Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Samsung Galaxy Note 3

chris_pro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ αν και ήμουν κατά των μεγάλων κινητών το έχω βολευτεί τόσο πολύ που το s4 της κοπέλας μου μου φαίνεται σαν μικρό ψεύτικο παιχνιδάκι.. και ούτε που μου περνάει πλέον από το μυαλό να πάω σε μικρότερη συσκευή. Note και πάλι Note :)

• Απαντήσεις 701
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

H ραμ 3Gb λενε οτι ειναι αλλα γιατι βγαινουν 2,4? Tα υπολοιπα 0,6 τα τρωει η gpu? Γιατι οκ και στο galaxy λεει 2 και ειναι 1,8 (μια απωλεια του 0,2) αλλα εδω μιλαμε για 0,6!

Η αίσθηση που σου άφησε σε σχέση με το ultra ποια είναι;

Μιλάω αποκλειστικά σαν λειτουργία.

Για την ποιότητα μην κάνεις λόγο εκεί γνωρίζει και η γιαγιά μου τι γίνεται.

Γιωργο ειναι μεγαλη κουβεντα. Το σημαντικοτερο πλεονεκτημα του νοτελιου ειναι οτι ειναι σαφως πιο φορητο. Αυτο ειναι το Α και το Ω σε ανθρωπους που κινουνται πολυ. Κατα τα αλλα, το zu ειναι στα σημεια γρηγοροτερο και πιο smooth.

Αντιστοιχα, η γραφιδα στο note 3 συγκριτικα με οποιαδηποτε γραφιδα χρησιμοποιηθει στο zu ειναι η μερα με τη νυχτα, υπερ του πρωτου φυσικα. Αυτονομια απο οτι μαθαινω, επισης, ενα 25% πανω για το note 3.

Προσωπικα, αν το zu ηταν μεχρι 5,99 ιντσες, με μικροτερα περιθωρια πανω και κατω θα το προτιμουσα και ας εχανα ξεκαθαρα στην αποκριση γραφιδας.... Το μεγεθος, ομως, τα καταστρεφει ολα...

Eντάξει δεν υπάρχει αυτό.3gb ονομαστική ραμ και "καταφέρανε" μόνο με τα προγράμματα χρήστη που λες, να μένει ελεύθερο 750mb;

H ραμ 3Gb λενε οτι ειναι αλλα γιατι βγαινουν 2,4? Tα υπολοιπα 0,6 τα τρωει η gpu? Γιατι οκ και στο galaxy λεει 2 και ειναι 1,8 (μια απωλεια του 0,2) αλλα εδω μιλαμε για 0,6!

Κι εμένα μου έκανε αρνητική εντύπωση η διαθέσιμη ram.

Δεν ξέρω τι χρήση έχει προηγηθεί βέβαια.

Στο S4 I9500 μετα απο 26 ώρες χωρίς επανεκκίνηση η εκκαθάριση έχω 1,2 GB σε χρήση και 600 ΜΒ ελεύθερα στον ίδιο πίνακα που να δείχνει.

Και μην ξεχνάτε ότι εδώ μέσα στην free υπολογίζεται και η inactive.

Αν είχαμε screen shot απο τον task manager θα βλέπαμε την πραγματική free που στην δική μου περίπτωση είναι 440MB συν 160 inactive.

Είμαι χωρίς root και έχω απενεργοποιησει ότι δεν χρειάζομαι.

http://img826.imageshack.us/img826/430/nib8.png

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ποσο περιμεναμε ρε παιδια σαν τιμη πρωτης κυκλοφοριας; Αντε στο πιο αισιοδοξο 699. Σημασια εχει που θα διαμορφωθει η τιμη μετα το πρωτο διμηνο, οποτε και θα εχει χαθει ο αρχικος υπερενθουσιασμος του κοσμου που επιτρεπει τετοια επιπεδα τιμων.
Κώστας

Έτσι είναι αλλά και πάλι ακόμα και τώρα είναι 50 ευρώ κάτω απ το πλαίσιο για τους πολύ βιαστικούς ή τους πιο φραγκατους :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Έτσι είναι αλλά και πάλι ακόμα και τώρα είναι 50 ευρώ κάτω απ το πλαίσιο για τους πολύ βιαστικούς ή τους πιο φραγκατους :)

Αντε ρε Μανο,αφου θα το παρεις που θα το παρεις,κανε την κινηση μια ωρα αρχιτερα να μας πεις κι εμας τι λεει :D

Πάρη, πρώτον δε ξέρω αν θα το πάρω και δεύτερον τόσα λεφτά δε ξαναδινω για κινητό που σε λίγους μόνο μήνες θα πέσει 250-300€.

Μόνο αν δε το ήθελα για να το κρατήσω και απλά είχα τη τρέλα όπως παλιά να δοκιμάζω και να τα δίνω γρήγορα, κάτι που όμως βαρέθηκα και κυρίως κοστίζει πολύ.

Παντα φιλικα Μανος

Πάρη, πρώτον δε ξέρω αν θα το πάρω και δεύτερον τόσα λεφτά δε ξαναδινω για κινητό που σε λίγους μόνο μήνες θα πέσει 250-300€.

Μόνο αν δε το ήθελα για να το κρατήσω και απλά είχα τη τρέλα όπως παλιά να δοκιμάζω και να τα δίνω γρήγορα, κάτι που όμως βαρέθηκα και κυρίως κοστίζει πολύ.

