Te_salat Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Αυτό το είδατε? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=367523 Εντάξει δεν δίνω πολλές πιθανότητες να έχει ξεμείνει απο Amoled η Samsung (άλλωστε νομίζω της κατασκευάζει μόνη της) αλλά μόλις το διάβασα σκέφτηκα όσους δυσφορούν με την συμπεριφορά των amoled κάτω απο τον ήλιο (και δεν είναι λίγοι). Για να είμαι ειλικρινής πάντως, στην παραλία με το note 2 δεν έχω αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα (εννοείται full φωτεινότητα) και σε σύγκριση με ένα nexus 4 δεν θα έλεγα ότι είναι και η μέρα με την νύχτα... Και για του λόγου το αληθές δείτε την φώτο. Αν είναι τέτοια LCD, δεν την θελω. Αν είναι στυλ iphone καλώς να έλθει. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Και για του λόγου το αληθές δείτε την φώτο. Αν είναι τέτοια LCD, δεν την θελω. Αν είναι στυλ iphone καλώς να έλθει. Και οι δύο συσκευές είναι σε Full φωτεινότητα??? Τα μόνα που είδα με καλή φωτεινότητα τελευταία είναι το one και το Optimus G.. Τέτοιες lcd θα ήθελα κι ας έχω 10% χαμηλότερη απόδοση στην μπαταρία :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Και οι δύο συσκευές είναι σε Full φωτεινότητα??? Τα μόνα που είδα με καλή φωτεινότητα τελευταία είναι το one και το Optimus G.. Τέτοιες lcd θα ήθελα κι ας έχω 10% χαμηλότερη απόδοση στην μπαταρία :p Και τα δυο ειναι στο foul αλλά ακριβώς κόντρα στον ήλιο. Κανένα απο τα δύο δεν ξεχωρίζει. Γι αυτο λέω οτι δεν είναι ίδιες όλες οι LCD. ΜΟΝΟ ΣΤΟ IPHONE μου εχω ιδανική ευκρίνεια. Ούτε το One X που είχα πέρυσι ήταν άνετο. Απλά ένα κλικ πάνω απ αυτά που βλέπετε στην φωτογραφία. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Και τα δυο ειναι στο foul αλλά ακριβώς κόντρα στον ήλιο. Κανένα απο τα δύο δεν ξεχωρίζει. Γι αυτο λέω οτι δεν είναι ίδιες όλες οι LCD. ΜΟΝΟ ΣΤΟ IPHONE μου εχω ιδανική ευκρίνεια. Ούτε το One X που είχα πέρυσι ήταν άνετο. Απλά ένα κλικ πάνω απ αυτά που βλέπετε στην φωτογραφία. Το iphone είναι απίθανο σε αυτό τον τομέα.. Σαν ζωγραφιστό είναι! Και του One ειναι πολυ καλη η εμπειρία κάτω από τον ήλιο.. Όπως και να το κανεις χρειάζεται η καλή απόδοση κάτω από τον ήλιο, πχ αν οδηγείς με γυαλιά ηλίου (ποιος δεν φορά ηλίου αυτούς τους μήνες) και σε πάρουν τηλέφωνο έχεις ένα θέμα να δεις καλά ποιος είναι ακόμα και στο αυτοκίνητο (δεν μιλάω με το κινητό στο χέρι μην με αρχίσετε τώρα στα κηρύγματα lol) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Το iphone είναι απίθανο σε αυτό τον τομέα.. Σαν ζωγραφιστό είναι! Και του One ειναι πολυ καλη η εμπειρία κάτω από τον ήλιο.. Όπως και να το κανεις χρειάζεται η καλή απόδοση κάτω από τον ήλιο, πχ αν οδηγείς με γυαλιά ηλίου (ποιος δεν φορά ηλίου αυτούς τους μήνες) και σε πάρουν τηλέφωνο έχεις ένα θέμα να δεις καλά ποιος είναι ακόμα και στο αυτοκίνητο (δεν μιλάω με το κινητό στο χέρι μην με αρχίσετε τώρα στα κηρύγματα lol) Στο αυτοκίνητο δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το βάζω σε βαση μπροστά από τους αεραγωγούς βέβαια γιατί στο μπαμπριζ θα γίνει ψητό. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 ποιο 3 ρε παιδια τι μου λετε τωρα.. εγω ειμαι ενα μηνα με το 2 και εχω χαζεψει...:) ΕΔΩ ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ...τι μου λετε τωρα!:lol: δεν υπαρχει περιπτωση κατοχος του note 1 που περνάει στο 2 να κουνηθεί για τα επομενα 2 με 3 χρονια! το κινητο περα οτι πεταει ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ουτε για πλακα οπως ειπε ο τε σαλατ πιο πανω και φυσικα ειναι αυτη η μπαταρια...ΘΕΕ μου... να τα ξαναπω για αλλη μια φορα αν και γινομαι γραφικος... ξυπνησα πρωι σερφαρα πηγα μπανιο "επαιξα" και εκει...γυρναω σπιτι σερφαρω απο το pc και επειδη ειναι μεσημέρι βαζω μουσικη απο το νοτελι μου..:) μπαταρια 56% :blink::blink::blink: δηλαδη πραγματικα θα πηδηχτώ απο το παραθυρο... (ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ετρεχες σαν τρελος για φορτιστές δευτερες μπαταριες κτλ...) εδω την βγαζω με τετοια χρηση κανονικα μεχρι το βράδυ:blink::blink: θα πρεπει να εισαι τρελος για να αφησεις τετοια ΚΙΝΗΤΑΡΑ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Για αυτό, όταν παρουσιάσει το Note3, θα πρέπει να προσέξει το out of the box experience. Να είναι σαν του 2 και όχι σαν του S4.:mad: Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Πάμε για 4 Σεπτεμβρίου, σε "special Samsung Unpacked event" στο Βερολίνο. ;) Samsung Galaxy Note 3 Release Date Will Be September 4th, Confirms Insider Πηγή: http://www.android.gs/samsung-galaxy-note-3-release-date-5/ Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 ...το κινητο περα οτι πεταει ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ουτε για πλακα οπως ειπε ο τε σαλατ πιο πανω και φυσικα ειναι αυτη η μπαταρια...ΘΕΕ μου... Εχω την εντύπωση ότι συνδέονται: ότι ανεβάζει θερμοκρασία καταναλώνει πολύ μπαταρία (Αρχή διατήρησης ενέργειας, υπό την προϋπόθεση ότι η απαγωγή θερμότητας παραμένει στα ίδια επίπεδα, που λόγω ίδιας σχεδίασης όλων των Samsung θα παραμένει). Μήπως αυτό είναι το πλεονέκτημα του EXYNOS έναντι του Snapdragon; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Εχω την εντύπωση ότι συνδέονται: ότι ανεβάζει θερμοκρασία καταναλώνει πολύ μπαταρία (Αρχή διατήρησης ενέργειας, υπό την προϋπόθεση ότι η απαγωγή θερμότητας παραμένει στα ίδια επίπεδα, που λόγω ίδιας σχεδίασης όλων των Samsung θα παραμένει). Μήπως αυτό είναι το πλεονέκτημα του EXYNOS έναντι του Snapdragon; Δεν είναι μόνο θέμα hardware, δες S4 (i9500 vs i9505) με τις αρχικές εκδόσεις του δεύτερου με snapdragon 600 να έχει καλύτερη απόδοση στο θέμα της μπαταρίας.. Φυσικά έχεις δίκιο ως προς τα της Φυσικής, θερμότητα=άσκοπη κατανάλωση για την οποία ευθύνεται μάλλον ο κερνελ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Εχω την εντύπωση ότι συνδέονται: ότι ανεβάζει θερμοκρασία καταναλώνει πολύ μπαταρία (Αρχή διατήρησης ενέργειας, υπό την προϋπόθεση ότι η απαγωγή θερμότητας παραμένει στα ίδια επίπεδα, που λόγω ίδιας σχεδίασης όλων των Samsung θα παραμένει). Μήπως αυτό είναι το πλεονέκτημα του EXYNOS έναντι του Snapdragon; Πιο πολύ το πλεονέκτημα μεγέθους και διάταξης θα έλεγα! :) Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Όλα παίζουν ρόλο στην θερμοκρασία. Και φυσικά το μέγεθος λόγο καλύτερης αποβολής. Χθες έκανα ένα τεστ. Έβαλα να παίξει το ίδιο βίντεο στο YouTube μέσω 3g σε Note2 και iPhone 4s. Το Note ίσα που το αισθάνθηκα λιγο πιο ζεστο στο σημείο κάτω απο την κάμερα. Η μπαταρία έπιασε προς το τέλος τους 37°. Το iPhone ζεσταθηκε πραγματικά σε βαθμό να μ ενοχλεί κάτω δεξιά ενώ το μέταλλο σ αυτό το σημείο έκαιγε γιατί προφανώς αποτελεί κεραία για το 3g. Συνεπώς δεν είναι τόσο θέμα τετραπυρηνου, πολλών MHz κλπ, αλλά χώρου, διάταξης και ίσως μεγέθους μπαταρίας. Με το Note αναγκαζόμαστε να κάνουμε κάποιες παραχωρήσεις λόγω μεγέθους, άλλα προσφέρει τόσα πολλά. Για μένα μέχρι στιγμής είναι η πιο άρτια android συσκευή που έχει κυκλοφορήσει ever. Hardware και software συνδυάζονται αρμονικά και δίνουν αυτό το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω αν θα διατηρηθεί η ίδια κατάσταση με την έλευση της 4.2.2 η 4.3 Στο Sii για παράδειγμα η 4.0.4 έφερε την καταστροφή σε όλους τους τομείς. Ακόμα θυμάμαι λίγο πριν το Πάσχα του '12 πρώτη μέρα που είχα βάλει την επίσημη έκδοση και πήγα κάπου όπου έπρεπε να χρησιμοποιήσω 3g για αρκετή ώρα. Το τηλέφωνο ζεματαγε. Δεν το είχε ξανακάνει ποτε, ακόμα και σε χρήση υπο μεγαλύτερες εξωτερικές θερμοκρασίες. Πόσο μάλλον σε κλιματιζόμενο χώρο. Ευτυχώς έχουμε την δυνατότητα να μείνουμε με οποία έκδοση τρέχει καλύτερα. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 5.7 inch screen, LTE-A connectivity for the Samsung Galaxy Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 5.7 inch screen, LTE-A connectivity for the Samsung Galaxy Note 3 Και μόνο έτσι θα κρατήσει διαστάσεις παραπλησιες ή και ίδιες με το Note2 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Καλά πάμε ως τώρα. Να δούμε και τα υπόλοιπα. Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Και μόνο έτσι θα κρατήσει διαστάσεις παραπλησιες ή και ίδιες με το Note2 :) Ευθύμη μην αγοράσεις τώρα το S4. Περίμενε να ανακοινωθεί το Note 3. Αν δεν σου αρέσει παίρνεις το S4 τον Σεπτέμβριο ακόμα πιο φτηνά. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Ευθύμη μην αγοράσεις τώρα το S4. Περίμενε να ανακοινωθεί το Note 3. Αν δεν σου αρέσει παίρνεις το S4 τον Σεπτέμβριο ακόμα πιο φτηνά. Το S4 δεν πρόκειται να εχει τη ραγδαια πτωση που παρουσιασε μεχρι τωρα Κωστα. Το Σεπτεμβρη εικαζω ότι θα κοστιζει 450-460 στα σκρουτζομαγαζα (κι εκει θα σταθεροποιηθεί για καποιο διάστημα), κανα 30αρι δηλαδή λιγοτερα από σημερα, όχι δραματικη διαφορα. Το timing για καποιον που θελει το καλυτερο σαμμυ μεχρι την ελευση της νοτελαρας 3 είναι ιδανικο σημερα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Ευθύμη μην αγοράσεις τώρα το S4. Περίμενε να ανακοινωθεί το Note 3. Αν δεν σου αρέσει παίρνεις το S4 τον Σεπτέμβριο ακόμα πιο φτηνά. Δεν το αγοράζω, το αποφάσισα, μένω με S3 το οποίο τα πάει μια χαρά και έχει και αρκούντως για μένα καλή κάμερα. Έχω και πολλές υποχρεώσεις αυτή την στιγμή οπότε θα περιμένω note3 ή θα πάω στο Optimus G pro, αν το βρω κάπως φυσικά.. Το S4 δεν πρόκειται να εχει τη ραγδαια πτωση που παρουσιασε μεχρι τωρα Κωστα. Το Σεπτεμβρη εικαζω ότι θα κοστιζει 450-460 στα σκρουτζομαγαζα (κι εκει θα σταθεροποιηθεί για καποιο διάστημα), κανα 30αρι δηλαδή λιγοτερα από σημερα, όχι δραματικη διαφορα. Το timing για καποιον που θελει το καλυτερο σαμμυ μεχρι την ελευση της νοτελαρας 3 είναι ιδανικο σημερα... Εδώ που είμαι παιδιά έχει ήδη καινούριο 450€ με exynos και 460€ το 4G.. Οπότε αν μου την βαρέσει θα το πάρω πολύ φθηνά. Απο την άλλη δεν διαφωνώ ότι είναι πολύ καλή λύση αυτή την στιγμή αλλά από την στιγμή που με βγάζει η μπαταρία μέσα στην μέρα κάθομαι στα αυγά μου. Η γυναίκα βλέπω να παίρνει note2 wine red και να το λιώνει στα παιχνίδια (σημερινή τιμή 380€!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Το S4 δεν πρόκειται να εχει τη ραγδαια πτωση που παρουσιασε μεχρι τωρα Κωστα. Το Σεπτεμβρη εικαζω ότι θα κοστιζει 450-460 στα σκρουτζομαγαζα (κι εκει θα σταθεροποιηθεί για καποιο διάστημα), κανα 30αρι δηλαδή λιγοτερα από σημερα, όχι δραματικη διαφορα. Το timing για καποιον που θελει το καλυτερο σαμμυ μεχρι την ελευση της νοτελαρας 3 είναι ιδανικο σημερα... Βαγγέλη ναι για κάποιον που θέλει να το κρατήσει, όχι για όποιον σκοπεύει να πάρει το Note 3. Είναι απλό: θα δώσει τώρα 500€ και σε 3 μήνες θα το πουλήσει 300-350 το πολύ οπότε θα χάσει 150€ χωρίς λόγο ενω θα μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει κατευθείαν για την αγορά του Note3 Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Βαγγέλη ναι για κάποιον που θέλει να το κρατήσει, όχι για όποιον σκοπεύει να πάρει το Note 3. Είναι απλό: θα δώσει τώρα 500€ και σε 3 μήνες θα το πουλήσει 300-350 το πολύ οπότε θα χάσει 150€ χωρίς λόγο ενω θα μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει κατευθείαν για την αγορά του Note3 Ναι εννοείται αν πρόκειται να πάει κάποιος στο note 3 φυσικά και δεν έχει λόγο. Για τους υπόλοιπους μιλάμε, όχι για εμάς τους τρελαμένους. 300-350 δεν θα πιάνει όμως Κώστα, αλλά κοντά στα 400. 330 μπορούσε κάποιος να έχει στη μεταπώληση του s3 ένα χρόνο μετά... Γενικά μη βλέπεις τη ραγδαία μείωση τιμής του 4 και νομίζεις ότι θα συνεχίσει έτσι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Ναι εννοείται αν πρόκειται να πάει κάποιος στο note 3 φυσικά και δεν έχει λόγο. Για τους υπόλοιπους μιλάμε, όχι για εμάς τους τρελαμένους. 300-350 δεν θα πιάνει όμως Κώστα, αλλά κοντά στα 400. 330 μπορούσε κάποιος να έχει στη μεταπώληση του s3 ένα χρόνο μετά... Γενικά μη βλέπεις τη ραγδαία μείωση τιμής του 4 και νομίζεις ότι θα συνεχίσει έτσι... Έστω οτι σταματήσει στα 450€ τον Σεπτέμβριο ποιός θα δώσει πάνω απο 350 για μεταχειρισμένο; Πάρε παράδειγμα το Note2 σήμερα που πωλείται στα 420 αν δεν κάνω λάθος. Κανείς δεν δίνει 50€ λιγότερα για μεταχειρισμένο. Προτιμούν να τα δώσουν παραπάνω και να πάρουν καινούργιο. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Έστω οτι σταματήσει στα 450€ τον Σεπτέμβριο ποιός θα δώσει πάνω απο 350 για μεταχειρισμένο; Πάρε παράδειγμα το Note2 σήμερα που πωλείται στα 420 αν δεν κάνω λάθος. Κανείς δεν δίνει 50€ λιγότερα για μεταχειρισμένο. Προτιμούν να τα δώσουν παραπάνω και να πάρουν καινούργιο. Κώστα τα πολύ εμπορικά μοντέλα το ξέρεις ότι πιάνουν τιμές κοντά στα καινούρια. Το note 2 το έδωσα μόλις 40 ευρώ κάτω από την τιμή του καινούριου και είμαι και πλέον έτοιμο να αντικατασταθει. Το s4 για όλο το χρόνο φέτος θα είναι στην κορυφή των specs, θα πιάνει εύκολα 400 σε μεταπώληση. Από ότι βλέπεις και όπως είχα γράψει σε αντίθεση με τα ανυποστατα νέα πουλάει πολύ ακόμα (πάνω από 20 εκατομμύρια ήδη)... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. July 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Δλδ με τι τιμή θα αρχισει να πωλείται ρε παιδιά? Κλασσικά απο 620€? Ολοι προσαρμωζονται στις τιμες του μηλου? Καλα αυτοι Δεν την εχουν χασει την πρωτια? Να μου πεις πεφτει αμεσως, οκ, αλλά ποιος θα μας σωσει απο το πρωτο εγκεφαλικο:wacko: Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Κώστα τα πολύ εμπορικά μοντέλα το ξέρεις ότι πιάνουν τιμές κοντά στα καινούρια. Το note 2 το έδωσα μόλις 40 ευρώ κάτω από την τιμή του καινούριου και είμαι και πλέον έτοιμο να αντικατασταθει. Το s4 για όλο το χρόνο φέτος θα είναι στην κορυφή των specs, θα πιάνει εύκολα 400 σε μεταπώληση. Από ότι βλέπεις και όπως είχα γράψει σε αντίθεση με τα ανυποστατα νέα πουλάει πολύ ακόμα (πάνω από 20 εκατομμύρια ήδη)... Μα το δικό σου ήταν καινούργιο πραγματικά. Εγω το δικο μου εχω βρει να το δώσω 350 με το ζόρι αλλα εδω πωλείται 500. Οι τιμές δεν πέφτουν τόσο εύκολα οσο στην Ελλάδα. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Δλδ με τι τιμή θα αρχισει να πωλείται ρε παιδιά? Κλασσικά απο 620€? Ολοι προσαρμωζονται στις τιμες του μηλου? Καλα αυτοι Δεν την εχουν χασει την πρωτια? Να μου πεις πεφτει αμεσως, οκ, αλλά ποιος θα μας σωσει απο το πρωτο εγκεφαλικο:wacko: Πάνω από 740 το κόβω. Μάλλον πάμε για 799. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts