Jump to content

moker_gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

moker_gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. moker_gr

    Jiayu S3

    Τελικα οντως μετα απο δοκιμη με 3 διαφορετικους φορτιστες, βρηκα εναν samsung πoυ μου κανει τη δουλεια. Περιεργο παντως, μιας και οο υπολοιποι δουλευουν κανονικοτατα με αλλες συσκευες. Ευχαριστω οπως και να'χει. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα και παλι! Γνωριζει κανεις καποιο τροπο να περασω την εφαρμογη Cosmote My Account? Το playstore δεν με αφηνει, λεει ειναι ασυμβατη, ενω δυο apk που βρηκα, δινουν αποτυχια εγκαταστασης. Δεν το εχω ξαναντιμετοπισει με αλλο app, καμια ιδεα?
  2. moker_gr

    Jiayu S3

    Καλησπέρα παίδες! Έχω το εργαλείο από τον Φλεβάρη και έχοντας μείνει στην τελευταία official KitKat, πετάει! Πρόσφατα όμως μου χάλασε ο φορτιστής του και παρατηρώ πως χρησιμοποιώντας ένα adaptorάκι από iphone (output 5v/1a) που είχα διαθέσιμο, σε συνδυασμό με το καλώδιο του s3, το κινητό αργεί απελπιστικά να φορτίσει. Αυτή τη στιγμή είναι 3 ώρες στην πρίζα ΚΛΕΙΣΤΟ και από το μηδέν έχει πάει μόλις στο 35. Επίσης έχω την αίσθηση πως η μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα απ'ότι πριν, πράγμα όμως το οποίο ίσως και να είναι ιδέα μου. Μήπως μπορεί κάποιος κάτοχος του s3 να τσεκάρει και να μου πει τα specs που αναφέρει πάνω ο original φορτιστής (βιάστηκα τον πετάξω :P), ώστε να αγοράσω κάτι αντίστοιχο σε volts/amps, ή να μου προτείνει κάτι συγκεκριμένο? Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό, ή μήπως να ανησυχώ πως και η μπαταρία αρχίζει να τα παίζει? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  3. moker_gr

    Jiayu S3

    Καλησπερα! Εχει δοκιμασει καποιος τα earpods της apple αν δουλευουν με το s3? Στο δικο μου δουλευουν τα ακουστικα αλλα δεν δουλευει το μικροφωνο. Το περιεργο δε ειναι πως σε sony xperia που δοκιμασα, δουλευουν κανονικοτατα και ακουστικα και mic. Any thoughts?
  4. Καλησπερα! Ακουσα προσφατα τα earpods της apple και μου αρεσε ο ηχος τους, οποτε ρωτησα αν κανουν για android και αφου πηρα θετικη απαντηση χθες τα αγορασα. Ο ηχος τους ειναι οπως τον περιμενα, απλα υπαρχει ενα θεμα με το mic. Τις 3/4 φορες που θα βαλω το βυσμα, το mic αντι να στελνει αυτο που θα επρεπε (πχ τη φωνη μου), στελνει ενα μονιμο beep υψηλης σχετικα συχνοτητας. Δεν μιλαω για παρεμβολη, το beep ειναι μονιμο και δεν ακουγεται τιποτα αλλο, παραμονο αυτο. Ψαχνοντας λιγο διαβασα περι TRRS & πως η apple εκανε τη μαγκια να switcharει τα rings του mic και της γειωσης πραγμα που βγαζει νοημα, μιας και υποθετω πως αυτο το beep που ακουω ειναι η γειωση. Το περιεργο ομως ειναι πως μετα απο 3-4 προσπαθειες βαλε βγαλε το βυσμα, λειτουργει το mic κανονικα, ενω στο επομενο κανει παλει το beep.... Αρα μηπως παιζει και θεμα software? Το κινητο το οποιο χρησιμοποιω ειναι το jiayu s3 και να σημειωσω πως τα δοκιμασα και σε ενα sony xperia και λειτουργουν κανονικοτατα. Ευχαριστω για τον χρονο σας!
  5. moker_gr

    Jiayu S3

    Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Εννοείται πως έχω βάλει ntp με το fastergps απο την 1η μερα! Οσο για το gpstest το εχω χρησιμοποιησει (καθως και το androidts gps), κλειδωνει κανονικα δινει 3d fix, αλλα μετα στην πραξη, χρησιμοποιοντας το gmaps και το here δεν γινεται δουλεια, καθως εχω τα προβληματα που προανεφερα. Να σημειωσω επισης κατι που παρατηρησα, το androidts gps και το here συχνα πυκνα μ πετανε compass calibration. any thoughts? thanks anyway :)
  6. moker_gr

    Jiayu S3

    Χρησιμοποιησα την Open Camera. Να σημειωσω πως και με τη μαμα εφαρμογη μια χαρα βιντεο μου βγαζει. Απλα ειχα θεμα σε συγκεκριμενη χρηση, οπου ηθελα ληψη σταθερου θεματος και χανοταν το focus σε αυτο.
  7. moker_gr

    Jiayu S3

    Καλησπέρα παιδιά! Μετά από αρκετό ψάξιμο στο forum κατέληξα στο s3 και αγόρασα το 2ο μου κινέζικο, όντας προηγουμένως ευτυχισμένος κάτοχος ενός tengda x920 το οποίο άντεξε με αρκετή κακομεταχείριση κοντά 2 χρόνια! Το εχω 1+ μηνα, εξαρχης περασα gapps, καθως και τα 2 apk για να κάνει sync και το κινητό πετάει απ'όλες τις απόψεις, είναι απροβλημάτιστο στα όλα του, δεν κολλαει πουθενα, camera φοβερη για τα λεφτα του (με το βιντεο ειχα θεματακι με το focus που λυθηκε με thirdparty app), εκτώς του gps όπου έχω θέμα. Δεν συγχρονίζει με τιποτα χωρις δικτυο, ενω οταν το κανει (με δικτυο) δεν εχει ακριβεια και τι κυριοτερο στην πλοηγηση με το gmaps σκαλωνει το στιγμα στο σημειο που συγχρονισε, ενω το nokia here δειχνει αλλανταλλων... Any ideas? Φοράει την 20150411, μεσω ota. Ευχαριστω εκ των προτερων!
  8. Καλησπέρα στο φόρουμ! Μετά από αρκετό καιρό άριστης λειτουργίας έχει 2-3 μέρες τώρα που μου εμφάνισε το εξής πρόβλημα. Ενώ έχει φουλ σήμα και εμφανίζει σηματάκια 3g, h και h+ δεν λειτουργεί το ιντερνετ. Αν κάνω reboot μερικές φορές δουλεύει για λίγο (απελπιστικά αργά) και μετά από ελάχιστα λεπτά δεν φορτώνει τίποτα. Το περίεργο είναι ότι όταν κάνεις κάποιο request (πχ να μπεις σε μια σελίδα ή να κάνεις ενημέρωση feed στο facebook app) εμφανίζονται βελάκια up down πάνω από το εικονίδιο του σήματος, άρα υπάρχει αμφίδρομη δραστηριότητα, στην πράξη όμως δεν γίνεται τίποτα. Η σελίδα και το feed φορτώνουν αιωνίως δίχως να εμφανίζουν κάποιο αποτέλεσμα, ούτε καν error!! Έχω δοκιμάσει cwm recovery από state προ μήνα που γνωρίζω ότι δούλευε σουπερ, έχω δοκιμάσει flash από το μηδεν... τίποτα, τα ίδια :( Κατα τ'άλλα δουλεύει άψογα στα όλα του και μέσω wifi δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα :/ Any ideas??
  9. Καλησπέρα και πάλι. Το tool που έχω συμπεριλάβει έιναι το SP_Flash_Tool_v3.1316.0.150. Ήταν το ποιο πρόσφατο που μπόρεσα να βρω όταν ασχολήθηκα πριν 2 βδομάδες. @kauleas: Λυπάμαι που δεν δούλεψε με τα αρχεία μου. Γενικά αυτο που μπορώ να σου πω είναι να κατεβάσεις ότι rom υπάρχει για x920 από το needrom και να τις δοκιμάσεις μία-μία ώσπου να βρεις κάποια που ξεπερνάει το μήνυμα DRAM FAILED. Αυτό έκανα για να λυθεί το πρόβλημα σε΄μένα. Απο'κει και πέρα μπορεί να έχεις άλλα θέματα (όπως πχ black screen, ή να μην πιάνει 3g) τα οποία έιναι όμως πολύ ποιο εύκολο να λυθούν. Οπότε κάνε μια αυτό με το needrom και ελπίζω να βρεις μια rom που θα ξεπεράσει το μήνυμα. Στη συνέχεια για ότι προκύψει, είμαι εδώ για να βοηθήσω όπου μπορώ :)
  10. Ωραία λοιπόν! https://mega.co.nz/#!TcRVxITJ!Nmp0WiSiYpTEbeic6BVu1T10PmMrRO2WnZbHQIVC-gA Στο παραπάνω rar έχω την έκδοση του SP Flash Tool που μου έκανε δουλειά (νομίζω είναι και η latest απ'όσες βρήκα online), την rom που μου δούλεψε, καθώς και έναν ακόμη φάκελο με UBOOT αρχεία παρμένα από άλλη rom. Τα πράγματα είναι απλά! Για να φτάσαμε στο σημείο DRAM FAILED, φαντάζομαι έχουμε ήδη τους MTK drivers installed. Οπότε με αποσυνδεμένο το κινητό τρέχουμε το SP Flash Tool που συμπεριέλαβα ως διαχειριστής, πατάμε το κουμπάκι Scatter-loading, επιλέγουμε από τον φάκελο της rom (20130704_e2001v21_v89_zlh_hd) το αρχείο MT6589_Android_scatter_emmc.txt και πατάμε το κουμπάκι Firmware -> Upgrade. Βγάζουμε την μπαταρία από το κινητό, περιμένουμε 10 δευτερόλεπτα, συνδέουμε το κινητό στο pc και βάζουμε την μπαταρία. Αν έχετε την ίδια συσκευή με εμένα, δεν θα βγει το μήνυμα DRAM FAILED και θα ξεκινήσει το flashάρισμα!! Αναμένουμε και με το που μας βγάλει το πράσινο κυκλάκι, αποσυνδέουμε το κινητό, βγάζουμε την μπαταρία για 10 δεύτερα, την ξαναβάζουμε και ανοίγουμε το κινητό. Σε αυτήν την φάση εμένα το κινητό άνοιγε, ανταποκρινόταν στο touch, αλλά δεν έδειχνε τίποτα (μαύρη οθόνη). Αν εσάς δουλεύει κανονικά, καλώς! Διαφορετικά κάνουμε το εξής... Κλείνουμε και ξανανοίγουμε το SP Flash Tool (ως διαχειριστής), κάνουμε load πάλι το txt και στη συνέχεια uncheck τα πάντα εκτός του UBOOT. Κάνουμε κλικ στο UBOOT, στο παράθυρο που ανοίγει επιλέγουμε από τον φάκελο Alternative UBOOT ένα από τα δύο αρχεία και τέλος πατάμε Download και Yes στο παράθυρο που βγαίνει. Βγάζουμε μπαταρία για 10 δεύτερα, συνδέουμε το κινητό, βάζουμε μπαταρία, αναμένουμε πράσινο κυκλάκι, αποσυνδέουμε κινητό, βγάζουμε μπαταρία για 10, ξαναβάζουμε και ανοίγουμε! Αν πάλι έχουμε μαύρη οθόνη, κάνουμε το ίδιο επιλέγοντας το άλλο UBOOT αυτή τη φορά (εμένα δούλεψε με το lk_LCD1.bin). Γενικά εφόσον το κινητό φαίνεται ότι ανταποκρίνεται, αλλά έχουμε μαύρη οθόνη, έχουμε flashάρει λάθος UBOOT. Οπότε εάν δεν δουλέψει η οθόνη με κανένα από τα UBOOT που έχω συμπεριλάβει, πολύ απλά κατεβάστε από το needrom διάφορες roms για το x920 και δοκιμάστε διάφορα UBOOT με τον παραπάνω τρόπο, ώσπου να βρείτε αυτό που κάνει για την συσκευή σας. This is it! Ελπίζω να βοήθησα :)
  11. Όπως είχα πει και σε προηγούμενο post, αν και το κινητό είναι τέλειο, είχα πρόβλημα μετά από φλασάρισμα. Δεν μου άνοιγε καν, ενώ το SP Flash Tool μου έδινε μήνυμα DRAM FAILED όταν πήγαινα να φλασάρω νέα ρομ. Υπάρχει ήδη ένα βίντεο στο youtube (http://www.youtube.com/watch?v=rpAab_hn6P8) το οποίο υποτίθεται λύνει το πρόβλημα, αλλά σε μένα δεν δούλεψε. Υποθέτω οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν 2 εκδόσεις του Tengda x920, η e2001_v89_zlh_hd και η e2001v21_v89_zlh_hd και φαντάζομαι το βίντεο αφορά την πρώτη, μιας και εγώ έχω την δεύτερη. Μετά από αρκετή απελπισία και άπειρες δοκιμές βρήκα την λύση (συγκεκριμένη έκδοση SP Flash Tool, με συγκεκριμένη ρομ και αλλαγή του UBOOT στο flash tool πριν το φλασάρισμα, με άλλο που βρήκα σε άλλη ρομ) και θα ήθελα να την ποστάρω για να υπάρχει διαθέσιμη για όποιον άλλον έχει την ατυχία που είχα και δεν του δουλεύει η λύση του βίντεο! Πρωτού όμως το κάνω θα ήθελα να ρωτήσω αν επιτρέπεται να ποστάρω links από το συγκεκριμένο flash tool και την ρομ τα οποία θα ανεβάσω σε κάποιο file sharing service (Κυρίως γιατί την ρομ που μου δούλεψε, την έχω 2 φορές, ίδιος φάκελος με ίδιο όνομα και ο ένας δουλεύει ενώ ο άλλος όχι!!!!!!!!! :p Οπότε δεν θέλω να δώσω link από το needrom με βάση το όνομα, μη τυχόν δώσω αυτόν που δεν δουλεύει. Τώρα το πως γίνεται να συμβαίνει αυτό, δεν έχω