Jump to content

javase

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About javase

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

javase's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ ..κοίτα η πλάκα είναι πως με τις κάμερες δεν νιώθω καλά γιατί μετά όταν θα το βλέπω θα με κράζω. Τα μόνα videakia για τα οποία δεν έχω κόμπλεξ είναι από Μυκονο ξέριες τωρα φασωματώματα με γκομενάκια κτλ... ΑΛΛΑ ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ REVIEW. Σορρυ για την καθυστερημενη απάντηση απλά ξερεις εξεταστική κτλ... (ασε 10ο έτος είμαι... με έφαγαν οι αλητείες και οι Μυκονοι) ακόμα τα ίδια ***** μυαλά έχω βέβαια :P Την επόμενη φόρα που θα γράψω εδώ θα είναι το link για το review.
  2. Το φόρτισα χ8ες 28-5 στις 22:16. Δεν το χρησιμοποίησα μέχρι το πρωί κατά τις 8:00 και η μπαταρία ήταν στο 99%. Μίλησα στο κινητό 4 ώρες με ανοιχτή ακρόαση, μπήκα με WiFi να κάνω up κάτι έγγραφα (κανά 5 λεπτο πάνω κάτω), διάβασα ένα paper(έρευνα) ε μορφή PDF 20 σελίδων στο δρόμο με text-to-speech και η μπαταρία είναι τώρα στο 13%. και η ώρα τώρα είναι 23:43 29-5. Άρα έχει κλείσει 25,5 ώρες "on". Όπως το κόβω θα το βάλω για φόρτιση αύριο το πρωί κατά τις 11:00. Τί άλλο να ζητήσει κανείς? ;)
  3. .................................................
  4. Κοίτα... Όλα τα έχω κλειστά (3G, WiFi, Blue, GPS) και τα ανοίγω μόνο όταν τα χρειαστώ. Επίσης χρησιμοποιώ κλασσικά το GO Battery Saver για Power management, είναι πολύ καλό και μπορείς να σώσεις πολλά κιλά μπαταρία με μια σωστή ρύθμιση δεμένη και ραμμένη πάνω στις ανάγκες σου. Τώρα από θέμα χρήσης 3G δεν με νοιάζει να είμαι πάντα online. π.χ αθροιστικά κατα μέσο όρο η ημερήσια χρήση internet (είτε μεσω Wi είτε μέσω 3G να είναι 1 ώρα?) Να δώ email, καμιά ******* που μπορεί να έχει πει κανας φιλος σε socials, Κανά search κτλ). Από music δεν ακούω (εκτός κ αν περάσει κανάς τσιγγανοκάγκουρας με σκατομουσική και μου χαλάσει διάθεση οπότε πατάω ένα clubboτράγουδο για χαπάκι) :P . Mόνο κανά radi-άκι στο δρόμο για το gym και στην επιστροφή. (οπότε βάλε και 50 λεπτά radiάκι άν και δεν τρώει τπτ το δόλιο και 15 λεπτά clubbοτράγουδα). Θα μιλήσω και συνολικά κανά 2ωρο την ημέρα με φίλους,******** και συγγενείς :P με ανοιχτή ακρόαση για να γουστάρουμε. Καμιά 20 αριά μηνύματα ημερησίως.. Να διαβάσω κανά βιβλιαράκι στο λεωφορείο κανά 40λεπτο αθροιστικά... Κοίτα για τα λεφτά του και αυτά που προσφέρει είναι ΜΙΑ *****! Μέγιστος χρόνος που το έχω κρατήσει ανοιχτό μέχρι στιγμής μετά από φόρτιση έιναι 2 μέρες. Κοίτα εν ολίγης εάν θέλεις να είσαι συνέχεια online κτλ καλό είναι να πας σε ακριβότερο κινητό ;) . Επίσης εάν θέλεις να τραβάς φωτογραφίες και να καταλαβαίνεις πόσες φακίδες έχει το γκομενάκι με το οποιο σε τράβηξαν με το κινητό σου..πρεπει να πας σε 1) SONY ή 2) SAMSUNG. Θα ανεβάσω και καμιά φωτογραφία να δείτε πάνω κάτω τί παίζει..
  5. Πολύ καλό κινητάκι ειλικρινά. ΑΛΛΑ δεν αξιζει να το παρετε από Ελλάδα. Παρτε το απο ebay me 171 ευρω. Από εκεί το πήρα γιατί τότε δεν είχε ερθει ακόμα στην Ελλάδα. Λοιπόν έχουμε και λέμε: -ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: + Γρήγορο (2-πύρινο στα 1GHz). + Dual-Sim + Υπέροχο video 720p @ 30fps. + Υπέροχη oθόνη AMOLED 4" 800x480. + Corning Gorilla Glass for protection. + Expandable memory with MicroSD card εώς και 32GB. + Πολύ δυνατό ηχείο. + Εξαιρετικά βολικό μέγεθος. Έχει ΑΚΡΙΒΩΣ τις διαστάσεις του iPhone 4/4S με απόκλιση 1 χιλιοστού σε μήκος και 1 χιλιοστού σε πλάτος (αν και είμαι αντι-apple-ικός). + To SAR του είναι 0.637 W/Kg (σχετικά καλό, βέβαια δεν είναι ούτε sammy S1/2/3ή4 αλλά ούτε και καρκινοτηλέφωνο όπως Apple,SONY,Blackbe,NOKIA...etc) -MEIONEKTHMATA - Μνήμη RAM 512ΜΒ - Eσωτερική μνήμη 4GB. (2.5GB διαθέσημα εάν θυμαμαι καλα "τωρα το έχω πρήξει στα apps") - Δεν έχει NFC. - Παρατήρησα ότι όταν φορτίζει μου ανεβάζει θερμοκρασία η μπαταρία γύρω στους 44C. - Η μπαταρία κρατάει 1 ημέρα και κάααατι παραπάνω.(εντάξει ούτως η άλλως ανήκει στην κατηγορία των 1500mAmh. Τί ψάχνεις? για θυμήσου παλία εποχή Galaxy S 2. Όλα πάνω κάτω εκεί παιζανε) Μόλις μου ήρθε ****** πάνω από την χαρά μου. Το κινητάκι είναι ***** έχει τρελή οθόνη πανέμορφη. Στο χέρι σου δίνει την αίσθηση κινητού 300 ευρώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αποφάσισα να πάρω αυτό διότι η Samsung δεν έβαλε FM radio στο S 4. Συν ότι "******" για ένα δίκαρτο τηλεφωνάκι (για τα γκομενάκια, τι να κάνουμε έχω 2 νούμερα ολόιδια με την μόνη διαφορά τα 2 τελευταία ψηφία ---66 & ---55 :P ;) ) Πατρική συμβούλη πρός τους αναγνώστες των λεγομένων μου: 1) Eάν γουστάρετε δίκαρτο, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ... *****...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. 2) Εάν είσαι φτωχαδιάρης και παλεύεις το χαρτζιλίκι σου με το ζόρι μήπως και πάρεις κανά καλό κινητάκι και βλέπεις ότι μέχρι τώρα σου έχει φύγει ο ***** στην νηστεία μπας και εξοικονομίσεις χρηματα και βρίσκεσαι γυρω στα 160-170 κάνε ένα μπάμ και πάρτο αλλίως πήγαινε να παίξεις Joker μπας και σε λυπη8εί η τύχη σου. (παιδια σε αυτη την κατηγορια ανήκω εγω :P ). Εγώ παιδιά είχα πήξει μέχρι να πάρω ένα καλό android κινητό. Είμαι επαγγελματίας προγραμματιστής με πτυχίο και ανέργος την παρούσα φάση, και έβλεπα τον καθένα να έχει κινητό πέραν των δυνατοτήτων που του αρμόζει(για να παίζει απλά παιχνιδια και να κοκκορεύεται στους φίλους του) και εγώ κυκλοφορούσα με πατίνι. :( 3) Εάν έχεις στην άκρη σου κανά 250αρι 300αρι κάνε ένα μπάμ και πάρε το S3. Εάν θέλεις δίκαρτο...περίμενε το S 4 Mini i9190 που θα βγεί γιατι θα είναι δίκαρτο (και ίσως έχει AMOLED 960x540 4.3" αλλοιώς θα έχει 4.3" 800x480) 4) Εάν έχεις κανα 500αράκι στην άκρη σου πήγαινε για φιλάκι στην μαμα και στον μπαμπα και κάνε ένα μπαμ να πάρεις το HTC One και έλα εδώ μετά να μας το πείς να ********* όλοι. Αξίζει πολύ. Αύτα ακούσατε από κάποιον που αγαπάει την τσέπη σας και θέλει το καλό σας. Πάντως είναι πολύ καλό κινητάκι. Ειλικρινά! Όποιος θέλει να το δει σε video πείτε μου να σας κάνω ένα review. !Καλή Τελική Απόφαση!
×
×
  • Create New...