Shuffle Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Για όσους ενδιαφέρονται το έχει γνωστό on-line κατάστημα στα 249 ευρώ Το οποίο είναι..? Expansys μήπως? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doktord Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Το οποίο είναι..? Expansys μήπως? h**p://www.e-shop.gr/product?id=TEL.001435&sid=1 Παράθεση Proud owner of a Palm Centro, IPhone 3GS, Blackberry 9300 3G, HP Pre 3, Blackberry Q5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 h**p://www.e-shop.gr/product?id=TEL.001435&sid=1 many thnx! Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 h**p://www.e-shop.gr/product?id=TEL.001435&sid=1 Ωραία προσφορά, αλλά με αγγλικό keyboard δεν... Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Ωραία προσφορά, αλλά με αγγλικό keyboard δεν... Δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να γράψεις Ελληνικά. Απλά τα πλήκτρα μαζί με τους Αγγλικούς χαρακτήρες δεν θα έχουν και τους Ελληνικούς. Εμένα δεν θα με απετρπε. Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doktord Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Λοιπόν το αγόρασα από Ebay.co.uk στα 172 ευρώ με DHL σε 4 ημέρες. Χωρίς τη συσκευασία, χωρίς ακουστικά, με αγγλικό φορτιστή και USB καλωδιο αυθεντικά. Η έκδοση είναι η SQR 100-2 και φαντάζομαι δεν έχει 4G στα ελληνικά δίκτυα. Η συσκευή φαίνεται όντως αχρησιμοποίητη (ήταν με τις ζελατίνες) προφανώς demo ή εταιρικό (ο πωλητής έχει κι άλλα). Ακόμη δεν έχω περάσει επαφές από το IPhone που έχω. Όσο το έχω περιεργαστεί το λειτουργικό πάει σφαίρα, η οθόνη είναι πολύ καλή, η κατασκευή φαίνεται στιβαρή και η πρώτη επαφή γενικώς πολλά υποσχόμενη. Μου ζητα αναβάθμιση στην 10.2.0.424. Ξέρει κανείς αν δημιουργεί bugs γενικότερα στη λειτουργία του κινητού η να παραμείνω στη 10.1? Παράθεση Proud owner of a Palm Centro, IPhone 3GS, Blackberry 9300 3G, HP Pre 3, Blackberry Q5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Λοιπόν το αγόρασα από Ebay.co.uk στα 172 ευρώ με DHL σε 4 ημέρες. Χωρίς τη συσκευασία, χωρίς ακουστικά, με αγγλικό φορτιστή και USB καλωδιο αυθεντικά. Η έκδοση είναι η SQR 100-2 και φαντάζομαι δεν έχει 4G στα ελληνικά δίκτυα. Η συσκευή φαίνεται όντως αχρησιμοποίητη (ήταν με τις ζελατίνες) προφανώς demo ή εταιρικό (ο πωλητής έχει κι άλλα). Ακόμη δεν έχω περάσει επαφές από το IPhone που έχω. Όσο το έχω περιεργαστεί το λειτουργικό πάει σφαίρα, η οθόνη είναι πολύ καλή, η κατασκευή φαίνεται στιβαρή και η πρώτη επαφή γενικώς πολλά υποσχόμενη. Μου ζητα αναβάθμιση στην 10.2.0.424. Ξέρει κανείς αν δημιουργεί bugs γενικότερα στη λειτουργία του κινητού η να παραμείνω στη 10.1? Οπωσδηποτε να κανεις την αναβαθμιση και φυσικα θα παιζει 4g σε Vodafone και Cosmote αρκει να προμηθευτεις τη καταλληλη sim και να εχεις 4g στη περιοχη σου Να το χαιρεσαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Με 'γεια και καλομιλητο! Φιλε η τιμή που το τσίμπησες είναι σούπερ. Πιστεύω θα σου παιξει και το 4G, δεν κατάλαβα από που έβγαλες το συμπεράσμα οτι δεν... Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doktord Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Με 'γεια και καλομιλητο! Φιλε η τιμή που το τσίμπησες είναι σούπερ. Πιστεύω θα σου παιξει και το 4G, δεν κατάλαβα από που έβγαλες το συμπεράσμα οτι δεν... Εκτός από το γεγονός ότι δεν έχει 4G στην περιοχή μου, είχα διαβάσει σε άλλο σημείο του φόρουμ ότι παίζει ρόλο η έκδοση του κινητου... Βέβαια το άλλο που με απασχολεί τώρα είναι τίποτα κρυφές χρεώσεις, μιας και έχω cos-te και διαβάζω σχετικά παράπονα για φουσκωμένους λογαριασμούς (σ.σ. έχω 300 ΜΒ στο πρόγραμμα). Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω στις ρυθμίσεις?? Παράθεση Proud owner of a Palm Centro, IPhone 3GS, Blackberry 9300 3G, HP Pre 3, Blackberry Q5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doktord Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Επανέρχομαι μετά από 2 εβδομάδες χρήσης. Έχω περάσει την 10.2.1.1295, αν δε κάνω λάθος και περνάω άνετα ανδροειδείς εφαρμογές. Ένα σπαστικό είναι πως όταν τοέχω στην τσέπη και με καλεί κάποιος με το παραμικρό άγγιγμα της οθόνης ή του πληκτρολογίου σταματά το κουδούνισμα του τηλεφώνου. Υπάρχει τρόπος να συνεχίζει να χτυπά το τηλέφωνο μέχρι να απαντήσω;;; Παρεμφερώς σπαστική είναι και η έλλειψη διακόπτη απενεργοποίησης των ήχων όπως υπήρχε σε παλιότερες