ιδέα, υποθέτω ο ένας έχει κατεστραμένα, ή λάθος αρχεία μέσα...) Αναμένω απάντηση για να ποστάρω links και αναλυτικότερα την λύση!! Btw χίλια ευχαριστώ στον smartdigi για κάποια infos, αλλά και γενικότερα διότι χάρη σε αυτό του το ποστ κατέληξα να αγοράσω αυτήν την υπέροχη συσκευή!! Μια διαφωνία μόνο, το αν είναι v21 ή όχι μπορεί όντως να μην έχει σχέση όταν κάνεις install μια rom από recovery, αλλά σίγουρα έχει όταν κάνεις flash. Άλλωστε γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο έπαθα και ότι έπαθα :P -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.
  12. Μόλις πριν μισή ώρα πήγα να flashάρω την τελευταία official με το sp flash tools και τώρα δεν μου ανοίγει καν!! Όταν πάω να ξανακάνω flash μου λέει S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032). :(((( Any ideas??????
  13. Αρχικά να σ'ευχαριστήσω μιας και χάρη στο post σου κατέληξα σε αυτό το εξαίρετο smartphone :) Δεν έχω πρόβλημα να βάλω custom rom, απλά σκεφτόμουν πως αν εξαιρέσουμε τον ήχο (και ένα θεματάκι με το gps που τις τελευταίες 2 μέρες μια συγχρονίζει και μια όχι), είμαι 100% ευχαριστημένος. Ίσως την δοκιμάσω όμως! Το θέμα είναι πως αυτή τη στιγμή εδώ που βρίσκομαι, δεν μπορώ να βρω microSD να αγοράσω ώστε να κάνω τη διαδικασία :( Μια ακόμη ερώτηση. Η official που αναφέρεις (7/5/2013) έιναι νεότερη από αυτήν που φοράει το δικό μου? Ρωτάω γιατί πριν δοκιμάσω την custom, θέλω να σιγουρέψω τη δυνατότητα επιστροφής σε official, ίδιας ή νεότερης έκδοσης από αυτήν που ήδη έχω. Σ'ευχαριστώ για ακόμη μια φορά και συγχαρητήρια για τη σημαντική προσφορά σου :) edit: Ποια από τις custom σου προτέινεις να δοκιμάσω? Για την v2 είχα διαβάσει τα καλύτερα! Η v3 είναι σταθερή;
  14. Έχω το κινητό εδώ και 2 μέρες στα χέρια μου και είπα να γράψω και γω τις εντυπώσεις μου :) Το κινητό πάει σφαίρα!! Το rootαρα, έχω περάσει ένα σορό apps και όλα πάνε ρολόι, δεν μου χει κολλήσει ούτε μία φορά!! Από αυτονομία δε, σκίζει!! Δεν το έχω αφήσει από τα χέρια μου μετά την πρώτη φόρτιση και τώρα 2 μέρες μετά ήρθε η ώρα να το ξαναφορτίσω!!!! 1 παρατήρηση μόνο. Το speaker volume του, δηλαδή η ένταση όταν χτυπάει, όταν το βάζω ανοιχτή ακρόαση, όταν ακούω μουσική χωρίς ακουστικά, το ξυπνητήρι κτλ και ενώ από τις ρυθμίσεις είναι στο max, μου φαίνεται πολύ χαμηλή. Γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να διορθωθεί το συγκεκριμένο θέμα? Πληροφοριακά η συσκευή μου έχει build number e2001v21_v89_zlh_hd_20130529 (έχω διαβάσει πως προηγούμενες εκδόσεις έχουν διάφορα θεματάκια). Το περίεργο είναι ότι δεν βρίσκω πουθενά τη συγκεκριμένη rom (29/05/2013), ώστε αν κάνω καμιά στραβή να την flashaρω καθαρή :worry: Any ideas? Αυτά από εμένα, σημέιωση ότι είναι η πρώτη μου επαφή με android, οπότε κάποιους όρους ίσως να μην τους έγραψα σωστά :)
  15. Καλησπέρα! Παρήγγειλα και εγώ το Tengda με τα 8GB, από το minideal, εδώ και 3 μέρες και είμαι στην αναμονή! Επίσης παρήγγειλα θήκη από ebay, για 5ιντσα λέει είναι, θα δείξει αν ταιριάξει :P http://viewitem.eim.ebay.gr/5-Inch-Leather-Case-Cover--for-Mobile-Phone-GALAXY-S4--ZOPO-C2--ThL-W8/181168876686/item Εσάς έως τώρα παρουσίασε κάποιο πρόβλημα, υπάρχει κάτι να προσέξω, ή όλα καλά;
×
×
  • Create New...