Jump to content

Alcatel One Touch Star (OT-6010D)

Lyngas1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. :)

Σκέφτομαι για smartphone μέχρι 200€ και το παραπάνω απ οτι βλέπω φαίνεται αρκετά καλό.

Εχουμε τιποτα αρνητικές εντυπώσεις γενικά από alcatel..?

http://www.gsmarena.com/alcatel_one_touch_star-5296.php

http://techblog.gr/wp-content/uploads/2013/02/Alcatel-OneTouch-Star-2.jpg

Edited by Lyngas1

• Απαντήσεις 66
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειναι πολυ καινουργιο, το βρηκες πουθενα? Μεχρι 200 ευρω παρε το galaxy S advance.

http://www.skroutz.gr/s/1686307/Samsung-i9070-Galaxy-S-Advance.html

Edited by raidensub

Πολύ καλό κινητάκι ειλικρινά. ΑΛΛΑ δεν αξιζει να το παρετε από Ελλάδα. Παρτε το απο ebay me 171 ευρω. Από εκεί το πήρα γιατί τότε δεν είχε ερθει ακόμα στην Ελλάδα.

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

-ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

+ Γρήγορο (2-πύρινο στα 1GHz).

+ Dual-Sim

+ Υπέροχο video 720p @ 30fps.

+ Υπέροχη oθόνη AMOLED 4" 800x480.

+ Corning Gorilla Glass for protection.

+ Expandable memory with MicroSD card εώς και 32GB.

+ Πολύ δυνατό ηχείο.

+ Εξαιρετικά βολικό μέγεθος. Έχει ΑΚΡΙΒΩΣ τις διαστάσεις του iPhone 4/4S με απόκλιση

1 χιλιοστού σε μήκος και 1 χιλιοστού σε πλάτος (αν και είμαι αντι-apple-ικός).

+ To SAR του είναι 0.637 W/Kg (σχετικά καλό, βέβαια δεν είναι ούτε sammy S1/2/3ή4 αλλά ούτε και καρκινοτηλέφωνο όπως Apple,SONY,Blackbe,NOKIA...etc)

-MEIONEKTHMATA

- Μνήμη RAM 512ΜΒ

- Eσωτερική μνήμη 4GB. (2.5GB διαθέσημα εάν θυμαμαι καλα "τωρα το έχω πρήξει στα apps")

- Δεν έχει NFC.

- Παρατήρησα ότι όταν φορτίζει μου ανεβάζει θερμοκρασία η μπαταρία γύρω στους 44C.

- Η μπαταρία κρατάει 1 ημέρα και κάααατι παραπάνω.(εντάξει ούτως η άλλως ανήκει στην κατηγορία των 1500mAmh. Τί ψάχνεις? για θυμήσου παλία εποχή Galaxy S 2. Όλα πάνω κάτω εκεί παιζανε)

Μόλις μου ήρθε ****** πάνω από την χαρά μου. Το κινητάκι είναι ***** έχει τρελή οθόνη πανέμορφη.

Στο χέρι σου δίνει την αίσθηση κινητού 300 ευρώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αποφάσισα να πάρω αυτό διότι η Samsung

δεν έβαλε FM radio στο S 4. Συν ότι "******" για ένα δίκαρτο τηλεφωνάκι (για τα γκομενάκια, τι να κάνουμε έχω 2 νούμερα ολόιδια

με την μόνη διαφορά τα 2 τελευταία ψηφία ---66 & ---55 :P ;) )

Πατρική συμβούλη πρός τους αναγνώστες των λεγομένων μου:

1) Eάν γουστάρετε δίκαρτο, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ... *****...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.

