Jump to content

Sony Xperia Tablet Ζ

cableguy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαι αν την βγαλεις τι γινεται ???

Έχω διαβάσει ότι χάνεις την εγγύηση, αλλά έχεις καλύτερη απόκριση στην ταμπλέτα.

Ψάξε στο youtube, έχει βίντεο σχετικά.

Αν είναι παρόμοια με του κινητου Ζ, τότε - πέρα από το ότι βγαίνει δύσκολα - φεύγει μαζί και το λογότυπο της Sony! Εγώ πάντως του έβαλα και επιπλέον από πάνω... Μια χαρά απόκριση εχει η οθόνη (για να μην πω καλύτερη, αφού φαίνεται να εξαλείφεται η υψηλή ευαισθησία της).
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

• 2 weeks later...
Ξέρει κανείς αν καλύπτει η SONY εδώ στην εγγύηση ένα Ζ αγορασμένο από Αγγλία;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ξέρει κανείς αν καλύπτει η SONY εδώ στην εγγύηση ένα Ζ αγορασμένο από Αγγλία;

Λογικά ναι, πάρε τηλέφωνο και ρώτα.

Τι έπαθε; :(

Τίποτα, απλά θέλω να ξέρω τι γίνεται πριν αρχίσω να ψάχνω για μεταχείρα στο EBay. :-)

Amazon Fire stick 4k max

Χθες πέρασα και εγώ από το note 10.1 στο Xperia tablet z 32g. Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Πολυ πιο γρηγορο και με απίστευτη οθόνη...Το μόνο δύσκολο είναι να βρω θήκη από Ελλάδα γιατί τη χρειάζομαι άμεσα για τις διακοπές ( υπάρχει μόνο της sony που είναι πανάκριβη).Με βλέπω να καταλήγω σε κάποιο cover pouch για τώρα και μετά παραγγελία από eBay..

Οποιαδήποτε άλλη λύση καλοδεχούμενη!!!!:D

Το Ζ εχει default εφαρμογή το movies. Ενώ αρχικά μου έπαιξε κανονικά τα αρχεία avi, mkv κλπ, πλέον δεν αναγνωρίζει οτι και να του στείλω. Τι μπορώ να κάνω για να επανέλθει. Ενημερώνω οτι εγκατέστησα bsp, vlc, imedia που παίζουν.... Να κάνω unistall -install ξανά το movies αλλά που να βρω το apk ?

ευχαριστώ, θα το δω οταν επιστρεψω ....

Αυτό δεν είναι? http://www.xperiaguide.com/2013/07/28/download-install-xperia-z-movies-5-1-a-0-6-app-apk-ota-update/

Σε όλες τις συσκευές μου, τις καλύτερες θήκες τις έβρισκα πάντα από εξωτερικό.

Οι καλύτερες τιμές και ποικιλία.

Amazon Fire stick 4k max

ευχαριστώ, θα το δω οταν επιστρεψω ....

Αυτό δεν είναι? http://www.xperiaguide.com/2013/07/28/download-install-xperia-z-movies-5-1-a-0-6-app-apk-ota-update/

Αυτο ειναι , το κατεβασα και παιζει κανονικα πλεον και στο δικο μου .

Aπο gps εχω αγορασει το sygic και συνεργαζεται τελεια, το dont panic δεν δουλευει σε landscape

Kαρτα εχω μια sandisc 64, και δουλευει μια χαρα

Η εργοστασιακη ζελατινα φευγει χωρις να φυγει το σημα της sony

* Γενικα το tablet ειναι καταπληκτικο*

Edited by georgep

Καλησπερα ,

Κατοχος του Sony Xperia Tablet Z(Wifi Only) εδω και 2 μηνες.

Διαβαζω διαφορα αρθρα πως εφτασε η αναβαθμιση σε Android 4.2.2 και ετοιμαζεται και για την 4.3 Συνδεομαι στο Sony companion και μου δειχνει πως εχω την πιο προσφατη εκδοση. Το ιδιο και στο ΟΤΑ. Υπαρχει οντως αυτη η αναβαθμηση η οχι?

Μπορω να κανω την αναβαθμηση μεσο Flashtool με ασφαλεια η παιρνω καποιο ρισκο?

Τελος το εχω ρουταρει...

Sony Ericsson Xperia Mini Pro

Sony Xperia Tablet Z (rooted)

Μας πεθανε η ΣΟΝΥ. Μολις αναβαθμιστηκαμε σε 4.2.2 απο 4.1.2 και πανε ολα τα καλουδια...

Τελος στα notifications απο την κατω δεξια γωνια, τελος στα 3 πληκτρα κατω αριστερα, τωρα ολα στη μεση που ειναι ΑΒΟΛΟ για landscape. Portrait να κρατας το 10ρι ειναι απο γελοιο εως απαραδεκτο, ΓΙΑΤΙ ΣΟΝΥ ΓΙΑΤΙ???

Αν ξέρει κανεις τρόπο να επαναφερουμε/εχουμε το προηγουμενο UI στο 4.2.2 ας ενημερωσει παρακαλω!

Ευχαριστω εκ των προταιρων!

Μας πεθανε η ΣΟΝΥ. Μολις αναβαθμιστηκαμε σε 4.2.2 απο 4.1.2 και πανε ολα τα καλουδια...

Τελος στα notifications απο την κατω δεξια γωνια, τελος στα 3 πληκτρα κατω αριστερα, τωρα ολα στη μεση που ειναι ΑΒΟΛΟ για landscape. Portrait να κρατας το 10ρι ειναι απο γελοιο εως απαραδεκτο, ΓΙΑΤΙ ΣΟΝΥ ΓΙΑΤΙ???

Αν ξέρει κανεις τρόπο να επαναφερουμε/εχουμε το προηγουμενο UI στο 4.2.2 ας ενημερωσει παρακαλω!

Ευχαριστω εκ των προταιρων!

Εμένα πάλι μου αρέσει πολύ το νέο interface! Τα γούστα ανάμεσα στους ανθρώπους διαφέρουν τοσο πολύ...

Για θήκες κοιτάξτε την incipio και την poetic. Τις έχω και τις 2 και είναι καλύτερες από της Sony. Έχω και την κόκκινη Sony και τη δίνω τέλεια προς 50 Ευρώ, για όποιον ενδιαφέρεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

http://imageshack.us/photo/my-images/405/qm7.png/

σε εμενα τπτ απο αναβαθμιση...

Ενας φιλος μου ειπε να το βαλω σε αλλο πισι και θα την βρει... ισχυει?

και κατι αλλο... ψαχνω την θηκη στο ebay που ανοιγοντας τη ανοιγει αυτοματα και η οθονη... εχετε να μου προεινετε καμια?

Edited by Skyypro

εχεις link? γιατι δεν τη βρισκω... Την εχεις βαλει πανω στο ταμπλετ?

http://imageshack.us/photo/my-images/405/qm7.png/

σε εμενα τπτ απο αναβαθμιση...

Ενας φιλος μου ειπε να το βαλω σε αλλο πισι και θα την βρει... ισχυει?

και κατι αλλο... ψαχνω την θηκη στο ebay που ανοιγοντας τη ανοιγει αυτοματα και η οθονη... εχετε να μου προεινετε καμια?

νομιζω οτι η 4.2.2 ειναι διαθεσιμη μονο για το lte μοντελο

Ναι, αυτο το γνωριζω αλλα λεω μηπως ξερει κανεις ποτε θα ερθει και για την wifi εκδοση.

Ναι, αυτο το γνωριζω αλλα λεω μηπως ξερει κανεις ποτε θα ερθει και για την wifi εκδοση.

αποτι εχω δει στο xda η 4.2.2 στο wifi only εχει προβλημα και δεν λειτουργει το gps και οταν οι developers της cm μιλησαν με τη σονυ τους ειπαν οτι ουτε αυτοι εχουν λυσει το προβλημα για την στοκ ρομ

• The title was changed to Sony Xperia Tablet Ζ