Οχι 250 -300 ρε συ.Λιγα λες

Θοδωρής

Φέτος είναι ακριβότερο. Πέρυσι ξεκινησε στα 700 στο πλαίσιο αν δεν κάνω λάθος. Είναι και η 32αρα εσωτερική. Προβλέπω γρήγορη πτώση ανάλογη με του S4.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγώ πάντως το παράγγειλα στα 600 +μεταφορικά από το εξπανσυς...

Θα φύγει το ένα από τα δύο s4...

Λευκό το χρώμα που επιλέγειν...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Έτσι είναι, όχι τίποτα άλλο αλλά όποιος σκάσει 800€ τώρα ξέροντας ότι σε λίγους μήνες από τώρα θα κάνει 500 και κάτι το πολύ πρέπει να είναι πολύ φραγκατος ή να έχει μεγάλη κάψα!

Είπαμε όσο και να θέλει να αντιγράψει η Σάμμυ δεν είναι Apple να κρατάει τιμές και εγώ προσωπικά βαρέθηκα να είμαι το κορόιδο της κάθε Samsung.

Στα 500 το ξανασυζητάμε,έτσι κι αλλιώς κινητό τούμπανο στη ΠΡΆΞΗ έχω (Όχι το S4 που έχω ακόμα, για το noteli μου λέω:))

Παντα φιλικα Μανος

Παρόλα τα καλα του, θα προτιμουσα να εχει και ραδιόφωνο...

Τελικά δεν έχει ραδιοφωνικό δέκτη :confused:

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

τι πραγμα και αυτο με την σαμμυ να μην βαζει ραδιοφωνο τωρα τελευταια.

Επομένως επι προσωπικού άκυρο απο μενα και στο ΝΟΤΕ3 οπως "εριξα" και στο 4αρι... :mad:

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Τώρα τί;. Θα περιμένουμε inflexible σύντομα;. Αν το κάνει αυτό το Note 3 θα το θάψει κυριολεκτικά

Το note 3 εχει ηδη θαφτει.Δεν ειμαι αρνητικος αλλα ειναι προδιαγεγραμμενη η πορεια του...note 2 δεν θα ειναι, ισως στο 4 αλλαξουν καποια πραγματα

Εγώ πάντως βλεπω θετικές τις κινήσεις για πολλαπλά μοντέλα.

Άλλοι προτιμούν amoled, άλλοι lcd. Γιατί να αποκλείσει τους μεν ή τους δε απο την αγορά της συσκευής;

Αν βγεί και με flexible οθόνη, θα είναι μια ευκαιρία να δοκιμαστεί η τεχνολογία σε ενα κορυφαίο της μοντέλο. Είναι καλύτερη κίνηση απο το να φτιάξει άλλο μοντέλο με χαμηλότερα specs και flexible οθόνη.

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Το note 3 εχει ηδη θαφτει.Δεν ειμαι αρνητικος αλλα ειναι προδιαγεγραμμενη η πορεια του...note 2 δεν θα ειναι, ισως στο 4 αλλαξουν καποια πραγματα

Χαχαχα φαντασου να ησουν και αρνητικος! Μην βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα! Θα δειξουν οι πωλησεις. Η γνωμη μου και η γνωμη σου λιγο μετραει και το ξερουμε. Το κινητο ειναι τουμπανο σε οσες version και να βγει. Τα ιδια ελεγαν και για τις παραλαγες των νεων μηλων και πουλανε σαν βουτυρο και καλα κανουν. Τωρα αν καποιος πολυ σωστα ιεραρχεί ως προτεραιοτητα του το ράδιο περα αυτων που προσφερει το παρον, θα ψωνισει κατι άλλο. Ας μην προτρεχουμε

Edited by Manossef

Επειδή πολύ κουβέντα γίνεται με το ράδιο και επειδή το έχω προπαραγγείλει το τηλέφωνο και ειλικρινά στην αρχή είχα άγχος για το ράδιο κατέληξα στα εξής.

Φυσικά και θα το ήθελα είχε ραδιόφωνο γιατί ακούω ραδιόφωνο πάρα πολλές ώρες στη μέρα ΑΛΛΑ ... μου την έδινε πάντα το σκηνικό του ότι το ράδιο ΔΕΝ παίζει αν δεν έχεις κουμπώσει καλώδια και πάρα πολλές φορές στη δουλειά το S2 μου το έχω ρίξει κάτω επειδή έχω μπλεχτεί με τα καλώδια αλλά και στο σπίτι... αποφάσισα λοιπόν να προχωρήσω σε λύση Bluetooth Handsfree με ραδιόφωνο και για ένα 2ο σημαντικό λόγο. Το Note3 όπως και το 2 είναι ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ.... δεν είναι τηλέφωνα με την απλή έννοια και θέλουν την έξτρα προσοχή τους.. επίσης λόγο όγκου κάνει μπαμ οπότε με το handsfree θα είναι πάντα στη θήκη του όταν δεν χρειάζεται.

Όσο για το ποιο handsfree αν κάποιος ενδιαφέρεται κατέληξα σε δύο λύσεις..

1. Sony MW600

2. Sony SBH52

Διάλεξα το 2ο γιατί κάνει παπάδες και λόγο του ότι έχει και μεγάφωνο είναι σαν πολύ μικρό τηλεφωνάκι που αν σε πάρει κάποιος το βάζεις στο αυτί σου αν δεν έχεις επάνω τα καλώδια και απαντάς κανονικά.

Τώρα για το αν θα θαφτεί το τηλέφωνο δεν έχω λόγια γιατί θεωρώ πως είναι απλά τέρας σαν συσκευή.. και αν εξαιρέσω το KNOX που για μένα δεν είναι πρόβλημα μιλάμε για την ποιο ολοκληρωμένη συσκευή αυτή τη στιγμή.. γνώμη μου πάντα.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...