2) Εάν είσαι φτωχαδιάρης και παλεύεις το χαρτζιλίκι σου με το ζόρι μήπως και πάρεις κανά καλό κινητάκι και βλέπεις ότι

μέχρι τώρα σου έχει φύγει ο ***** στην νηστεία μπας και εξοικονομίσεις χρηματα και βρίσκεσαι γυρω στα 160-170 κάνε ένα μπάμ

και πάρτο αλλίως πήγαινε να παίξεις Joker μπας και σε λυπη8εί η τύχη σου. (παιδια σε αυτη την κατηγορια ανήκω εγω :P ). Εγώ παιδιά είχα πήξει μέχρι να πάρω ένα καλό android κινητό. Είμαι επαγγελματίας προγραμματιστής με πτυχίο και ανέργος την παρούσα φάση, και έβλεπα τον καθένα να έχει κινητό πέραν των δυνατοτήτων που του αρμόζει(για να παίζει απλά παιχνιδια και να κοκκορεύεται στους φίλους του) και εγώ κυκλοφορούσα με πατίνι. :(

3) Εάν έχεις στην άκρη σου κανά 250αρι 300αρι κάνε ένα μπάμ και πάρε το S3. Εάν θέλεις δίκαρτο...περίμενε το S 4 Mini i9190 που θα βγεί γιατι θα είναι δίκαρτο (και ίσως έχει AMOLED 960x540 4.3" αλλοιώς θα έχει 4.3" 800x480)

4) Εάν έχεις κανα 500αράκι στην άκρη σου πήγαινε για φιλάκι στην μαμα και στον μπαμπα και κάνε ένα μπαμ να πάρεις το HTC One

και έλα εδώ μετά να μας το πείς να ********* όλοι. Αξίζει πολύ.

Αύτα ακούσατε από κάποιον που αγαπάει την τσέπη σας και θέλει το καλό σας.

Πάντως είναι πολύ καλό κινητάκι. Ειλικρινά!

Όποιος θέλει να το δει σε video πείτε μου να σας κάνω ένα review.

!Καλή Τελική Απόφαση!

Edited by navi55

Κοίτα...

Όλα τα έχω κλειστά (3G, WiFi, Blue, GPS) και τα ανοίγω μόνο όταν τα χρειαστώ.

Επίσης χρησιμοποιώ κλασσικά το GO Battery Saver για Power management, είναι πολύ καλό και μπορείς να σώσεις πολλά κιλά μπαταρία με μια σωστή ρύθμιση δεμένη και ραμμένη πάνω στις ανάγκες σου.

Τώρα από θέμα χρήσης 3G δεν με νοιάζει να είμαι πάντα online.

π.χ αθροιστικά κατα μέσο όρο η ημερήσια χρήση internet (είτε μεσω Wi είτε μέσω 3G να είναι 1 ώρα?) Να δώ email, καμιά ******* που μπορεί να έχει πει κανας φιλος σε socials, Κανά search κτλ). Από music δεν ακούω (εκτός κ αν περάσει κανάς τσιγγανοκάγκουρας με σκατομουσική και μου χαλάσει διάθεση οπότε πατάω ένα clubboτράγουδο για χαπάκι) :P . Mόνο κανά radi-άκι στο δρόμο για το gym και στην επιστροφή. (οπότε βάλε και 50 λεπτά radiάκι άν και δεν τρώει τπτ το δόλιο και 15 λεπτά clubbοτράγουδα).

Θα μιλήσω και συνολικά κανά 2ωρο την ημέρα με φίλους,******** και συγγενείς :P με ανοιχτή ακρόαση για να γουστάρουμε.

Καμιά 20 αριά μηνύματα ημερησίως..

Να διαβάσω κανά βιβλιαράκι στο λεωφορείο κανά 40λεπτο αθροιστικά...

Κοίτα για τα λεφτά του και αυτά που προσφέρει είναι ΜΙΑ *****!

Μέγιστος χρόνος που το έχω κρατήσει ανοιχτό μέχρι στιγμής μετά από φόρτιση έιναι 2 μέρες.

Κοίτα εν ολίγης εάν θέλεις να είσαι συνέχεια online κτλ καλό είναι να πας σε ακριβότερο κινητό ;) .

Επίσης εάν θέλεις να τραβάς φωτογραφίες και να καταλαβαίνεις πόσες φακίδες έχει το γκομενάκι με το οποιο σε τράβηξαν με το κινητό σου..πρεπει να πας σε 1) SONY ή 2) SAMSUNG.

Θα ανεβάσω και καμιά φωτογραφία να δείτε πάνω κάτω τί παίζει..

Edited by navi55

Το φόρτισα χ8ες 28-5 στις 22:16. Δεν το χρησιμοποίησα μέχρι το πρωί κατά τις 8:00 και η μπαταρία ήταν στο 99%. Μίλησα στο κινητό 4 ώρες με ανοιχτή ακρόαση, μπήκα με WiFi να κάνω up κάτι έγγραφα (κανά 5 λεπτο πάνω κάτω), διάβασα ένα paper(έρευνα) ε μορφή PDF 20 σελίδων στο δρόμο με text-to-speech και η μπαταρία είναι τώρα στο 13%. και η ώρα τώρα είναι 23:43 29-5. Άρα έχει κλείσει 25,5 ώρες "on". Όπως το κόβω θα το βάλω για φόρτιση αύριο το πρωί κατά τις 11:00.

Τί άλλο να ζητήσει κανείς? ;)

Το εχω και εγω απ σημερα ειναι πανεμορφο μοιαζει παρα πολυ με iphone 4 η οθονη του ειναι καταπληκτικη τελεια φορητοτα το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχει ελληνικα αλλα θα δω πως θα τα περασω πληκτρολόγιο στα ελληνικα εχει γενικα ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογή

Το φερνει και η Wind στα 229 Ευρω (190 στο σκρουτζ) χαρακτηριζοντας το ''το κορυφαιο dual sim smartphone της αγορας''.

Χαιρω πολυ!Αν και 2πυρηνο με πολυ καλη οθονη και πανεμορφο,με 512 ΜΒ RAM και 1500αρα μπαταρια το θεωρω πολυ ακριβο.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

javase η περιγραφή σου είναι απλά κορυφαία!!!!

Αν μπορείς κάνε και κανα video review(χωρίς μπιπ φυσικά :p).

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Ευχαριστώ ..κοίτα η πλάκα είναι πως με τις κάμερες δεν νιώθω καλά γιατί μετά όταν θα το βλέπω θα με κράζω. Τα μόνα videakia για τα οποία δεν έχω κόμπλεξ είναι από Μυκονο ξέριες τωρα φασωματώματα με γκομενάκια κτλ... ΑΛΛΑ ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ REVIEW. Σορρυ για την καθυστερημενη απάντηση απλά ξερεις εξεταστική κτλ... (ασε 10ο έτος είμαι... με έφαγαν οι αλητείες και οι Μυκονοι) ακόμα τα ίδια ***** μυαλά έχω βέβαια :P

Την επόμενη φόρα που θα γράψω εδώ θα είναι το link για το review.

Edited by navi55

Καλησπέρα το προσεχώς σάββατο πρόκειται να αγοράσω το Alcatel One Touch Star 6010D

Θέλω από κάποιον που το έχει να με ενημερώσει για όσο καιρό το έχει εάν του έχει κάνει κάποιο κόλλημα στο menu ή Crashαρισματα οι εφαρμογές ή όποιο θεματάκι του έχει εμφανίσει (Αν και πολλές συσκευές έχουν θέματα και επώνυμες μάρκες κιόλας).

Από ότι βλέπω είναι ένα υπέροχο τηλέφωνο από την Alcatel αν και έχω ένα φόβο δεν ξανά έχω πάρει Alcatel.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο έχει διαφορά το απλό με μία SIM Alcatel One Touch Star 6010 από το Dual SIM Alcatel One Touch Star 6010D ?? :rolleyes:

Αυτά από εμένα περιμένω απαντήσεις. :D

Υ.Γ: Αν δείτε κάποιο ορθογραφικό δείξτε κατανόηση :lol:

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

• 2 weeks later...
Πάντως επειδή με ενδιαφέρει αυτό το κινητό, δεν το βρήκα στο ebay με λιγότερο από 210 ευρώ και στο σκρούτζ από 240 το λιγότερο. Αυτό το 170 στο ebay και 190 στο σκρούτζ που γράφτηκε πιο πάνω, δεν το είδα πουθενά.

Πάντως επειδή με ενδιαφέρει αυτό το κινητό, δεν το βρήκα στο ebay με λιγότερο από 210 ευρώ και στο σκρούτζ από 240 το λιγότερο. Αυτό το 170 στο ebay και 190 στο σκρούτζ που γράφτηκε πιο πάνω, δεν το είδα πουθενά.

Μαλλον εψαχνες λάθος κινητό ή είσαι σε λάθος νήμα.

http://www.skroutz.gr/s/3321056/Alcatel-One-Touch-Star-Dual.html?from=most-popular&keyphrase=alcatel+star

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313&_nkw=alcatel+star&_sacat=0&_from=R40

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχεις δίκιο. Για το 6030D ενδιαφέρομαι αλλά κατά λάθος βρέθηκα εδώ. Αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα, πόσο πιο καλύτερο είναι το 6030 δεδομένου πχ και την έλειψη microSD card?

Aξίζουν αυτα το 50 ευρώ παραπάνω;

Γεια σας ξανά...Αγόρασα τελικά το Alcatel το πήγα πίσω την 5η μέρα γιατί ξαφνικά το Blue-Tooth δεν δούλευε η μουσική ανοιγόκλεινε μόνη της τελικά έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και όλα οκ στην αρχή μετά κάνω την πρώτη φόρτιση και κάποια στιγμή προς το τέλος μου γράφει στην οθόνη (Κίνδυνος υπερθέρμανσης της μπαταρίας παρακαλώ απενεργοποιήστε το τηλέφωνο) δε πρόλαβα να το κάνω έκλεισε μόνο του και την άλλη μέρα δε άνοιγε :mad::mad::mad:

Μακριά από Android είναι όμορφα δεν λέω αλλά εγώ μετά από αυτό τα μίσησα μπορεί να έφταιγε και ι Alcatel τη να πω μπορεί να πείρα ελαττωματικό κινητό ... :(

Αν μου δώσουν λεφτά πίσω (Γιατί εάν έχει πρόβλημα αυτό θα γίνει έτσι μου είπαν) θα πάρω το Huawei Ascend w1 το έχει ο αδερφός μου και είναι άπιαστο κινητάκι τουλάχιστον τα λεφτά θα πάνε στα σίγουρα σε κάτι που αξίζει..

:):)

• 2 weeks later...

Γεια σας παιδια.

Επειδη γλυκοκοιταζω το συγκεκριμενο κινητακι και επειδη θα ειναι το πρωτο μου dual sim κινητο αν το παρω,μπορει καποιος κατοχος να μου εξηγησει τι λειτουργιες εχει η συγκεκριμενη συσκευη οσον αφορα τη διαχειρηση των 2 καρτων sim?

Ενδεικτικα καποιες ερωτησεις/αποριες που εχω.

Ειναι dual stand by? Μπορω να εχω μια καρτα της κοσμοτε και μια της βονταφον ταυτοχρονα? Παιζει ρολο δηλαδη που ειναι διαφορετικης εταιριας? Οταν θελω να παρω τηλεφωνο,θα με ρωταει καθε φορα απο ποια sim να κανω την κληση? Το ιδιο και στα μηνυματα. Στον καταλογο των επαφων,μπορεις να ορισεις καθε επαφη απο ποια sim θα γινεται η κληση?

Προς το παρον αυτες οι αποριες μου ερχονται στο μυαλο,οπως προειπα,θα ειναι το πρωτο μου dual sim κινητο,αν το παρω.

Το ειδα απο κοντα σε live δοκιμη καταστηματος,αλλα εκει δεν ειχε καρτες sim μεσα για να πειραματιστω με τις ρυθμισεις.

Δεν εχω το συγκεκριμενο κινητο.Αλλα οσα android dual sim ειχα μεχρι τωρα δεχονταν διαφορετικες εταιρειες στις SIM χωρις κανενα προβλημα και πριν καθε κληση με ρωτουσαν απο ποια SIM θα την κανω.Απλα καποια δεν σου λενε σε ποια SIM δεχεσαι μια κληση.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

^^ Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε. Κοιτα,ειμαι στο τσακ να το παρω,απλα θελω πρωτα να μαθω μερικες λεπτομερειες για το πως δουλευει το συγκεκριμενο,οσον αφορα τις 2 sim,για να μην βρεθω προ εκπληξεως.

Σε μαγαζι που το ειχαν live για δοκιμη,μεχρι κ να βαλω τις 2 δικες μου καρτες sim στο εκθεσιακο κομματι τους ειπα,για να το δοκιμασω αλλα μου ειπαν οχι.

Ειναι και καινουριο κι'ολας αυτο και δεν μπορω να μαθω λεπτομερειες.

το τηλεφωνο ειναι dual stand by,που σημαινει πως και οι δυο σιμ ειναι ενεργες σε κατασταση αναμονης. οταν ομως μιλας στην μια καρτα και σε καλεσουν στην αλλη,η δευτερη που σε καλουν θα εμφανιζεται κατειλημενη στον καλουντα. γενικα οταν θες να κανεις μια κληση το τηλεφωνο εχει την λειτουργεια να σε ρωτησει απο πια καρτα θες να καλεσεις, καθως επισης και να ορισεις με πια σιμ θα στελνεις sms, κλπ.
kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο

Για το dual stand by το ηξερα,λογικα ομως μπορεις να βαλεις εκτροπη κλησεων απο τη μια sim στην αλλη και αντιστροφως μονο για οταν θα μιλαω σε καποια απο τις δυο,σωστα? Φυσικα χρεωνεται η εκτροπη εφοσον απαντησεις,αλλα με ενδιαφερει απλα να βλεπω ποιος με καλεσε ωστε να τον καλεσω εγω αργοτερα. Στα samsung τα δικαρτα,εχει ρυθμιση που το κανεις αυτο,στο alcatel γινεται?

Ειπες οτι μπορω να ορισω απο πριν,απο ποια sim θα στελνω τα μηνυματα. Οριζω ας πουμε την γουατς απ sim. Αν θελησω να στειλω μηνυμα απο την vodafone,η αλλαγη ειναι ευκολη? Πως ακριβως γινεται?

Για το dual stand by το ηξερα,λογικα ομως μπορεις να βαλεις εκτροπη κλησεων απο τη μια sim στην αλλη και αντιστροφως μονο για οταν θα μιλαω σε καποια απο τις δυο,σωστα? Φυσικα χρεωνεται η εκτροπη εφοσον απαντησεις,αλλα με ενδιαφερει απλα να βλεπω ποιος με καλεσε ωστε να τον καλεσω εγω αργοτερα. Στα samsung τα δικαρτα,εχει ρυθμιση που το κανεις αυτο,στο alcatel γινεται?

Ειπες οτι μπορω να ορισω απο πριν,απο ποια sim θα στελνω τα μηνυματα. Οριζω ας πουμε την γουατς απ sim. Αν θελησω να στειλω μηνυμα απο την vodafone,η αλλαγη ειναι ευκολη? Πως ακριβως γινεται?

Φυσικά μπορείς να βάλεις εκτροπή από την μία στην άλλη.

Για τα sms απλά αν εχεις επιλέξει να στελνονται από μία κάρτα μόνο και θες να στείλεις απο την άλλη πας στην επιλογή αποστολής και επιλέγεις..... την άλλη κάρτα. αν θα αλλαζεις συνεχεια καρτες αποστολής sms απλά βαλε την επιλογη της ερωτησης και θα σε ρωτά πριν την αποστολή μεσω ποιας κάρτας θα το στειλεις (το έχουν όλα τα δικάρτα alcatel)

kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο

Tzivanas σε ευχαριστω ρε φιλε. Ειδα χτες σε ενος φιλου μου σε ενα samsung δικαρτο που εχει(ειναι με φυσικο qwerty πληκτρολογιο και αφης,android) οτι οταν θελει να αλλαξει την καρτα αποστολης sms ή για να παρει τηλεφωνο,τις επιλογες τις εχει και στην notification bar για να επιλεγει απο εκει κατευθειαν. Ελπιζω να το εχουν και τα alcatel αυτο και να μην χρειαζεται να πηγαινω καθε φορα στις ρυθμισεις.