Jump to content

Jiayu G3S

georgePs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το δικό σας Jiayu G3s παιζει Flash video από το youTupe. !!!!

Εμένα δεν μου παίζει. Τι φταίει !!!!!

Ας μου απαντήσει κάποιος.

Ευχαριστώ τους φίλους εδώ για τις άμεσες απαντήσεις στο πρόβλημα που είχα με τα ''YouTube videos''

Διαπίστωσα τελικά, ότι έφταιγε ο Firefox Browser (που τον είχα κάνει ως default Browser για να παίζει αυτός τα ''flash videos''.

Διότι είχα βάλει τρία προγράμματα flash player και συνέχιζε να μην παίζει τα ''flash videos''.

Όταν έβαλα τον Chrom Browser και τον δήλωσα ως default Browser για να παίζει αυτός τα ''flash videos'' , έπαιζαν όλα πλέον κανονικά. Μετά αφαίρεσα όλα τα προγράμματα flash players (τρία) που είχα εγκαταστήσει (για να μην πιάνουν χώρο) και συνέχιζε ο Chrom Browser να τα παίζει κανονικά.

Σημείωση για τον μαμήσιο Browser ότι μου έπαιζε κανονικά μόνο τα κινέζικα ''flash videos''.

Αυτά λοιπόν από την εμπειρία που είχα.

Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι)

Ο μαμίσιος browser, με Flash εγκατεστημένο, παίζει κανονικά όλα τα βίντεο, youtube κλπ - και μάλιστα πολύ αξιοπρεπώς.

Το Lucky Patcher μάλιστα έχει και ένα custom patch για το Flash Player, το οποίο τον κάνει να παρουσιάζεται σαν έκδοση για επιτραπέζια συσκευή (Windows PC, μάλλον) και όχι από Android mobile, οπότε και διάφορες σελίδες "πείθονται" να δείξουν περιεχόμενο που (για λόγους που δεν έχω καταλάβει...) δεν ήθελαν να δείξουν σε κινητές συσκευές(!)

Αυτός ο οποίος πλέον μου κάνει... νερά είναι ο Opera Classic, στον οποίο ενώ μέχρι προ τινος έπαιζε κανονικά το Flash (και μέσω αυτού τα βίντεο κλπ), εδώ και κάποιον καιρό απλώς έχει παύσει να το "βλέπει" (στα Advanced optiοns έβγαζε επιλογή για enable του Flash, που τώρα δεν εμφανίζεται καν).

Υποψιάζομαι ότι ευθύνεται κάποιο νεώτερο update του ιδίου του Flash -που έχω εγκαταστήσει- παρά update του Opera Classic...

Δεν έχω διαπιστώσει ποτε να μη μου παιζει κάποιο βίντεο με τον μαγνήσιο browser.

-Ερ. Σε περιπτωση που κάνω factory reset γνωρίζει κάποιος αν χάνεται το Αγγλικό recovery που έχω βάλει?

No root->No problem

Δεν έχω διαπιστώσει ποτε να μη μου παιζει κάποιο βίντεο με τον μαγνήσιο browser.

-Ερ. Σε περιπτωση που κάνω factory reset γνωρίζει κάποιος αν χάνεται το Αγγλικό recovery που έχω βάλει?

oxi δε χανεται

oxi δε χανεται

Σε ευχαριστώ!

Αλλη μια απορια,έβαλα το gravity box ξερει καποιος που ειναι επιλογή για να αυξησω τους χαρακτήρες στα μυνήματα σε 160? Δεν μπορω να τη βρω...

Επίσης υπάρχει τρόπος να μεγαλώσω τα ονόματα των καλουντων κατά τις εισερχόμενες?

edit: για τα μυνήματα το βρήκα. Μυνήματα>αφαίρεση κωδικοποιημένων χαρακτήρων

Edited by minotavros
No root->No problem

...ποια θεωρείται η καλύτερη rom για το κινητό παιδιά; Θέλω να δοκιμάσω με κάποια άλλη με την ελπίδα να αντιμετωπιστούν τα κολλήματα πάσης φύσεως (touch, εικονίδια, ασταθές σήμα, κα.) που αντιμετωπίζει γνωστή μου για την οποία το έστησα καταρχάς. Ευχαριστώ.

...ποια θεωρείται η καλύτερη rom για το κινητό παιδιά; Θέλω να δοκιμάσω με κάποια άλλη με την ελπίδα να αντιμετωπιστούν τα κολλήματα πάσης φύσεως (touch, εικονίδια, ασταθές σήμα, κα.) που αντιμετωπίζει γνωστή μου για την οποία το έστησα καταρχάς. Ευχαριστώ.

Βαλε την τελευταια απο το jiayu.es

βαλε τη miui που αναφερεται λιγο πιο πανω . τη εβαλα και εγω και ενθουσιαστηκα. αυτοματες αναβαθμισεις και χωρις κοληματα και προβληματα

Βαλε την τελευταια απο το jiayu.es

...αυτή: (4.2.1)ROM Oficial Jiayu.es 20131203-000001 εννοείς; Έχω την: (4.2.1)Rom Oficial Jiayu.es 20130907-000001-20130813-093005

Αλλάζει κάτι προς το καλύτερο;

βαλε τη miui που αναφερεται λιγο πιο πανω . τη εβαλα και εγω και ενθουσιαστηκα. αυτοματες αναβαθμισεις και χωρις κοληματα και προβληματα

...εννοείς αυτή: 4.1.19][MOD] Jiayu G3S/G3T ; Όντως έχει όριο data plan έως 1GB και η εγγραφή από FM Radio δε δουλεύει; Ενδιαφέρον το ότι υποστηρίζει αυτόματη αναβάθμιση. Να υποθέσω για το Multilingual τα ελληνικά δεν περιλαμβάνονται;

Ευχαριστώ.

...εννοείς αυτή: 4.1.19][MOD] Jiayu G3S/G3T ; Όντως έχει όριο data plan έως 1GB και η εγγραφή από FM Radio δε δουλεύει; Ενδιαφέρον το ότι υποστηρίζει αυτόματη αναβάθμιση. Να υποθέσω για το Multilingual τα ελληνικά δεν περιλαμβάνονται;

Ευχαριστώ.

για τη εγγραφη απο ραδιο δε το ξερω γιατι δε το χρησιμοποιω. για το data plan επισης δε το ξερω αλλα μπορω να το δω αν μου πεις που να κοιταξω. το multi δε εχει ελληνικα αλλα με μια εφαρμογουλα απο το play store (locale and language) oi εφαρμογες κατεβαινουν με ελληνικα. το μονο που ειναι αγγλικα ειναι το μενου. δε τρεχει και τιποτα .

...Επίσης υπάρχει τρόπος να μεγαλώσω τα ονόματα των καλουντων κατά τις εισερχόμενες?

...πιθανόν να σε βολέψει κάποια τρίτη εφαρμογή Caller ID. Υποστηρίζουν την αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς. Εκτός και αν θέλεις να το ορίσεις συνολικά μέσω μεγέθους γραμματοσειράς για όλο το σύστημα (Ρυθμίσεις/Οθόνη/...)

για τη εγγραφη απο ραδιο δε το ξερω γιατι δε το χρησιμοποιω. για το data plan επισης δε το ξερω αλλα μπορω να το δω αν μου πεις που να κοιταξω. το multi δε εχει ελληνικα αλλα με μια εφαρμογουλα απο το play store (locale and language) oi εφαρμογες κατεβαινουν με ελληνικα. το μονο που ειναι αγγλικα ειναι το μενου. δε τρεχει και τιποτα .

...στην εν λόγω rom (4.1.19][MOD] Jiayu G3S/G3T) που αν δεν κάνω λάθος πρότεινες, αναφέρονται αυτά (Downloads limit for mobile networks can be adjusted up to 1gb, FM radio recording not working) για αυτό σε ρώτησα. Ευχαριστώ πάντως θα την ελέγξω δεδομένου ότι με την τρέχουσα υπάρχουν προβλήματα.

SOS...χτες στα καλα καθουμενα κλεινω το wifi και μετα απο λιγο παω να το ανοιξω και δεν ανοιγει καθολου...θα τα πω και μπακαλιστικα, το σερνω δεξια για να το ενεργοποιησω και μου το πεταει κατευθειαν αριστερα.....Τι στον π... φταιει???Να θελει φλασαρισμα αλλη ρομ??? :@

Αυτο εκανα...και τωρα πεταει... :D Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια....Εχει βγει καμια KitKat ρομ για τα δικα μας???? :blink:

το radio recording δε δουλευει . μολις το τσεκαρισα. δε ξερω ομως ποσο σημαντικο ειναι αυτο. αυτο που με ενοχλουσε στη προηγουμενη ρομ ηταν οτι δε μπορουσα να επιλεξω ποια λιστα επαφων θα μου εμφανιζε και εδειχνε ολες τις λιστες με αποτελεσμα 2-3 εγγραφες στο καθε ονομα. επισης δουλευει η εφαρμογη του μειλ (ενω η αλλη οχι) και ετσι εχω σε 1 εφαρμογη ολα τα μειλ μου

Με την τελευταία ρομ απο jayu.es δουλεύει το recording στο ραδιόφωνο

Mε την ευκαιρία μου ήρθαν σήμερα αυτα τα ακουστικά και δουλεύουν μια χαρα. Στα συν το ωραίο άρωμα που αναδύει απο το κουτάκι τους :p

Edited by minotavros
No root->No problem

Με την τελευταία ρομ απο jayu.es δουλεύει το recording στο ραδιόφωνο

Mε την ευκαιρία μου ήρθαν σήμερα αυτα τα ακουστικά και δουλεύουν μια χαρα. Στα συν το ωραίο άρωμα που αναδύει απο το κουτάκι τους :p

και εγω αυτα εχω. αγορα απο aliexpess. πολυ καλα.

αυτο που με ενοχλουσε στη προηγουμενη ρομ [...] επισης δουλευει η εφαρμογη του μειλ (ενω η αλλη οχι) και ετσι εχω σε 1 εφαρμογη ολα τα μειλ μου

Να υποθέσω ότι το είχες πάρει από το MiniDeal και είχες τη "δική τους" ROM...;

Όχι το είχα πάρει από το to2c. Με τη ρόμ του Μαΐου.

Ξέρει κανείς να μου πει πως ρυθμίζεται να σε ρωτάει από ποια σιμ να πάρει τηλέφωνο; Μιλάω πάντα για τη miui

Μπορεί κάποιος να μου πεί ποιό ταχυδρομείο να επιλέξω για να αγοράσω το κινητό από Geekbuying για να μην έχω πρόβλημα στο τελωνείο; ..... ευχαριστώ. :)

Ειναι διαφορετικο απο αυτο που εχει στην πρωτη σελιδα σωστα;

MTK6589T ειναι Android 4.2 και εχει 3000 μπαταρια αυτο που πηρα

Edited by pyxta