Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Samsung Galaxy Note 3

chris_pro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν θα με ενθουσίαζε. Αν τα πλήκτρα είναι στην οθόνη, το αποτέλεσμα είναι μικρότερη οθόνη στην πράξη (ενώ θα σου διαφημίζουν μεγαλύτερη) διότι τα πλήκτρα θα καταλαμβάνουν χώρο από την οθόνη!

Ακριβώς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το note 8 που έχει πραγματικά 8αρα οθόνη καθαρή, με πλήκτρα εκτός οθόνης, σε σύγκριση με τα 10αρια που έχουν πλήκτρα εντός οθόνης με συνέπεια η καθαρή οθόνη να διαφέρει από του note 8 λιγότερο από όσο διαφημίζεται!

• Απαντήσεις 701
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το βασικότερο που δεν αναφέρθηκε από τα φημολογούμενα specs του gsmarena, είναι τα 3gb ram... Μακάρι... :drool:

Την τιμή του την βλέπω να ξεκινάει στα 750€ +, οπότε αναμονή...

Δλδ με τι τιμή θα αρχισει να πωλείται ρε παιδιά?

Κλασσικά απο 620€?

Ολοι προσαρμωζονται στις τιμες του μηλου?

Καλα αυτοι Δεν την εχουν χασει την πρωτια?

Να μου πεις πεφτει αμεσως, οκ, αλλά ποιος θα μας σωσει

απο το πρωτο εγκεφαλικο:wacko:

720 ξεκίναγε αν δεν απατώμαι από τους παρόχους

Μα το δικό σου ήταν καινούργιο πραγματικά. Εγω το δικο μου εχω βρει να το δώσω 350 με το ζόρι αλλα εδω πωλείται 500. Οι τιμές δεν πέφτουν τόσο εύκολα οσο στην Ελλάδα.

Μα αυτό λέμε τελικά Κώστα. Ότι τα επιτυχημένα μοντέλα της σαμμυ τόσο πιάνουν σε μεταπώληση, ένα 50αρικο κάτω. Το νοτελι κοστίζει σήμερα 395 και το πουλάς εύκολα 340 αν είναι σε καλή κατάσταση, ας είναι και 8 μηνών...

Το νοτελι κοστίζει σήμερα 395 και το πουλάς εύκολα 340 αν είναι σε καλή κατάσταση, ας είναι και 8 μηνών...
Nαι, αν περιμένεις μέχρι να βρεις το κορόιδο, σίγουρα θα το δώσεις 8 μηνών 50€ φτηνότερα. Αν είναι δυνατόν.

Πάντως αν βγει με 5,7'' οθόνη και 2,5GB μνήμη θα το αγοράσω κατευθείαν όταν κυκλοφορήσει για να παίξω μαζί του! :cool:

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Nαι, αν περιμένεις μέχρι να βρεις το κορόιδο, σίγουρα θα το δώσεις 8 μηνών 50€ φτηνότερα. Αν είναι δυνατόν.

Πάντως αν βγει με 5,7'' οθόνη και 2,5GB μνήμη θα το αγοράσω κατευθείαν όταν κυκλοφορήσει για να παίξω μαζί του! :cool:

Αγαπητε, δεν ξερεις την αγορα καλα. Μην επιμενεις...

Αγαπητε, δεν ξερεις την αγορα καλα. Μην επιμενεις...

Αν είσαι πωλητής τότε οk, πάω πάσο, σίγουρα θα ξέρεις καλύτερα από εμένα, απλά εγώ αδυνατώ να το πιστέψω ότι θα αγοράσει κάποιος 50€ φτηνότερα την συσκευή 8 μηνών, σε οποιαδήποτε κατάσταση και να είναι.

Συγχωρήστε με για τον χαρακτηρισμό αλλά θα πρέπει να είναι ''τούβλο'' για να μην χρησιμοποιήσω καμιά άλλη βαριά λέξη.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Κανείς δεν δίνει 50 € λιγότερα για τόσο μηνών μεταχειρισμένο κινητό και μάλιστα μετρητά. Το παίρνει με 3 δόσεις στην πιστωτική του καινούργιο.

50€ λιγότερα δίνουν για συσκευές λίγων ημερών και μόνο αν έχουν εμπιστοσύνη στον πωλητή.

Στην τελευταία αγορά που έκανα σε μεταχειρισμένο, έκανα δυο λάθη. Έβαλα άλλον να το πάρει για λογαριασμό μου επειδή δεν ήμουν στην Ελλάδα. Και δεύτερο λάθος δεν γνώριζα τον πωλητή. Δηλαδή δεν ηταν "γνωστό" μέλος.

Τυχαία ανακάλυψα οτι η οθόνη είχε αλλαχτεί με όχι γνήσια.

Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ήταν πολύ καλή οθόνη άλλα όχι η γνήσια. Δεν την εκανε αυτος που μου το πουλησε γιατι το ειχε προσεγμενο με ακριβα αξεσουαρ. Καποιος προηγουμενος η ο αρχικος αγοραστης. Αναγκάστηκα να το πουλήσω χάνοντας χρήματα.

Μ αυτό θέλω να πω οτι δεν ρισκαρεις σε μεταχειρισμένο για 50€ ειδικά όταν δεν ξέρεις τον άλλο και η συσκευή έχει αλλάξει 2-3 χέρια.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά προσπαθήστε να μείνετε on topic. Θα μπει κανένας φίλος να ενημερωθεί για την φημολογία γύρω απο το Note III και τελικά θα μάθει πως λειτουργεί η αγορά των μεταχειρισμένων :p
Κώστας

Παιδια, για αυτό λεω ότι ισως δεν γνωρίζετε καλα την αγορα του μεταχειρισμενου.

50 ευρω στα 390 για υπολογιστε τι ποσοστο είναι.

Είναι μεγαλο ποσο για καποιον budget buyer. Επισης Κωστα, πιστωτικη και κάθε λογης "πιστωση" στην Ελλαδα εχει πεθανει. Ουτε δανειο 2000 χωρις εγγυητες και 7 σπιτια να κάθονται δε δινεται πλεον.

Επισης, μιλαμε μονο για επιτυχημένα μοντελα. Δε θα πουμε για την apple, που τυχαινει το μεταχειρισμενο μερικες φορες να πωλειται οσο το καινουριο, αλλα για ένα κινητο που πλησιαζει την κατωτερη τιμη του (note 2) και μη νομισει κανεις ότι θα πεσει κατω από 350, ακομα και μετα την παρουσιαση του note 3 (η κυκλοφορια του οποιου στη χωρα μας είναι ακομα 4 μηνες μακρια).

Με αυτά και με αυτά, πολύ ανετα πωλειται ένα note 2 6-8 μηνων, προσεγμενο με ζελατινα και θηκη στα 340 σημερα.

Δε λεω αν αξιζει, τι ισχυει λεω. Προσωπικα όχι μονο 6 μηνων κινητο δεν αγοραζω, αλλα ουτε ημερας αν δεν είναι από καλο φιλο...

On topic, τωρα, για να κλεινει το θεμα.

Βλεπω να γράφονται πολλα και διαφορα και σε αλλα νηματα για το νοτελι 3, αλλα τα τελικα χαρακτηριστικα σε οθονη - καμερα - υλικα τα εχουμε γραψει εδώ και καιρο. Τα υπολοιπα (ram, χρονισμος cpu απομενει να οριστικοποιηθουν)

Edited by v@gelis

Βλεπω να γράφονται πολλα και διαφορα και σε αλλα νηματα για το νοτελι 3...
Το τι γράφεται στις διάφορες συζητήσεις περί φημών είναι κατάντια! Ότι αποκύημα φαντασίας, αρκεί να τραβήξει την προσοχή του αναγνώστη!

Αν και 100% ικανοποιημένος από το Νοτε2 , είμαι σίγουρος πως θα πάρω το 3 με προπαραγγελία πάλι. Δεν αντέχω να περιμένω μήνες για να πέσει η τιμή του.

Κλασικά θα σφάξω το δικό μου , 250€ με βάση φόρτισης και δεύτερη αυθεντική μπαταρία αλλά δεν με πειράζει. Ένα χρόνο το απολαμβάνω χωρίς θήκη και χωρίς προστασία οθόνης. Θα πάρω το 3 , θα σιγουρευτώ πως μου κάνει και μετά θα σκοτώσω το 2.

Σίγουρα χάνω λεφτά και από τις γρατσουνιές στο bezel και από το λάθος timing αλλά όλα όλα μαζί πόσα να χάσω; 100€; 150€;

Εδώ θα δώσουμε 800 στο καινούριο , στα 100 θα κολλήσουμε;

Στο 3 τώρα ,

Περιμένω μόνο μια πιο φωτεινή οθόνη , από 450 cd/m2 και πάνω. Αν κρίνω από το σ3->νοτε2 που ανέβασαν 70cd/m2 νομίζω πως θα είναι εφικτό.

Και φυσικά η οθόνη μέχρι 5,9 ( ιδανικό το 5,7 ) νομίζω πως μου κάνει.

Όλα τα υπόλοιπα καλοδεχούμενα , αλλά πραγματικά το Νοτε2 είναι τόσο πλήρες που δεν με απασχολεί και πολύ.

Σίγουρα θα έχει όλα τα touchwiz κόλπα του σ4 , η μπαταρία θα είναι βόδι κλασικά , κάρτα μνήμης και δεύτερη μπαταρία θα παίρνει.

Φυσικά μακάρι να καεί στο πυρ το εξώτερον η 16gb version και να ξεκινάμε από 32gb.

Κάπου πήρε το μάτι μου και ένα gorila glass 3 με μηδενικές αντανακλάσεις. Θαύμα θα είναι :)

Εδώ. Δεν είναι άσχημη συσκευή το ΝΟΤΕ3 για να κάνει το ντεπούτο της αυτή η τεχνολογία ;)

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Σκέψου το όμως!

Η δύναμη του note χωρίς την σαβούρα της sammy

Ας δούμε πρώτα πόσες εκδόσεις με διαφορετικό hw θα βγάλει και μετά βλέπουμε για το sw... :p

Σκέψου το όμως!

Ναι φιλε , αλλα αυτη η σαβουρα της Sammy , ειναι που δινει στο κινητο οολες αυτες τις λειτουργιες για τις οποιες διαφημιζεται το κινητο..Δηλαδη , σε pure android..(για παραδειγμα) το spen ειναι σχεδον αχρηστο , και συγκριτικα με την Rom της samsung , μπορεις να κανεις πολυ λιγοτερα με αυτο.

Για εμενα το καλυτερο ειναι να βγει μια εκδοση , και μετα οποιος θελει απεγκαθιστα οτι θεωρει περιττο.(προυποθετει root , αλλα μικρο το κακο :p )

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Ναι φιλε , αλλα αυτη η σαβουρα της Sammy , ειναι που δινει στο κινητο οολες αυτες τις λειτουργιες για τις οποιες διαφημιζεται το κινητο..Δηλαδη , σε pure android..(για παραδειγμα) το spen ειναι σχεδον αχρηστο , και συγκριτικα με την Rom της samsung , μπορεις να κανεις πολυ λιγοτερα με αυτο.

Για εμενα το καλυτερο ειναι να βγει μια εκδοση , και μετα οποιος θελει απεγκαθιστα οτι θεωρει περιττο.(προυποθετει root , αλλα μικρο το κακο :p )

Παρόλο που χρησιμοποιώ καθημερινά το spen δεν το σκέφτηκα καθόλου οτι δεν θα λειτουργεί έτσι οπως λειτουργεί.

Θοδωρής

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Το Note προσωπικά το πήρα για όλο το πακέτο (h/w & s/w). Αν θέλω μεγάλη οθόνη, πενάκι και εφαρμογές τύπου Papyrus, μπορώ να πάρω μια άλλη συσκευή με παρόμοια specs και ένα πενάκι του εμπορίου...

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Σκέψου το όμως!

Νομίζω ότι είσαι λάθος.

Φιλικά Γιώργος

Νομίζω ότι είσαι λάθος.

Απλα 2χω κάποια κολλήματα τώρα τελευταία και σκέφτηκα πως θα ηταν

Μιλάω πάντα για τις επιπλέον εφαρμογές που εχει η samsung και τρέχουν συνέχεια.

Θοδωρής

Αυτά, όπως προαναφέρθηκε, μπορείς να τα αφαιρέσεις. Χρειάζεσαι root βέβαια.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Ολα ακουγονται πολυ καλα απλα ειμαι της αποψης οτι οι εταιρειες εχουν αρχισει να υπερβαλλουν λιγο 3 gb ram.αυτο και μονο ειναι αιτι αυξησης της τιμης.

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...