nikchris Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 στα droid ναι σε ρωτάει αν θες να πάρει δικαιόματα root.. λες ναι. άνοιξε μετά το terminal και άστα έτσι... εκτέλεσε το port script και ακολούθα οδηγίες (θα σου ζητήσει να βάλεις στον φάκελο cwm το αρχείο recovery.img που θα βρεις στο ποστ εκείνο... από εκεί που θα πάρει το cwm για να το φέρει στο δικό σου κινητό) Παλι δεν τα καταφερα. Ενω ολα φαινονται να γινονται κανονικα, δεν μπουταρει ρεκοβερι. Και ρουτ εδωσα, και adb ανοιξα, και το recovery εβαλα στο φακελο. Το μονο που μου βγαζει 'ασχημο' ενα προειδοποιητικο μηνυμα προς το τελος για το μεγεθος του recovery και αν θελω να συνεχισω , παταω ναι, και μου λεει οτι ολα εγιναν κομπλε. Αλλα οχι. Δεν μπουταρει. Anyway, θα δοκιμασω αργοτερα/αυριο και θα σου γραψω στο νημα εκεινο. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 αν σου λεει για το μέγεθος άστο.... μην το παλεύεις Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 αν σου λεει για το μέγεθος άστο.... μην το παλεύεις Σημαινει οτι δεν γινεται για G3s με αυτον τον τροπο; Το τελικο μεγεθος παντως ειναι μικροτερο απο το CWM που εχω τωρα, ενω μου βγαζει προειδοποιηση για μεγαλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 πάνω από 6ΜΒ άστο... Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Είχα γράψει εδώ μέσα(στο thread του To2c.com) πως δεν θέλω φορτιστή αυτ/του και touch pen και σε αντικατάσταση να μου στείλουν το καλώδιο (συγκεκριμένα για την παραγγελία με τον αριθμό 100004150). Και συμφώνησε. [...]Σώθηκες. Μαγαζιά με εκατοντάδες παραγγελίες την ημέρα, δεν τα πάνε καλά σε «εξειδικευμένες» παραγγελίες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 πάνω από 6ΜΒ άστο... Μα δεν ειναι πανω απο 6 (5.9 ειναι το CWM που εχω, το .img) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) δες λιγάκι ακριβές μέγεθος σε bytes. Αν σου έβγαλε μήνυμα για region overlap τότε είναι το μέγεθος. Edited October 19, 2013 by aiakos Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 δες λιγάκι ακριβές μέγεθος σε bytes 6,084,608 bytes εχει το recovery που κυκλοφορει Oποτε ειναι no go? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 λογικά είσαι ΟΚ. είναι κάτω από 6144000 (τόσο είναι το recovery partition στα mediatec). Δεν φαντάζομαι να έχεις πρόβλημα Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 λογικά είσαι ΟΚ. είναι κάτω από 6144000 (τόσο είναι το recovery partition στα mediatec). Δεν φαντάζομαι να έχεις πρόβλημα To εκανα ξανα τωρα αλλα χωρις αποτελεσμα παλι. Δεν εβγαλε μηνυμα σφαλματος, ολα βαινουν καλως, απλα δεν μπουταρει σε CWM To recovery που μου δινει παντως, εχει μικροτερο μεγεθος απο το upside-down που δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 ποιο cwm χρησιμοποίησες για βάση? εννοώ αυτό που έβαλες μέσα στον φάκελο που ζητάει. Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 ποιο cwm χρησιμοποίησες για βάση? εννοώ αυτό που έβαλες μέσα στον φάκελο που ζητάει. Αυτο που εχεις σε εκεινο το θεμα, recovery_Cubot_GT99_cwm6037.img (το μετονομαζω σε recovery.img) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) EDIT δοκίμασε και αυτό http://www71.zippyshare.com/v/49281572/file.html έκδοση 6.0.4.0 (updated και στον οδηγό) Edited October 19, 2013 by aiakos Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) EDIT δοκίμασε και αυτό http://www71.zippyshare.com/v/49281572/file.html έκδοση 6.0.4.0 (updated και στον οδηγό) To ιδιο αποτελεσμα, δεν μπουταρει. Μπορει να φταει οτι εχω Windows 8.1, αν και δεν εχω μηνυμα σφαλματος. Edited October 19, 2013 by aiakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 To ιδιο αποτελεσμα, δεν μπουταρει. Μπορει να φταει οτι εχω Windows 8.1, αν και δεν εχω μηνυμα σφαλματος. οπααααααααααααα..... κάτι πιάσαμε εδώ. Το πιθανότερο αυτό είναι... έχουν υπάρξει πολλά θέματα με win8 Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Δεν εβγαλε μηνυμα σφαλματος, ολα βαινουν καλως, απλα δεν μπουταρει σε CWM To recovery που μου δινει παντως, εχει μικροτερο μεγεθος απο το upside-down που δουλευει. Γιατι δεν μενεις με το "upside-down" τότε, υπάρχει κάποιο λειτουργικό θέμα? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Γιατι δεν μενεις με το "upside-down" τότε, υπάρχει κάποιο λειτουργικό θέμα? Οχι, και το TWRP δουλευει μια χαρα, απλα το καλυτερο για μενα θα ηταν CWM κανονικο, γιαυτο και το δοκιμαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 χρησιποποιει κανεις bluetooth ακουστικο και ποιο; θα με ενδιεφερε καποιο αν υπαρχει που να μπορω να ακουω ραδιοφωνο απο αυτο. να λειτουργει και σαν κεραια δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 οπααααααααααααα..... κάτι πιάσαμε εδώ. Το πιθανότερο αυτό είναι... έχουν υπάρξει πολλά θέματα με win8 Δοκιμασα και σε XP. Moυ εβγαλε μηνυμα "cannot pull recovery.img" Επισης, εφτιαξα recovery μονος μου απο το πρωτο ποστ εκεινου του οδηγου, και ηταν και αυτο upside down! Δοκιμασα και με αυτο το recovery αλλα ειχα το ιδιο αποτελεσμα σε XP, "cannot pull recovery.img" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 χρησιποποιει κανεις bluetooth ακουστικο και ποιο; θα με ενδιεφερε καποιο αν υπαρχει που να μπορω να ακουω ραδιοφωνο απο αυτο. να λειτουργει και σαν κεραια δηλαδη. Καλά φίλε μου πως θα λειτουργεί το ράδιο χωρίς κεραία ;; εννοείτε ότι δεν γίνετε αυτό. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Δοκιμασα και σε XP. Moυ εβγαλε μηνυμα "cannot pull recovery.img" Επισης, εφτιαξα recovery μονος μου απο το πρωτο ποστ εκεινου του οδηγου, και ηταν και αυτο upside down! Δοκιμασα και με αυτο το recovery αλλα ειχα το ιδιο αποτελεσμα σε XP, "cannot pull recovery.img" Κάτι με το adb είναι αυτό αλλά δεν αξίζει τον κόπο να παιδεύεσαι άλλο, το καλό είναι ότι επιλογές έχεις. χρησιποποιει κανεις bluetooth ακουστικο και ποιο; θα με ενδιεφερε καποιο αν υπαρχει που να μπορω να ακουω ραδιοφωνο απο αυτο. να λειτουργει και σαν κεραια δηλαδη. να ακούς ραδιο (με ΒΤ ακουστικά) από το κινητό δεν γίνεται. Η μόνη σου λύση είναι τα BT να έχουν ραδιοφωνο ενσωματωμένο Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) χρησιποποιει κανεις bluetooth ακουστικο και ποιο; θα με ενδιεφερε καποιο αν υπαρχει που να μπορω να ακουω ραδιοφωνο απο αυτο. να λειτουργει και σαν κεραια δηλαδη. Απ οτι ξερω δεν υπαρχει κινητο που να κατευθυνει το ακουστικο σημα του ραδιοφωνου στον bluetooth πομπο. Το μονο που θα σου κανει τη δουλεια σου ειναι κατι τετοιο: http://www.ebay.com/itm/New-Universal-Bluetooth-A2DP-3-5mm-Stereo-HiFi-Audio-Dongle-Adapter-Transmitter-/310720246853?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item48585eb445 μονο που πρεπει να βαλεις μια προεκτασουλα θηλυκο-αρσενικο στο καλωδιο αν θελεις να πιανεις πολλους σταθμους γιατι το δικο του ειναι κοντο. Ποια όλα; Παντως αυτό λύνεται όπως είπα παραπάνωΔηλαδη υπαινισσεσαι οτι υπαρχει μαμμα G3S που ο αισθητηρας φωτεινοτητας δουλευει οπως πρεπει? Καλά φίλε μου πως θα λειτουργεί το ράδιο χωρίς κεραία ;; εννοείτε ότι δεν γίνετε αυτό.Στην ανυπαρξια κεραιας δεν ειναι το προβλημα, βαζεις ενα βυσματακι με μισο μετρο καλωδιο και πιανει σημα FM. Το προβλημα ειναι στο hardware επειδη το ακουστικο σημα του δεκτη FM δεν οδηγειται στον πομπο bluetooth του τηλεφωνου. Edited October 19, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Δηλαδη υπαινισσεσαι οτι υπαρχουν G3S που απο τη μαννα τους ο αισθητηρας φωτεινοτητας λειτουργει κανονικα? Όχι δεν είπα κάτι τετοιο, απλά δεν καταλαβα τι εννοούσες. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpghost13 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 δηλαδη ρε παιδια,και ρωταω γιατι το εχω παραγγειλει και δεν το εχω στα χερια μου την φωτηνοτητα δεν μπορει καποιος να την ρυθμιση εκει που γουσταρει αυτος και να μεινει εκει,λεω μηπως εχει καμια επιλογη manual η auto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Απλα η φωτεινοτητα στην θεση auto καθε αλλο παρα αυτοματη ειναι.. Στο δικο μου, στη θεση auto απλα δεν ρυθμιζεται απο μονη της καθολου, ουτε βαζοντας το στο σκοταδι χαμηλωνει ο φωτισμος, ουτε στον ηλιο βαζοντας το βλεπω να δυναμωνει. Μονο χειροκινητα μπορω να το ρυθμισω. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, υπαρχει κανεις που το τηλεφωνο του, απο μαμμα, τυχαινει να λειτουργει η ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ οθονης (auto) οπως πρεπει? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts