρμογες σε Fat32 για να τις μεταφερω στην SD ?

Όχι, παίρνει την micro sim!!

Εγω πηγα στην Wind και εδωσα την καρτα SIM μου και μου την εκοψε την ιδια SIM που χρησιμοποιουσα και πριν με εναν κοφτη οπου στην ουσια εμεινε μονο το τσιπ χωρις το τριγυρω πλαστικο.

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων
"Music Is My Life"

Ερωτησεις ...

1) Τι πρεπει να κανω για να μου λειτουργησει το Titanium Backup ? Μου λεει να τσεκαρω τον εντοπισμο σφαλματων αλλα δεν το βρισκω που ειναι ...

2) το κινητο μας υποστηριζει την λειτουργια του Link2SD ? προσπαθω να το ενεργοποιησω αλλα δεν μπορω...δεν μου επιτρεπει να συνδεθει σε format ext3 και μου λεει να κανω το 2ο διαμερισμα σε μορφη Fat32. Γινεται να συνδεθουν οι εφαρμογες σε Fat32 για να τις μεταφερω στην SD ?

Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το κρυφό μενού του JB...πας ρυθμίσεις-πληροφορίες συσκευής και κάνεις 7-8 συνεχόμενα πατήματα στον αριθμό κατασκευής... Τώρα στις ρυθμίσεις-πρισσότερα θα έχεις ένα ακόμη μενού που θα λέει επιλογές προγραμματιστή... Μέσα εκεί θα βρεις και τον εντοπισμό σφαλμάτων.

- Από όσο γνωρίζω το link2sd δεν δουλεύει στα καινούργια galaxy λόγω ότι έχουν αλλάξει το format....Επίσης δεν μεταφέρονται οι εφαρμογές στην κάρτα γενικά. Μόνο κάποια data ή χάρτες.

Εγω πηγα στην Wind και εδωσα την καρτα SIM μου και μου την εκοψε την ιδια SIM που χρησιμοποιουσα και πριν με εναν κοφτη οπου στην ουσια εμεινε μονο το τσιπ χωρις το τριγυρω πλαστικο.

Ναι παίζει και αυτό.... ΠΡΟΣΟΧΗ μην επιχειρήσετε να την κόψετε με ψαλίδι ή οτιδήποτε άλλο αν δεν έχετε το κατάλληλο εργαλείο για αυτήν την δουλειά..... φίλος που το επιχείρησε σε galaxy s3 το πήρε στο χέρι την πρώτη κιόλας μέρα.... ευτυχώς η αντιπροσωπεία του άλλαξε μητρική δωρεάν... δεν τους είπε βέβαια τι έκανε!!!

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Καλημέρα. είχα κόψει και εγώ την σιμ στο 3αρι που είχα και την Είχα πατήσει γιατί κάθε λίγο μου έβγαζε ότι είναι εκτός. πήγα και πήρα κανονική. κόψιμο σιμ ούτε για πλάκα

;)

Αυτο που λες εχει μια λογικη γιατι στα υπολοιπα benchmark που ειχα τρεξει,το κινητο δουλευε μια χαρα σε σχεση με τα αλλα s4 mini.Ο λογος για basemark x και gfx bench.Θα το βγαλω το antutu και θα τρεξω οοοοοολα τα υπολοιπα bench που μπορω να βρω δωρεαν.Αλλα και παλι αν ηταν καποιο προβλημα του antutu λογικα θα το εβγαζε και σε αλλους οχι μονο σε μας τους 2.Ασε που τωρα που το σκεφτομαι ο λογος που ειχα εγκαταστησει το antutu ηταν επειδη το κινητο κολλουσε σε καποια παιχνιδια και με προβληματισε.

Συμφωνώ ότι είναι παράξενο. Την δεύτερη φορά που το εγκατέστησα, έβγαλε πάλι 14600, και όσες φορές το έτρεξα, έβγαζε 14300-14600. Πιθανολογώ ότι είναι κάποιο bug που εμφανίζεται κατά περίπτωση. Πάντως, αφού σιγουρεύτηκα ότι όλα είναι καλά με το κινητό, το άβγαλα το Antutu.

Δεν εχει κυκλοφορησει ακομα.Ολοι εχουμε το 9195 παρολο που αλλο αναγραφεται στον τιτλο του αρθρου.

O.k. αντιληπτό, ευχαριστώ :)

Αλλαξε η εκδοση.Εμεις ειχαμε την 3.4 οταν καναμε το τεστ. Τωρα με την εκδοση 4 περιπου 20000 βγαζει το s4 mini.19779 εβγαλε εμενα.

παιδιά πως βλέπω την χώρα προέλευσης του κινητού ?

Ανοίγεις το kies, επιλέγεις την αναβάθμισή του κινητού χωρίς να το συνδέσεις και εκεί σε ρωτάει να βάλεις το μοντέλο και το s/n (βρίσκεται κάτω από την μπαταρία ) . Στην αναβάθμιση που θα σου βγάλει, έχει δίπλα τα αρχικά γράμματα της χώρας

Τελικα ρε παιδια καποιος που το εχει μπορει να μας πει αν αναπαραγει βιντεο 1920-1080p HD;;;βαλτε ενα σποτακι απο you-tube...και δοκιμαστε.σας παρακαλω γιατι ενδιαφερομαι σοβαρα για την συσκευη.

Καλημερα.. Να ρωτησω κατι,πως μπορω να απενεργοποιησω τις αυτοματες ενημερωσεις των εφαρμογων μου; Μου αναβαθμιζονται μονες του και μπορει να μην θελω να αλλαξει καποια...

Επισης ολες οι θηκες που κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα δειχνουν συμβατες για τη 3g εκδοση. Εφαρμοζουν κανονικα και στη 4g ή δεν καθονται καλα;

Την πρωτη απαντηση τη βρηκα μαλλον... Πας στο google play store πατας το κατω αριστερο κουμπι, ρυθμισεις,, αυτοματη ενημ. Εφαρμογων, και ξετσεκαρεις...

Για την αλλη ερωτηση αν ξερει κανεις ας πει.. Εχω παραγγειλει σιλικονης θηκη. Αν παει καλα θα σας πω..

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Τελικα ρε παιδια καποιος που το εχει μπορει να μας πει αν αναπαραγει βιντεο 1920-1080p HD;;;βαλτε ενα σποτακι απο you-tube...και δοκιμαστε.σας παρακαλω γιατι ενδιαφερομαι σοβαρα για την συσκευη.

Δεν καταλαβαινω τι ακριβως ρωτας.Το κινητο αφου τραβαει βιντεο full hd προφανως αναπαραγει κιολας.

Επισης ολες οι θηκες που κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα δειχνουν συμβατες για τη 3g εκδοση. Εφαρμοζουν κανονικα και στη 4g ή δεν καθονται καλα;

Οι διαστάσεις είναι κοινές για όλα τα S4 Mini

Δεν καταλαβαινω τι ακριβως ρωτας.Το κινητο αφου τραβαει βιντεο full hd προφανως αναπαραγει κιολας.
Αλλο το προφανως και αλλο η πραγματικοτητα ...γι'αυτο ζητησα αν ειναι ευκολο να γινει δοκιμη με καποιο αρχειο απο εξωτερικη πηγη.

Αλλο το προφανως και αλλο η πραγματικοτητα ...γι'αυτο ζητησα αν ειναι ευκολο να γινει δοκιμη με καποιο αρχειο απο εξωτερικη πηγη.

Παίζει κανονικότατα!! Ούτε κολλάει ούτε τίποτα...Είναι τερατακι το κινητό!

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)