ariadgr Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kapoios (18 Αύγ. 2004 , 23:38) To play.com einai Agglias oxi Amerikhs... :( Αν κάνεις τον κόπο να βρεις το κουμπάκι "International" πάνω δεξιά στο play.com, γίνεται Αμερικής :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 kai giati toso kolima me tis electron? Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος evagelos ( 1 Σεπ. 2004 , 16:10) kai giati toso kolima me tis electron? ...γιατί είναι πιστωτικές χωρίς να είναι! Περισσότερη ασφάλεια για ηλεκτρονικές αγορές... :whistle: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος livadaki ( 1 Σεπ. 2004 , 13:43) Παιδια πηρα και εγω μια electron visa απο την alpha bank και πηγα να την περασω στο paypal.Την περασα και μου βγαζει υπολοιπο 0€.Μηπως εχω κανει καποιο λαθος στην καταχωρηση της καρτας; Ο λογαριασμος εχει 150 € μεσα.Επισης οταν παω να στειλω χρηματα μου λεει οτι το οριο ειναι 100€ ενω εγω θελω να στειλω 148€.Τι πρεπει να κανω; Υ.Γ. Μηπως για να ανεβει το οριο μου πρεπει να κανω εγγραφη στο Expanded Use Program;Τι χρεωση εχει αυτο; Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει αναλυτικα. Ευχαριστω Κανεις ρε παιδια;;;;; :blink: Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsak Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 1 Σεπ. 2004 , 18:20) ...γιατί είναι πιστωτικές χωρίς να είναι! Περισσότερη ασφάλεια για ηλεκτρονικές αγορές... :whistle: Καλό το κολπακί του dimangelid παρόλα αυτά αν διαβάσετε στα ψιλά γράμματα των συμβολαίων για πιστωτικές κάρτες, σε καλύπτουν - οι περισσότερες - απο παράνομα, παράλογα και "κατα λάθος" χρεώσεις στο λογαριασμό σου. Οι διάφορες χρεωστικές όμως όχι. Πάντως αν ψωνίζεις απο σοβαρά site πιστεύω καλύπτεσαι αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μια φορά έκανα το λαθος και ψώνισα με χρεωστική απο το ιντερνετ και μου έτυχε στραβή και μου εβγαλαν την πίστη μέχρι να μου δώσουν τα λεφτά πίσω. Απο τότε μόνο πιστωτική και εχω βρεί την ησυχια μου. Φιλικα, Νικος Παράθεση By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle: Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 pigeneis stin trapeza atikis kai bgazeis mia propliromeni visa me to poso pou esy thes.. exei diarkia 1 xrono ανώνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Η ερώτησή μου έχει να κάνει με το εξής. Υπάρχει τρόπος να κάνουμε αγορές μέσω δικτύου, χωρίς να εκδώσουμε τις κλασσικές πιστωτικές κάρτες (VISA, MasterCard κλπ); Τι εννοώ. Αν εξαιρέσουμε τις διάφορες κάρτες τύπου Electron Visa κλπ, μπορούμε να εκδώσουμε μια κάρτα VISA (πχ) με την οποία θα έχουμε προπληρώσει το ποσό (παράδειγμα 200 ευρώ) και τα οποία θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε κατά βούληση! Το θέμα είναι αυτή την κάρτα να την δέχονται τα sites τα οποία ζητούν μόνο VISA MasterCard κλπ (εννοώ να υπάρχουν κωδικός, expiration date κλπ κλπ… τα κλασσικά των πιστωτικών δηλαδή) Όποιος μπορεί να βοηθήσει ή έχει ιδία άποψη… ας το κάνει Καλημερα...:) Επειδη το ιδιο ερωτημα ειχα και εγω :confused: Δηλαδη πως γινετε να κανω αγορες χωρις να χρησιμοποιω την πιστωτικη μου καρτα για λογους ασφαλειας , μετα απο ερευνες κατεληξα στην Attica Bank Οπως προανεφερε και ο φιλος... :) pigeneis stin trapeza atikis kai bgazeis mia propliromeni visa me to poso pou esy thes.. exei diarkia 1 xrono Και εβγαλα την giftCARD με την οποια την testαρισα πρωτα αγοραζοντας μια με το ποιο χαμηλο διαθεσιμο ποσο των 30€. Επειδη λειτουργησε καλα πηγα και αυξησα το ποσο μου και συνεχιζω τις αγορες μου :p μιας και στα περισσοτερα sites χρησιμοποιειτε η giftCard Αν σε ενδιαφερει να ριξεις μια ματια κοιτα εδώ Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Επειδη λειτουργησε καλα πηγα και αυξησα το ποσο μου και συνεχιζω τις αγορες μου :p μιας και στα περισσοτερα sites χρησιμοποιειτε η giftCard. Εννοείς sites του εξωτερικού....αλλά πέσμου στα ελληνικά γιατί κάποιος να μην χρησιμοποιήσει την αντικαταβολή;:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Εννοείς sites του εξωτερικού....αλλά πέσμου στα ελληνικά γιατί κάποιος να μην χρησιμοποιήσει την αντικαταβολή;:rolleyes: Ο καθενας οπως και οπου θελει την χρησιμοποιει...Ειναι προσωπικη ενεργεια του καθενος...:rolleyes: Εγω προσωπικα τη χρησιμοποιω και Ελλαδα (οποτε και οπου θελω) αλλα και Εξωτερικο (οπου και αυτος ηταν ο σκοπος να την αγορασω για κυριως συναλλαγες εκτος Ελλαδας...) ;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Στο λέω γιατί εάν αγοράζεις μόνο από Ελλάδα δεν έχει κάποιο πλεονέκτημα έναντι της αντικαταβολής. Στο εξωτερικό σαφώς και έχει ρόλο ύπαρξης και μάλιστα είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Στο λέω γιατί εάν αγοράζεις μόνο από Ελλάδα δεν έχει κάποιο πλεονέκτημα έναντι της αντικαταβολής. Στο εξωτερικό σαφώς και έχει ρόλο ύπαρξης και μάλιστα είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο. Να αναφερω ακομα πως υπαρχουν καταστηματα τα οποια εχω χρειαστει να κανω συναλλαγη στην Ελλαδα και δεν δεχονται αντικαταβολη παρα μονο αν κανω καταθεση σε καποιο λογαριασμο τους η στην συγκεκριμενη περιπτωση να προπληρωσω γι αυτο ειναι χρησιμη σε τετοιες περιπτωσεις η giftCARD Οποτε...;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Καλημερα...:) Και εβγαλα την giftCARD με την οποια την testαρισα πρωτα αγοραζοντας μια με το ποιο χαμηλο διαθεσιμο ποσο των 30€. Εκτώς απο τα 30€ που είχες δώσει αρχικά για το ποσό της κάρτας, είχες δώσει άλλα λεφτα, π.χ. για την εγγραφή, για πάγια κτλ..;; Η προμήθεια που ανέφερε κάποιος παραπάνω, ισχύει; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Εκτώς απο τα 30€ που είχες δώσει αρχικά για το ποσό της κάρτας, είχες δώσει άλλα λεφτα, π.χ. για την εγγραφή, για πάγια κτλ..;; Η προμήθεια που ανέφερε κάποιος παραπάνω, ισχύει; Ναι μου είχαν πάρει ακόμα περίπου αν θυμάμαι καλά 15€ :confused: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Να αναφερω ακομα πως υπαρχουν καταστηματα τα οποια εχω χρειαστει να κανω συναλλαγη στην Ελλαδα και δεν δεχονται αντικαταβολη παρα μονο αν κανω καταθεση σε καποιο λογαριασμο τους η στην συγκεκριμενη περιπτωση να προπληρωσω γι αυτο ειναι χρησιμη σε τετοιες περιπτωσεις η giftCARD Οποτε...;) Sorry αλλά τέτοια καταστήματα απλά τα αποφεύγω. Ε όχι και να τους προπληρώσω κάτι που δεν έχω λάβει. Εντάξει στο εξωτερικό το καταλαβαίνω διότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί η αντικαταβολή. Αλλά στην Ελλάδα noway! :rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Sorry αλλά τέτοια καταστήματα απλά τα αποφεύγω. Ε όχι και να τους προπληρώσω κάτι που δεν έχω λάβει. Εντάξει στο εξωτερικό το καταλαβαίνω διότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί η αντικαταβολή. Αλλά στην Ελλάδα noway! :rolleyes: Το ίδιο είναι και στην Ελλάδα γιατί όταν κάνεις κατάθεση βάζεις αιτιολογία και δεν υπάρχει λόγος να χάσεις τα χρήματα σου ;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Ναι μου είχαν πάρει ακόμα περίπου αν θυμάμαι καλά 15€ :confused: Οκ, και κάτι ακόμα. Όταν αύξησες το ποσό της κάρτας, σου κράτησαν παραπάνω χρήματα όπως την πρώτη φορά; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Οκ, και κάτι ακόμα. Όταν αύξησες το ποσό της κάρτας, σου κράτησαν παραπάνω χρήματα όπως την πρώτη φορά; :( Δυστυχώς ναί....Αλλά περίπου 3,5€-4,5€ Sorry αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς:O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Geia paidia exo tin alpha electron visa k exo enan foititiko logariasmo alpha 123 ginetai na anoikso k deftero logariasmo gia na asfaliso tis sinallages mou? tha einai defteros foititikos logariasmos? me ta idia stoixeia? efxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Απο ποια ελληνικη τραπεζα μπορω να βλαω χρηματα στο pay pal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. June 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Απο ποια ελληνικη τραπεζα μπορω να βλαω χρηματα στο pay pal? απο ολες αρκει να εχεις συνδεσει καποιον λογαριασμο, και ο λοαγαροαμσος αυτος να εχει καρτα electron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azorza Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 παιδια θελω να ρωτησω τι ακριβως διαφορα εχουν οι χρεωστικες απο τις προπληρωμενες πιστωτικες καρτες. Εαν κατα τη διαρκεια διαδικτυακης συναλλαγης με χαντακωσουν χακερ και δουν τα στοιχεια της καρτας μου, τι ειναι πιο ασφαλες για εμενα. Να εχω χρεωστικη η προπληρωμενη πιστωτικη? Για να βγαλω χρεωστικη τι θα ζητησουν οι τραπεζες? Πειτε μου μια καρτα που πρεπει να αποκτησω που να μπορω να κανω 1) on-line αγορες με απολυτη ασφαλεια 2) να γινεται δεκτη η καρτα 3) να μπορω να κανω διακανονισμους με δοσεις 4) να ειναι ευκολη και απλη η διαδικασια για να τη βγαλω π.χ. να μην απαιτει εισοδηματα, αφμ κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί καμία σελίδα που να μπορώ να αγοράζω κινητά χωρίς πιστωτική κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί καμία σελίδα που να μπορώ να αγοράζω κινητά χωρίς πιστωτική κάρτα; Στο 99% των ελληνικών ιστοσελίδων, μπορείς να πληρώσεις με αντικαταβολή! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 ρ παιδια ... θα ηθελα να αγορασω κατι απο ενα e-shop ... αλλα θελω π.χ να το κανω δοσεις ... υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο πιστωτικη καρτα?? δεν ειναι ακριβως οτι δεν παιζει χρημα ... απλα θελω να εχω σε μια καρτα 300 ευρω και απο εκει να κανω μια αγορα και να την πληρωσω σε 3 δοσεις ... π.χ τον 100 ευρω... απλα να εχω δικα μου λεφτα σε μια καρτα και απο εκει να πληρωνονται οι δοσεις... παιζει ?? δεν ξερω ακριβως και τι γινεται με πιστωτικες-χρεωστικες κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 παιδια θελω να ρωτησω τι ακριβως διαφορα εχουν οι χρεωστικες απο τις προπληρωμενες πιστωτικες καρτες. Δεν υπάρχει "προπληρωμένη πιστωτική". Υπάρχουν: 1) Πιστωτική = σου προσφέρει πίστωση, ατοκη αν πληρώνεις το λογαριασμό εξ΄ολοκληρου, αλλιώς έντοκη 2) Χρεωστική = χρεώνεται άμεσα ο τραπεζικός σου λογαριασμός 3) Προπληρωμένη = χρεώνεται άμεσα το balance που έχεις καταθέσει σε αυτή. Εαν κατα τη διαρκεια διαδικτυακης συναλλαγης με χαντακωσουν χακερ και δουν τα στοιχεια της καρτας μου, τι ειναι πιο ασφαλες για εμενα. Να εχω χρεωστικη η προπληρωμενη πιστωτικη? Εξαρτάται αν θα έχεις διαθέσιμα χρήματα στον συδεδεμένο λογαριασμό ή στο balance. Ότι και να έχεις, κάνεις ακύρωση, αμβισβήτηση συναλλαγής, και λίγη υπομονή για να πάρεις πίσω τα χρήματα σου. Για να βγαλω χρεωστικη τι θα ζητησουν οι τραπεζες?Αν δεν έχεις προηγούμενη συνεργασία με την τράπεζα στην οποία θα απευθυνθείς, θα σου ζητήσουν ότι ζητάνε και για άνοιγμα λογαριασμού, ήτοι αποδεικτικό κατοικίας, αποδεικτικό ταυτότητας, αποδεικτικό ΑΦΜ, ίσως και αποδεικτικό εργοδότη/απασχόλησης. Εξαίρεση αποτελεί αν ζητήσεις ανώνυμη προπληρωμένη. Πειτε μου μια καρτα που πρεπει να αποκτησω που να μπορω να κανω 1) on-line αγορες με απολυτη ασφαλεια 2) να γινεται δεκτη η καρτα 3) να μπορω να κανω διακανονισμους με δοσεις 4) να ειναι ευκολη και απλη η διαδικασια για να τη βγαλω π.χ. να μην απαιτει εισοδηματα, αφμ κτλ. Το 90% των καρτών που κυκλοφορούν δεν διαφοροποιούνται μεταξύ τους όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις. Αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη που έβαλες στο μάτι, ρώτα εδώ μήπως την έχει κάποιος και υπάρχει κάτι ιδιαίτερο σχετικά με αυτήν που πρέπει να γνωρίζεις. ρ παιδια ... θα ηθελα να αγορασω κατι απο ενα e-shop ... αλλα θελω π.χ να το κανω δοσεις ... υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο πιστωτικη καρτα?? δεν ειναι ακριβως οτι δεν παιζει χρημα ... απλα θελω να εχω σε μια καρτα 300 ευρω και απο εκει να κανω μια αγορα και να την πληρωσω σε 3 δοσεις ... π.χ τον 100 ευρω... απλα να εχω δικα μου λεφτα σε μια καρτα και απο εκει να πληρωνονται οι δοσεις... παιζει ?? δεν ξερω ακριβως και τι γινεται με πιστωτικες-χρεωστικες κλπ Η πιο δημοφιλής λύση, που εφαρμόζουν οι περισσότεροι έμποροι, είναι η πιστωτική κάρτα. Γίνεται, αρκεί να σου δίνει τέτοια δυνατότητα ο έμπορος. Επικοινώνησε μαζί του. Επίσης, έχουμε δει μερικούς (ελάχιστους, κυρίως μεγάλους) εμπόρους να προσφέρουν δόσεις μέσω χρηματοδότησης/δανείου, συνήθως σε συνεργασία με κάποια τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts