emxa2k Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Θα είχε ενδιαφέρον πάντως μια καταγραφή-στατιστικό υπό τη μορφή: πόσα μέλη εδώ αγόρασαν το G3S και πόσαν είχαν πρόβλημα σε επίπεδο hardware (κυρίως touch-digitizer). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Θα είχε ενδιαφέρον πάντως μια καταγραφή-στατιστικό υπό τη μορφή: πόσα μέλη εδώ αγόρασαν το G3S και πόσαν είχαν πρόβλημα σε επίπεδο hardware (κυρίως touch-digitizer). συμφωνω γενικα να κανουμε ενα thread/poll που να λεει γενικα αν σε καπιον εβγαλε hardware προβλημα και μετα απο ποσο καιρο για να εχουμε μιa εικονα για το ποσο τελικα αξιζει, τι να το λανω να κοστιζει 100 ευρω αν χαλαει μεσα σε 2 μηνες ή ακομa χειροτερα να ερχεται χαλασμενο. θα με συμφερε τοτε καλυτερα να εδινα 300 και να μου κραταγε 2 χρονια και με εγγυηση ελλαδας. αν ομως με τα 100 κραταει και αυτο 2 χρονια ε τοτε δεν το συζηταμε , (ασχετα αν μερικοι αλαζουν κινητο καθε 6μηνο :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Να κανω την αρχη? 1. minotavros ----> Παραλαβή 4/12/13 απο to2c. Την πρώτη βδομάδα μου εκανε που και που καποια πατήματα μονο του. Τωρα κανένα πρόβλημα το τηλέφωνο πετάει πραγματικά. Eχω τελευταια ρομ απο jiayu.es και gravity box(όποιος δεν το έχει να το βάλει). Δυο μήνες περιπου δεν ειναι πολύ διάστημα που το έχω αλλά θα ενημερώνω το θέμα 2. DuruKom---->Παραλαβή 11/11/13 (1 μήνα ακριβώς μετά την παραγγελία), από minideal, δεν άλλαξα ρομ, έβαλα μόνο gravitybox, μέχρι στιγμής χτύπα ξύλο(τοκ τοκ τοκ) κανένα απολύτως πρόβλημα. 3. .... 4. ... edit: καλό θα είνα κατα τη γνώμη μου να γίνεται αντιγραφή-επικοληση το παρών ποστ έτσι ώστε τελικά να υπάρχουν ολα τα ποστ μαζεμένα σε ένα για τη διευκόλυνση ολων μας Edited January 23, 2014 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuruKom Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Παραλαβή 11/11/13 (1 μήνα ακριβώς μετά την παραγγελία), από minideal, δεν άλλαξα ρομ, έβαλα μόνο gravitybox, μέχρι στιγμής χτύπα ξύλο(τοκ τοκ τοκ) κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Ο.Φ.Η. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Εγω εχω το απλο G3S με 2750mah απο τελη Ιουνιου. Εχει γραψει παμπολλες ωρες καθοτι ανεργος ολο αυτον τον καιρο και πολυ κακομεταχειριση (παραλιες, τρομερες σουπες σε μαρμαρα κλπ) 1) Τα λαμακια φυγανε στους 5 μηνες (το 1 ξεκολησε απο τη μια πλευρα και το αλλο το εβγαλα επιτηδες με ζορι) Τα κολησα εγω με στιγμης και ολα καλα. 2) Γυρω γυρω το κινητο εχει διαφορες ρωγμες που δεν φαινονται ομως. 3) Καμια φορα, οταν παταω το Home κουμπι, αυτο καταλαβαινει αντι για ταπ οτι το εχω συνεχεια πατημενο και με βγαζει σε recent tasks. Κατα τα αλλα, το κινητο ειναι σουπερ ντουπερ!!!!! Προβλημα αποδοσης κανενα, καλυτερο απο την πρωτη μερα. Πολυ δυνατο wifi, πολυ καλο 3g, πολυ καλη μπαταρια. Και το εχω πεθανει το τηλεφωνο με Tasker (7-8 profiles), Zooper, Swipepad, GravityBox, XUIMOD και τρεχουν συνεχεια απο πισω Viber/Whatsapp/Clean Master/SwiftKey (τα αλλα εχουν φαει Greenify) Ρομ τελευταια απο Jiayu.es, πολυ καλη (χωρις Ελληνικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Παραγγελία 25/08/13 - Παραλαβή 4/09/13 αγορασμένο απο minideal με περασμενα ελληνικα.. δεν εχω αλλαξει ρομ καθολου γιατι ηταν ενταξει και δεν ηθελα κατι παραπανω.. ειχε φυγει το κατω λαμακι στον 1 μηνα αλλα το κολλησα με λογκο στιγμης και ειναι μια χαρα.. μεχρι τωρα ολα καλα και ελπιζω να μην βγαλει κατι...το κινητο πεταει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Παραγγελία 12/8/2013 -Παραλάβη 31/8/2013 απο minideal εχω βαλει την τελευταια rom απο jiayu.es απο προβλήματα hardware καποιες φορες εμφανιζει το προβλημα του touchscreen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Απο ιουλιο το κινητο σπερνει.κανενα προβλημα ποτε στο οτιδηποτε Κινηταρα με τα ολα της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Το αγόρασα από minideal τον Αυγούστο το τηλέφωνο ήρθε με χαλασμένο digitizer. Το άλλαξα μόνος μου και τώρα δουλεύει μια χαρά. Δεν ξαναπαίρνω πότε jiayu. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Το έχω από τέλη Αυγούστου με μόνο ένα πρόβλημα που μου έκανε στην κάρτα μνήμης. Άφησα μέσα την κινέζικη που μου είχαν βάλει και έτσι μετά από 2 βδομάδες με το κινητό, ξαφνικά την έκανε διαμόρφωση απο μόνο του και μετά ουτε ο υπολογιστής δεν την αναγνώριζε. Το κινητό για τα λεφτά του πεταεί. Rom και τέτοια δεν έχω πειράξει. Μόνο Gravity Box έχω βάλει. Προκάτοχος ενός Sony Ericsson X8 καταλαβαίνετε την διαφορά που είδα ανάμεσα στα δύο κινητά. Παντόφλα μου έλεγαν όλοι και έτσι έλεγα και εγώ στην αρχή , αλλά πλέον είναι μια συνήθεια και ήδη γλυκοκοιτάζω τα 5άρια :lol:. Έχει φάει και ένα πέσιμο με την οθόνη φάτσα, χωρίς ζελατίνα και ούτε γρατζουνιά.Τέλος , η μπαταρία (3000mah) με έχει σώσει πάρα πολλές φορές. Δεν ξέρω για εσάς αλλά είναι μεγάλο πράγμα να μην πέφτει κατακόρυφα. Να θυμάστε πάντα ότι κινητό είναι. Καφέ δεν πρόκειται να μας φτιάξει.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 εμενα μου κοστισε απο minideal 146 ευρω, και με SG μου ηρθε περιπου σε μια εβδομαδα!!! 1η Αυγουστου πληρωσα, 4η Αυγουστου εφυγε 13η Αυγουστου ηταν σπιτι μου. κλεινω συντομα 6 μηνες (οχι βαριας) χρησης και ειναι το πρωτο μου android Κινητο. Δεν ξερω πως πανε τα αλλα, ομως το συγκεκριμενο, παει για τα λεφτα του παρα πολυ καλα, και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Εδωσα 146 ευρω και το κινητο ειναι μπομπα :rotfl: Το μονο αρνητικο που θα κατεθετα, ειναι αυτοι που θελουν μια ποιοτητα στις φωτογραφιες θα πρεπει να κανουν ενα συμβιβασμο στις καλες φωτο σε φως ημερας και στις μετριες αν χρειαστει φλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Δεν ξέρω αν έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα με τα ακουστικά αλλά εγώ όποια και να δοκίμασα , όλα ακουγόταν λες και ήμουν στο πηγάδι. Τι λύση την βρήκα σήμερα με 3 ευρώ κίνεζικα handfree σε γνωστό πολυκατάστημα και ακούγονται άψογα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι τα έχει σε ροζ,λαχανί και λευκα. Όχι μαυρα. Ο κινέζος βρήκε τον κινέζο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Δεν ξέρω αν έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα με τα ακουστικά αλλά εγώ όποια και να δοκίμασα , όλα ακουγόταν λες και ήμουν στο πηγάδι. Τι λύση την βρήκα σήμερα με 3 ευρώ κίνεζικα handfree σε γνωστό πολυκατάστημα και ακούγονται άψογα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι τα έχει σε ροζ,λαχανί και λευκα. Όχι μαυρα. Ο κινέζος βρήκε τον κινέζο του. Υπάρχουν δύο πρότυπα ακουστικών ομιλίας στην αγορά. OMTP και CTIAA. Ψάχνοντας θα βρεις επώνυμα καλά ακουστικά και για τα 2 πρότυπα, σε κάθε κόστος. To Jiayu G3s χρησιμοποιεί το CTIA, αυτό που χρησιμοποιούν και τα iphone πχ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Φίλε Sotirisglns Πες μας και εμάς πιο είναι αυτό το γνωστό κατάστημα για να πάρουμε και εμείς. Ώστε να γλυτώσουμε τις χρονοβόρες παραγγελίες από Κίνα. Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 συνεχιζω περι αξιοπιστιας. 3 κινητα παραλαβη μεσα σεπτεμβρη. το ενα ξεκολησε το πανω λαμακι στο μηνα αλλα με λογκο δε ξαναβγηκε. τα αλλα 2 τιποτα. ρομ το ενα εχει τη αρχικη τα αλλα 2 miui. πολυ ευχαριστημενοι και οι 3 απο το τηλεφωνο. τωρα ειμαι σε αναμονη του xiaomi hongmi :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Πες μας και εμάς πιο είναι αυτό το γνωστό κατάστημα για να πάρουμε και εμείς. Ώστε να γλυτώσουμε τις χρονοβόρες παραγγελίες από Κίνα. Από τα Jumbo.:lol: Παρακαλώ τους moderator αν το θεωρήσουν ως διαφήμιση να το διαγράψουν άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stel89 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Den pane 5 meres pou to jiayu g3s mou hrthe sta xeria kai mou ebgale ena problhma to opoio den xerw pws na to antimetwpisw. Exw agorasei mia karta SanDisk Ultra MicroSDHC Class 10 with SDadapter (16GB) h opoia otan metaferw megalo ogko arxeiwn katarghte kai den mporw na thn syndesw xana an den kanw reboot. Omoio problhma exw an apo8hkeysw mia app sthn karta sd kai meta paixw gia polu wra me ayth to kinhto pali katargei thn karta kai gia na thn xana dei thelei reboot. Phga thn karta sto plaisio mpas kai thn allaxoun alla tpt mou eipan leei oti thn balane se kati diagnwstika kai thn elegxa kai einai ok leei!Exw prospa8hsei reset se karta kai se kinhto exw prospa8hsei sthn karta na kanw format ntfs kai exfat ta opoia to sygkekrimeno kinito den ta anagnwrizei. Exw milhsei me china kai mou eipan leei afou kanena apo ola ayta den leitourghse na to steilw sthn china gia service aplos prin to steilw tha hthela an hxere kaneis ayto to problhma pws mporei na antimetwpistei na me bohthouse gia na mhn to estelna sthn kina Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stel89 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Γεια σας Δεν πάνε 5 μέρες που το jiayu g3s μου ήρθε στα χέρια και μου έβγαλε πρόβλημα το οποίο δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω. Έχω αγοράσει μια κάρτα SanDisk Ultra MicroSDHC Class 10 with SDadapter (16GB) η οποία όταν μεταφέρω μεγάλο όγκο αρχείων καταργείται η sd και δεν μπορώ να την συνδέσω ξανά μέχρι να κάνω reboot. Όμοιο πρόβλημα έχω αν αποθηκεύσω μια εφαρμογή στην κάρτα sd μετά παίξω για πολύ ώρα με αυτή το κινητό πάλι την καταργείται και για να την ξανά τοποθετήσω θέλει reboot. Πήγα την κάρτα στο πλαίσιο (από εκεί που την αγόρασα) μπας και φταίει η κάρτα να την αλλάξουν άλλα δεν μου την άλλαξαν είπαν ότι την τρέξανε σε κάτι διαγνωστικά και βγήκε οκ(αν και δεν τους εμπιστεύομαι). Έχω προσπαθήσει να κάνω reset σε κινητό και format se karta(Προσπάθησα να κάνω format σε τύπους ntfs kai exfat τα οποία το δικό μου κινητό δεν τα αναγνωρίζει) Έχω μιλήσει με κινά και μου είπαν να το στείλω πίσω να το ελέγξουν .Εγώ είναι η αλήθεια δεν θα ήθελα να μπω σε μια τέτοια διαδικασία να το στέλνω πίσω και να το περιμένω ένα μηνά και για αυτό μπήκα στο forum αυτό για να ρωτήσω αν έχετε καμιά λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Καινούρια recovery απο jiayu.es. Αυτό που είδα είναι οτι δουλευεται χωρίς να χρειάζεται να γυριζουμε ανάποδα το τηλέφωνο, δεν ξέρω αν έχει κάποια άλλη αλλαγή. @Φιλε stel89 βάλε αλλη κάρτα να δεις αν δουλεύει. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) Γεια σας Δεν πάνε 5 μέρες που το jiayu g3s μου ήρθε στα χέρια και μου έβγαλε πρόβλημα το οποίο δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω. Έχω αγοράσει μια κάρτα SanDisk Ultra MicroSDHC Class 10 with SDadapter (16GB) η οποία όταν μεταφέρω μεγάλο όγκο αρχείων καταργείται η sd και δεν μπορώ να την συνδέσω ξανά μέχρι να κάνω reboot. Όμοιο πρόβλημα έχω αν αποθηκεύσω μια εφαρμογή στην κάρτα sd μετά παίξω για πολύ ώρα με αυτή το κινητό πάλι την καταργείται και για να την ξανά τοποθετήσω θέλει reboot. Πήγα την κάρτα στο πλαίσιο (από εκεί που την αγόρασα) μπας και φταίει η κάρτα να την αλλάξουν άλλα δεν μου την άλλαξαν είπαν ότι την τρέξανε σε κάτι διαγνωστικά και βγήκε οκ(αν και δεν τους εμπιστεύομαι). Έχω προσπαθήσει να κάνω reset σε κινητό και format se karta(Προσπάθησα να κάνω format σε τύπους ntfs kai exfat τα οποία το δικό μου κινητό δεν τα αναγνωρίζει) Έχω μιλήσει με κινά και μου είπαν να το στείλω πίσω να το ελέγξουν .Εγώ είναι η αλήθεια δεν θα ήθελα να μπω σε μια τέτοια διαδικασία να το στέλνω πίσω και να το περιμένω ένα μηνά και για αυτό μπήκα στο forum αυτό για να ρωτήσω αν έχετε καμιά λύση. κανε τα απλα βηματα πρωτα πριν το στειλεις κινα 1) δοκιμασε την καρτα αυτη σε αλλο κινητο και κανε ακριβως τα ιδια να δεις αν κολαει και εκει 2) βαλε μια αλλη καρτα γνωστου σου που δουλευει σιγουρα οκ και κανε τα ιδια (καταπροτιμηση εντελως διαφοπρετικη μαρκα οχι παλι sandisk) (ειχε αναφερθει παλιοτερα οτι καποιες καρτες ειχαν ασυμαβατοτητα δεν θυμαμαι ομως πια μαρκα) 3) φορματ το κινητο και την καρτα σου χωρις νa βαλεις τιποτα backup na ειναι καθαρο (ενοειτε πως ξερεις πως να περνας μια νεα rom ) 4) σου το κανει παντα οταν μεταφερεις ενα συγκεκριμενο αρχειο? (η καρτα να ειναι σε fat32 αλλιως δεν αναγνωριζεται ) οτιδήποτε? πανω απο 2gb? 4gb? αν μεταφερεις ενa iso (απο καποιο game ) που ειναι 3gb κολαει? +για ακουστικα εμενα λειτουργουν μονο τα ακουστικα εκεινα που δεν εχουν μικροφωνο πανω , οτιδήποτε ακουστικα του βαλω που εχουν μικροφωνο κανει τρελη παραμορφωση, δεν εχω δοκιμασει να παραγγειλω τα δικα του βεβαια ή κατι xiaοmi που εχουν πάρει αλλοι , βρηκα κατι παλια sony και βολευτικα στο τσαμπα ++σαν καλυτερη ρομ προτεινω αυτη http://www.needrom.com/mobile/g3s-aosp-4-2-2/ την version2 ++ G3S.AOSP.V2++ που γραφει πιο κατω (Δεν εχει ελληνικα ομως) αλλιως την τελευταια που σου δινει απο την εφαρμογη jiayu , η miui ειναι και αυτη μια απο τα ιδια αλλα ειναι γεματη με προγραματα τα οποια πιστευω δεν χρειαζονται πχ εχει δικο της backup, antivirus,weather app και τετοια γενικa συνηθως δεν χρειαζεται να κατεβασεις τιποτα αλλο , αλλα καπου το παρακανουν (δεν εχει ελληνικα παρα μονο με mod) αν κατεβασεις οποιαδήποτε εκτος του miui να κατεβασεις και την app gravity box einai must ++++βασικα να ποσταρουν αυτοι που ειχαν προβλημα με το κινητο τους για να δουμε ποσοι ειναι και οχι οσοι δεν ειχαν αυτα τα λιγα απο μενα Edited January 25, 2014 by Darkorigin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) Φίλοι μου γεια σας Εγώ ευτυχώς δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την λειτουργία του κινητού μας , το έχω 5 μήνες (Turbo- gray). Πήγα και αγόρασα τα ακουστικά από το Jumbo με 3€ που μας πρότεινε ο φίλος ο Sotirisglns. Αλλά δυστυχώς εγώ τα βρήκα από πλευράς ακουστικής ποιότητας ΧΑΛΙΑ. Διότι ακούς τη μουσική με πολύ χαμηλή ποιότητα (λες και δεν είναι στερεοφωνικά). Ως προς την λειτουργία τους που κόβουν τη μουσική για να μιλήσεις σε εισερχόμενη κλίση είναι ΟΚ. Αυτήν τη σύγκριση την έκανα με τα ακουστικά που έχω, από το (Samsung -ACE). Αυτά συνδεόμενα με το δικό μας κινητό έχουν άψογη ποιότητα ακουστική (Super-Stereo). Στα ακουστικά θα ήθελα να υπάρχει ένα ξεχωριστό κουμπί (Για απόρριψη κλίσης) και όχι όπως στα περισσότερα (Hands-Free) που ανοίγει αυτόματα η γραμμή. Ερώτηση : Έχει δοκιμάσει κάποιος το (Hands-Free) από το κατάστημα E-Shop που το έχει σε Super έκπτωση με τιμή 12.90 € http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.013917 Αλλά δυστιχώς ούτε αυτά έκαναν καλή εντύποση σε κάποιον που τα αγόρασε. Από ανώνυμο χρήστη - Βαθμολογία 2 Απογοητευτικα.Τα μπασα του ειναι ανυπαρκτα και η ενταση που δινουν ειναι παρα πολυ χαμηλη. Σε αντιθεση με τα Samsung Headset - EHS64AVFWE που ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ και κοστιζουν : €5,29 Ακουστικά Samsung Headset EHS64AVFBE, EHS64AVFWE Stereo bulk Τιμή: €5,29 Technical data: - 3.5mm jack with 4poles - Volume control - Key for answerig/ending calls - Integrated microphone Edited January 25, 2014 by geord211 πρόσθετη πληρογορηση Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stel89 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Γεια σας Έχω βάλει την κάρτα μου σε άλλο κινητό και δούλεψε μια χαρά και αντίστροφα έβαλα κάρτα 4 GB class 4 στο κινητό στο οποίο έχω πρόβλημα και δούλεψε μια χαρά. Άλλα δεν ξέρω αν φταίει ότι είναι 4GB (αντί για 16 GB κάρτα με την οποία έχω πρόβλημα) είτε ότι φταίει ότι ήταν class 4 (αντί για class 10 κάρτα με την οποία έχω πρόβλημα) Το πρόβλημα της μεταφοράς δεν είναι για μένα ότι δεν μπορεί να μεταφέρει πολύ μεγάλα αρχεία (αυτό νομίζω είναι φυσιολογικό λόγο του FAT 32) αλλά ότι δεν μπορεί να περάσει πολλά και μικρά αρχεία για τα οποία ο συνολικός όγκος είναι πολύ μεγάλος Έχω κάνει επαναφορά στης εργοστασιακές ρυθμίσεις και διαγραφή της κάρτα όπως και format αλλά μόνο στην κάρτα! όχι στο κινητό!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κανε τα απλα βηματα πρωτα πριν το στειλεις κινα 1) δοκιμασε την καρτα αυτη σε αλλο κινητο και κανε ακριβως τα ιδια να δεις αν κολαει και εκει 2) βαλε μια αλλη καρτα γνωστου σου που δουλευει σιγουρα οκ και κανε τα ιδια (καταπροτιμηση εντελως διαφοπρετικη μαρκα οχι παλι sandisk) (ειχε αναφερθει παλιοτερα οτι καποιες καρτες ειχαν ασυμαβατοτητα δεν θυμαμαι ομως πια μαρκα) 3) φορματ το κινητο και την καρτα σου χωρις νa βαλεις τιποτα backup na ειναι καθαρο (ενοειτε πως ξερεις πως να περνας μια νεα rom ) 4) σου το κανει παντα οταν μεταφερεις ενα συγκεκριμενο αρχειο? (η καρτα να ειναι σε fat32 αλλιως δεν αναγνωριζεται ) οτιδήποτε? πανω απο 2gb? 4gb? αν μεταφερεις ενa iso (απο καποιο game ) που ειναι 3gb κολαει? Λες στο μήνυμα σου ότι στο παρελθόν είχαν παρουσιάσει θέμα ασυμβατοτητας μήπως μπορείς να θυμηθείς αν υπάρχει κάποιο site για να το δω αυτό γιατί το ψάχνω αλλά δεν βρίσκω τπτ ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- SanDisk Ultra MicroSDHC Class 10 with SDadapter (16GB) μια σελίδα για να δείτε ποια είναι http://www.skroutz.gr/s/2318345/Sandisk-Ultra-microSDHC-16GB-Mobile-Class-10.html Έχει κάνεις χρησιμοποίηση την ίδια κάρτα σε κινητό --> jiayu G3S Όσοι την έχουν χρησιμοποίηση θα παρακαλούσα να απαντήσουν τουλάχιστον ένας για να δούμε αν φταίει η συγκεκριμένη μάρκα η όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Πήγα και αγόρασα τα ακουστικά από το Jumbo με 3€ που μας πρότεινε ο φίλος ο Sotirisglns. Αλλά δυστυχώς εγώ τα βρήκα από πλευράς ακουστικής ποιότητας ΧΑΛΙΑ. Διότι ακούς τη μουσική με πολύ χαμηλή ποιότητα (λες και δεν είναι στερεοφωνικά). Περιμενες ακουστικα απο το Jumbo με 3€ να ειναι ok; Πιο προφανες του ηλιου, οτι ο φιλος που εγραψε οτι ειναι οκ, δεν εχει ιδεα, και ακουστικα των 50 λεπτων να του εδινες, παλι ok θα του φαινοντουσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) χμμ δεν βρηκα κατι για ασυμαβτοτητα με το κινητο θυμομουν λαθος απο οτι φαινεται, αλλα αφου δεν στο κανει με αλλη sd card λογικα δεν φταιει το κινητο , δοκιμασε και αλλες αν μπορεις απο συγγενείς/ φιλους και προσπαθησε να κανεις ακριβως τα ιδια βηματα που κολαει. Edited January 26, 2014 by Darkorigin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) Επιτέλους έκανα σήμερα το miui ΟΤΑ update 4.1.26 και το τηλέφωνο έγινε πλήρως ελληνικό σε όλα :) Edited January 26, 2014 by chios Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts