Jump to content

Τα πάντα για την TazaMobile

menidara
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ΤΑΖΑ ανοίγει κανονικά online account στην Vodafone. Οπότε μπορείς να έχεις και ανανέωση των 5 ευρώ. Τώρα αν θα σου δώσει τα δώρα δεν γνωρίζω.

Το ΤΑΖΑ ανοίγει κανονικά online account στην Vodafone. Οπότε μπορείς να έχεις και ανανέωση των 5 ευρώ. Τώρα αν θα σου δώσει τα δώρα δεν γνωρίζω.

ναι μου είπαν ότι ενώ ανοίγει κανονικά on line account από το Vodafone.gr κοινώς το my account δεν δίνει την δυνατότητα για on line ανανέωση από εκεί.

Δεν θυμάμαι πλέον . Είναι πολύ καιρός που δεν έχω τάζα. Να μην σε κάψω.

Όντως, δεν μπορείς να κάνεις live ανανέωση μέσα από το my Vodafone.

Από τα εταιρικά καταστήματα με €6 τουλάχιστον.

logo-vwclub-2016.png

Όντως, δεν μπορείς να κάνεις live ανανέωση μέσα από το my Vodafone.

Από τα εταιρικά καταστήματα με €6 τουλάχιστον.

ευχαριστω για την αμεση απαντηση , αρα μονο στο μοναδικο καταστημα στην μεναδρου αλλως μονο 10 ευρω απο περιπτερο και απο καταστημα vodafone.

Ίσως να μην ήμουν αρκετά σαφής όπότε ας το αναδιατυπώσω: Μπορείς να ανανεώσεις από οποιοδήποτε εταιρικό κατάστημα Vodafone με αξία τουλάχιστον 6€.

Μπορείς να το δεις και στο http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2645 επιλέγοντας στο Τρόποι ανανέωσης: Κατάστημα

Η ανανέωση χρόνου ομιλίας για νέους και υφιστάμενους πελάτες Taza, [...] θα μπορεί να πραγματοποιηθεί με αξία ανανέωσης ίση ή μεγαλύτερη των €6.

logo-vwclub-2016.png

• 5 months later...

Γ) Από 11 Ιουνίου 2018 για τους συνδρομητές καρτοκινητής Tazamobile μεταβάλλεται η χρέωση του πακέτου που προσφέρει 250’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής για 30 ημέρες από 6€ σε 8€ και θα προσφέρει πλέον 300 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα για 30 ημέρες

πηγή : http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40587&dateFrom=&dateUntil=

• 3 months later...

Είναι ιδέα μου ή η Taza έχει σταματήσει από τον Νοέμβριο να στέλνει προσφορές;

Τα μεγάλα πακέτα internet που προσφέρει τώρα είναι κατά πολύ υποδεέστερα έναντι του ανταγωνισμού: το F2G δίνει 10GB με 10€.

logo-vwclub-2016.png

Είναι ιδέα μου ή η Taza έχει σταματήσει από τον Νοέμβριο να στέλνει προσφορές;

Τα μεγάλα πακέτα internet που προσφέρει τώρα είναι κατά πολύ υποδεέστερα έναντι του ανταγωνισμού: το F2G δίνει 10GB με 10€.

https://www.vodafone.gr/giga-kalokairini-prosfora/

Εχει κανονικα προσφορα

Βλακεία μου, είχα μπει μόνο στο site τους το οποίο δεν το ανανεώνουν, οπότε έλαβα την απόφαση να βάλω το πακέτο 3GB για 1 εβδομαδα με €4. Δεν σκέφτηκα ούτε να τσεκάρω την παρουσία τους στο facebook! Τώρα θα βάζω και daily διότι δεν μου φτάνουν. Edited by GraveDigger
logo-vwclub-2016.png

• 1 month later...

Μεταβολές Πακέτων για συνδρομητές Καρτοκινητής Tazamobile

01 Οκτωβρίου 2018

Μεταβολές Πακέτων για συνδρομητές Καρτοκινητής Tazamobile

Η εταιρία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει από 01 Νοεμβρίου 2018 τις παρακάτω αλλαγές:

Από την ανωτέρω ημερομηνία μεταβάλλεται το πακέτο που προσφέρει 300’ λεπτά ομιλίας προς Πακιστάν , 2GB για χρήση ιντερνέτ από το κινητό, 100 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 600 λεπτά ομιλίας προς συνδρομητές καρτοκινητής Tazamobile για 25 ημέρες με χρέωση 8,5€ και θα προσφέρει πλέον 200’ λεπτά ομιλίας προς Πακιστάν, 3GB για χρήση ιντερνέτ από το κινητό, 100 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 600 λεπτά ομιλίας προς συνδρομητές καρτοκινητής Tazamobile για 25 ημέρες με χρέωση 8,5€.

Επιπλέον από την ανωτέρω ημερομηνία μεταβάλλεται το πακέτο που προσφέρει 150’ λεπτά ομιλίας προς Πακιστάν και 1,5GB για χρήση ιντερνέτ από το κινητό, για 25 ημέρες, με χρέωση 5,3€ και θα προσφέρει πλέον 100’ λεπτά ομιλίας προς Πακιστάν και 2GB για χρήση ιντερνέτ από το κινητό, για 25 ημέρες, με χρέωση 5,3€.

Ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης και το βήμα χρέωσης δε μεταβάλλονται για όλα τα παραπάνω πακέτα/χρεώσεις.

Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει τα παραπάνω πακέτα έως και την ανωτέρω ημερομηνία, θα συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα πακέτα αυτά με τις υφιστάμενες παροχές έως τη λήξη τους ή μέχρι την εξάντληση των παροχών τους.

Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (με την εξαίρεση τυχόν επιδότησης συσκευής), εντός ενός μηνός από την ημερομηνία εφαρμογής των αλλαγών

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

• 4 months later...
Η ιστοσελίδα που έχει η Taza απο οτι κατάλαβα έχει φτιαχτεί απο παιδιά γυμνασίου στο μάθημα της "Τεχνολογίας" ; Τι προχειροκατασκευη ειναι αυτή; Βλέπω διάφορα πακέτα που έχουν και δεν ξέρω εάν ισχύουν τώρα ή έχει να ανανεωθεί η σελίδας τους απο την εποχή των παγετώνων;
.

Τσέκαρε τη σελίδα τους στο facebook για έκτακτες προσφορές διότι όντως το site τους δεν το ενημερώνουν τόσο τακτικά! Βέβαια όσα έχουν στο sites τους εξακολουθούν να ισχύουν, απλά δεν βάζουν τις τυχόν έκτακτες προσφορές περιορισμένης χρονικής διάρκειας.
logo-vwclub-2016.png

• 1 month later...
Η ιστοσελίδα που έχει η Taza απο οτι κατάλαβα έχει φτιαχτεί απο παιδιά γυμνασίου στο μάθημα της "Τεχνολογίας" ; Τι προχειροκατασκευη ειναι αυτή; Βλέπω διάφορα πακέτα που έχουν και δεν ξέρω εάν ισχύουν τώρα ή έχει να ανανεωθεί η σελίδας τους απο την εποχή των παγετώνων;

Οι ίδιες προσφορές υπάρχουν,δεν έχει αλλάξει κάτι.

στο vodafone international εχουν βγαλει πακετα με ενιαιο προορισμο εκτος το vodafone international αλλα και προς vodafone taza!

στο vodafone international εχουν βγαλει πακετα με ενιαιο προορισμο εκτος το vodafone international αλλα και προς vodafone taza!

Ισχύει,αλλά η taza έχει μέχρι 3G μόνο απ' όσο ξερω.Οχι 4G

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ισχύει,αλλά η taza έχει μέχρι 3G μόνο απ' όσο ξερω.Οχι 4G

δεν ισχυει αυτο που λες για δες εδω http://tazamobile.com/taza/mobile-internet/

*** To activate 4G on your smartphone: Send 4GNAI to 1285

οποτε θα πρεπει να το ενεργοποιησεις.

Αυτό ίσως ισχύει για πολύ παλιές κάρτες SIM ή να ίσχυε μέχρι κάποια ημερομηνία πριν χρόνια, αλλά να το έχουν ξεχασμένο και να το μεταφέρουν σε κάθε update που κάνουν. Εγώ πάντως είχα αυτομάτως 4G+ σε 2 κάρτες SIM. Η πρώτη κάρτα αποκτήθηκε μετά το 2011 και έγραφε επάνω "3G" αλλά δούλεψε σωστά όταν μπήκε σε 4G κινητό. Η δεύτερη κάρτα αποκτήθηκε Ιανουάριο-Φεβρουάριο 2015 και ήταν triple SIM (normal, micro & nano) και φυσικά δούλεψε κατευθείαν σε 4G.
logo-vwclub-2016.png

• The topic was unpinned