Jump to content

Jiayu G3S

georgePs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στα droid ναι σε ρωτάει αν θες να πάρει δικαιόματα root.. λες ναι.

άνοιξε μετά το terminal και άστα έτσι... εκτέλεσε το port script και ακολούθα οδηγίες (θα σου ζητήσει να βάλεις στον φάκελο cwm το αρχείο recovery.img που θα βρεις στο ποστ εκείνο... από εκεί που θα πάρει το cwm για να το φέρει στο δικό σου κινητό)

Παλι δεν τα καταφερα.

Ενω ολα φαινονται να γινονται κανονικα, δεν μπουταρει ρεκοβερι.

Και ρουτ εδωσα, και adb ανοιξα, και το recovery εβαλα στο φακελο.

Το μονο που μου βγαζει 'ασχημο' ενα προειδοποιητικο μηνυμα προς το τελος για το μεγεθος του recovery και αν θελω να συνεχισω , παταω ναι, και μου λεει οτι ολα εγιναν κομπλε.

Αλλα οχι. Δεν μπουταρει.

Anyway, θα δοκιμασω αργοτερα/αυριο και θα σου γραψω στο νημα εκεινο. Ευχαριστω!

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν σου λεει για το μέγεθος άστο....

μην το παλεύεις

Σημαινει οτι δεν γινεται για G3s με αυτον τον τροπο;

Το τελικο μεγεθος παντως ειναι μικροτερο απο το CWM που εχω τωρα, ενω μου βγαζει προειδοποιηση για μεγαλυτερο

Είχα γράψει εδώ μέσα(στο thread του To2c.com) πως δεν θέλω φορτιστή αυτ/του και touch pen και σε αντικατάσταση να μου στείλουν το καλώδιο (συγκεκριμένα για την παραγγελία με τον αριθμό 100004150). Και συμφώνησε.

[...]

Σώθηκες. Μαγαζιά με εκατοντάδες παραγγελίες την ημέρα, δεν τα πάνε καλά σε «εξειδικευμένες» παραγγελίες

δες λιγάκι ακριβές μέγεθος σε bytes. Αν σου έβγαλε μήνυμα για region overlap τότε είναι το μέγεθος. Edited by aiakos

λογικά είσαι ΟΚ. είναι κάτω από 6144000 (τόσο είναι το recovery partition στα mediatec). Δεν φαντάζομαι να έχεις πρόβλημα

λογικά είσαι ΟΚ. είναι κάτω από 6144000 (τόσο είναι το recovery partition στα mediatec). Δεν φαντάζομαι να έχεις πρόβλημα

To εκανα ξανα τωρα αλλα χωρις αποτελεσμα παλι.

Δεν εβγαλε μηνυμα σφαλματος, ολα βαινουν καλως, απλα δεν μπουταρει σε CWM

To recovery που μου δινει παντως, εχει μικροτερο μεγεθος απο το upside-down που δουλευει.

ποιο cwm χρησιμοποίησες για βάση? εννοώ αυτό που έβαλες μέσα στον φάκελο που ζητάει.

ποιο cwm χρησιμοποίησες για βάση? εννοώ αυτό που έβαλες μέσα στον φάκελο που ζητάει.

Αυτο που εχεις σε εκεινο το θεμα, recovery_Cubot_GT99_cwm6037.img (το μετονομαζω σε recovery.img)

EDIT

δοκίμασε και αυτό

http://www71.zippyshare.com/v/49281572/file.html

έκδοση 6.0.4.0 (updated και στον οδηγό)

Edited by aiakos

EDIT

δοκίμασε και αυτό

http://www71.zippyshare.com/v/49281572/file.html

έκδοση 6.0.4.0 (updated και στον οδηγό)

To ιδιο αποτελεσμα, δεν μπουταρει.

Μπορει να φταει οτι εχω Windows 8.1, αν και δεν εχω μηνυμα σφαλματος.

Edited by aiakos

To ιδιο αποτελεσμα, δεν μπουταρει.

Μπορει να φταει οτι εχω Windows 8.1, αν και δεν εχω μηνυμα σφαλματος.

οπααααααααααααα.....

κάτι πιάσαμε εδώ. Το πιθανότερο αυτό είναι... έχουν υπάρξει πολλά θέματα με win8

Δεν εβγαλε μηνυμα σφαλματος, ολα βαινουν καλως, απλα δεν μπουταρει σε CWM

To recovery που μου δινει παντως, εχει μικροτερο μεγεθος απο το upside-down που δουλευει.

Γιατι δεν μενεις με το "upside-down" τότε, υπάρχει κάποιο λειτουργικό θέμα?

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Γιατι δεν μενεις με το "upside-down" τότε, υπάρχει κάποιο λειτουργικό θέμα?

Οχι, και το TWRP δουλευει μια χαρα, απλα το καλυτερο για μενα θα ηταν CWM κανονικο, γιαυτο και το δοκιμαζω.

χρησιποποιει κανεις bluetooth ακουστικο και ποιο; θα με ενδιεφερε καποιο αν υπαρχει που να μπορω να ακουω ραδιοφωνο απο αυτο. να λειτουργει και σαν κεραια δηλαδη.

οπααααααααααααα.....

κάτι πιάσαμε εδώ. Το πιθανότερο αυτό είναι... έχουν υπάρξει πολλά θέματα με win8

Δοκιμασα και σε XP. Moυ εβγαλε μηνυμα "cannot pull recovery.img"

Επισης, εφτιαξα recovery μονος μου απο το πρωτο ποστ εκεινου του οδηγου, και ηταν και αυτο upside down!

Δοκιμασα και με αυτο το recovery αλλα ειχα το ιδιο αποτελεσμα σε XP, "cannot pull recovery.img"

χρησιποποιει κανεις bluetooth ακουστικο και ποιο; θα με ενδιεφερε καποιο αν υπαρχει που να μπορω να ακουω ραδιοφωνο απο αυτο. να λειτουργει και σαν κεραια δηλαδη.

Καλά φίλε μου πως θα λειτουργεί το ράδιο χωρίς κεραία ;; εννοείτε ότι δεν γίνετε αυτό.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Δοκιμασα και σε XP. Moυ εβγαλε μηνυμα "cannot pull recovery.img"

Επισης, εφτιαξα recovery μονος μου απο το πρωτο ποστ εκεινου του οδηγου, και ηταν και αυτο upside down!

Δοκιμασα και με αυτο το recovery αλλα ειχα το ιδιο αποτελεσμα σε XP, "cannot pull recovery.img"

Κάτι με το adb είναι αυτό αλλά δεν αξίζει τον κόπο να παιδεύεσαι άλλο, το καλό είναι ότι επιλογές έχεις.

να ακούς ραδιο (με ΒΤ ακουστικά) από το κινητό δεν γίνεται. Η μόνη σου λύση είναι τα BT να έχουν ραδιοφωνο ενσωματωμένο

Απ οτι ξερω δεν υπαρχει κινητο που να κατευθυνει το ακουστικο σημα του ραδιοφωνου στον bluetooth πομπο. Το μονο που θα σου κανει τη δουλεια σου ειναι κατι τετοιο: http://www.ebay.com/itm/New-Universal-Bluetooth-A2DP-3-5mm-Stereo-HiFi-Audio-Dongle-Adapter-Transmitter-/310720246853?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item48585eb445 μονο που πρεπει να βαλεις μια προεκτασουλα θηλυκο-αρσενικο στο καλωδιο αν θελεις να πιανεις πολλους σταθμους γιατι το δικο του ειναι κοντο.

Ποια όλα; Παντως αυτό λύνεται όπως είπα παραπάνω

Δηλαδη υπαινισσεσαι οτι υπαρχει μαμμα G3S που ο αισθητηρας φωτεινοτητας δουλευει οπως πρεπει?

Καλά φίλε μου πως θα λειτουργεί το ράδιο χωρίς κεραία ;; εννοείτε ότι δεν γίνετε αυτό.
Στην ανυπαρξια κεραιας δεν ειναι το προβλημα, βαζεις ενα βυσματακι με μισο μετρο καλωδιο και πιανει σημα FM. Το προβλημα ειναι στο hardware επειδη το ακουστικο σημα του δεκτη FM δεν οδηγειται στον πομπο bluetooth του τηλεφωνου. Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Δηλαδη υπαινισσεσαι οτι υπαρχουν G3S που απο τη μαννα τους ο αισθητηρας φωτεινοτητας λειτουργει κανονικα?

Όχι δεν είπα κάτι τετοιο, απλά δεν καταλαβα τι εννοούσες.

δηλαδη ρε παιδια,και ρωταω γιατι το εχω παραγγειλει και δεν το εχω στα χερια μου την φωτηνοτητα δεν μπορει καποιος να την ρυθμιση εκει που γουσταρει αυτος και να μεινει εκει,λεω μηπως εχει καμια επιλογη manual η auto.

Απλα η φωτεινοτητα στην θεση auto καθε αλλο παρα αυτοματη ειναι..

Στο δικο μου, στη θεση auto απλα δεν ρυθμιζεται απο μονη της καθολου, ουτε βαζοντας το στο σκοταδι χαμηλωνει ο φωτισμος, ουτε στον ηλιο βαζοντας το βλεπω να δυναμωνει.

Μονο χειροκινητα μπορω να το ρυθμισω.

ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, υπαρχει κανεις που το τηλεφωνο του, απο μαμμα, τυχαινει να λειτουργει η ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ οθονης (auto) οπως πρεπει?

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: