Jump to content

[S4] Φωτογραφίες & βίντεο

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εδω και δυο βδομάδες όταν πάω να βγάλω φώο μου βγάζε μαύρο και γράφει προεισοποίηση σφαλμα κάμερας... Καμία ιδέα τι μπορεί να έγινε? Ξερει κανεις πως μπορώ να κάνω επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων μπας και φτιάξει?

Εδω και δυο βδομάδες όταν πάω να βγάλω φώο μου βγάζε μαύρο και γράφει προεισοποίηση σφαλμα κάμερας... Καμία ιδέα τι μπορεί να έγινε? Ξερει κανεις πως μπορώ να κάνω επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων μπας και φτιάξει?

Προσπάθησε πριν κανεις επαναφορά να κάνεις το εξής.

Πήγαινε στην διαχείριση εφαρμογών, δεξιά στο όλες και βρες την εφαρμογή της κάμερας. Κάνε διαγραφή του κασέ και των δεδομένων και ξαναδοκίμασε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ας ανεβάσω και εγώ μία.

Ηλιοβασίλεμα από το παράθυρο της κουζίνας. HDR με εστίαση στον ουράνο.

http://i44.tinypic.com/2i7yom.jpg

Η original φωτογραφία εδώ.

Edited by Lakerdas
Μάκης

Δικά σου είναι τα θερμοκήπια Μάκη ?? Τι έχεις φυτέψει :lol:

Ότι και να λέγεται θεωρώ οτι στο android το s4 τραβάει τις καλύτερες φωτογραφίες αυτήν την στιγμή .

Samsung galaxy s21+

Όχι Μιχάλη μου, δεν είναι δικά μου (παρεπιμπτόντως νομίζω ότι έχουν φυτεμένες ντομάτες :lol:) .

Όπως γνωρίζεις και από τα μέρη σου είναι αδύνατο εδώ να φωτογραφίσω ξηρά χωρίς θερμοκήπιο στο πλάνο. Μόνο θάλασσα...

Μάκης

Είναι για καρτ ποστάλ. Μπράβο.

Στις δυο πρώτες θα ήταν τέλειο το αποτέλεσμα αν είχες βάλει HDR.

@@ Έκανα ενα μίνι συγκριτικό σε βραδινές φώτο με το LG G2.

Το G2 είναι ανώτερο σ αυτές όπως ήταν αναμενόμενο με το OIS.

Είχα κάποιες αμφιβολίες λογο software αλλά η LG κατάφερε να κάνει καλη δουλειά στο αυτόματο.

Παραδόξως βγάζει λιγότερο θορυβο στο αυτόματο απ ότι στο "νυχτα" αλλά είναι λίγο πιο blur.

Δεν δοκίμασα σε εξωτερικό χώρο σε συνθήκες ημέρας, όμως εκεί υποπτεύομαι απο κάποια δείγματα, οτι το S4 έχει καλύτερη ευκρίνεια στα μακρινά.

Γενικά όμως λόγο ois το G2 δίνει ευκολότερα καλες φώτο στις περισσότερες συνθήκες.

Έτσι θα πηγαίνει. Θα βγει το S5 σε 5-6 μήνες με καλύτερη καμερα, μετα άλλους 5 μήνες θα βγει το G3 καλύτερο απ αυτό και ούτω καθ εξής.

Αν αγοράζουμε καθε νεότερο μοντέλο της samsung, της LG, της sony και της HTC για να ακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις, θα θελουμε 250 ευρώ καθε δίμηνο. :D:eek:

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Προσωπικα βλεποντας τις φωτο απο το Note 3 εχω να πω τα εξης

Σιγουρα ανωτερης ποιοτητας απο το 9505

και ισως ενα κλικ πιο πανω kai απο τον Exynos.

Καταρχην δεν υπαρχει καθολου noise στον ουρανο.Δεν ξερω τι σενσορα φοραει και τι post-processing εχει γινει στο note 3 με τους αλγοριθμους ...αλλα η λεπτομερεια στις φωτο ειναι ανατριχιαστικη.

Είναι για καρτ ποστάλ. Μπράβο.

Στις δυο πρώτες θα ήταν τέλειο το αποτέλεσμα αν είχες βάλει HDR.

@@ Έκανα ενα μίνι συγκριτικό σε βραδινές φώτο με το LG G2.

Το G2 είναι ανώτερο σ αυτές όπως ήταν αναμενόμενο με το OIS.

Είχα κάποιες αμφιβολίες λογο software αλλά η LG κατάφερε να κάνει καλη δουλειά στο αυτόματο.

Παραδόξως βγάζει λιγότερο θορυβο στο αυτόματο απ ότι στο "νυχτα" αλλά είναι λίγο πιο blur.

Δεν δοκίμασα σε εξωτερικό χώρο σε συνθήκες ημέρας, όμως εκεί υποπτεύομαι απο κάποια δείγματα, οτι το S4 έχει καλύτερη ευκρίνεια στα μακρινά.

Γενικά όμως λόγο ois το G2 δίνει ευκολότερα καλες φώτο στις περισσότερες συνθήκες.

Έτσι θα πηγαίνει. Θα βγει το S5 σε 5-6 μήνες με καλύτερη καμερα, μετα άλλους 5 μήνες θα βγει το G3 καλύτερο απ αυτό και ούτω καθ εξής.

Αν αγοράζουμε καθε νεότερο μοντέλο της samsung, της LG, της sony και της HTC για να ακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις, θα θελουμε 250 ευρώ καθε δίμηνο. :D:eek:

Το χω τσεκαρει κι εγω το LG G2...οντως το βραδυ βγαζει πολυ καλες φωτο...Υπερτερει καθαρα του S4.Στις ημερησιες ισως να υπερτερει λιγο το S4.

Το χω τσεκαρει κι εγω το LG G2...οντως το βραδυ βγαζει πολυ καλες φωτο...Υπερτερει καθαρα του S4.Στις ημερησιες ισως να υπερτερει λιγο το S4.

Η αλήθεια είναι ότι το S4 την ημέρα βγάζει εκπληκτικές φωτογραφίες και μάλιστα με χαρακτηριστικη ευκολία. Εμένα δεν μου αρέσουν οι φωτογραφίες σε εσωτερικό χώρο και χαμηλό φωτισμό (μιλάω για βράδυ έχοντας πχ στο σαλόνι τηλεόραση και κάποιο φως στο χωλ ή σε γειτονικό χώρο τέλος πάντων). Η αλήθεια είναι ότι δεν το πάλεψα ιδιαίτερα και βασίστηκα σε dslr (ήρθε η κόρη πρόσφατα οπότε καταλαβαινετε πόσες φωτογραφίες τράβηξα) αλλά θα ήθελα το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο.. Επίσης αν δεν προσέξεις λιγάκι με το κούνημα, ακόμα και την μέρα, βγαίνουν θολές. Αυτό δεν φαίνεται στην συσκευή αλλά στον υπολογιστή (και ειδικά σε μεγάλες οθόνες που πλέον λίγο πολύ όλοι έχουμε σπίτι)

Η αλήθεια είναι ότι το S4 την ημέρα βγάζει εκπληκτικές φωτογραφίες και μάλιστα με χαρακτηριστικη ευκολία. Εμένα δεν μου αρέσουν οι φωτογραφίες σε εσωτερικό χώρο και χαμηλό φωτισμό (μιλάω για βράδυ έχοντας πχ στο σαλόνι τηλεόραση και κάποιο φως στο χωλ ή σε γειτονικό χώρο τέλος πάντων). Η αλήθεια είναι ότι δεν το πάλεψα ιδιαίτερα και βασίστηκα σε dslr (ήρθε η κόρη πρόσφατα οπότε καταλαβαινετε πόσες φωτογραφίες τράβηξα) αλλά θα ήθελα το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο.. Επίσης αν δεν προσέξεις λιγάκι με το κούνημα, ακόμα και την μέρα, βγαίνουν θολές. Αυτό δεν φαίνεται στην συσκευή αλλά στον υπολογιστή (και ειδικά σε μεγάλες οθόνες που πλέον λίγο πολύ όλοι έχουμε σπίτι)

οταν εισαι μεσα σε σπιτι η καποιο γραφειο κ.τ.λ βασικα σε εσωτερικο χωρο...ακομα κι αν ειναι μερα εξω τραβα με night mode και βαλε το exposure αρνητικο...δηλαδη στο -1...να δεις ποσο πιο ποιοτικη και καθαρη φωτο θα εχεις.

Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση. Το βράδυ όταν τραβάω με φλας τις βγάζει κίτρινες. Έτσι είναι η έχει κάποιο πρόβλημα ή συσκευή μου?

Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση. Το βράδυ όταν τραβάω με φλας τις βγάζει κίτρινες. Έτσι είναι η έχει κάποιο πρόβλημα ή συσκευή μου?

Ανεβασε καποια να τη δουμε

4.2.2

Απο το μπαλκόνι του ξενοδοχείου στην Λάσση, έξω απο το Αργοστόλι.

Με ενεργοποιημενο το φλας, μιας και προηγουμένως έβγαζα κόντρα στον ήλιο. [ATTACH]37025[/ATTACH]

Treat me like i treat you..

4.2.2

Απο το μπαλκόνι του ξενοδοχείου στην Λάσση, έξω απο το Αργοστόλι.

Με ενεργοποιημενο το φλας, μιας και προηγουμένως έβγαζα κόντρα στον ήλιο. [ATTACH]37025[/ATTACH]

Το φλας πως μπορεί να βοηθήσει σε αυτές τις συνθήκες;;;

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Χωρίς να είμαι κατηγορηματικός, θαρρώ κόντρα στον ήλιο με φλας εχω δει μια διαφορά στην θαμπάδα-αντηλιά. Ξαναλέω δεν εχω κανει δοκιμές, αυτή την αίσθηση εχω.

Μπορεί να ακουστεί χαζό ή να έχει απαντηθεί ξανά αλλά για κάποιον χωρίς γνώσεις επί του θέματος, τι ρυθμίσεις θα προτείνατε?

Γιατί δεν νομίζω να βγαίνουν τόσο καλές φωτογραφίες στο αυτόματο!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Χωρίς να είμαι κατηγορηματικός, θαρρώ κόντρα στον ήλιο με φλας εχω δει μια διαφορά στην θαμπάδα-αντηλιά. Ξαναλέω δεν εχω κανει δοκιμές, αυτή την αίσθηση εχω.

Το φλας ειναι για να φωτισεις κατι σε αποσταση 1-2 μετρα, μπορει και περισσοτερο αναλογα την δυναμη του φλας.

Στα τοπία που η αποσταση ειναι απειρο, δεν εχει κανενα νοημα το φλας.

Δεν υπάρχει κατι δηλαδη που να χτυπήσει το φως του φλας για να το φωτισει.

Αντιθετως αν ειχες εναν ανθρωπο και τον φωτογραφιζες κοντρα στον ηλιο, τοτε θα εκανε δουλεια το φλας γιατι θα φωτιζε το αντικειμενο και δεν θα ηταν σκοτεινο.

Οποτε πιστευω οτι ειναι η ιδεα σου.

Φιλικα

Το φλας ειναι για να φωτισεις κατι σε αποσταση 1-2 μετρα, μπορει και περισσοτερο αναλογα την δυναμη του φλας.

Στα τοπία που η αποσταση ειναι απειρο, δεν εχει κανενα νοημα το φλας.

Δεν υπάρχει κατι δηλαδη που να χτυπήσει το φως του φλας για να το φωτισει.

Αντιθετως αν ειχες εναν ανθρωπο και τον φωτογραφιζες κοντρα στον ηλιο, τοτε θα εκανε δουλεια το φλας γιατι θα φωτιζε το αντικειμενο και δεν θα ηταν σκοτεινο.

Οποτε πιστευω οτι ειναι η ιδεα σου.

Φιλικα

Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν εχω κανένα λογο να διαφωνήσω μαζί σου!Αν προσέξεις τα λεγόμενα μου, έδωσα απλως το δεδομένο οτι η φωτογραφία ειναι με φλας. Δεν το είχα επιτηδευμένα "ΟΝ" μιας και σε αυτή την φωτογραφία ο ήλιος ηταν στην πλάτη μου. Απλα ειχε ξεμείνει το φλας απο προηγούμενη φωτογραφία με συνθήκες που ανέφερες. Πρόσωπο και κόντρα στον ήλιο.

:)

Η πρώτη δεν είναι τόσο καλή αλλά νομίζω οι άλλες δυο βγήκαν αρκετά καλές. Είναι τραβηγμένες με HDR mode.

2013-11-03%2013.28.19.jpg?w=AAAWcH5b6rsbDO5EJ66qOk8OgP27yP9tHaW5wAdzJq0nTg

2013-11-03%2013.35.29.jpg?w=AABpOU2C-fhEZiSq1QTes3NOY8bPXe8okkNVSExBm9UbjA

2013-11-03%2013.35.52.jpg?w=AABKHupOdVujAVdzszpfILOQck9ZdYVG1xtd57ycqTkXQA

• The title was changed to [S4] Φωτογραφίες & βίντεο