deltaplus Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Κριμα ενα τοσο ωραιο κινητο να μην εχει ραδιοφωνο, μας υποβαθμιζει η σαμμυ σε επιπεδα i phone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 εχω το αγγλικο και σημερα του εκανα αναβαθμηση μεσω του kies.τωρα εχω την i9295XXUAMH3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 εχω το αγγλικο και σημερα του εκανα αναβαθμηση μεσω του kies.τωρα εχω την i9295XXUAMH3 Να σε ρωτησω κατι? Επειδη σκεφτομαι νσ το παρω,εχει επιλογη screen mode οπως στο κανονικο ωστε να μπορεις να αλλαζεις τον κορεσμο των χρωματων? Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Να σε ρωτησω κατι? Επειδη σκεφτομαι νσ το παρω,εχει επιλογη screen mode οπως στο κανονικο ωστε να μπορεις να αλλαζεις τον κορεσμο των χρωματων? ναι εχει επιλογη ταινια,τυπικη,δυναμικο και βελτιστοποιηση προβολης.Ν ξερεις οτι δεν εχει την οθονη του απλου s4 super amoled αλλα lcd,προσωπικα μου αρεσει περισοτερο η lcd ειναι πιο απαλα τα χρωματα,παντως επειδη ειχα και το απλο s4 ειμαι πιο ικανοποιημενος απο το active,φυσικα ειναι προσωπικη μου αποψη για τα δικα μου standards και αναγκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Σ'ευχαριστω αυτο ηθελα να διαβασω,εχω δει αρκετα συγκριτικα και εμενα μου αρεσουν περισσοτερο οι lcd οθονες. Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Σ'ευχαριστω αυτο ηθελα να διαβασω,εχω δει αρκετα συγκριτικα και εμενα μου αρεσουν περισσοτερο οι lcd οθονες. Μετα απο το s2,s3 note ii ,τωρα στο active η lcd οθονη μου φαινεται πιο λειτουργικη , βλεπεις επιτελους και σε νταλα ηλιο.Βεβαια τον κορεσμο των χρωματων των amoled δεν τον εχει.Το κυροτερο προσον του avtive θεωρω οτι ειναι η στεγανοποιηση σε "light" υγρες καταστασεις (βροχη,ατυχηματα) .Ο Μεσος χρηστης ποτε δεν θα το βαλει στην πισινα, αλλα θα νιωσει ανετα σε οποιαδηποτε αλλη κατασταση του προκυψει.Επισης δειχνει πιο στιβαρο και καλοφτιαγμενο απο το απλο s4.Kριμα που δεν εχει δωθει τοση εκταση σ'αυτο το τηλεφωνο τωρα που εχουν πεσει αρκετα οι τιμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 εχει Βρει κανεις smart view θηκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Βρε παιδιά έχει καταφέρει κανείς να ενεργοποιήσει το lte στο active??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Βρε παιδιά έχει καταφέρει κανείς να ενεργοποιήσει το lte στο active??? Ναι αλλα πρεπει να στο ενεργοποιηση και η εταιρεια.Πηρα τον cosmote και το ενεργοποιησε αμεσως ,απο μονο του δεν ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) Ευχαριστώ πολύ Georgep.Μου το ενεργοποίησε η βοντα όμως δεν έχει πουθενά επιλογή για lte. Έχει μόνο για wcdma, gsm αυτόματο αλλά lte πουθενά.. Βρηκα λύση μεσω των απαντησεων για το i9505.. Edited November 13, 2013 by spydoc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Για όσους λαμβάνουν το NewsLetter του ΠΛΑΙΣΙΟ, το S4 Active στα 399,00 €, μέχρι 09:00 (21/11/2013) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Νομίζω πολύ καλή προσφορά είναι. Αν είχα τα χρήματα πρόχειρα θα το σκεφτόμουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickolasV Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Είδα και εγώ την προσφορά, αλλά ψάχνοντας για revies κτλ την έχασα. ΑΛΛΑ την ίδια έβγαλε τώρα και το public. Tα λέει κάπως μπερδεμένα, 8Gb μνήμη αντί για 16Gb, και χρώμα λευκό (που βγαίνει -Urban Grey / Orange Flare / Dive Blue, Dependent on Market). Το παράγγειλα από εκεί, για να δούμε :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosaoua Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Ευχαριστώ πολύ Georgep.Μου το ενεργοποίησε η βοντα όμως δεν έχει πουθενά επιλογή για lte. Έχει μόνο για wcdma, gsm αυτόματο αλλά lte πουθενά.. Βρηκα λύση μεσω των απαντησεων για το i9505.. Τι λύση βρήκες; Γιατί φίλος με γαλλική έκδοση (XEF) έχει ακόμη την MF5 και δεν βλέπει 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Τι λύση βρήκες; Γιατί φίλος με γαλλική έκδοση (XEF) έχει ακόμη την MF5 και δεν βλέπει 4G. Κατεβαζεις εδω Εγκατασταση απο CWM και μετα reboot. Ή αλλιως αφου το κατεβασεις, το κανεις unzip και το αρχειο lteon_netlist.xml το βάζεις στο system/etc αφου έχεις κανει root το κινητο και αφου προηγουμένως εχεις σβησει το αρχειο: data/property/persist.radio.lteon Κανεις Restart και εχεις και επιλογη για LTE!! ;) All greetings to ausdim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το κινητό για την γυναίκα μου, θα ήθελα να κάνω 4 ερωτήσεις. Θα αναβαθμιστεί σε 4.3 το κινητό ; Ανεβάζει θερμοκρασία; Για να έχει LTE (έχει Vodafone), πρέπει να γίνει root το κινητό; Κατανάλωση μπαταρίας συνηθισμένη όπως σε όλα τα smartphones ή ποιο αυξημένη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Το πηρα απο το public σημερα 399€... στο πλαισιο το ειχε 636€ Η τιμη αυτη για το συγκεκριμενο κινητο θεωρω οτι ειναι πολυ καλη... Ελπιζω να εκανα σωστη επιλογη:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakis Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) Το πηρα απο το public σημερα 399€... στο πλαισιο το ειχε 636€ Η τιμη αυτη για το συγκεκριμενο κινητο θεωρω οτι ειναι πολυ καλη... Ελπιζω να εκανα σωστη επιλογη:happy: Αυτό που πήρες απ' το Public είναι το 8gb ενώ αυτό του Πλαισίου είναι το 16gb. Με γειά πάντως και γω το πήρα προχθές. Ξέρουμε πότε θα έρθει η αναβάθμιση σε 4.3; Edited November 25, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickolasV Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Καλημέρα, 16gb είναι και του public, 8g είναι η κάμερα, τα έλεγε μπερδεμένα στην αρχή αλλά με 8gb ram δεν βγαίνει :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Αυτό που πήρες απ' το Public είναι το 8gb ενώ αυτό του Πλαισίου είναι το 16gb. Με γειά πάντως και γω το πήρα προχθές. εγω βλεπω οτι το δικο μου ειναι 16gb αρα και το δικο σου το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 εγκατεστησα igo primo και απο οτι δειχνει μεχρι τωρα παιζει μια χαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Παιδια το παρηγγειλα και το περιμενω...ελπιζω να μην εχω κανα θεμα με το νερο......το πηρα σε πορτοκαλακι πιστευω δειχνει πιο ωραιο Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Μου ηρθε το κινητο......πραγματικα το εχω ερωτευτει και μου φαινεται πολυ πιο ωραιο απο το κλασσικο S4.Δοκιμη νερου μεσα σ εκουβα δεν θα το κανω γτ δεν θελω να μπω σε μπελαδες....το μονο αρνητικο που εχει ειναι οτι η Samsung πρωτα αναβαθμιζει το κλασσικο και μετα αυτο. Ηταν φορτωμενο με ενα σωρο εφαρμογες τις οποιες και εβγαλα απλα τωρα σκεφτομουν κανα τροπο να το ρουταρω γι ανα ξηλωσω και τις υπολοιπες που δεν βγαινουν και μου ειναι αχρηστες.Αν γνωριζει κανεις κατι ας με ενημερωσει. Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickolasV Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Κώστα από που το πήρες και πόσο? Το πορτοκαλί είναι super. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 το κινητο συνδεθηκε με το tivizen ετσι ωστε να γινεται ληψη ψηφιακων τηλεοπτικων καναλιων. Λειτουργει αψογα, μπορω να βλεπω τηλεοραση ακομα και περπατωντας μεσα στην πολη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts