marios32 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Εγώ ρε παιδιά έχω το κινητό του άβαταρ και ένα Nexus 7. Που να το κουβαλήσω το νέξους.. δεν έχω και κάνα τσαντάκι :lol: Παράθεση http://techflow.gr/wp-content/uploads/2013/02/tforange.ico Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Σε λίγο ξεκινάμε και οι "B"!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Εγώ ρε παιδιά έχω το κινητό του άβαταρ και ένα Nexus 7. Που να το κουβαλήσω το νέξους.. δεν έχω και κάνα τσαντάκι :lol: Ανα χειρας το nexus φιλε... :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Προβλέπω να τιγκάρουνε τα αστικά σήμερα! Την επόμενη φορά θα βάλουμε πούλμαν :p Σιγά-σιγά ξεκινάω και εγώ για ένα τελευταίο "τσεκ" στο μαγαζί και από εκεί σας περιμένω στην Καμάρα. Το πουλμαν να ξεκιναει απο καβαλα παρακαλω:p Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Λοιπον, ξεκιναμε κ εμεις με τον livas... τα λεμε εκει μαγκες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Εγώ θα είμαι κατά τις 18:20 στο σημείο συνάντησης γιατί πάει αργά ο ίδιος οδηγός Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 θα ερθω και γω κατα τις 7 με την κοπελα μου ;) τα λεμε εκει... Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Δεν μπόρεσα να έρθω τελικά. Καλά να περάσετε, τα λέμε στο επόμενο! :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Ειμαι στο μερος:)στον καφε Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Λόγω απροόπτου τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω αυτή τη φορά. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Θα σε σκίσω την άλλη φορά plankton Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Εγώ πάντως είμαι ήδη εδώ! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Θα σε σκίσω την άλλη φορά plankton Κακές συγκυρίες... Εκεί ήθελα να είμαι... :( Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Περάσαμε πολύ όμορφα, με όλη την παρέα.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Λογω προβληματος υγειας συγγενικου προσωπου, ουτε εγω μπορεσα να ερθω. Μεχρι στιγμης εχω 2 στα 3 ομως, αρα ειμαι καλα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Αν και ηρθα πρώτη φορά, ήταν πολύ ωραία! Στο επόμενο λέω να ξανάρθω παλι αν μπορέσω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 περάσαμε πολυ ωραία, τον αέρα να μην είχε μόνο.. την τιμητική τους πάντως είχαν τα samsung κινητά:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 περάσαμε πολύ ωραία. χαλαρά φραπεδάκι και μπλα μπλα με παλιές και νέες φάτσες:D τάχαμου-ζέρο τί έγινε? λόγω αέρα τα κτέλ από κατερίνη δεν κάνανε δρομολόγια?:lol::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Αν και ηρθα πρώτη φορά, ήταν πολύ ωραία! Στο επόμενο λέω να ξανάρθω παλι αν μπορέσω! Πραγματικά πολύ ωραία! Με υγεία και στο επόμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 περάσαμε πολυ ωραία, τον αέρα να μην είχε μόνο.. την τιμητική τους πάντως είχαν τα samsung κινητά:rolleyes: Υπεροχή των Samsung αλλά και αρκετά, για τους περισσότερους εδώ, "πεθαμένα" Nokia, από τα οποία τα περισσότερα ήταν Ν8! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 περάσαμε πολύ ωραία. χαλαρά φραπεδάκι και μπλα μπλα με παλιές και νέες φάτσες:D τάχαμου-ζέρο τί έγινε? λόγω αέρα τα κτέλ από κατερίνη δεν κάνανε δρομολόγια?:lol::rolleyes: τελεια ηταν και παλι.:) Λοιπον, ξεκιναμε κ εμεις με τον livas... τα λεμε εκει μαγκες!!!! αμαν εσυ που εισουν ? japan .:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Υπεροχή των Samsung αλλά και αρκετά, για τους περισσότερους εδώ, "πεθαμένα" Nokia, από τα οποία τα περισσότερα ήταν Ν8! Έλειπε το πιο πεθαμένο όλων: το E71. Καημό το έχει (και το έχω) που δεν μπορέσαμε... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 αμαν εσυ που εισουν ? japan .:) Φαντάσου!! Στο ίδιο τραπέζι καθόμασταν όλοι και δεν τον είδες; ίσως επειδή έφυγες απο το Note και πήρες S4 να χάλασαν τα μάτια σου.... :lol: :lol: Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Φαντάσου!! Στο ίδιο τραπέζι καθόμασταν όλοι και δεν τον είδες; ίσως επειδή έφυγες απο το Note και πήρες S4 να χάλασαν τα μάτια σου.... :lol: :lol: διπλα σου ηταν ?αριστερα η δεξια?:p Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios32 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Παιδιά μόλις γύρισα εγώ. Ένα; ποτάκι μετά, έπρεπε :lol: Παράθεση http://techflow.gr/wp-content/uploads/2013/02/tforange.ico Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts