gkal Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Kαι αν την βγαλεις τι γινεται ??? Έχω διαβάσει ότι χάνεις την εγγύηση, αλλά έχεις καλύτερη απόκριση στην ταμπλέτα. Ψάξε στο youtube, έχει βίντεο σχετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Αν είναι παρόμοια με του κινητου Ζ, τότε - πέρα από το ότι βγαίνει δύσκολα - φεύγει μαζί και το λογότυπο της Sony! Εγώ πάντως του έβαλα και επιπλέον από πάνω... Μια χαρά απόκριση εχει η οθόνη (για να μην πω καλύτερη, αφού φαίνεται να εξαλείφεται η υψηλή ευαισθησία της). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Ξέρει κανείς αν καλύπτει η SONY εδώ στην εγγύηση ένα Ζ αγορασμένο από Αγγλία; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Ξέρει κανείς αν καλύπτει η SONY εδώ στην εγγύηση ένα Ζ αγορασμένο από Αγγλία; Λογικά ναι, πάρε τηλέφωνο και ρώτα. Τι έπαθε; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Τίποτα, απλά θέλω να ξέρω τι γίνεται πριν αρχίσω να ψάχνω για μεταχείρα στο EBay. :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 ok, ανησύχησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chacky Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Χθες πέρασα και εγώ από το note 10.1 στο Xperia tablet z 32g. Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Πολυ πιο γρηγορο και με απίστευτη οθόνη...Το μόνο δύσκολο είναι να βρω θήκη από Ελλάδα γιατί τη χρειάζομαι άμεσα για τις διακοπές ( υπάρχει μόνο της sony που είναι πανάκριβη).Με βλέπω να καταλήγω σε κάποιο cover pouch για τώρα και μετά παραγγελία από eBay.. Οποιαδήποτε άλλη λύση καλοδεχούμενη!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtus Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Το Ζ εχει default εφαρμογή το movies. Ενώ αρχικά μου έπαιξε κανονικά τα αρχεία avi, mkv κλπ, πλέον δεν αναγνωρίζει οτι και να του στείλω. Τι μπορώ να κάνω για να επανέλθει. Ενημερώνω οτι εγκατέστησα bsp, vlc, imedia που παίζουν.... Να κάνω unistall -install ξανά το movies αλλά που να βρω το apk ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Έχεις PM. :D Ενημέρωσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtus Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 ευχαριστώ, θα το δω οταν επιστρεψω .... Αυτό δεν είναι? http://www.xperiaguide.com/2013/07/28/download-install-xperia-z-movies-5-1-a-0-6-app-apk-ota-update/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Σε όλες τις συσκευές μου, τις καλύτερες θήκες τις έβρισκα πάντα από εξωτερικό. Οι καλύτερες τιμές και ποικιλία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) ευχαριστώ, θα το δω οταν επιστρεψω .... Αυτό δεν είναι? http://www.xperiaguide.com/2013/07/28/download-install-xperia-z-movies-5-1-a-0-6-app-apk-ota-update/ Αυτο ειναι , το κατεβασα και παιζει κανονικα πλεον και στο δικο μου . Aπο gps εχω αγορασει το sygic και συνεργαζεται τελεια, το dont panic δεν δουλευει σε landscape Kαρτα εχω μια sandisc 64, και δουλευει μια χαρα Η εργοστασιακη ζελατινα φευγει χωρις να φυγει το σημα της sony * Γενικα το tablet ειναι καταπληκτικο* Edited August 19, 2013 by georgep Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skyypro Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλησπερα , Κατοχος του Sony Xperia Tablet Z(Wifi Only) εδω και 2 μηνες. Διαβαζω διαφορα αρθρα πως εφτασε η αναβαθμιση σε Android 4.2.2 και ετοιμαζεται και για την 4.3 Συνδεομαι στο Sony companion και μου δειχνει πως εχω την πιο προσφατη εκδοση. Το ιδιο και στο ΟΤΑ. Υπαρχει οντως αυτη η αναβαθμηση η οχι? Μπορω να κανω την αναβαθμηση μεσο Flashtool με ασφαλεια η παιρνω καποιο ρισκο? Τελος το εχω ρουταρει... Παράθεση Sony Ericsson Xperia Mini Pro Sony Xperia Tablet Z (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Είναι διαθέσιμη η 10.3.1.A.0.244 (4g έκδοση) ΟΤΑ 4.2.2, μόλις έγινε αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayman13 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Μας πεθανε η ΣΟΝΥ. Μολις αναβαθμιστηκαμε σε 4.2.2 απο 4.1.2 και πανε ολα τα καλουδια... Τελος στα notifications απο την κατω δεξια γωνια, τελος στα 3 πληκτρα κατω αριστερα, τωρα ολα στη μεση που ειναι ΑΒΟΛΟ για landscape. Portrait να κρατας το 10ρι ειναι απο γελοιο εως απαραδεκτο, ΓΙΑΤΙ ΣΟΝΥ ΓΙΑΤΙ??? Αν ξέρει κανεις τρόπο να επαναφερουμε/εχουμε το προηγουμενο UI στο 4.2.2 ας ενημερωσει παρακαλω! Ευχαριστω εκ των προταιρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Μας πεθανε η ΣΟΝΥ. Μολις αναβαθμιστηκαμε σε 4.2.2 απο 4.1.2 και πανε ολα τα καλουδια... Τελος στα notifications απο την κατω δεξια γωνια, τελος στα 3 πληκτρα κατω αριστερα, τωρα ολα στη μεση που ειναι ΑΒΟΛΟ για landscape. Portrait να κρατας το 10ρι ειναι απο γελοιο εως απαραδεκτο, ΓΙΑΤΙ ΣΟΝΥ ΓΙΑΤΙ??? Αν ξέρει κανεις τρόπο να επαναφερουμε/εχουμε το προηγουμενο UI στο 4.2.2 ας ενημερωσει παρακαλω! Ευχαριστω εκ των προταιρων! Εμένα πάλι μου αρέσει πολύ το νέο interface! Τα γούστα ανάμεσα στους ανθρώπους διαφέρουν τοσο πολύ... Για θήκες κοιτάξτε την incipio και την poetic. Τις έχω και τις 2 και είναι καλύτερες από της Sony. Έχω και την κόκκινη Sony και τη δίνω τέλεια προς 50 Ευρώ, για όποιον ενδιαφέρεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skyypro Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) http://imageshack.us/photo/my-images/405/qm7.png/ σε εμενα τπτ απο αναβαθμιση... Ενας φιλος μου ειπε να το βαλω σε αλλο πισι και θα την βρει... ισχυει? και κατι αλλο... ψαχνω την θηκη στο ebay που ανοιγοντας τη ανοιγει αυτοματα και η οθονη... εχετε να μου προεινετε καμια? Edited August 24, 2013 by Skyypro Παράθεση Sony Ericsson Xperia Mini Pro Sony Xperia Tablet Z (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Την poetic που αναφερω παραπάνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skyypro Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 εχεις link? γιατι δεν τη βρισκω... Την εχεις βαλει πανω στο ταμπλετ? Παράθεση Sony Ericsson Xperia Mini Pro Sony Xperia Tablet Z (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00D9D74ZY Ναι, την έχω πάνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 http://imageshack.us/photo/my-images/405/qm7.png/ σε εμενα τπτ απο αναβαθμιση... Ενας φιλος μου ειπε να το βαλω σε αλλο πισι και θα την βρει... ισχυει? και κατι αλλο... ψαχνω την θηκη στο ebay που ανοιγοντας τη ανοιγει αυτοματα και η οθονη... εχετε να μου προεινετε καμια? νομιζω οτι η 4.2.2 ειναι διαθεσιμη μονο για το lte μοντελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skyypro Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Ναι, αυτο το γνωριζω αλλα λεω μηπως ξερει κανεις ποτε θα ερθει και για την wifi εκδοση. Παράθεση Sony Ericsson Xperia Mini Pro Sony Xperia Tablet Z (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Κάτι είχε γραφτεί ότι θα πάνε απευθείας στην 4.3... Η 4.2.2 ήταν... έκπληξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Ναι, αυτο το γνωριζω αλλα λεω μηπως ξερει κανεις ποτε θα ερθει και για την wifi εκδοση. αποτι εχω δει στο xda η 4.2.2 στο wifi only εχει προβλημα και δεν λειτουργει το gps και οταν οι developers της cm μιλησαν με τη σονυ τους ειπαν οτι ουτε αυτοι εχουν λυσει το προβλημα για την στοκ ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Μάλιστα, μάλιστα... Thanks. Edited August 25, 2013 by gkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts