Jump to content

Jiayu G3S

georgePs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κάτοχος πλέον κι εγώ του G3S

στις ρυθμίσεις του launcher κάπου γράφει Lewa launcher αν δεν κάνω λάθος

Θα τον αλλάξω όμως με τον Atom που με παραβόλεψε!

το κινητό πετάει...είναι λίγο χοντρό όμως

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

απο την πείρα μου .... ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ την εργοστασιακη ΡΟΜ, αν δεν κανεις ενα σωστο backup !!! σχεδον παντα οι official ROM ειναι οι καλλυτερες

και αν δεν υπαρχει κατι ΣΟΒΑΡΟ να σε ενοχλει στην λειτουργια του, ΜΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ .... θα δημιουργησεις περισσοτερους μπελαδες απο οτι θα λυσεις

Χεχε, μην αγχωνεσαι, στο neo v που ειχα, αλλαζο ρομ καθε 2 βδομαδες, ξερω πολυ καλα τι παιζει με τις custom και πως να επαναφερω την αρχικη ρομ αν χρειαστει.

Τωρα παντως δεν νομιζω να χρειαστει, μιας και στο Neo V ειχαν πολυ νοημα οι custom (4.1.2, ΑΟΚP, CM), εδω εχω ηδη latest android.

κάτοχος πλέον κι εγώ του G3S

στις ρυθμίσεις του launcher κάπου γράφει Lewa launcher αν δεν κάνω λάθος

Θα τον αλλάξω όμως με τον Atom που με παραβόλεψε!

το κινητό πετάει...είναι λίγο χοντρό όμως

Πιο χρωμα φιλε μου; Αν εχεις silver, ΑΝΕΒΑΣΕ ΦΩΤΟ ΤΩΡΑ!!! :p

Καλοδουλευτο, οντως το κινητο ειναι χοντρο, το ειδα χτες.

Ειναι πολυ ενοχλητικο;

Καλοδουλευτο, οπως και να εχει!

Απο που το πηρες;

Θελω και λιγα λογια για το ηχειο, και αν παιζουν ολα τα ακουστικα!!

ΥΓ

Δοκιμασε και Nova Launcher!!

μαύρο με light blue θήκη σιλικόνης

Επειδή θα το έχω στην τσέπη συνέχεια...είναι λίγο άβολο

επειδή εχω και το G3 και (δυο) G2S (ο γιος μου και η γυναικα μου) ...... το μεγεθος του G2S ειναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ;) :love:

το G3 ειναι παντοφλα διπλα στο G2S :lol:

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

minideal

το βράδυ θα το ψάξω γιατί σε λίγο πάω δουλειά

Στον nova μπορείς να κάνεις φακέλους στο μενού?

minideal

το βράδυ θα το ψάξω γιατί σε λίγο πάω δουλειά

Στον nova μπορείς να κάνεις φακέλους στο μενού?

NAI, δεν ξερω αν γινεται στην free εκδσοη γιατι εχω εδω και πολυ καιρο την paid.

το καλό είναι πως στην συσκευασία ο φορτιστής είναι 1Α

Οταν μπορεσεις, δωσε πληροφοριες για το ηχειο, για ακουστικα (και αν πηρες τα μαμισια ή εχεις δικα σου) καθως και για το αν εχει recovery τοκινητο.

ακουστικά ούτε έχω, ούτε δουλεύω, ούτε στην συσκευασία είχε

Recovery δεν ξέρω αν έχει, τι είναι και που να ψάξω

Καλησπέρα,

Μετά από μία μέρα με το κινητό στα χέρια μου, οι πρώτες μου εντυπώσεις δεν αλλάζουν, το κινητό είναι φοβερά γρήγορο, και η μπαταρία του δείχνει να μην καταλαβαίνει τίποτα, μετά από οκτώ ώρες δουλείας (χρήση τηλέφωνο κυρίως με Bluetooth, και λίγο Internet) το επίπεδο της μπαταρίας έπεσε στο 85%. Η οθόνη είναι απίστευτα καθαρή.

Το μόνο πρόβλημα που είδα σήμερα ήταν όταν δοκίμασα να κάνω κλήση από την δεύτερη κάρτα (Cosmote) ή πρώτη είναι (Vodafone) το κινητό πέταξε ένα μήνυμα (δεν πρόλαβα να το δω) και έκανε ένα είδος Soft Reset ζητώντας μου ξανά τα Pin και για τις δύο κάρτες, στην συνέχεια δεν μου το παρουσίασε ξανά. Αυτή την στιγμή έκανα αλλαγή θέσης στις δύο κάρτες για να δω εάν το παρουσιάζει ξανά. Μέχρι στιγμής με την αλλαγή αυτή δεν μου το παρουσίασε.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα !!

www.gadget-rumours.com

Στην cosmote που σου έβγαλε αυτό το μήνυμα,είχες ενεργοποιημένα τα 3g δεδομένα;

Νομίζω πως ναι

www.gadget-rumours.com

Σίγουρα είσαι πιωμένος... Το έχω διαβάσει 3 φορές και προσπαθώ να το καταλάβω... χαχαχααχαχαχ

ΧΑΧΑΧΑ..μπα, καθαρος ειμαι, απλα εχω βαλει στο ματι το G5 που μου γυαλισε πολυ σε ασημι (για οοοοοταν θα βγει λεμε...) γι αυτο τωρα διαλεξα μαυρο και μετα βλεπουμε..

Αλλα και "σιχαμενος" (που το προλαβα..) μπορει να ειμαι αφου θα το επαιρνα ακομα και σε ασπρο με κοκκινα μανιταρια..χαχαχα

Και πως μουρθε αυτο? (για να ευθυμησουμε και λιγο βρε' δερφε..) Ειχα καποτε ενα ασπρο 2CV με κοκκινα μανιταρια στο καπω και οταν πηγαινα στο :hunter: με αυτο λεγανε ολοι "νατος, νατος, ερχεται"..:lol::lol::lol:

Οποτε τι να με πειραξει το χρωμα στο κινητο..χαχαχα

Επειδή θα το έχω στην τσέπη συνέχεια...είναι λίγο άβολο

Ρε παιδες τι να κανουμε, ειναι στα 10,8 παχος και το mi2 στα 10,2 περιπου στα ιδια δηλαδη και ξεκολωθηκε στο πουλημα.. Οποιος θελει να το συγκρινει με OTG ας δωσει 60$ παραπανω να παρει το G4..

επειδή εχω και το G3 και (δυο) G2S (ο γιος μου και η γυναικα μου) ...... το μεγεθος του G2S ειναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ;) :love:

το G3 ειναι παντοφλα διπλα στο G2S :lol:

Τζωρτζ ειπαμε, τεσσερις πυρηνες σε 4" ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

Υ.Γ Αυριο θα :love: κι εγω με το δικο μου..χαχαχα

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Καλησπέρα,

Μετά από μία μέρα με το κινητό στα χέρια μου, οι πρώτες μου εντυπώσεις δεν αλλάζουν, το κινητό είναι φοβερά γρήγορο, και η μπαταρία του δείχνει να μην καταλαβαίνει τίποτα, μετά από οκτώ ώρες δουλείας (χρήση τηλέφωνο κυρίως με Bluetooth, και λίγο Internet) το επίπεδο της μπαταρίας έπεσε στο 85%. Η οθόνη είναι απίστευτα καθαρή.

Το μόνο πρόβλημα που είδα σήμερα ήταν όταν δοκίμασα να κάνω κλήση από την δεύτερη κάρτα (Cosmote) ή πρώτη είναι (Vodafone) το κινητό πέταξε ένα μήνυμα (δεν πρόλαβα να το δω) και έκανε ένα είδος Soft Reset ζητώντας μου ξανά τα Pin και για τις δύο κάρτες, στην συνέχεια δεν μου το παρουσίασε ξανά. Αυτή την στιγμή έκανα αλλαγή θέσης στις δύο κάρτες για να δω εάν το παρουσιάζει ξανά. Μέχρι στιγμής με την αλλαγή αυτή δεν μου το παρουσίασε.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα !!

Tι χρωμα το εχεις φιλε μου;

ναι ρε Γιώργη, σωστα τα λες, ελα ομως που το ριμαδι το G2S ειναι μια τρελλα (αν σου αρεσουν τα συμμαζεμένα μεγέθη)

αφου εχω αρχισει να εχω δευτερες σκεψεις για το G4 !!! ..... λογω μεγεθους ....

ασε να περασει κανας μηνας ακομα και να κατασταλαξω τι θα παρω τελικα

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

Μια χαρα ειναι το g3s στο μεγεθος, λιγο παχυ ειναι απλα. Στα αλλα μεγεθη ειναι ~ιδιο με το iphone5

4.2/4.5" ειναι ιδανικο μεγεθος για games/browsing/φωτος, πιο κατω εισαι μικρος.

18-06-2013, Arrived at overseas (Country code: GB) United Kingdom

τη σκ@τ@ τους ρώτησα μηπως το στείλανε λαθος και τσέκαραν τη διεύθυνσή που ηταν σωστη!

Η ερχετε μεσω Αγγλίας (SG post) η με τρολλαρανε με λαθος Tracking number!

Καλα, μα τοσο γκαντεμης?:confused:

ναι ρε Γιώργη, σωστα τα λες, ελα ομως που το ριμαδι το G2S ειναι μια τρελλα (αν σου αρεσουν τα συμμαζεμένα μεγέθη)

αφου εχω αρχισει να εχω δευτερες σκεψεις για το G4 !!! ..... λογω μεγεθους ....

ασε να περασει κανας μηνας ακομα και να κατασταλαξω τι θα παρω τελικα

Ξερεις, κι εγω για το G4 περιμενα αλλα μου την εσπασαν, μικρη διαφορα βεβαια στις διαστασεις to G3 με το 3000ρο G4 αν και OTG..

Σε τεσσερις πυρηνες το μικροτερο που υπαρχει το G4 και αργοτερα λιγο μiκροτερο το G5..

και αργοτερα λιγο μiκροτερο το G5..

ρε λες !! .... να περιμενω λιιιιιιγο ακομα :rolleyes::p και να παρω το G5 :shifty:

...... ααααχχχχ τι μου κανεις συνονόματε ..... ολο ιδεες μου βαζεις ;)

ρε λες !! .... να περιμενω λιιιιιιγο ακομα :rolleyes::p και να παρω το G5 :shifty:

...... ααααχχχχ τι μου κανεις συνονόματε ..... ολο ιδεες μου βαζεις ;)

Αν κρίνω από το πόσο περιμέναμε για το G4, μάλλον θα περιμένεις πολύ :-)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

μου κλείνει η στοκ εφαρμογή για τα email όταν πάω να διαβάσω ένα

Τι παίζει?

Επίσης έχω λιγότερη ελεύθερη μνήμη από το G2S συνέχεια

Αν κρίνω από το πόσο περιμέναμε για το G4, μάλλον θα περιμένεις πολύ :-)

Μηπως οταν επιτελους κυκλοφορησει το Turbo ξεκολλησει το πραγμα και παρουν φορα τα G..??

Γιατι ειδικα το G5 δεν εχει απολυτως τυποτα καινουριο τεχνολογικα να επιδειξει.

Λεω εγω τωρα..

σωστα λες !! μονο σε σχημα-μεγεθος ειναι αλλιώτικο

και ειναι ακριβως εκει που με ψιλο-χαλαει ..... που μοιαζει με το Apple :(:mad: και εγω με τα μηλα εχω τις σχεσεις που εχει το σκουλικι ..... ή το τρως ή σε τρωνε :lol::D

χάθηκε ρε αδερφε να το κανουν 4,5 ιντσες να μοιαζει με το G4 !!! ή οτι αλλο να μοιαζει εκτος απο την ξενερουχλα της Apple

και τα G3 και G3S, κι αυτα τετραγωνουτσικα ειναι στις 4,5 :(

μπορώ να βρώ κάπου σε apk την στοκ εφαρμογή για μέιλ

ακόμη συνέχεια έχω αρκετά λιγότερη ελεύθερη μνήμη σε σχέση με το G2S

τι μνήμη βλέπετε εσείς?