συσκευές... Παράθεση Proud owner of a Palm Centro, IPhone 3GS, Blackberry 9300 3G, HP Pre 3, Blackberry Q5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Διακόπτη απενεργοποίησης των ήχων; Τι ακριβώς εννοείς; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doktord Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Εννοώ διακόπτη σίγασης σαν του iPhone. Μικρό το κακό βέβαια... Το θέμα πάντως της σίγασης με το παραμικρό άγγιγμα οθόνης ή πληκτρολογίου είναι λίγο σπαστικό. Ελπίζω να λυθεί με τη θήκη που παρήγγειλα. Παράθεση Proud owner of a Palm Centro, IPhone 3GS, Blackberry 9300 3G, HP Pre 3, Blackberry Q5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Εννοώ διακόπτη σίγασης σαν του iPhone. Μικρό το κακό βέβαια... Το θέμα πάντως της σίγασης με το παραμικρό άγγιγμα οθόνης ή πληκτρολογίου είναι λίγο σπαστικό. Ελπίζω να λυθεί με τη θήκη που παρήγγειλα. Φίλε μεσω των notifications μπορείς να λύσεις το θέμα αυτό. Και μάλιστα σιγαση ανα εφαρμογή πχ αλλο για bbm, αλλο για text messages. Επίσης μεσω bedside mode (με ενα swipe down δλδ) είσαι σε mode σιγασης Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Διακόπτη δεν έχει όντως, δεν είχαν ποτέ τα blackberry. Μπορείς πολύ απλά να κατεβάζεις το quick settings menu με ένα απλό swipe και να επιλέγεις το ηχειάκι, το ίδιο αποτέλεσμα έχει. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doktord Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Προερχόμενος από Palm Centro και iphone παρατηρώ πως εντέλει βολεύει καλύτερα η οθόνη αφής στο γράψιμο παρά το πληκτρολόγιο. Κατά τα άλλα μερικά bugs όπως η προσωρινή εξαφάνιση των επαφών ή το κρασαρισμα σε κάποιες περιπτώσεις (Soundhound) είναι λίγο σπαστικά. Η γενική εικόνα είναι πολύ καλή και πολλά υποσχόμενη αρκεί να συνεχίσει την υποστήριξη η μαμά εταιρία. Σε προσωπικό επίπεδο θα δοκιμάσω το Ζ10 αν το βρω σε τιμή χώμα (από Αγγλία πάντα). Παράθεση Proud owner of a Palm Centro, IPhone 3GS, Blackberry 9300 3G, HP Pre 3, Blackberry Q5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AggelikiWhite Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Παιδια εχω ερωτευτει το Q5 (νομιζω ειμαι και η μονη)... τ εχετε επεξεργαστει καθολου προσωπικα? (περα απο τ παιδι που τ εχει ο αδερφος του).... Βεβαια τωρα βρισκεις στην ιδια τιμη κ το Ζ10 . Τι να παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doktord Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Εάν θέλεις να γράφεις με πληκτρολόγιο και δε σε πειράζει η μικρή οθόνη το Q5. Η κατασκευή του είναι πολύ ποιοτική εκτός από το πορτάκι στα πλάγια το οποίο είναι λίγο χαλαρό και το γεγονός ότι γεμίζει παντού δαχτυλιές. Το Ζ10 έχει καλύτερη οθόνη χειρότερη μπαταρία καλύτερη κάμερα και πολύ καλή κατασκευή. Παράθεση Proud owner of a Palm Centro, IPhone 3GS, Blackberry 9300 3G, HP Pre 3, Blackberry Q5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 από expansys πάντως βλέπω τιμή στα 259 ευρώ + μεταφορικά!!! Ψηνόμουν πριν δύο μήνες αλλά 380 ευρω γι' αυτή τη συσκευή δεν έδινα.. κρίμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doktord Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Μόλις πέρασα την 10.2.1 από cosmote πολύ γρήγορα. Μόλις εντοπίσω δυσλειτουργίες θα σας πω. Παράθεση Proud owner of a Palm Centro, IPhone 3GS, Blackberry 9300 3G, HP Pre 3, Blackberry Q5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_32 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Το εχει προσφορα το eshop στα 222€ με αγγλικό πληκτρολόγιο. Αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Το εχει προσφορα το eshop στα 222€ με αγγλικό πληκτρολόγιο. Αξιζει? Φυσικά αξίζει. Δλδ αν θέλει κάποιος φυσικό πληκρολογιο τι καλύτερο θα βρει σε αυτά τα χρήματα ;και OS10!!! Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Το εχει προσφορα το eshop στα 222€ με αγγλικό πληκτρολόγιο. Αξιζει? Αξίζει σε αυτά τα χρήματα!! για δες όμως και το μεγάλο αδερφάκι του το Q10 πόσο το έχει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Δεν το εχει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Δεν το εχει!!! όντως τώρα μπήκα κι εγώ και δεν το βλέπω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Μόλις πέρασα την 10.2.1 από cosmote πολύ γρήγορα. Μόλις εντοπίσω δυσλειτουργίες θα σας πω. Απέκτησες και ραδιοφωνο μετα την αναβαθμιση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts