Jig Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Εγω παλι νομιζω οτι δεν θα το μεγαλωσουν. Γι' αυτο εχουν την σειρα Mega Θα χασουν πολλους πιστους οπαδους αν μεγαλωσει κι αλλο. ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Εγω παλι νομιζω οτι δεν θα το μεγαλωσουν. Γι' αυτο εχουν την σειρα Mega Θα χασουν πολλους πιστους οπαδους αν μεγαλωσει κι αλλο. Συμφωνώ, θα μεγαλώσει η οθόνη χωρίς να μεγάλωσε το κινητό, όπως έγινε και στο S4. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Συμφωνώ, θα μεγαλώσει η οθόνη χωρίς να μεγάλωσε το κινητό, όπως έγινε και στο S4. Δεν υπαρχουν τα ιδια περιθωρια που ειχε το s3 εναντι του s4 για κατι τέτοιο. Εκτος αυτου το note2 ειναι ιδιαιτερη συσκευη λογω μεγέθους και δύσκολα δουλεύεται με το ενα χερι, αν κοψουν κι αλλο τα ηδη μικρα περιθωρια αλλα θα θελουμε να επιλεξουμε με το δαχτυλο και αλλα θα πατιουνται,μου συμβαινει ηδη κάποιες φορες με το tapatalk που προσπαθώντας να πατησω το back βιαστικα, το δαχτυλο ψιλοαγγιζει την οθονη και αντι να το κλεισω ανοιγω αλλο φορουμ και δεν εχω και τιποτα μικρα δαχτυλα...αν μικρυνει κι αλλο το περιθωριο θα εχουμε θεμα πλεον Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Πιστεύω ότι θα εξαντλήσουν τα μικρά περιθώρια που έχουν. Δηλαδή 2ΜΜ σε κάθε πλευρά της οθόνης, Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Πιστεύω ότι θα εξαντλήσουν τα μικρά περιθώρια που έχουν. Δηλαδή 2ΜΜ σε κάθε πλευρά της οθόνης, Και δυστυχώς θα είναι λάθος. Τωρα με το ενα χέρι ισως ακουμπήσει η παλάμη μας την οθόνη φανταστείτε με λιγότερο περιθώριο. Το κινητό πρεπει να μείνει ετσι οπως ειναι στο θεμα οθόνη. Πρέπει να δουν λιγο το design και τα υλικά. Επίσης πρέπει να το κάνουν ακομα πιο τούμπανο με τεράστια μπαταρία. Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Το θέμα είναι ένα: θα το ξαναρίξουν στην αγορά με 450€ τον Δεκέμβριο, όπως κάνανε με το Note 2 ... ή μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή θα κυμαίνεται μεταξύ 700-500€;;; Πολυ φοβάμαι πως όχι. Δεν είθισται να κάνει προσφορά cashback σε ίδιο προϊόν, ίδια ημερομηνία. Συνήθως κάνει κάποιο κύκλο σε αυτά.Πχ πριν 2 χρόνια δίνανε για ένα μοντέλο τηλεόρασης κλπ me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Νομίζω ότι οι φωτο που έχουν διαρρεύσει είναι αληθινές ή έστω πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Καλή αναβάθμιση: 800άρης, foul HD, λίγο καλύτερη κάμερα στα 13 mp και ίσως λίγο μεγαλύτερη μπαταρία. Παρόλα αυτά, δεν θα πάρω, γιατί όλα αυτά μαζί, δεν αξίζουν 350-400€ που πρέπει να δώσω μαζί με τον Note 2 μου για να το αγοράσω. Θα τα έδινα αν υπήρχε διαφορετικό περίβλημα. Κάτι που να κάνει την διαφορά ρε γα...το. Από εκεί και πέρα την δουλειά μου θα συνεχίσω να την κάνω μια χαρά και το ίδιο γρήγορα. Παιχνίδια δεν παίζω στο κινητό. Έχω tablet γι αυτά. Οπότε ούτε η καλύτερη cpu-gpu θα κάνει την διαφορά στην δική μου χρήση. Δεν έχουμε το χάος που υπήρχε μεταξύ του ανωριμου Note 1 και 2. Θέλω να απέχω από τα προϊόντα της Samsung για όσο δεν αποφασίζει να αλλάξει τακτική στην κατασκευή των κορυφαίων συσκευών της. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Νομίζω ότι οι φωτο που έχουν διαρρεύσει είναι αληθινές ή έστω πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Καλή αναβάθμιση: 800άρης, foul HD, λίγο καλύτερη κάμερα στα 13 mp και ίσως λίγο μεγαλύτερη μπαταρία. Παρόλα αυτά, δεν θα πάρω, γιατί όλα αυτά μαζί, δεν αξίζουν 350-400€ που πρέπει να δώσω μαζί με τον Note 2 μου για να το αγοράσω. Θα τα έδινα αν υπήρχε διαφορετικό περίβλημα. Κάτι που να κάνει την διαφορά ρε γα...το. Από εκεί και πέρα την δουλειά μου θα συνεχίσω να την κάνω μια χαρά και το ίδιο γρήγορα. Παιχνίδια δεν παίζω στο κινητό. Έχω tablet γι αυτά. Οπότε ούτε η καλύτερη cpu-gpu θα κάνει την διαφορά στην δική μου χρήση. Δεν έχουμε το χάος που υπήρχε μεταξύ του ανωριμου Note 1 και 2. Θέλω να απέχω από τα προϊόντα της Samsung για όσο δεν αποφασίζει να αλλάξει τακτική στην κατασκευή των κορυφαίων συσκευών της. Συμφωνώ απόλυτα Κώστα. Το Note II είναι ήδη τόσο καλό που ούτε καν σκέφτομαι την αλλαγή σε κάτι άλλο. Ό,τι τι αν έχει το Note III, δεν νομίζω να δικαιολογεί τα extra χρήματα για την αναβάθμιση, με εξαίρεση τους gadget freaks που θέλουν πάντα να έχουν το τελευταίο μοντέλο. Εγώ τα έχω ξεπεράσει αυτά και κοιτάω την ουσία. Και η ουσία είναι ότι με το Note II κάνω τα πάντα πολύ καλά. Ο μόνος λόγος που θα με κάνει να πάω στο III είναι να πάθει κάτι το II μου (μέχρι στιγμής όλα καλά). Ευπρόσδεκτο λοιπόν το III, αλλά δεν θα πάρω. Του χρόνου με το IV το ξαναβλέπω και αποφασίζω. Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Εγω παλι θα το παρω λογω του οτι πουλησα το ΙΙ, το ιδιο ειχα κανει και με το 1 :) Eνω λατρευω την συσκευη και την αγοραζω καθε χρονο, δυστυχως το android δε το γουσταρω αλλα μου αρεσει να το ψαχνω. ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Τελικά ίσως να πηγαίνουμε για 5,7" στην οθόνη κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μεγαλώσει και πολύ η συσκευή (σχεδόν καθόλου). [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Εγω παλι θα το παρω λογω του οτι πουλησα το ΙΙ, το ιδιο ειχα κανει και με το 1 :) Eνω λατρευω την συσκευη και την αγοραζω καθε χρονο, δυστυχως το android δε το γουσταρω αλλα μου αρεσει να το ψαχνω. Το android όπως είναι δομημένο, ενώ βασίζει την επιτυχία του στις φτηνές συσκευές δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά σε αυτές. Συνεχώς υπάρχει απαίτηση μεγαλύτερης ram ενώ οι συσκευές χαμηλού κόστους μένουν πάντα με πολύ λιγότερη απ ότι χρειάζονται. Μέχρι και τις εκδόσεις 2.3.7 το ένα gb ήταν υπέρ αρκετό, ενώ τα 512 δεν δημιουργούσαν πρόβλημα. Από την 4.0 και μετά το όριο πήγε στα δύο γιγα. Αποτέλεσμα οτιδήποτε με λιγοτερη ram, να μην τρέχει σωστά όταν αυτή πέφτει κάτω από ένα όριο ακόμα και αν έχουμε καθαρό android. Παράδειγμα το Nexus 7 που μόλις η εναπομένουσα πέσει κάτω από τα 75 ΜΒ, αρχίζουν καθυστερήσεις και μικρό λαγκ. Αν δεν βρουν τρόπο να αντιμετωπίσουν αυτό το θέμα το android θα παραμείνει λειτουργικό για συσκευές σαν το Note 2. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Εμένα μου αρέσουν όλες οι αλλαγές που ακούγονται αλλά αν δεν πάει η ram στα 3 όπως λέγεται απλά δε θα το πάρω τουλάχιστον όχι άμεσα. Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Εμένα μου αρέσουν όλες οι αλλαγές που ακούγονται αλλά αν δεν πάει η ram στα 3 όπως λέγεται απλά δε θα το πάρω τουλάχιστον όχι άμεσα. Ναι ειδικά εσύ τώρα μας έπεισες!!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Αν εξαιρέσουμε εκείνους τους gadgetακηδες που έχουν την οικονομική άνεση, η λογική λέει ότι το note 3 δεν θα το αποκτήσουν οι έχοντες note 2 ή Samsung 3 και 4, αλλά οι έχοντες υποδεεστερα μοντέλα καθώς και οι έχοντες το αξιόλογο note 1. Αλλαγή ανά 2-3 έτη είναι αναμενόμενη για τον γενικό πληθυσμό. Και όσο αυξάνει ο κορεσμός της αγοράς, δηλ όσο μειώνεται ο αριθμός των ατόμων που αποκτούν high end smartphones για πρώτη φορά, τόσο θα μειώνονται οι πωλήσεις παγκοσμίως. Βεβαίως πόσο θα κανηβαλήσει η αγορά των phablets τα smartphones είναι άλλο θέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Ναι ειδικά εσύ τώρα μας έπεισες!!! :p Ευθυμη αφου ξερεις,προσπαθω να βρω λογους να μη το παρω(απ τους πρωτους:p). Αφου σκεφτομαι να παρω ακομα και το "μικρο" S4 ετσι για αλλαγη αν και απο μεσα μου το ξερω οταν βγει θα με τρωει να το παρω αμεσα καθως οι εμπειριες μου απ το Νοτη1 αλλα ειδικα το 2ο ειναι απιστευτες. Ειναι η πιο απροβληματιστη συσκευη που εχει περασει απ τα χερια μου(και τα 6 που πηρα)και ολο τα εδινα κ παλι τα επαιρνα καθως δυσκολα κανω μακρια απο Νοτε πανω απο λιγο καιρο. Αλλα το 3 οντως θα θελα πολυ εκτος απ τον 800αρι να εχει και 3giga ram για να εχει τις ανασες που πρεπει και αυτο το μαξιλαρακι για τα τυχον update. Και αν καταφερουν να κανουν κατι αντιστοιχο οπως με το συνδιασμο S3/S4 δηλαδη να μεγαλωσουν οθονη χωρις να μεγαλωσουν οι διαστασεις τοτε αντε γεια για τον ανταγωνισμο! Αλλα και λιγο να πρεπει να μεγαλωσει ας ειναι στο υψος και οχι στο πλατος για να κρατιεται σχετικα ανετα με το 1 χερι. Και μετα το μονο προβλημα που υπαρχει,δηλαδη το να φτανεις και να κατεβαζεις τη notification bar εγω το εχω λυσει καιρο τωρα με nova και gesture κατω προς τα πανω να κατεβαινει η κουρτινα και ειναι πολυ πρακτικο. Ακομα και με το stock louncher γινεται αυτο απλα βαζοντας το pie αλλα εγω προτιμω το συνδιασμο nova/gestures! Note3 και ξερο ψωμι λοιπον μεχρι να βγουν οι ευκαμπτες αναδιπλουμενες:) Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Εγω δε ξερω ρε παιδια τι να κανω ειμαι πολυ κοντα στο να το δωσω αλλα αυτη τη στιγμη δε με καλυπτει κανενα αλλο... θα ηθελα πολυυυυ να εβαζαν xenon flash θα το γουσταρα με χιλια.. αν θα πουλησω τα κινητα μου ισως κανω υπομονη για το τριτο νοτελι.. S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Μάνο κάνε κράτη. Η ίδια η Samsung μας έχει διδάξει ότι δεν πρέπει να αγοράζουμε τις νέες συσκευές της πριν περάσουν 2-3 μήνες. Εγω τελευταία επειδή δουλεύω ταυτόχρονα 3-4 συσκευές με πολύ διαφορετικό hardware επαψα να ενθουσιάζομαι με τα λίγο ανώτερα specs γιατί στην πράξη λίγη σημαία έχουν σε όσα κάνουμε καθημερινά. Είναι πολύ πιο σημαντικές οι έξτρα δυνατότητες του Note η μια νέα καλή κάμερα παρά μια λίγο καλύτερη CPU. Δεν υπάρχει τίποτα λοιπον που να βιάζει τους κατόχους του Note 2 να αγοράσουν απο την πρώτη μέρα το 3 και να χάσουν 200 ευρώ στην μεταπώληση. Ήδη όσοι βιάστηκαν και αγόρασαν το S4 απο την πρώτη μέρα δίνοντας στο expansys και αλλού 680€ με τα μεταφορικά, έχουν χάσει ως τώρα 160 και τις επόμενες μέρες μόλις θα αποκαλυφθεί ότι το νεο με τον 800 θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη θα πέσει πολύ περισσότερο. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Κώστα σε όλα έχεις δίκιο, και εγώ στη πράξη πλέον δε βλέπω τις τρομερές διαφορές, μιλώντας πάντα για hi end συσκευές αλλά στις λεπτομέρειες κρίνεται και ο νικητής. Τι θέλω να πω? Ότι καλό και άγιο το nexus4 που είχα και με αρκούντως smooth δούλεμα (σαφώς καλύτερο απ του s4 τουλάχιστον με το πρώτο firm) αλλά τι να το κάνω όταν κάμερα και μπαταρία είναι τουλάχιστον μέτρια. Το Ζ έχειν φτάνει το μέγεθος του note χωρίς να το πλησιάζει όμως καν σε άνεση κατανάλωσης περιεχομένου ενώ το S4 έχει ακόμα τα θεματακια του Το δε 920 πάλι που είχα ούτε καν τα αγγίζει αυτά τουλάχιστον σε θέμα Internet ενώ είναι και άβολα βαρύ μόνο για τηλέφωνο και κάμερα (που και πάλι το noteli είναι καλύτερο στα σημεία) Οπότε αφού το παλιό note 2 κοντράρει στα ίσια όλα τα νέα και προσωπικά πιστεύω είναι ακόμα το καλύτερο overall για κάποιον που μπορεί να κάνει κάποιο συμβιβασμό ή συνδιασμό με το μέγεθος του τότε το νέο αν μείνει κοντά στις διαστάσεις του τωρινού θα παίζει χωρίς αντίπαλο καθώς θα έρχεται και χειμώνας και δε είμαστε και με βερμούδα συνέχεια :) Αλλά όπως είπες όχι απ τις πρώτες παρτίδες καθώς και εγώ προσωπικά βαρέθηκα να είμαι betta tester και επίσης να πληρώνω 1 κάρο λεφτά χάνοντας αξία μετά από λίγο. Καλά είναι που έχουμε τέτοια εργαλεία καθώς δε θα μας καίει να τα αλλάξουμε αν και εγώ μάλλον θα το πάρω το S4 για να βγάλω το καλοκαίρι. Απλά Λυπάμαι το καφέ note μου που εκτός από κούκλα είναι και άψογο σε όλα του κΙ φοβάμαι μη πέσω σε κάνα ζεστούλι s4 πράγμα μη αποδεκτό από μένα που η χρήση που του κάνω είναι σα mini tablet. Τέλος να πω ότι πιο πάνω από όλα στο νέο Νότη όπως τον λέει κ ο φίλος μου ο truckman θέλω να είναι αξιόπιστος όπως αυτό που έχουμε τώρα, όχι μεγαλύτερος πολύ, σίγουρα το θέλω με 3 giga ram και βελτιωμένη κάμερα στα επίπεδα του S4 ίσως κ λίγο καλύτερη όπως η αναλογία note 2, S3 Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. June 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Το καλο ειναι οτι η sammy εχει τρεις γενιες να τελοιοποιησει τα phablet της,χαρη στην καθυστερηση των αλλων εταιριων.Λογικα το 3 θα ειναι οτι ποιο ολοκληρωμενο σε smartphone με μεγαλη οθονη που θα ριξει στην αγορα. Θελω να πιστευω,καλυτερα υλικα,λογισμικο,μπαταρια,καλυτερη εμπειρια,χρησιμες δυνατοτητες γραφιδας,ποιο λεπτο. Και οπως ειδαμε με το S4 μπορει να ενσωματωσει μεγαλυτερη οθονη,χωρις να ειναι (πολυ)μεγαλυτερο απο τον προκατοχο του.Αν και εδω δεν εχουμε πολλα περιθωρια. Με λιγα λογια,πρακτικο σχεδιο,και να χωραει στην τσεπη παιδια:p:D Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) Μανο και Κωστα εγω τελικα εκανα την κινηση (δεδομενης και της επιδότησης μου) και είμαι με ένα black mist S4 εδώ και λιγες μερες. Μπορει να μου λειπει το spen και η χορταστικη οθονη, αλλα απολαμβανω την υψηλη αναλυση (που είναι πολύ ευχαριστη για το ματι, σε ολες τις λειτουργιες), την καλυτερη καμερα και το μικροτερο βαρος και ογκο. H 5αρα οθονη, με το ελαχιστο bezel είναι αρκούντως ικανοποιητικη για την ωρα... Ευτυχως, η μπαταρια παρουσιάζεται καταλληλη των περιστάσεων και μεχρι τωρα το κινητο δεν με εχει πουλησει στη διαρκεια της ημερας. S4, λοιπον, μεχρι την ελευση του note 3... On topic: Όχι, παιδια, 3 γιγα μην περιμενετε. 2.5 το πολύ μαθαίνω ότι θα εχει, για λογους κυριως αυτονομιας και ισως τελικα η μπιλια κατσει στα 2 γιγα... Κατά τα αλλα οθονη 5.9, καμερα αυτή που φοραει το 9500, snapdragon 800, σχεδιασμος ιδιος με το S4... Edited June 27, 2013 by v@gelis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 H μόνη μου πρόβλεψη είναι ότι οι περισσότεροι από εδώ θα το πάρουν ότι και να γίνει... Το μόνο που παίζεται είναι αν θα το πάρουν αμέσως... :lol: Προσωπικά θα προσπαθήσω να κρατηθώ μέχρι τα Χριστούγεννα για να προλάβω την πρώτη μεγάλη κατρακύλα στην τιμή... Όσον αφορά τα specs "κλείνω" προς τα λεγόμενα του Βαγγέλη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 H μόνη μου πρόβλεψη είναι ότι οι περισσότεροι από εδώ θα το πάρουν ότι και να γίνει... Το μόνο που παίζεται είναι αν θα το πάρουν αμέσως... :lol: Προσωπικά θα προσπαθήσω να κρατηθώ μέχρι τα Χριστούγεννα για να προλάβω την πρώτη μεγάλη κατρακύλα στην τιμή... Όσον αφορά τα specs "κλείνω" προς τα λεγόμενα του Βαγγέλη... Εμεις με τα note2 νομιζω πως δεν χρειαζεται να βιαστουμε... για να εχουμε κ το κεφαλι μας ησυχο, να πεσουν τα πρωτα hands on, να ακουσουμε αποψεις χρηστων, να δουμε τιμες... πιστευω πως οι παιδικες ασθενειες του s4 θα απουσιαζουν απο την πρωτη στιγμη, αλλα καλο ειναι να κανουμε κ λιγο υπομονη...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 H μόνη μου πρόβλεψη είναι ότι οι περισσότεροι από εδώ θα το πάρουν ότι και να γίνει... Το μόνο που παίζεται είναι αν θα το πάρουν αμέσως... :lol: Προσωπικά θα προσπαθήσω να κρατηθώ μέχρι τα Χριστούγεννα για να προλάβω την πρώτη μεγάλη κατρακύλα στην τιμή... Όσον αφορά τα specs "κλείνω" προς τα λεγόμενα του Βαγγέλη... Το ότι θα το πάρουμε είναι βέβαιο εφόσον συνεχίσει την καλή παράδοση του προκατόχου του. Άλλα δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Αυτό το είδατε? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=367523 Εντάξει δεν δίνω πολλές πιθανότητες να έχει ξεμείνει απο Amoled η Samsung (άλλωστε νομίζω της κατασκευάζει μόνη της) αλλά μόλις το διάβασα σκέφτηκα όσους δυσφορούν με την συμπεριφορά των amoled κάτω απο τον ήλιο (και δεν είναι λίγοι). Για να είμαι ειλικρινής πάντως, στην παραλία με το note 2 δεν έχω αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα (εννοείται full φωτεινότητα) και σε σύγκριση με ένα nexus 4 δεν θα έλεγα ότι είναι και η μέρα με την νύχτα... Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Το είδαμε και προσωπικά με χαλάει, καθώς όσο δε θα ξανα έπαιρνα το s3 mini ακριβώς επειδή έχει amoled που για μικρό τηλέφωνο και έξω στο νταλα ήλιο είχα θέμα μεγάλο, άλλο τόσο θέλω το note ΜΕ amoled για οικονομία μπαταρίας, γιατί δε πολυ γυρίζω με αυτό στον ήλιο και για τα απίστευτα ( ψεύτικα ίσως) χρώματα της. Άσε που με το καφέ noteli μου δεν έχω και ιδιαίτερο πρόβλημα στο 95% των περιπτώσεων και μάλιστα στο auto (full βεβαίως) Και να ξαναπώ εδώ ότι δεν ευθύνεται 100% η amoled για ότι δε βλέπουμε τόσο καλά έξω αλλά η Samsung καθώς στα Nokia ( π.χ. 808 ) βλέπεις το ίδιο καλά με το nexus4 ή το Ζ που είναι άψογα έξω, ειδικά εγώ που τα είχα με custom firmware και το brightness control έβλεπα καλύτερα στην amoled του 808 απ τα άλλα! Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts