Jump to content

Lopou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Lopou

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Lopou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας!!!! Ειχα αγοράσει ενα USB stck 16GB Turbo-X. Xρησιμοποίησα το Rufus για το μετατρέψω σε bootable για να κάνω Format στο PC απο τοτε το cd player δεν βρίσκει τα τραγούδια που εχω μεσα περασμένα. Το PC το αναγνωρίζει μονο για μεταφορά αρχείων.. Το έκανα Format το USB και πάλι τα ίδια.. Τι έχω κάνει λάθος...Ελπίζω να μην το χάλασα :wacko::(:( Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  2. Γεια σας ξανά...Αγόρασα τελικά το Alcatel το πήγα πίσω την 5η μέρα γιατί ξαφνικά το Blue-Tooth δεν δούλευε η μουσική ανοιγόκλεινε μόνη της τελικά έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και όλα οκ στην αρχή μετά κάνω την πρώτη φόρτιση και κάποια στιγμή προς το τέλος μου γράφει στην οθόνη (Κίνδυνος υπερθέρμανσης της μπαταρίας παρακαλώ απενεργοποιήστε το τηλέφωνο) δε πρόλαβα να το κάνω έκλεισε μόνο του και την άλλη μέρα δε άνοιγε :mad::mad::mad: Μακριά από Android είναι όμορφα δεν λέω αλλά εγώ μετά από αυτό τα μίσησα μπορεί να έφταιγε και ι Alcatel τη να πω μπορεί να πείρα ελαττωματικό κινητό ... :( Αν μου δώσουν λεφτά πίσω (Γιατί εάν έχει πρόβλημα αυτό θα γίνει έτσι μου είπαν) θα πάρω το Huawei Ascend w1 το έχει ο αδερφός μου και είναι άπιαστο κινητάκι τουλάχιστον τα λεφτά θα πάνε στα σίγουρα σε κάτι που αξίζει.. :):)
  3. Καλησπέρα το προσεχώς σάββατο πρόκειται να αγοράσω το Alcatel One Touch Star 6010D Θέλω από κάποιον που το έχει να με ενημερώσει για όσο καιρό το έχει εάν του έχει κάνει κάποιο κόλλημα στο menu ή Crashαρισματα οι εφαρμογές ή όποιο θεματάκι του έχει εμφανίσει (Αν και πολλές συσκευές έχουν θέματα και επώνυμες μάρκες κιόλας). Από ότι βλέπω είναι ένα υπέροχο τηλέφωνο από την Alcatel αν και έχω ένα φόβο δεν ξανά έχω πάρει Alcatel. Να ρωτήσω και κάτι άλλο έχει διαφορά το απλό με μία SIM Alcatel One Touch Star 6010 από το Dual SIM Alcatel One Touch Star 6010D ?? :rolleyes: Αυτά από εμένα περιμένω απαντήσεις. :D Υ.Γ: Αν δείτε κάποιο ορθογραφικό δείξτε κατανόηση :lol: Ευχαριστώ προκαταβολικά :)
×
×
  • Create New...