Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Samsung Galaxy Note 3

chris_pro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποια στιγμή θα σταματήσει η αύξηση της οθόνης διότι αυτό επηρεάζει και τις διαστάσεις του κινητού οι οποίες αν αυξηθούν και άλλο θα γίνουν απαγορευτικές για ένα μεγάλο κοινό.

Αυτό φαίνεται να το έχουν καταλάβει στην Samsung οπότε αύξησαν την οθόνη χωρίς να αυξήσουν το μέγεθος του κινητού. Βέβαια δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για αύξηση της οθόνης μέσα σε αυτές τις διαστάσεις οπότε θεωρώ πολύ πιθανό πλέον να αρχίσουμε να βλέπουμε βελτιώσεις στην τεχνολογία των οθονών της σειράς Note και όχι στο μέγεθος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• Απαντήσεις 701
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στην εκδοση με τον snapdragon και lte που θα ερθει ελλαδα θα εχει ραδιοφωνο κανονικα; απο οτι βλεπω στα διαφορα site λεει οτι εχει ραδιοφωνο.
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Ναι, αυτή η έκδοση έχει ραδιόφωνο απ' ότι γνωρίζω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Αυτό που με απασχολεί,είναι ποιον αισθητήρα κάμερας χρησιμοποιούν στο 3αρι....
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Έχεις δίκιο και σε αυτό αλλα ρε παιδιά ποσο πιο μεγάλο δηλαδή; πιστεύετε οτι το 4 ας πούμε θα είναι ακόμα πιο μεγάλο; δηλαδή θα φτάσουμε στο σημείο να έχουμε mini tablet για τηλέφωνο; Δεν λεω πως το 2 είναι μικρό απλά σε φορητοτητα είναι στο όριο

Εγώ είμαι απ τους πιο μεγάλους φανς του ΝΌΤΕ μας αλλά δε πάυω να είμαι και ρεαλιστής.

Οτιδήποτε παραπάνω σε φυσικό μέγεθος πάνω απ του note 2 k τώρα του 3 είναι πρακτικά μη υποφερτό για το 99% των καταναλωτών.

Μέχρι αυτό το μέγεθος με κάποιες μικρές ή μεγάλες ανάλογα τον άνθρωπο παραχωρήσεις δουλεύεται και σα κανονικό τηλέφωνο έξω ενώ από εκεί και πάνω το χάνουμε κάπως.

Αυτό το είδε και η Σάμμυ πιστεύω και γιαυτό έβγαλε όπως έχω ξαναπεί τα mega και μάλιστα σε 2 εκδόσεις πιο πολύ ως δόλωμα αλλά απ ότι φάνηκε δε τραβάνε πολύ.

Το νέο ΝΌΤΕ λοιπόν είναι κατ εμέ ο ιδανικός συνδυασμός οθόνης μεγέθους βάρους κάτι που κατάφερε και με το S4 σε σχέση με το 3 και και που το περίμενα και έγινε :)

Είμαι πολύ χαρούμενος προσωπικά καθώς το παρόν noteli στο μόνο που είχα κάποιον ενδοιασμό ήταν στο βάρος του όταν το έβαζα στη βερμούδα το καλοκαίρι και γιαυτό πήρα και το S4 (το οποίο δε το χρησιμοποιώ σχεδόν πουθενά αλλού) και τώρα με το 3 το μάζεψαν στο πλάτος/πάχος έστω και λίγο και το έκαναν σαφώς πιο ελαφρύ οπότε δε θα έχω πλέον ανάγκη για 2 συσκευές. :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Κάποια στιγμή θα σταματήσει η αύξηση της οθόνης διότι αυτό επηρεάζει και τις διαστάσεις του κινητού οι οποίες αν αυξηθούν και άλλο θα γίνουν απαγορευτικές για ένα μεγάλο κοινό.

Αυτό φαίνεται να το έχουν καταλάβει στην Samsung οπότε αύξησαν την οθόνη χωρίς να αυξήσουν το μέγεθος του κινητού. Βέβαια δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για αύξηση της οθόνης μέσα σε αυτές τις διαστάσεις οπότε θεωρώ πολύ πιθανό πλέον να αρχίσουμε να βλέπουμε βελτιώσεις στην τεχνολογία των οθονών της σειράς Note και όχι στο μέγεθος.

Συμφωνώ!

Προσπαθούν να κλείσουν κάποια κενά σε σχέση με τα περυσινά μοντέλα τα οποία ακόμη πουλιώνται και καλύπτουν ενα φάσμα.

Τι θέλω να πώ;

Νote 1 - 5.2"

Note 2 - 5.5"

Note 3 - 5.7"

Mega 5.8 - 5.8"

Mega 6.3 - 6.3"

Έχει καλύψει δηλαδή με μοντέλα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή μια περιοχή απο 5.2" εως 6.3", για΄ολα τα γούστα.

Της έχει ξεφύγει η περιοχή στις 6", δεν ξέρω γιατί...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Και πόσο να φτάσει, άντε να πάρει λίγο ακόμα του χρόνου.

Η πραγματική επανάσταση θα γίνει πλέον μόνο όταν βγουν οι αναδιπλούμενες οθόνες αν και τότε θα μας τα δίνουν λίγα λίγα πάλι

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Βαγγέλη, δεν σου αρέσει, δεν σου αρέσει αλλά γύρω γύρω από τα νήματα του Νοτε 3 γυρνάς :).

Εντάξει αστειεύομαι, άλλωστε το δήλωσες ότι πιθανότατα εδώ θα καταλήξεις.

Μόλις το αποκτήσεις περιμένουμε με αγωνία τη γνώμη σου με το πάντα αντικειμενικο μάτι που σε διακρίνει.

Ναι, οπως ξερεις καλα ειπα οτι αν ο ανταγωνισμος δε με καλυψει (zu, one max) θα καταληξω στο νοτελι, που με εξαιρεση τα υλικα - σχεδιασμο και τον αθλιο σε σχεδιασμο και υλοποιηση tw με καλυπτει απολυτα.

Εδω ειμαστε αμεροληπτα να το κρινουμε κι αυτο με τη σειρα του.

Αναφορικα με το μεγεθος του 3, 2 μηνες πριν ειχε κλειδωσει στις 5,99 ιντσες, αλλα η σαμμυ βλεποντας την αποστροφη του κοσμου και τις τραγικες πωλησεις του mega 6.3 ενεργοποιησε το plan b και παρουσιασε τη συσκευη που ολοι ειδαμε στις 5.7 ιντσες.

Η σαμμυ εχει τα logistics που απαιτουνται για να ξεκινησει τη μαζικη παραγωγη μιας συσκευης μοναχα 1,5 μηνα πριν το release αυτης...

Εγώ είμαι απ τους πιο μεγάλους φανς του ΝΌΤΕ μας αλλά δε πάυω να είμαι και ρεαλιστής.

Οτιδήποτε παραπάνω σε φυσικό μέγεθος πάνω απ του note 2 k τώρα του 3 είναι πρακτικά μη υποφερτό για το 99% των καταναλωτών.

Μέχρι αυτό το μέγεθος με κάποιες μικρές ή μεγάλες ανάλογα τον άνθρωπο παραχωρήσεις δουλεύεται και σα κανονικό τηλέφωνο έξω ενώ από εκεί και πάνω το χάνουμε κάπως.

Αυτό το είδε και η Σάμμυ πιστεύω και γιαυτό έβγαλε όπως έχω ξαναπεί τα mega και μάλιστα σε 2 εκδόσεις πιο πολύ ως δόλωμα αλλά απ ότι φάνηκε δε τραβάνε πολύ.

Το νέο ΝΌΤΕ λοιπόν είναι κατ εμέ ο ιδανικός συνδυασμός οθόνης μεγέθους βάρους κάτι που κατάφερε και με το S4 σε σχέση με το 3 και και που το περίμενα και έγινε :)

Είμαι πολύ χαρούμενος προσωπικά καθώς το παρόν noteli στο μόνο που είχα κάποιον ενδοιασμό ήταν στο βάρος του όταν το έβαζα στη βερμούδα το καλοκαίρι και γιαυτό πήρα και το S4 (το οποίο δε το χρησιμοποιώ σχεδόν πουθενά αλλού) και τώρα με το 3 το μάζεψαν στο πλάτος/πάχος έστω και λίγο και το έκαναν σαφώς πιο ελαφρύ οπότε δε θα έχω πλέον ανάγκη για 2 συσκευές. :)

Σωστά αυτά που γράφεις.Με τη διαφορά ότι το galaxy mega 5.8 επίτηδες το έβγαλαν τόσο μεγάλο ακριβώς για να μην αποτελεί και απο πλευράς μεγέθους το αντίπαλο φθηνότερο κινητό (για όσους δε θέλουν top hw και πενάκι) απέναντι στο note.Τα περιθώρια του 6.3 ειναι πολύ μαζεμένα στα πρότυπα των s4,note 3 ενώ το 5.8 έχει χειρότερες διαστάσεις και απο τους κινέζικους κλώνους note με αντίστοιχο μέγεθος οθόνης.Ας το έβγαζαν με μαζεμένες διαστάσεις στυλ s4,n3 αλλά χωρίς πενάκι και με χαμηλότερη τιμή απο το 6.3 που ήδη ειναι πιο κάτω απο note 2 και τότε θα βλέπαμε τι πωλήσεις θα είχε πραγματικά η συσκευή.Απο την άλλη το 6.3 ξεφεύγει πραγματικά σε διαστάσεις ακόμη και με μαζεμένο bezel οπότε δεν αποτελεί "αντίπαλο" του note

Ναι, οπως ξερεις καλα ειπα οτι αν ο ανταγωνισμος δε με καλυψει (zu, one max) θα καταληξω στο νοτελι, που με εξαιρεση τα υλικα - σχεδιασμο και τον αθλιο σε σχεδιασμο και υλοποιηση tw με καλυπτει απολυτα.

Εδω ειμαστε αμεροληπτα να το κρινουμε κι αυτο με τη σειρα του.

Αναφορικα με το μεγεθος του 3, 2 μηνες πριν ειχε κλειδωσει στις 5,99 ιντσες, αλλα η σαμμυ βλεποντας την αποστροφη του κοσμου και τις τραγικες πωλησεις του mega 6.3 ενεργοποιησε το plan b και παρουσιασε τη συσκευη που ολοι ειδαμε στις 5.7 ιντσες.

Η σαμμυ εχει τα logistics που απαιτουνται για να ξεκινησει τη μαζικη παραγωγη μιας συσκευης μοναχα 1,5 μηνα πριν το release αυτης...

Η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι ένας από αυτούς που θα προτιμούσα το Νοτε σε 6 ίντσες αλλά αφού υπερίσχυσε η μικρότερη οθόνη το κατανοώ.

Περιμένω και ένα συγκριτικό με το zultra.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι ένας από αυτούς που θα προτιμούσα το Νοτε σε 6 ίντσες αλλά αφού υπερίσχυσε η μικρότερη οθόνη το κατανοώ.

Περιμένω και ένα συγκριτικό με το zultra.

Βεβαιως θα το κανω και θα βαλω στο παιχνδι και το one max. Κι εγω θα προτιμουσα 6 ιντσες, αλλα απο την αλλη δε με χαλαει καθολου που εχουμε περιπου τις ιδιες διαστασεις στο καινουριο, καθως ηδη με το ZU απλα δε μπορω να το χρησιμοποιησω στη δουλεια μου με τιποτα και χρειαζεται οπωσδηποτε δευτερο κινητο. Αυτο το σεναριο το δοκιμασα παλια (με δευτερη καρτα σε μικροτερη συσκευη) , αλλα δεν ειχε κανενα νοημα και πρακτικα αποφευγω να εχω πολλες συσκευες στην καθημερινοτητα μου γιατι με κουραζει να πρεπει να συντηρω/αναβαθμιζω κλπ κλπ πολλες συσκευες.

Το εχει το S4 και το Νote 8''

οποτε αφου υπαρχει αυτη αυτη η λειτουργια και στα αλλα 2 θα μπορουσες για παραδειγμα να κανεις group party ενα note με ενα s4 η θα πρεπει να εχεις ιδιες συσκευες???

οποτε αφου υπαρχει αυτη αυτη η λειτουργια και στα αλλα 2 θα μπορουσες για παραδειγμα να κανεις group party ενα note με ενα s4 η θα πρεπει να εχεις ιδιες συσκευες???

Όλες οι συσκευές που θα υποστηρίζουν Group Play θα μπορούν

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Δεν έχει Ραδιόφωνο το lte που θα φέρουν στην Ελλάδα.Από το επίσημη ελληνική Samsung στην σελίδα της στο fb.απάντησαν πολλές φορές στο ερώτημα αυτό.αν δεν βρω 3g με Ραδιόφωνο από έξω μένω με n2.κρίμα πραγματικά θα χάσουν πολύ όπως έχασαν και στο s4
oiwnos

Δεν έχει Ραδιόφωνο το lte που θα φέρουν στην Ελλάδα.Από το επίσημη ελληνική Samsung στην σελίδα της στο fb.απάντησαν πολλές φορές στο ερώτημα αυτό.αν δεν βρω 3g με Ραδιόφωνο από έξω μένω με n2.κρίμα πραγματικά θα χάσουν πολύ όπως έχασαν και στο s4

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_3-5665.php

Μα εδώ λέει ότι έχει ραδιόφωνο.

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_3-5665.php

Μα εδώ λέει ότι έχει ραδιόφωνο.

εγω θαα πιστεψω το gsm arena παντως.σε χσεση με τους δικους μας που δεν ξερουν τι τους γινεται!

Πάντως και στα ξένα forums οι απόψεις διίστανται

Βέβαια εκεί τα κράζουν τα fm γιατί έχουν Spotify, Pandora κλπ. κλπ.

Για όσους το χρειάζονται θα είναι κρίμα να μην έχει αλλά είναι και το πιθανότερο(LTE), για εμάς τους υπόλοιπους TuneIn

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Πάντως και στα ξένα forums οι απόψεις διίστανται

Βέβαια εκεί τα κράζουν τα fm γιατί έχουν Spotify, Pandora κλπ. κλπ.

Για όσους το χρειάζονται θα είναι κρίμα να μην έχει αλλά είναι και το πιθανότερο(LTE), για εμάς τους υπόλοιπους TuneIn

Εγώ το χρησιμοποιώ αρκετά το ραδιόφωνο πάντως. Είναι κρίμα να μην το βάλουν

Καλημέρα παιδιά,έχει παρατηρήσει κανείς notification led στο 3αρι??? Στα specs στα διάφορα sites δεν αναφέρεται κάτι και ούτε το έχω προσέξει σε κάποιο βίντεο..Τι στο καλό δεν έβαλαν?? :wacko:

Edit: Άκυρο,έχει κανονικά.Σ'ένα βίντεο που δείχνει τις ρυθμίσεις υπάρχει κανονικά η επιλογή LED indicator.

Edited by tzin1

http://www.engadget.com/2013/09/04/samsung-galaxy-note-3-flip-cover/

Αυτο το εχετε προσεξει καθολου; Ειναι το sview που ειχε και το samsung s4..Πλεον προσθεθηκε και στο Νοτε 3, ακομη πιο βελτιωμενο.Παρατηρηστε οτι εχει πλεον πολλαπλες "οθονες" το παραθυρακι ,οποτε λογικα θα προστεθουν και αλλες εφαρμογες;

Θα ηταν πολυ ωραιο πχ , να εχεις το call log σε αυτο το παραθυρακι , και να καλεις κατ ευθειαν χωρις να ανοιξεις το καπακι.

Τελικα ειναι Pentile η οθονη του Note 3?

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...