diaoloS Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 έχω θέμα με το mobile network μου βγάζει problem with connection. Στις ρυθμήσεις έχει μόνο τις επιλογές connection name,apn username password. Από οτι είδα σε άλλα άτομα βγάζει και άλλες επιλογές σε μένα όχι. Ξέρει κανεις τι παιζει :wacko: Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignorant Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ποιες άλλες επιλογές είναι απαραίτητες; 'Εχω συνδεθεί σε 2 μεγάλους ελληνικούς παρόχους μέχρι στιγμής, δεν μου χρειάστηκαν έξτρα ρυθμίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 μα μου βγάζει connection fail χωρίς λόγο Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignorant Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Καμιά φορά το κάνει και σε μένα, αποτυγχάνει να συνδεθεί. Συνήθως δουλεύει ξανά μετά από reboot, ή αν απενεργοποιήσω το wifi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Άντε βρε myphone, κάνε κανένα review να δούμε και εμείς τη συσκευή, θέλω να την κάνω δώρο στην αδερφή μου και δεν ξέρω πως θα της φανεί το Sailfish. Οι κάτοχοι, τι λένε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Όχι. Ειδικά την πρώτη, θα την πάρεις εσύ που ψάχνεσαι. Μην δώσεις 300+€ για τέτοια συσκευή για την αδελφή σου ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) Όχι. Ειδικά την πρώτη, θα την πάρεις εσύ που ψάχνεσαι. Μην δώσεις 300+€ για τέτοια συσκευή για την αδελφή σου ;) Λες ε; Θα πάρει η αδερφή μου το τωρινό, έτσι και αλλιώς θα της φανεί τεράστια αναβάθμιση από το Alcatel OT 903.Απλά μόλις πήρα καινούριο κινητό (δεν άντεξα, το galaxy ace 2 δεν παλευόταν) και δεν ξέρω αν θα με αφήσουν οι γονείς μου, βέβαια μέχρι να μαζέψω 300+ ευρώ, θα έχεουν περάσει 8-10 μήνες. Edited July 29, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 έχω πρόβλημα με τα MMS. Δε στέλνει, δε λαμβάνει. Οι ρυθμίσεις για F2G ποιές είναι? Αυτόματα μου παίρνει ρυθμίσεις της Q! Έβαλα της Wind, αλλά τίποτα. Δε μου είναι και απαραίτητο χαρακτηριστικό, αλλά αφού υπάρχει, θέλω να το έχω. Ξέρει κανείς κάτι? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Revison 2 του πληκτρολογίου... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 HERE Drive Βετα app που δουλεύει σε Sailfish. Αλλάξτε σε πριν October 1 2014 την ημερομηνία του τηλεφώνου πριν το ανοίξετε. Περισότερες πληροφορίες σε: http://talk.maemo.org/showthread.php?t=93948 Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 HERE maps, καινούριο apk και με Ελληνικά https://docs.google.com/uc?id=0B2tcxRDOK_J3ZUNrX2tKSW9FSE0&export=download Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Παιδιά, ως κάτοχος του Νοκια 808 Pureview, ήθελα μια δεύτερη συσκευή που να ενημερώνεται, να έχει τους Here maps, το Office και καλή πλοήγηση στο ίντερνετ, κυρίως σαν εργαλείο δουλειάς, καθώς οι ιντερνετικές εφαρμογές του 808, δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν (έχει εγκαταλειφθεί το λειτουργικό και πολεμάται από M$). Τελικά επέλεξα το Lumia 1020, ό,τι πιο κοντινό υπήρχε στην παλιά καλή Νόκια (κάμερα, αντοχή, χάρτες) και στην υποστήριξη ενός ομαλού λειτουργικού. Κοιτάζω από καιρό την Jolla, αλλά δεν βλέπω να παίρνει τα πάνω της και γι αυτό δεν το ρίσκαρα ακόμη... Όπως και τα Ubuntu φυσικά... Ποια είναι η γνώμη σας; Το λειτουργικό έχει αρχίζει να ωριμάζει (πληρότητα, ομαλότητα, παραμετροποίηση κλπ) ή έχει πολύ δρόμο ακόμη; Από εφαρμογές τι παίζει; Έχει δικές της; Στηρίζεται στην Γούγλε; HERE Maps/transit/drive και εφαρμογές γραφείου; Θα το προτείνατε για έναν λάτρη της Νόκια; (από κάμερα είμαι καλυμμένος με το 808, οπότε για όλα τα υπόλοιπα) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Εγώ πάντως όπως και οι περισσότεροι περιμένουμε την επόμενη συσκευή. Τα υπόλοιπα για την τωρινή συσκευή, ας τα απαντήσουν οι κάτοχοι που τα γνωρίζουν από πρώτο χέρι. Το apk πάντως το έβαλα στο gpad, κατέβασα ελληνικούς χάρτες και δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Αν δεν είσαι ψιλο-μαζόχας και να ασχολείσαι, δε θα σ'αρέσει. Θα έλεγα να μη το δοκιμάσεις, πολλά τα προβλήματα που σε αποτρέπουν να το δουλέψεις με αξιοπιστία. Ακόμα! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοιτάζω από καιρό την Jolla, αλλά δεν βλέπω να παίρνει τα πάνω της και γι αυτό δεν το ρίσκαρα ακόμη... Όπως και τα Ubuntu φυσικά... Ποια είναι η γνώμη σας; Το λειτουργικό έχει αρχίζει να ωριμάζει (πληρότητα, ομαλότητα, παραμετροποίηση κλπ) ή έχει πολύ δρόμο ακόμη; Από εφαρμογές τι παίζει; Έχει δικές της; Στηρίζεται στην Γούγλε; HERE Maps/transit/drive και εφαρμογές γραφείου; Θα το προτείνατε για έναν λάτρη της Νόκια; (από κάμερα είμαι καλυμμένος με το 808, οπότε για όλα τα υπόλοιπα) Δεν έχει πάρει τα πάνω της ακόμα. Δεν έχει ωριμάσει. Από εφαρμογές, ας είν' καλά οι Android που παίζουν καλά. Πολύ μακριά απ'τη Google είναι (μόνο αν θες βάζεις google services). έτσι ξεκίνησε, για να είναι μακριά. HERE Maps προεγκατεστημένα και Drive Βeta από Αndroid. Εφαρμογές γραφείου μέτρια προς καλά. Βrowser Mozzila από Android. Aλλά... Φουλ παραμετροποιήσιμο, αν έχεις γνώσεις και Updates κάθε μήνα! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Ευχαριστώ για τις απόψεις. Φαίνονται ενθαρρυντικά όλα αυτά, χάρτες Νόκια, εφαρμογές γραφείου, ομαλό κι εύκολο λειτουργικό, τακτικές ενημερώσεις, υποστήριξη εφαρμογών apk, παραμετροποίηση κλπ. Αλλά, κι εγώ έτσι το βλέπω, έχει δρόμο ακόμη. Τα παράθυρα θα ήταν σε χειρότερη μοίρα από το Sailfish αν δεν είχαν τα $ της Μ$ από πίσω... Τουλάχιστον τα παιδιά εκεί πάνω έχουν μεράκι και είναι η μόνη Ευρωπαική εταιρεία για την ώρα που φτιάχνει λειτουργικό και κινητά μαζί. Ελπίζω να συνεχίσουν με άλλες συσκευές του χρόνου (μια χαμηλής - μεσαίας κατηγορίας και μια υψηλής θα ήθελα προσωπικά) και να αρχίσουν να μπαίνουν περισσότερο στο παιχνίδι. Η ευχάριστη έκπληξη θα είναι να τους στηρίξει η Νόκια στο restart της και να έρθουν σαν ο νέος (ή ανανεωμένος) παίκτης στη μονοτονία των ανδροειδών, με ελεύθερο όμως λειτουργικό, σε αντίθεση με τα παράθυρα... Θα το παρακολουθώ και θα περιμένω τις κινήσεις τους για την επόμενη συσκευή! Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 (edited) New “.apk” http://www.apkmirror.com/wp-content/...ad.php?id=1166 Edited October 9, 2014 by okourkoulos Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignorant Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Το δεύτερο revision του keyboard other half είναι στα σκαριά και φαίνεται εντυπωσιακό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 130 ευρώ και δεν δουλεύει η κάμερα οταν είναι κλειστό Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Εμφανισιακά θυμίζει μετεξέλιξη Ν900/Ν950 με συρόμενο πληκτρολόγιο, έτσι όπως μ' αρέσουν!!! Αν πάρουν τα πάνω τους, σε καμιά διετία θα είναι κορυφή! :D Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Εσάς σας βολεύει αυτό; Καθημερινά θα το χρησιμοποιούσατε; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 130 ευρώ και δεν δουλεύει η κάμερα οταν είναι κλειστό Σαν πρόσθετο θα λειτουργεί δηλαδή; Άρα σε πρώτη φάση, αν καλύπτει κάμερα κλπ δεν θα είναι πολύ βολικό... Στις επόμενες συσκευές ας το ενσωματώσουν. Αχ ωραίες εποχές Ε7, Ν900/950 και Ν97!!! Πόσο μου έλειψαν... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Σαν πρόσθετο θα λειτουργεί δηλαδή; Άρα σε πρώτη φάση, αν καλύπτει κάμερα κλπ δεν θα είναι πολύ βολικό... Στις επόμενες συσκευές ας το ενσωματώσουν. Αχ ωραίες εποχές Ε7, Ν900/950 και Ν97!!! Πόσο μου έλειψαν... Σου έλειψε το Ν97? Είχες ποτέ πάνω από 1000 επαφές; Πολλαπλά SMS έστελνες; :) Το σύγκριναν δυστυχώς με το communicator (γιατί ως αντικαταστάτη το παρουσίασαν)! Καμία σχέση, και νομίζω πως ακόμα και να βγει με hw keyboard το Jolla ή και αποσπώμενο, δεν πρόκειται να γίνει σαν το communicator. Ωστόσο, θα μοιάζει το Ν900 και πολύ περισσότερο λόγο προγόνου (βλέπε MeeGo) το Ν950 ενα πραγματικά άξιο εργαλείο ΑΝ κυκλοφορούσε κανονικά και όχι μόνο ως Developer. Αλλά δεν νομίζω κάποιος να ψάχνει κάτι τέτοιο. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Σου έλειψε το Ν97? Είχες ποτέ πάνω από 1000 επαφές; Πολλαπλά SMS έστελνες; :) Το σύγκριναν δυστυχώς με το communicator (γιατί ως αντικαταστάτη το παρουσίασαν)! Καμία σχέση, και νομίζω πως ακόμα και να βγει με hw keyboard το Jolla ή και αποσπώμενο, δεν πρόκειται να γίνει σαν το communicator. Ωστόσο, θα μοιάζει το Ν900 και πολύ περισσότερο λόγο προγόνου (βλέπε MeeGo) το Ν950 ενα πραγματικά άξιο εργαλείο ΑΝ κυκλοφορούσε κανονικά και όχι μόνο ως Developer. Αλλά δεν νομίζω κάποιος να ψάχνει κάτι τέτοιο. Πιστεύεις ότι τα συρόμενα πληκτρολόγια έχουν πια ξεχαστεί; Δεν ξέρω, εμένα μου λείπουν πάντως... Και τώρα π.χ. αν έβρισκα ένα Ε7 σε καλή τιμή μπορεί και να το έπαιρνα! Communicator όχι δεν είχα, ήταν άλλος ο σχεδιασμός, σαν μικρός φορητός υπολογιστής. Εκεί τα πληκτρολόγια φαντάζομαι θα ήταν σαφώς καλύτερα και πιο άνετα, αλλά και πάλι ήταν κάπως ογκώδεις συσκευές... Οπότε στυλ Ν950 είναι κάπως πιο κοντά στο σήμερα και θα ήθελα τα επόμενα Jolla να κινηθούν προς τα εκεί (π.χ. μια έκδοση μόνο αφής και μια με συρόμενο πληκτρολόγιο). Το Ν950, ακόμη και τώρα ψήνομαι να το πάρω http://www.ebay.com/itm/231366401763?_trksid=p2060778.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 (edited) Εννοείται πως βολεύει το hardware πληκτρολόγιο! Ωραίο το Link για το Ν950! Πάντα το ήθελα. θα το προσπαθήσω. Λες να φτιάχνεται? Το Jolla μου είχε ένα θέμα και δε μπορούσα να κάνω Update σε Apps από Warehouse και προσπαθώντας να το λύσω έκανα βλακεία και δε μπορώ τώρα να ανοίξω καθόλου το Dev Mode. να το κάνω Reset το τηλέφωνο με την εφαρμογή που έχει, ή να δοκιμάσω από Recovery? Edited October 24, 2014 by okourkoulos Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Το θέμα ειναι πως δεν τα ζητάει ο κόσμος. Δεν ειναι δηλαδή θέμα αν βολεύουν εσάς. Και αυτό έχει να κάνει με τους περιορισμούς πχ πολλά διαφορετικά πληκτρολόγια για πολλές χώρες. Qwerty κλπ. Φυσικά εμάς εδω μας βολεύει αλλα ρωτήστε πχ και τους Γερμανούς που έχουν αλλη διάταξη πληκτρολογίου. Αυτοί βολεύονται περισσότερο με ένα sw γιατί το αλλάζουν ή το παραμετροποιουν Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts