Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Samsung Galaxy Note 3

chris_pro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 701
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και μιας και θα έχει στρέμματα οθόνη ας κάνουν το κόπο και να του βάλουν και ξύπνημα με 2πλο ταπ στην οθόνη γιατί όσο καλό και να είμαι το κουμπί υπάρχουν στιγμές που δε το βρίσκεις εύκολα όπως με χαμηλό φως δίπλα στο κομοδίνο το βράδυ, ενώ την οθόνη αποκλείεται να μη τη πετύχεις :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Οσο περνάει η ώρα τόσο περισσότερο τρελαίνομαι.

Ελπίζω να μην με απογοητεύσει η Samsung και να δούμε πολυ ωραία πράγματα.

Μπορεί να μείνω με το 2 αλλα δεν πειράζει.

Σκέφτομαι απο τωρα τους haters με τα σχόλια τους.

Παντόφλα, τοστιερα κλπ κλπ.

Θοδωρής

Οσο περνάει η ώρα τόσο περισσότερο τρελαίνομαι.

Ελπίζω να μην με απογοητεύσει η Samsung και να δούμε πολυ ωραία πράγματα.

Μπορεί να μείνω με το 2 αλλα δεν πειράζει.

Εμ, έτσι είναι.

Ότι δεν ξέρουν/μπορούν να δουλέψουν μερικοί και ότι δεν χρειάζονται ειναι μάπα και παντόφλα.

Πρέπει όλοι να παίζουμε με τα μπρελόκ δηλαδή και όχι με μεγαλύτερες συσκευές :p

Δεν υπάρχει με την κυριολεξία της λέξης hater για τις συσκευές ΝΟΤΕ

Όλοι ξέρουν ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει και το μόνο που έχουν να πουν είναι ότι είναι ''παντόφλα''(δεν έχουν κ άδικο :) αλλά μέχρι εκεί.

Haters έχει μόνο η Apple

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Γενικά πιστεύω πως θα ακούσουμε τα ίδια σχόλια παρόλο που εχει μπει στη ζωη μας αυτο το μοντέλο για τα καλά. Για τα phablets μιλάω
Θοδωρής

Και μιας και θα έχει στρέμματα οθόνη ας κάνουν το κόπο και να του βάλουν και ξύπνημα με 2πλο ταπ στην οθόνη γιατί όσο καλό και να είμαι το κουμπί υπάρχουν στιγμές που δε το βρίσκεις εύκολα όπως με χαμηλό φως δίπλα στο κομοδίνο το βράδυ, ενώ την οθόνη αποκλείεται να μη τη πετύχεις :)

Εχω ακουσει πολλους να "ζηλευουν"αυτο το διπλο ταπ του g2.Καλοδεχουμενο και αυτο και αρκετα πρακτικο.Αχριστες εφαρμογες μην βαλουν μονο που δεσμευουν τσαμπα χωρο.

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Εγω πάντως πέρυσι τον Σεπτέμβριο έβαζα τη Νοταρα στο αυτί μέχρι να έρθει το bt και γούσταρα! Σιγά μην ντρεπόμουν δηλαδή που είχα ένα από τα καλύτερα (για να μην πω το καλύτερο) smartphone που κυκλοφόρησαν!

Μάνο με την smart-view δεν το χρειαζεσαι και τόσο.

Σπάνια παταω home button. Άνοιγμα κλείσιμο και απάντηση σε κλήσεις γίνεται χωρίς.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δερμάτινο πίσω καπάκι... Επίσης θα συνδέεται με το νέο ρολόι...

Πλέον θα μας πουλάνε κάθε έτος εκτός απο νεο smartphone και νέο smart watch και νεά smart glasses... :) .

Μαύρο ή λευκό...

Πλέον αυτό είναι το δίλημμα!!!

Τσιμπάω ένα μαύρο και αγοράζω αργότερα κίτρινο καπάκι προσωπικά!

Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo:

Δερμάτινο πίσω καπάκι... Επίσης θα συνδέεται με το νέο ρολόι...

Πλέον θα μας πουλάνε κάθε έτος εκτός απο νεο smartphone και νέο smart watch και νεά smart glasses... :) .

3gb ram τελικά

Εγώ 8α περιμένω να το δω απο κοντά και θα αποφασίσω,με ενδιαφέρει επισεις και τι σενσορα κάμερας θα φοραει,λογικα πρέπει να είναι ο Rs...
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

πάλι 3 συσκευές έβγαλε θα ψάχνουμε πιο θα έρθει Ελλάδα και πιο όχι, το 32 μνήμη μου αρέσει πολύ και που έβαλε ράδιο. Σενσορες όπως το σ4 θα έχει? δεν το είδα κάπου αυτό.

Άλλαξε ο Μανωλιος και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.....Note 2 προς το παρόν....Ωχ Μανώλης ο απο πάνω μου έτυχε απλά χαχαχ

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...