Jump to content

Tengda X920

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Moker, δοκίμασα την διαδικασία ακριβώς όπως γράφεις, με τα δικά σου αρχεία και ακόμα μου γράφει dram failed.

Έχουμε καμιά ιδέα?

ποιο sp flash tool χρησιμοποιεις?

• Απαντήσεις 111
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό που είχε ο moker στον φάκελο.

Δεν ξερω ποιο ειν, βρες το SP_Flash_Tool_v3.1316.0.150 ή νεότερο, κ βάλε σωστά τους drivers ξανά, και δοκίμασε κ μ άλλο καλώδιο usb

Καλησπέρα και πάλι. Το tool που έχω συμπεριλάβει έιναι το SP_Flash_Tool_v3.1316.0.150.

Ήταν το ποιο πρόσφατο που μπόρεσα να βρω όταν ασχολήθηκα πριν 2 βδομάδες.

@kauleas: Λυπάμαι που δεν δούλεψε με τα αρχεία μου. Γενικά αυτο που μπορώ να σου πω είναι να κατεβάσεις ότι rom υπάρχει για x920 από το needrom και να τις δοκιμάσεις μία-μία ώσπου να βρεις κάποια που ξεπερνάει το μήνυμα DRAM FAILED. Αυτό έκανα για να λυθεί το πρόβλημα σε΄μένα. Απο'κει και πέρα μπορεί να έχεις άλλα θέματα (όπως πχ black screen, ή να μην πιάνει 3g) τα οποία έιναι όμως πολύ ποιο εύκολο να λυθούν. Οπότε κάνε μια αυτό με το needrom και ελπίζω να βρεις μια rom που θα ξεπεράσει το μήνυμα. Στη συνέχεια για ότι προκύψει, είμαι εδώ για να βοηθήσω όπου μπορώ :)

• 3 weeks later...

Μηπως υπαρχει καποιος τροπος να δυναμωσει λιγο παραπανω το ακουστικο;

Διοτι εχω την αισθηση οτι ακουγετε πολυ ξεψυχισμενα αν και το εχω στο τερμα...

την ωρα που μιλας πατησε το +volume,ετσι το εφτιαξα εγω

Από το engineer mode *#*#3646633#*#*, στη 3η καρτέλα, στο audio, loundspeaker mode για το πίσω ηχείο ή normal mode για το εμπρός, και βάλε το max στο 160, ή και ανέβασε το level 6 στο 255

• 2 weeks later...
παιδια γνωριζω οτι επιτρεπονται χαζες ερωτησεις γιαυτο κ γω θα κανω μια!οταν κανεις μια παραγγελια απο εξωτερικο,πως γραφεις τα στοιχεια σου αγγλικα με λατινικους χαρακτηρες η μπορεις κ στα ελληνικα?

παιδια γνωριζω οτι επιτρεπονται χαζες ερωτησεις γιαυτο κ γω θα κανω μια!οταν κανεις μια παραγγελια απο εξωτερικο,πως γραφεις τα στοιχεια σου αγγλικα με λατινικους χαρακτηρες η μπορεις κ στα ελληνικα?

Καλύτερα με λατινικό αλφάβητο. Ο υπολογιστής του κινέζου, και κυρίως η εφαρμογή που χρησιμοποιεί για λογιστικά και οργάνωση παραγγελιών, μπορεί να μην εμφανίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες σωστά

Καλησπέρα στο φόρουμ! Μετά από αρκετό καιρό άριστης λειτουργίας έχει 2-3 μέρες τώρα που μου εμφάνισε το εξής πρόβλημα. Ενώ έχει φουλ σήμα και εμφανίζει σηματάκια 3g, h και h+ δεν λειτουργεί το ιντερνετ. Αν κάνω reboot μερικές φορές δουλεύει για λίγο (απελπιστικά αργά) και μετά από ελάχιστα λεπτά δεν φορτώνει τίποτα. Το περίεργο είναι ότι όταν κάνεις κάποιο request (πχ να μπεις σε μια σελίδα ή να κάνεις ενημέρωση feed στο facebook app) εμφανίζονται βελάκια up down πάνω από το εικονίδιο του σήματος, άρα υπάρχει αμφίδρομη δραστηριότητα, στην πράξη όμως δεν γίνεται τίποτα. Η σελίδα και το feed φορτώνουν αιωνίως δίχως να εμφανίζουν κάποιο αποτέλεσμα, ούτε καν error!!

Έχω δοκιμάσει cwm recovery από state προ μήνα που γνωρίζω ότι δούλευε σουπερ, έχω δοκιμάσει flash από το μηδεν... τίποτα, τα ίδια :(

Κατα τ'άλλα δουλεύει άψογα στα όλα του και μέσω wifi δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα :/

Any ideas??

καλημερα σε ολη την παρεα!μετα απο αρκετο ψαξιμο για αγορα ειμαι αναμεσα στο umi x2 και στο THL W8s και στο tengda x920.εχω παρακολουθησει καποια βιντεο,αλλα εχω μπερδευτει τελειως,ολα καλα φαινονται.ιδιως σε αυτο.

λιγο τα φωτα σας παιδες,πιο θα διαλεγατε εσεις

ΥΣ:ευχαριστω τον gerstavros2 για την απαντηση λιγο πιο πανω

Edited by geoss

Guest jim1996
καλησπερα! θελω να ρωτησω επειδη σκεφτομαι να το παραγγείλω και εγω απο το ebay αν υπαρχει καποια επιβάρυνση απο το τελωνείο? :worry:

• Administrators
καλησπερα! θελω να ρωτησω επειδη σκεφτομαι να το παραγγείλω και εγω απο το ebay αν υπαρχει καποια επιβάρυνση απο το τελωνείο? :worry:

Αν σταλεί με απλό ταχυδρομείο λογικά όχι. Και λέω λογικά γιατί είναι θέμα τύχης (ή μάλλον ατυχίας) να ελεγχθεί το πακέτο σου από το τελωνείο. Ωστόσο είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί. Αν πάλι σταλεί με κάποια courier (dhl, fedex κτλ) θα περάσει σίγουρα από το τελωνείο.

Modpic.gif

Μάγκες δεν έχω βρει ακόμα άκρη, αμα δείτε εδώ, έχω κάνει τα πάντα....

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2465984

Υπάρχει κάτι που κάνω λάθος?

Επίσης, θα παρακαλούσα εαν γίνεται κάποιος να μου στείλε το preloader.bin από ένα τηλέφωνο που να δουλεύει και να είναι e2001v21_v89_zlh_hd

Να δοκιμάσω και αυτό...

Ότι rom και να έχω δοκιμάσει, μόνο dram failed... τίποτα άλλο.

Παίδες, υπάρχει κάποιος που να έχει την e2001v21_v89_zlh_hd έκδοση?

Χρειάζομαι όπωσδήποτε το preloader απο ένα κινητό που να δουλεύει και να είναι το e2001v21_v89_zlh_hd.

Θέλω κάποιον να το τραβήξει απο το κινητό κατευθείαν. Η διαδικασία παίρνει 5 λεπτά και δεν σας κάνει κάτι στο κινητό, απλά κάνει paste ένα αρχείο, και απλά μου το στέλνετε. Μπορώ να στείλω pm με την διαδικασία.

Έχω μεγάλο πρόβλημα και θα αναγκαστώ να στείλω πίσω την συσκευή για repair, όποιος μπορεί να μου λύσει τα χέρια θα του ήμουν ευγνώμων.

• 1 month later...
  • 1 month later...

Που θα βρω lcd να αλλαξω?

Μετα απο πτωση (μεσα στο τσαντακι) μου εβγαλε μερικες ασπρες γραμμες

Από εδώ αγόρασε http://www.aliexpress.com/item/STAR-X920-Original-Touch-Screen-Digitizer-Replacement-Touch-Panel-Free-Shipping-AIRMAIL-HK-TRACKING-CODE/1064211544.html

Θέλει πολύ προσοχή στην αλλαγή το digitizer σπάει εύκολα

Μου φαινεται οτι δεν χρειαζομαι αυτο αλλα την οθονη.

Το touch δουλευει μια χαρα.

Νομιζω η οθονη θελει αλλαγη

• 1 month later...
καλησπερα παιδια εχω και γω το tengda x920 οντως ειναι παρα πολυ καλο εχω ενα προβλημα με την καμερα οποτε την ανοιγω και ειμαι ετοιμος να βγαλω φωτογραφια μου τα δειχνει ολα πρασινα μπορει καποιος να με βοηθισει τι πρεπει να κανω σας παρακαλω ευχαριστω πολυ

• 2 weeks later...
καλησπερα παιδια εχω και γω το tengda x920 οντως ειναι παρα πολυ καλο εχω ενα προβλημα με την καμερα οποτε την ανοιγω και ειμαι ετοιμος να βγαλω φωτογραφια μου τα δειχνει ολα πρασινα μπορει καποιος να με βοηθισει τι πρεπει να κανω σας παρακαλω ευχαριστω πολυ

Κατ'αρχήν κάνε ένα fresh reflash την ρομ.

Εάν δεν δουλέψει τότε έχει πάθει βλάβη ο sensor ευαισθησίας φωτισμού (αυτό μπορεί να συμβεί από υπερβολική έκθεση σε συνθήκες έντονου φωτισμού την ώρα που κάνει αυτόματη εστίαση) και φτιάχνεται μόνο με την αλλαγή κάμερας (hardware)

• 2 weeks later...

Καλησπέρα! Η κάμερα μου έχει γεμίσει σκόνη. Ξέρει κανείς πως να το καθαρίσω; Αυτό που είναι μπροστά απο τη κάμερα είναι καπάκι, ή πρέπει να βγάλω βίδες για να το καθαρίσω;

Η κάμερα τώρα με τόση σκόνη βγάζει χάλια φωτογραφίες. Μεγάλη βλακεία που το το κάλυμα της κάμερας δε βγαίνει μαζί με το πίσω μέρος του κινητού....

• 2 months later...
Παιδια καλησπερα εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα, σας παρακαλω πολυ ας με βοηθησει καποιος....πηγα να κανω jailbrake to tengda x90 και τελικα αντι για jb εκανα ροοτ ενω ηταν ηδη με αποτελεσμα να χασω τα παντα απο το κινητο μου ολες τις εφαρμογες..και πλεον δεν μπορω να κατεβασω απο το μαρκετ γιατι μου λεει οτι δεν υπαρχει χωρος ενω υπαρχει απαντηστε μου σασ παρακαλω εχω σκασει ευχαριστω