oddin64 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Γνωρίζει κανεις για πιο λογο ενω ειχα λογαριασμό μεσω fb ενω το συνδεω,δεν μου βρίσκει την πρόοδο που έχω κάνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Γνωρίζει κανεις για πιο λογο ενω ειχα λογαριασμό μεσω fb ενω το συνδεω,δεν μου βρίσκει την πρόοδο που έχω κάνει.. πολλοι την εχουν πατησει. μονο μεσω κλαουντ μπορεις να εισαι σιγουρος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Δες μερικά ποστς πιο πίσω..;) Για εξηγείστε το αυτό ρε παιδιά;;;;:wacko: Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Για εξηγείστε το αυτό ρε παιδιά;;;;:wacko: Δεν υπάρχει εξήγηση σε αυτό, πιθανότατα κάποιο bug του παιχνιδιού θα ήταν/είναι.. (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα μιας και το έχω παρατήσει καιρό το rr3).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathripper Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Η καινούρια μικροαναβάθμιση αλλάζει τίποτα; Την έβαλε κανείς; Παράθεση Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Η καινούρια μικροαναβάθμιση αλλάζει τίποτα; Την έβαλε κανείς; Την εκανα εγώ. Τώρα όταν αλλαζω την ωρα απο το κινητό για να προχωρήσει μου βγάζει οτι δεν γίνεται κ τώρα περιμένω με τις ώρες για τις αναβαθμίσεις. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Την εκανα εγώ. Τώρα όταν αλλαζω την ωρα απο το κινητό για να προχωρήσει μου βγάζει οτι δεν γίνεται κ τώρα περιμένω με τις ώρες για τις αναβαθμίσεις. Μήπως καταλάθος ήσουν on line;γιατί το δοκίμασα και γίνετε κανονικά σε εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Ειναι μονο για android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 και για ιος. οχι ακομα για windows Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 (edited) Κολλάει και κλείνει το παιχνίδι πάντα όταν προσπαθώ να παίξω στο battle Italia, στο πρώτο event με το drag race στην Suzuka. Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Εντάξει, δεν είμαι ο μόνος https://firemonkeys.zendesk.com/hc/communities/public/questions/200468680-Drag-races-crashing-the-game- Edited January 30, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valencianos Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Τέλος το bug;;;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Τέλος το bug;;;:( σήμερα μου ήρθε μια αναβάθμιση αλλά δεν πρόλαβα να παίξω. μην μου λες τετοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 σήμερα μου ήρθε μια αναβάθμιση αλλά δεν πρόλαβα να παίξω. μην μου λες τετοια στην 2.0.3 τελος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_z_ioanni Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Επειδή είμαι ακόμα στην 1.5, ποιο από τα bugs πάει, αυτό με την αλλαγή της ώρας(όπως διάβασα και αλλού) ή και αυτό για χρυσό, μέσω της επαναλαμβανόμενης συμπλήρωσης των σειρών του παιχνιδιού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 μη σκατε καθολου. ακομα καλυτερο. 1. You can be logged in or playing as a Guest...it doesn't matter, but you do need to be online and stay online.2. Race any race, or if you're in a hurry, start any race and retire.*3. Hit the two continues to get back to the main screen. When you get the Real Racing 3 screen, either do the 4-finger screen slide over to settings or hit the home button then open Settings. Either way works. Timing isn't critical. There's no hurry, you just need to switch while "Real Racing 3" is showing.4. Stay online, but jump the time to 2 months in the future.5. Return to RR3*via the slidy-thingy or via the home button.6. After the message for the daily bonus percentage and maybe one about multiplayer, you should get the WelcomeBack50GC*bonus.7. Return to Settings and to the current day. Kill RR3.8. Rinse & Repeat. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathripper Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Στην 2.0.2 πάντως το bug λειτουργεί κανονικά. Δεν υπάρχει λόγος αναβάθμισης για όποιον δεν την έχει κάνει. Παράθεση Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Στην 2.0.2 πάντως το bug λειτουργεί κανονικά. Δεν υπάρχει λόγος αναβάθμισης για όποιον δεν την έχει κάνει. το παλιο bug ειναι αχρηστο πλεον. προτιμω τα 50 χρυσα σε ενα λεπτο απο τα τρια χρυσα σε ενα λεπτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisjim Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 μη σκατε καθολου. ακομα καλυτερο. 1. You can be logged in or playing as a Guest...it doesn't matter, but you do need to be online and stay online.2. Race any race, or if you're in a hurry, start any race and retire.*3. Hit the two continues to get back to the main screen. When you get the Real Racing 3 screen, either do the 4-finger screen slide over to settings or hit the home button then open Settings. Either way works. Timing isn't critical. There's no hurry, you just need to switch while "Real Racing 3" is showing.4. Stay online, but jump the time to 2 months in the future.5. Return to RR3*via the slidy-thingy or via the home button.6. After the message for the daily bonus percentage and maybe one about multiplayer, you should get the WelcomeBack50GC*bonus.7. Return to Settings and to the current day. Kill RR3.8. Rinse & Repeat. Στα απλά Ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 το παλιο bug ειναι αχρηστο πλεον. προτιμω τα 50 χρυσα σε ενα λεπτο απο τα τρια χρυσα σε ενα λεπτο. Αυτό πως γίνεται;;; Με τον τρόπο που λέει πιο κάτω;; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 τσεκαρισμενο ....δουλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisjim Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 3. Hit the two continues to get back to the main screen. When you get the Real Racing 3 screen, either do the 4-finger screen slide over to settings or hit the home button then open Settings. Either way works. Timing isn't critical. There's no hurry, you just need to switch while "Real Racing 3" is showing Μπορείτε παρακαλώ να εξηγήσετε το ανωτέρω βήμα γιατί δεν έχω καταλάβει πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 3. Hit the two continues to get back to the main screen. When you get the Real Racing 3 screen, either do the 4-finger screen slide over to settings or hit the home button then open Settings. Either way works. Timing isn't critical. There's no hurry, you just need to switch while "Real Racing 3" is showing Μπορείτε παρακαλώ να εξηγήσετε το ανωτέρω βήμα γιατί δεν έχω καταλάβει πως γίνεται; αφου πατησεις 2 φορες το κουμπι συνεχεια, θα σε βγαλει στην μπλε οθονη που θα δειχνει το real racing. τοτε βγαινεις απο το παιχνιδι, οχι κλεινοντας το απλα πατωντας το καντρικο κουμπι. εν συνεχεια πας στις ρυθμισεις ημερομηνιας και βαζεις την ημερομηνια δυο μηνες μπροστα. μετα ξαναγυρνας στο παιχνιδι και πηρες τα 50 χρυσα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisjim Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 αφου πατησεις 2 φορες το κουμπι συνεχεια, θα σε βγαλει στην μπλε οθονη που θα δειχνει το real racing. τοτε βγαινεις απο το παιχνιδι, οχι κλεινοντας το απλα πατωντας το καντρικο κουμπι. εν συνεχεια πας στις ρυθμισεις ημερομηνιας και βαζεις την ημερομηνια δυο μηνες μπροστα. μετα ξαναγυρνας στο παιχνιδι και πηρες τα 50 χρυσα Ok ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_z_ioanni Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Δοκίμασα στο 1.5, σε android, αλλά δεν δούλεψε. Ίσως να είναι καιρός να κάνω update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Δοκίμασα στο 1.5, σε android, αλλά δεν δούλεψε. Ίσως να είναι καιρός να κάνω update... ποιος ο λογος να μην αναβαθμισεις οταν μπορειε να παιρνεις χρυσα με το τσουβαλι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts