topet Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εμένα μου έχει μπει ότι μιλάμε για την μεγάλη και αυτή που θέλουμε όλοι πίστα! Λες να βάλουν της F1;; Ελπίζω όχι. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Ήρθε η αναβάθμιση όπως θα είδατε αρκετοί, αλλά έχει την MONZA και όχι το RING που ήλπιζα! Όχι ότι με χαλά αυτό και ειδικά που δώσανε αυτοκίνητα της F1!!!!! Την MONZA την ξέρω λίγο, μια που την είχα παίξει κάποια στιγμή σε άλλο παιχνίδι πριν 2 χρόνια, οπότε δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα να θυμάμαι τις στροφές! Η FERRARI ακούει στο τιμόνι ΠΟΛΥΥΥΥ, τόσο που όταν πήρα το TOYOTA HYBRID στο LEMAN δεν άκουγε στο στρίψιμο! Στο TOYOTA, αλλά και στα άλλα του είδους φαντάζομαι, κάνανε πάλι αλλαγές, προς την θετική κατεύθυνση αυτή τη φορά! Συγκεκριμένα ενώ οι αλλαγές ταχυτήτων κάνουν πάλι τον ίδιο ηλίθιο θόρυβο, οι χρόνοι έπεσαν δραματικά, πάνω από 3,5-4’’ στον γύρο!!! Επίσης αυξήθηκε και η τελική του ή για να το πω καλύτερα τα χιλιόμετρα που βγάζει στις μεγάλες ευθείες. Με λίγα λόγια πλέον πιάνει σεδόν την τελική του. Με λίγα λόγια πλέον βάζει πάνω από 20 χιλιόμετρα στις ευθείες και ίσως κρατά και λίγο περισσότερο αν κρίνω από τα χιλιόμετρα που μπαίνω σε μια στροφή! Καμιά 5-10 χιλ. περισσότερα. Αυτό σημαίνει κάπου στα 40'' γρηγορότερα στις 10 γύρες. Όσο αφορά τα χρήματα και το χρυσό αυτά παραμένουν στα ίδια. Αυτά και καλό λιώσιμο!! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Υπαρχουν μονοθεσια της Formula 1; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Ναι FERRARI, αλλά θα είναι διαθέσιμα από τις 26 Ιανουαρίου αν θυμάμαι καλά, γιατί προς το παρόν είναι κλειδωμένα. Προς το παρόν παίζεις κάθε μέρα σε συγκεκριμένους αγώνες με την FERRARI 575 F1 του 1950 και από εκεί και μετά εφόσον περνάς τις ημερήσιες δοκιμασίες θα έχει δώρο μία εκ των δύο F1. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathripper Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Θα το δώσουνε το Nurburgring σε άλλη αναβάθμιση ή ήταν παραπληροφόρηση; Μας άνοιξες την όρεξη. Παράθεση Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Θα το δώσουνε το Nurburgring σε άλλη αναβάθμιση ή ήταν παραπληροφόρηση; Μας άνοιξες την όρεξη. νομίζω είχανε βάλει σαν θέμα πια πίστα θα θέλαμε να προσθέσουν και είχαν πει πολλοί το Nurburgring. δεν θυμάμαι που το είχα δει.η στο φορoυμ τους η στην σελίδα τους στο facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Στο TOYOTA, αλλά και στα άλλα του είδους φαντάζομαι, κάνανε πάλι αλλαγές, προς την θετική κατεύθυνση αυτή τη φορά! Συγκεκριμένα ενώ οι αλλαγές ταχυτήτων κάνουν πάλι τον ίδιο ηλίθιο θόρυβο, οι χρόνοι έπεσαν δραματικά, πάνω από 3,5-4’’ στον γύρο!!! Επίσης αυξήθηκε και η τελική του ή για να το πω καλύτερα τα χιλιόμετρα που βγάζει στις μεγάλες ευθείες. Με λίγα λόγια πλέον πιάνει σεδόν την τελική του. Με λίγα λόγια πλέον βάζει πάνω από 20 χιλιόμετρα στις ευθείες και ίσως κρατά και λίγο περισσότερο αν κρίνω από τα χιλιόμετρα που μπαίνω σε μια στροφή! Καμιά 5-10 χιλ. περισσότερα. Αυτό σημαίνει κάπου στα 40'' γρηγορότερα στις 10 γύρες. ! Το παραπάνω το διόρθωσαν και το επανέφεραν στα προηγούμενα πλαίσια, οπότε δεν ισχύει πλέον. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left16 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Θσ μπορούσατε να τσεκάρετε και το freedom 1,0,6.Το προγραμματάκι απλά δεν παίζεται!!Όλα μα όλα τα αμάξια τέρμα upgraded και λεφτά και gold να φάνε κ οι 300(της Βουλής :P) και δεν μπορούν να σε κάνουν trace η EA η το play store.Για να μην πολυλογώ το πρόγραμμα θέλει μόνο ένα rootάκι κ είστε έτοιμοι για ατελείωτο κάψιμο!!Μπορεί να λέει όταν το ανοίγετε:Using this program in your country may be illegal αλλά μην ανησυχείτε,είναι όλα οκ.Κάτι τελευταίο:άμα το εγκαταστήσετε και το τρέξετε και απλά θελήσετε να το διαγράψετε μην ξεχάσετε να πατήσετε stop γιατί άμα το αφήσετε ανοιχτό πριν να το απεγκαταστήσετε δεν θα έχετε πρόσβαση στο play..αυτά :) Και πως το κατεβάζουμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Και πως το κατεβάζουμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα? Γκουγκλαρε ρε μαν! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosellhn Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Η πολύ απλά μπορείς να χακαρεις και να έχεις απεριόριστα λεφτά και gold,όμως υπάρχει κίνδυνος να φας ban από το online που online να το κάνει ο Θεός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papaG92 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Μπράβο vlachaquito, πολύ καλογραμμένος οδηγός... Απο τα καλύτερα "ραλλοπαιχνίδια" κατά τη γνώμη μου... Παράθεση One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) Κατέβασα το παιχνίδι στο moto g και έχει θέμα με τον αισθητήρα. Όταν το έχω ίσια το αυτοκίνητο πηγαίνει λίγο αριστερά. Δοκίμασα διάφορες εφαρμογές μήπως ήταν θέμα του κινητού αλλά δεν είναι. Ακόμα και σε αυτές που τεσταρουν το accelerometer το δείχνουν ακριβώς στο κέντρο. Edit.Το έφτιαξα. Edited December 31, 2014 by Raptor1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Μετά από πολύ καιρό είπα να το κατεβάσω και πάλι, μιας και έχουν γίνει και αρκετά updates, αλλά λέει πως η συγκεκριμένη έκδοση δεν είναι συμβατή με τη συσκευή μου (Galaxy S2 4.4.4). Ξέρει κάποιος κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valencianos Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Επιπεδο 275....42gold......Not bad;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Στο επίπεδο 300 θα πάει 45 χρυσά. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left16 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Κανένα cheat πέρα από αυτά που απαιτούν root υπάρχει ενεργό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathripper Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Ναι και για να πας από το επίπεδο 275 στο επίπεδο 300 θέλεις μόλις 5 τρισεκατομμύρια ώρες παιχνιδιού! :p Το νέο κόλπο για να παίρνουμε χρυσά είναι να απαιτούμε PR και για τα δύο αυτοκίνητα μιας σειράς. Παράθεση Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Ναι και για να πας από το επίπεδο 275 στο επίπεδο 300 θέλεις μόλις 5 τρισεκατομμύρια ώρες παιχνιδιού! :p Το νέο κόλπο για να παίρνουμε χρυσά είναι να απαιτούμε PR και για τα δύο αυτοκίνητα μιας σειράς. Τι σημαίνει αυτό; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathripper Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Δες τις τελευταίες σειρές. Και σε αυτή με τις F1 Ferrari και στην Spada, βάζουν αγώνες που μπορεί να τρέξει μόνο το ένα από τα δύο αμάξια και έτσι χρειάζεσαι χρυσά για να φτάσεις το PR και για τα δύο. Παράθεση Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Ναι το ξέρω αυτό. Νόμισα ότι εννούσες για κάποιο κόλπο για να πάρουμε χρυσά...;) Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Επειδη το εχω καιρο στο iPad και τωρα λεω να το κατεβασω στο Android κινητο μου, με ενα log in σε καποιο social network συγχρονιζεται η προοδος ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Επειδη το εχω καιρο στο iPad και τωρα λεω να το κατεβασω στο Android κινητο μου, με ενα log in σε καποιο social network συγχρονιζεται η προοδος ε; Ακριβως. Π.χ μεσω facebook Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmycoo Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Με αυτή την εφαρμογή ή οποιαδήποτε άλλη για λεφτά και gold μπλοκάρονται οι αναβαθμίσεις και η όποια ''ιντερνετική'' επαφή; Πάει σε offline mode δηλαδή; Τι να σου πώ φίλος,εγώ μετά απο τόσο καιρό που το είχα παρατήσει επειδή άλλαξα Rom στο κινητό και βαριόμουν να το επανεγκαταστήσω,δεν έχω φάει ακόμα ban και μιλάμε τώρα οτι έχω κάνει in-app purchases που φτάνουν περίπου τις 10000 ευρώ άμα πολλαπλασιάσεις περίπου 102k gold 1019x100x99.9€!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Στην επόμενη αναβάθμιση έρχονται 3 RENAULT, δημιουργία αγωνιστικής ομάδας (δεν ξέρω αν θα μου αρέσει...) και το κυριότερο το NURBURGRING!!! Ναι το γνωστό!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! Πλέον το παιχνίδι αναβαθμίζεται ακόμη περισσότερο!! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ήρθε η αναβάθμιση..Για να δούμε..κατέβασε 45+ στο play store,αλλά 40 πριν ανοίξει και άλλα 88 Όταν πήγα στο settings για να μην περιμένω σε κάθε αγώνα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts