Jump to content

[S4] Φωτογραφίες & βίντεο

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις δει τις προηγούμενες σελίδες και αναρτήσεις φωτογραφιών, ή μόνο τις τελευταίες 2-3 σελίδες;;;

Τα ειδα ολα μεσα 3 ημερες..Ολα τα σχολια τα παντα,απλα οτι λεω το λεω με βαση το ταπεινο ματι μου και την οποια ασχετοσυνη με διακατεχει..

Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing..

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα ειδα ολα μεσα 3 ημερες..Ολα τα σχολια τα παντα,απλα οτι λεω το λεω με βαση το ταπεινο ματι μου και την οποια ασχετοσυνη με διακατεχει..

Σχετικός δεν είμαι αλλά θεωρώ το s4 τουλάχιστον μισό κλικ καλύτερο από την ήδη πολύ καλή κάμερα του s3.

Καλημέρα. Τώρα να το πω ιδέα μου αλλά έκανα κάποια εκκαθάριση των δεδομένων μέσα στην εφαρμογή της κάμερας και τα είδα κάπως καλύτερα τα πράγματα. Επίσης χθες επισκέφτηκα ενα άλλο κατάστημα που είχε το s4 demo,s5οχι demo,lgg2,note 3,s4 mini και μπορώ να πω οτι οι διάφορες δεν ήταν τόσο εμφανείς. Ειδικότερα το δικό μου και το s5 πλησίασαν πιο πολύ στην πραγματικότητα σε επίπεδο χρώματος και γενικώς ευκρίνειας. Το lg g2 είχε κάπως πιο ζωντανή ενα αλλά εικόνα ήταν λες και είχε ρυθμιστεί το EV στο+1.επισης είχε και το sony z1 που μου άρεσε πολύ στην προεπισκόπηση της κάμερας πόσο ομαλή ήταν η εικόνα όταν έκανες κάθετη η οριζόντια κίνηση. Γενικώς κάπως ηρέμησα.
Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Καλημέρα. Τώρα να το πω ιδέα μου αλλά έκανα κάποια εκκαθάριση των δεδομένων μέσα στην εφαρμογή της κάμερας και τα είδα κάπως καλύτερα τα πράγματα. Επίσης χθες επισκέφτηκα ενα άλλο κατάστημα που είχε το s4 demo,s5οχι demo,lgg2,note 3,s4 mini και μπορώ να πω οτι οι διάφορες δεν ήταν τόσο εμφανείς. Ειδικότερα το δικό μου και το s5 πλησίασαν πιο πολύ στην πραγματικότητα σε επίπεδο χρώματος και γενικώς ευκρίνειας. Το lg g2 είχε κάπως πιο ζωντανή ενα αλλά εικόνα ήταν λες και είχε ρυθμιστεί το EV στο+1.επισης είχε και το sony z1 που μου άρεσε πολύ στην προεπισκόπηση της κάμερας πόσο ομαλή ήταν η εικόνα όταν έκανες κάθετη η οριζόντια κίνηση. Γενικώς κάπως ηρέμησα.

το s4 βγαζει τις καλυτερες φωτο κ απο το lg g2.. τα εχω κ τα δυο....

I Want To Believe

Απλά το g2 λόγω των 60fps έχει πιο ομαλό βίντεο αλλά ok. Στις φωτό αφού τα έχεις και τα δυο έχεις καλύτερη άποψη.
Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Παιδιά αγορασα το S4 black edition Τσεχίας πριν από το Πάσχα και στο antutu, στο device info αναγράφει GT - I9505 rear camera EXMOR RS CMOS sensor. Αυτόν τον αισθητήρα δεν είχαν μόνο τα I9500;

Πως σας φαινεται αυτή παιδια ?

http://imgur.com/BQn9g7q

https://dl-web.dropbox.com/get/20140429_191920_Richtone(HDR).jpg?_subject_uid=164992141&w=AABnORUjToEvJ4HXPkbQGPN0IwXTVcESJ15gYnbkcA7O6Q

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Πάρα πολυ καλη

Ευχαριστω.Την εβαλα και σε dropbox

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Βραδυνές στο γκαράζ με άθλιο φωτισμό χώρου και αναγκαστικά φλάς.:)

https://www.dropbox.com/s/gxeughvxc4fn0tt/20140402_183829.jpg

https://www.dropbox.com/s/wt7zucr9377k34t/20140402_183934.jpg

...402_183829.jpg

...402_183934.jpg

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

http://i62.tinypic.com/sbr6tz.jpg

Η πρώτη φωτογραφία που τράβηξα με την συσκευή :)

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Αυτο θα το δεις αν οντως εχει προβλημα,με το φλας οπως λες βγαζοντας ακριβως την ιδια φωτο μαζι με ενα αλλο s4 για να δεις αν οντως παρουσιαζει την κιτρινιλα...

Νομίζω ότι δεν φταίει το τηλέφωνο αλλά ότι βγάζεις φωτογραφίες με φλας απο πολύ κοντά, από τόσο κοντά το φλας μάλλον κάνει κακό τις κιτρινίζει. Επίσης δεν ξέρω τι έχεις κανει και με το focus. Απο τόσο κοντά με το night mode θα έβγαιναν πολυ πιο καλές, αλλά φυσικά θέλει και σταθερό χέρι γιατι δεν έχει αυτοματο σταθεροποιητη.

Τελικά η αντιπροσωποία έγκρινε αντικατάσταση του κινητού! Όοοοταν μου έρθει θα δοκιμάσω να βγάλω τις ίδιες φωτογραφίες για να δω αν το λάθος ήταν δικό μου ή τις συσκευής

παιδια μαλλον δεν εχω συνηθισει το μεγεθος ακομα του κινητου και μου βγαινουν λιγο κουνημενες οι φωτογραφιες, καμια ρυθμιση εχουμε;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Καλημερα παιδες..Λοιπον προκαταβολικα συγχωρηστε μου την οποια ασχετοσυνη με διακατεχει και επιτρεψτε μου και εμενα να πω τον πονο μου μιας και δεν εχω που αλλου να τα πω :lol:

Εχω το κινητο στα χερια μου απο την Μ.Πεμτη,πραγματικα το ρουτζωμα που χω φαει με την καμερα δεν λεγεται,ομολογω πως το 50% του ρουτζωματος οφειλεται στην πρωτη ματια στην πρωτη επαφη πως το λενε.Καταρχας με φλας σε σκοταδι η κιτρινιλα του να παει κ να μην ερθει,χιλιες φορες η ψευτια του s3 στο σκοταδι,δευτερον καμια σχεση η ταχυτητα που βγαζει φωτο το s3 (χωρις φλας στο auto) σε σχεση με το s4.Τριτον θεωρω απαραδεκτο στην ιδια συσκευδη να εχει τοσο μεγαλη διαφορα η καμερα απο οτι διαβασα και στις 84 σελιδες εδω περα (9500 vs 9505).

Τεταρτον για να ειμαι δικαιος χθες που εβγαλα μια την παλαμη μου με φλας (ηθελα να συγκρινω την ιδια ακριβως φωτο με ενος παιδιου που ειχε βγαλει την παλαμη του κ εγραφε πως το πηγε για αντικατασταση) αν κανω πως δεν βλεπω την κιτρινιλα οταν εκανα ζουμ επαθα ζημια.

Να σημειωσω πως λογω δουλειας το 70% της χρησης καμερας που εκανα κ με το s3 ηταν για να φωτογραφιζω αρχεια (αδειες-διπλωματα) και σε αυτο τον τομεα το συγκριτικο στα δικα μου ματια με το s4 ειναι για κλαμματα (εξου και η αγορα της εφαρμογης cam scanner πλεον)

Αυτα τα ολιγα και συχγωρηστε με αν σας φαινομαι ξεροκεφαλος αλλα και εγω δεν εχω που αλλου να τα πω :lol::lol::lol:

Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing..

Παιδια στην ρυθμιση φωτογραφιας τι επιλεγετε,Μεγ.Φωτογρ το πρωτο στο (4:3)

η το απο κατω στο (16:9) ?? απλα το 16:9 οταν τραβαμε φωτος πιανει ολη την οθονη!!Ενω στην 4:3 κοβετε,χανει πολυ αναλυση γνωριζει κανεις??

Δεν χανει αναλυση...χανει σε καδρο

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Δεν χανει αναλυση...χανει σε καδρο

Χάνει και σε ανάλυση... Η επιλογή 4:3 (4128 x 3096) δίνει ανάλυση 13 MP, ενώ η 16:9 (4128 x 2322) δίνει 9.6 MP.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Το ειπα γιατι αναφεροταν στο 4:3 ο φιλος..οποτε εγω καταλαβα οτι ΕΚΕΙ λεει οτι χανει...Το ιδιο λεμε

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Στο 4:3 ειναι στα 13M και κοβετε λιγο στην οθονη.

Ενω στο 13:9 μεγαλωνει η οθονη αλλα ειναι στα 9Μ

Αυτη ειναι η σωστη αντιστοιχισει νομιζω!!

και μια συγκριση με ενα κανονικο (οχι demo) s4.το αριστερο ειναι το δικο μου.ελπιζω να μην θεωρηθει διαφημιση η εικονα απλα δεν μπορουσα να κανω κατι καλυτερο.

Επισκέφτηκα ξανά το κατάστημα με το s4 που έβγαλα τις παραπάνω φωτό και με έκπληξη ανάκαλυψα οτι πλέον τον s4 μου βγάζει ακριβώς ίδιες φωτό σε ολα τα χαρακτήριστικα και ιδίως χωρις το γκρι πέπλο. Δεν ξέρω πως διορθώθηκε. Το μόνο που έκανα,ήταν να κάνω εκκαθάριση δεδομένων,εκκαθάριση μνήμης cashe της μαμά εφαρμογής κάμερα του τηλεφώνου.

Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό γιατί με έτρωγε το θεμα της κάμερας. Να τραβούσε και σε 60fps θα ήμουν ακόμη πιο ευχαριστημένος.

• 4 weeks later...

γιατι σε εμενα βγαινουν χωρις ιδιαιτερη ευκρινεια..?

ρυθμιση auto-και auto night

επισης βγαινουν και ξεθωριασμενες.

αυτην που ανεβασα ειναι μετα απο auto-level στο Photoshop.

Edited by dp8

γιατι σε εμενα βγαινουν χωρις ιδιαιτερη ευκρινεια..?

ρυθμιση auto-και auto night

επισης βγαινουν και ξεθωριασμενες.

αυτην που ανεβασα ειναι μετα απο auto-level στο Photoshop.

Την ζελατινα την εχεις αφερεσει απ την καμερα..?

Δεν έχει ζελατίνα η κάμερα που να χαλά τις φωτογραφίες. Η ζελατίνα που έχει, έχει τρύπα στην μέση για να μην χαλά ΚΑΘΟΛΟΥ τις φωτογραφίες!! Έχει ειπωθεί ΑΠΕΙΡΕΣ φορές το συγκεκριμένο θέμα με τη ζελατίνα.;)
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• The title was changed to [S4] Φωτογραφίες & βίντεο