ggazas Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Κάποιοι τουλάχιστον παίρνουν αναβαθμίσεις :p Είχε iPhone και Ν8 και Ν9 ακόμα! Μια χαρά η συνάντηση με τους Γαλαξίες να έχουν κάνει "κόμα" :p Ευχαριστούμε τον Nagata που ήταν συνέχεια στο πόδι και φρόντισε ώστε να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Μπράβο και στους υπόλοιπους που βοήθησαν στην διοργάνωση της συνάντησης. Τα λέμε στην επόμενη. ggazas που ήσουνα ρε φίλε και δεν σε γνώρισα πάλι; Τώρα τι να πω. Την άλλη φορά.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Με 5 κινητες συσκευες και 5 tablets, κ εσυ σαν aliengoa θα μπορουσες να τους δινεις αναβαθμισεις...τοσο απλα... :D Παιδια δεν καναμε κομμα με τα galaxy, ετυχε... αληθεια... :p Χαριτολογώντας το είπα :) Λογικό είναι, άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός της συνάντησης. Να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για τα κινητά μας. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Παιδια δεν καναμε κομμα με τα galaxy, ετυχε... αληθεια... :p Δεν ξέρω γιατί δεν είδα. Αλλά θέλω ψηφοδέλτιο στην επόμενη... :p Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Χαριτολογώντας το είπα :) Λογικό είναι, άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός της συνάντησης. Να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για τα κινητά μας. Ναι βρε, πλακα κανω... καζουρα :D Δεν ξέρω γιατί δεν είδα. Αλλά θέλω ψηφοδέλτιο στην επόμενη... :p Χαχαχααχααχα... λες ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Δεν ξερω τι λετε ημουν και γω εκει και ημουν ο μοναδικοσ που ειχα iphone 5 με ios7 beta 2..!με τοσα samsung αγχωνομουν μην με λιντσαρετε ;-) χαχαχα!!παντωσ ηταν ωραια αν και δεν ειχα το θαρροσ να σασ γνωρισω ολουσ! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. July 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Την επόμενη φορά θα είσαι πιο άνετος edangel18, μην ανησυχείς :) Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι είχαμε και πολλά symbian αυτή την φορά και μάλιστα έλλειπε ο plankton69, περίεργο :p Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 κατάφερε κάποιο παιδί να μπεί στο wifi του μαγαζιού? :rolleyes: γιατί εγώ όσο και να προσπάθησα τίποτα δεν κατάφερα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 κατάφερε κάποιο παιδί να μπεί στο wifi του μαγαζιού? :rolleyes: γιατί εγώ όσο και να προσπάθησα τίποτα δεν κατάφερα:lol: Νομίζω ότι συνδέθηκαν μόνο όσοι είχαν Samsung Galaxy.:whistle: :lol::lol::lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Νομίζω ότι συνδέθηκαν μόνο όσοι είχαν Samsung Galaxy.:whistle: :lol::lol::lol: Ki εγώ προσπάθησα, προσπάθησα... Τίποτα! Με την Wind μπηκα! χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Νομίζω ότι συνδέθηκαν μόνο όσοι είχαν Samsung Galaxy.:whistle: :lol::lol::lol: και εγώ με galaxy S2 ήμουν βρε. αλλά φως δεν είδα :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Εγώ με το σκληροτράχηλο Defy+ μου πάντως μια χαρά συνδεδεμένος ήμουν... Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios32 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Εγώ δεν έκανα τον κόπο με wm 6.5 καθώς είναι λίγο σπάσιμο νεύρων :lol: Είχε κανένας HTC One; Παντού γαλαξίες είχε :p Παράθεση http://techflow.gr/wp-content/uploads/2013/02/tforange.ico Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Εγώ με το xperia z μπήκα μια χαρά! Ωραία περάσαμε για ακόμα μια φορά! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι είχαμε και πολλά symbian αυτή την φορά και μάλιστα έλλειπε ο plankton69, περίεργο :p Για πρώτη φορά στα χρονικά έλειψε ο Μάρτης από τη Σαρακοστή και το κάνατε θέμα. Σημάδι είναι, θα αλλάξω κινητό!!! :p:p:p:lol::lol::lol: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 @stefano_d23 Μόλις φύγατε είπαμε να πάμε για ποτό εγώ και ο Δημήτρης που καθόταν δίπλα μου αλλά τελικά δεν ήπιαμε ποτό γιατί στο μαγαζί που πήγαμε δεν είχε λογαριασμό PayPal για να κάνει donate..... :p μπαναλ μαγαζί διαλέξατε. .. άκου να μην μπορείς να κάνεις donate. ... :D:) Χαχααχχαχα... καλα δεν υπαρχει το ατομο ρε... πιστευω εξαιτιας του βγηκε ο ορος donate, αλιως δεν εξηγειται Κουφαλες.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Κουφαλες.. Μητσο είσαι άρχοντας!! Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Κουφαλες.. Εντωμεταξυ ο livas που χλευαζει, εχει αγορασει το μισο playstore... χααχχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Εντωμεταξυ ο livas που χλευαζει, εχει αγορασει το μισο playstore... χααχχαχαχαχα Χαχαχχαχα!!!! Πάντα donate.... θα κανουμε και fan club donate team.... Χαχαχα!!! Αλλα και εσενα δεν βλεπω να σε χαλαει και πολυ ομως... Χεχχεχε!!! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Χαχαχαχαχα τα υπόλοιπα τα λέμε εδώ.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=367791 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 κατάφερε κάποιο παιδί να μπεί στο wifi του μαγαζιού? :rolleyes: γιατί εγώ όσο και να προσπάθησα τίποτα δεν κατάφερα:lol: Nτάξει, το wifikill κάνει καλή δουλειά τελικά :p Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Nτάξει, το wifikill κάνει καλή δουλειά τελικά :p Σσσστ.... μην τα λες ολα βρε... εχω πεθανει στο γελιο απο την στιγμη που γραφτηκε αυτο το ποστ... :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts