chios Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Τελικά πήρα την απόφαση να παραγγείλω ανταλλακτικό και να μην το στείλω. Βρήκα τεχνικό που μπορεί πολύ εύκολα να μου το αλλάξει εδώ στην Χίο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 το ίδιο και εγώ. Μόνο που έχω πρόβλημα με το GPS. Ενώ κάνω τις απαραίτητες διαδικασίες λειτουργεί άψογα , το κλείνω και το ξανα ανοίγω μετα απο 15 λεπτά όλα οκ. Αλλά μόλις το ανοίξω μετά απο καμιά ώρα μου βγάζει αυτο το μήνυμα " SI_REQ is rejected due to no network connection " και δεν πιάνει .τι σχέση έχει το network connection? Έχεις ενεργοποιημενο wifi ή 3g? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 τι σχέση έχει το network connection? Έχεις ενεργοποιημενο wifi ή 3g? Όχι δεν έχω ενεργοποιημένο το wifi ,το ανοίγω μόνο για να κατεβάσει το EPO IDLE . Ξέρω ότι γίνομαι κουραστικός αλλα μπορεί να μου πεί κάποιος πως γίνεται η ρύθμιση βήμα βήμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) Όχι δεν έχω ενεργοποιημένο το wifi ,το ανοίγω μόνο για να κατεβάσει το EPO IDLE . Ξέρω ότι γίνομαι κουραστικός αλλα μπορεί να μου πεί κάποιος πως γίνεται η ρύθμιση βήμα βήμα? --------------------------ΟΔΗΓΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ GPS--------------------------------- Βρες ενα καλο WiFi πριν απ ολα και μην βγαινεις εξω ακομη. Βρες (με τη βοηθεια πχ του ES File explorer που θα κατεβασεις απο το Playstore) στο /data/misc το αρχειο mtkgps.dat και το epo.dat καθως επισης και στο /system/etc βρες το gps.conf και μετεφερε τα και τα τρια με αποκοπη/επικολληση σε ενα ασφαλες σημειο.(Εννοειται πως ισως χρειαστει να παρεις permissions απο τις properties) Κανε Reboot. Εγκαθιστουμε το Faster GPS και ρυθμιζουμε για Europe και Greece. (Μετα την ρυθμιση αυτη τα παραπανω τρια αρχεια ξαναδημιουργουνται και ξαναμπαινουν στις θεσεις τους οπως τα μαμισια). Ενεργοποιησε το GPS. Μπες με το Mobileuncle tool/engineer mode/MTK Location/Location base service/ AGPS/τσεκαρε AGPS/EPO/τσεκαρε EPO/τσεκαρε Auto Download, πατα EPO(IDLE) και περιμενε να κανει downloading μεχρι να τελειωσει και να επιστρεψει σε EPO(IDLE). Επιστρεφεις ενα βημα πισω, ανοιγεις YGPS, πατας information, hot, full, AGPS restart, πας πισω στο YGPS, βγαινεις στο μπαλκονι (καλο ειναι να εχει WiFi), το αφηνεις σε ενα σημειο να κλειδωσει (μπορει να παρει 10-15 λεπτα) και εισαι ετοιμος. Υπ οψιν, οταν αλλαζεις περιοχη, θα αργει κατι παραπανω την πρωτη φορα μεχρι να κλειδωσει. Μετα απο αυτα μπορεις να χρησιμοποιησεις το navigator που θελεις. Υ.Γ. Να συμπληρωσω πως οταν τελειωσει το σεταρισμα (με επιτυχια υποθετω) τα τρια αρχειακια που μεταφεραμε δεν μας χρειαζονται (θα δειτε πως στις θεσεις που υπηρχαν εχουν δημιουργηθει καινουρια) οποτε αν θελουμε πηγαινουμε στο backup που τα κρατησαμε και τα διαγραφουμε. Edited September 24, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Καλησπέρα ...ερώτηση....αν θέλαμε να συγκρίνουμε το G3S με το galaxy s2 τι θα λέγατε σε σχέση με το μέγεθος, οθόνη ,ταχύτητα λειτουργίες κτλ? Αν ξέρει κάποιος ας μου πει και πως είναι στο χέρι σε σχέση με το s2, ίδιο, μικρότερο , μεγαλύτερο ? σαν αίσθηση με ενδιαφέρει περισσότερο γιατί από τις διαστάσεις βλέπω τα μεγέθη. Το ρωτάω γιατί έχω το s2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Έλεγα να πάρω το G3S για να αντικαταστήσω το s2. ευχαριστώ. Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufonissiwtis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) --------------------------ΟΔΗΓΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ GPS--------------------------------- Βρες ενα καλο WiFi πριν απ ολα και μην βγαινεις εξω ακομη. Βρες (με τη βοηθεια πχ του ES File explorer που θα κατεβασεις απο το Playstore) στο /data/misc το αρχειο mtkgps.dat και το epo.dat καθως επισης και στο /system/etc βρες το gps.conf και μετεφερε τα και τα τρια με αποκοπη/επικολληση σε ενα ασφαλες σημειο.(Εννοειται πως ισως χρειαστει να παρεις permissions απο τις properties) Κανε Reboot. Εγκαθιστουμε το Faster GPS και ρυθμιζουμε για Europe και Greece. (Μετα την ρυθμιση αυτη τα παραπανω τρια αρχεια ξαναδημιουργουνται και ξαναμπαινουν στις θεσεις τους οπως τα μαμισια). Ενεργοποιησε το GPS. Μπες με το Mobileuncle tool/engineer mode/MTK Location/Location base service/ AGPS/τσεκαρε AGPS/EPO/τσεκαρε EPO/τσεκαρε Auto Download, πατα EPO(IDLE) και περιμενε να κανει downloading μεχρι να τελειωσει και να επιστρεψει σε EPO(IDLE). Επιστρεφεις ενα βημα πισω, ανοιγεις YGPS, πατας information, hot, full, AGPS restart, πας πισω στο YGPS, βγαινεις στο μπαλκονι (καλο ειναι να εχει WiFi), το αφηνεις σε ενα σημειο να κλειδωσει (μπορει να παρει 10-15 λεπτα) και εισαι ετοιμος. Υπ οψιν, οταν αλλαζεις περιοχη, θα αργει κατι παραπανω την πρωτη φορα μεχρι να κλειδωσει. Μετα απο αυτα μπορεις να χρησιμοποιησεις το navigator που θελεις. Πολύ χρήσιμο. Ευχαριστούμε! Καλημέρα. Εχω το κινητό 3-4 μέρες και παρουσιάζει ένα πρόβλημα με την οθόνη. Σβήνει στιγμιαία και ξανα-ανοίγει. Μπορεί και να το κάνει 4-5 φορές συνεχομενες. Μετα να μην το κάνει. Στην αρχή το είχα παρατηρήσει σε συγκεκριμένες εφαρμογές (π.χ. στον τηλεφωνικό κατάλογο που είχε από μαμά) ή και στο Navigator (όσο έψαχνε να βρει δορυφόρο - που παρεπιμπτόντως έψαχνε για πολλή ώρα χωρίς αποτέλεσμα). Αλλά σήμερα μου το έκανε και τυχαία στην εφαρμογή clock (πήγα να κλείσω το ξυπνητήρι ;)). Έχει τύχει σε κανέναν σας; Τι μπορώ να κάνω; Έκλεισα και το auto-rotation μπας και τρελαινόταν με το landscape, αλλά πάλι. Καμία βοήθεια; Απαντάω στον εαυτό μου, για όποιον του φανεί χρήσιμο.:):) Μετά από ένα reboot δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο ξανά. Έχει περάσει μιάμιση μέρα και ελπίζω να μην το ξαναδω! Ίσως κάποιες συγκεκριμένες apps να μην ειναι γραμμένες σωστά και να "ζορίζονται" όταν τρέχουν για πολλή ώρα ή αν έχουν γίνει install/uninstall κι άλλες apps στο ενδιάμεσο (όπως έκανα εγώ τις πρώτες μέρες που αγόρασα τη συσκευή). Κι αν ειναι να λύνεται το θέμα με ένα reboot κάθε 1-2 μερες, μικρό το κακό! Κάποιος στο forum θυμάμαι είχε παραγγείλει αυτή τη θήκη http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-genuine-leather-case-for-jiayu-g3-g3S-g3T-flip-phone-case-for-jiayu-g3/1308058035.html, αλλά δεν μπορώ να βρω ποιος! Τελικά φίλε μου την παρέλαβες; Είναι καλή; Η συσκευή πώς στερεώνεται στη θήκη; Λάμπρος -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited September 24, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ηρθα και εγω στην παρεα σας. Το απογευμα παρελαβα G3S με την μπαταρια 3000 και τον τουρμπο επεξεργαστη. Πια πιστευετε πως ειναι η καλυτερη ROM , custom ή επισημη? Μηπως καποιος εχει βρει MIUI ή LEWA ROM? Το κινητο το πηρα απο To2c.com. Αυριο μαλλον θα βαλω gravitybox και αν μεινω ευχαριστημενος μαλλον θα μεινω με την επισημη. Το κινητο φυσαει παντως. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Καλως ήλθες και με γεια!!! Να βάλεις Gravity Box και να μείνεις με official, αρκεί να είναι Αυγούστου! Εγώ δοκίμασα MUIU, είναι ομορφη αλλα έχει θεματάκια (ακόμη), ίσως σε μερικούς μήνες να βελτιωθεί... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) Καλως ήλθες και με γεια!!! Να βάλεις Gravity Box και να μείνεις με official, αρκεί να είναι Αυγούστου! Εγώ δοκίμασα MUIU, είναι ομορφη αλλα έχει θεματάκια (ακόμη), ίσως σε μερικούς μήνες να βελτιωθεί... εγω εχω 15/5/13. εχει μεγαλη διαφορα απο του αυγουστου; τι δουλεια κανει το gravity box? εχετε να προτεινετε καποιο καλο ημερολογιο; Edited September 24, 2013 by bandi650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) Καλως ήλθες και με γεια!!! Να βάλεις Gravity Box και να μείνεις με official, αρκεί να είναι Αυγούστου! Εγώ δοκίμασα MUIU, είναι ομορφη αλλα έχει θεματάκια (ακόμη), ίσως σε μερικούς μήνες να βελτιωθεί... Ευχαριστω φιλε, ειναι και η πρωτη αγορα απο Κινα και ελπιζω να βγει καλο. Αυτη που εχεις στην υπογραφη σου ειναι καλη? Στο τουρμπο μπαινουν μονο οι ROM για το τουρμπο ετσι? Οι ROM για το απλο τετραπυρηνο δεν κάνουν? Edited September 24, 2013 by raidensub Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Κάποιος στο forum θυμάμαι είχε παραγγείλει αυτή τη θήκη http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-genuine-leather-case-for-jiayu-g3-g3S-g3T-flip-phone-case-for-jiayu-g3/1308058035.html, αλλά δεν μπορώ να βρω ποιος! Τελικά φίλε μου την παρέλαβες; Είναι καλή; Η συσκευή πώς στερεώνεται στη θήκη; Λάμπρος ...δεν έχω παραλάβει ακόμα. Θα ενημερώσω σχετικά. Από όσο έχω δει από τις εικόνες, υπάρχει ενσωματωμένη στην από φυσικό δέρμα θήκη, υποδοχή hard case για την στήριξη του κινητού. Επειδή η θήκη λόγω χαρακτηριστικών είναι σχετικά ακριβή, θα ενημερώσω όταν παραλάβω για να ξέρετε αν πρέπει να αποφύγετε ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ευχαριστω φιλε, ειναι και η πρωτη αγορα απο Κινα και ελπιζω να βγει καλο. Αυτη που εχεις στην υπογραφη σου ειναι καλη? Στο τουρμπο μπαινουν μονο οι ROM για το τουρμπο ετσι? Οι ROM για το απλο τετραπυρηνο δεν κάνουν? Κλείνω μήνα και δεν είχα ουτε ένα κόλλημα ή δυσλειτουργια..! Υπάρχει και 13/8 αν θυμάμαι καλά, επίσης απροβληματιστη Επιλεγεις version για Τ, σωστά. Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Κλείνω μήνα και δεν είχα ουτε ένα κόλλημα ή δυσλειτουργια..! Υπάρχει και 13/8 αν θυμάμαι καλά, επίσης απροβληματιστη Επιλεγεις version για Τ, σωστά. εχει ελληνικα η εκδοση αυτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Καλως ήλθες και με γεια!!! Να βάλεις Gravity Box και να μείνεις με official, αρκεί να είναι Αυγούστου! Εγώ δοκίμασα MUIU, είναι ομορφη αλλα έχει θεματάκια (ακόμη), ίσως σε μερικούς μήνες να βελτιωθεί... Αρχηγέ γιατι λες αρκει να ειναι του Αυγουστου? Τι διαφορα εχουν? Οι συγκεκριμενες δεν εχουν Ελληνικα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Γιατί φαίνεται οτι έχουν λύσει τα περισσότερα θέματα τους... Για τα Ελληνικά (στα Μενού) έχετε δίκιο (δεν τσεκαρα βεβαια στην αρχή αν τα προτείνει ως γλώσσα εγκατάστασης) αλλά Επαφές, SMS και γενικά πληκτρολόγιο, δουλεύουν κανονικά τα Ελληνικά (εγγενή στο android 4.2). Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Το google play είναι στα Αγγλικά με αποτέλεσμα και οι εφαρμογές να είναι στα Αγγλικά αυτό μπορεί να λυθεί?? Με πιο τρόπο μπορούμε να βάλουμε Ελληνικά σε μια ρομ? Μπορούμε δλδ να ανοίξουμε μια ρομ και να της προσθέσουμε την γλώσσα μας?? Πως το κάνει το minideal? ή να μιλήσει κάποιος που ξέρει Ισπανικά να βάλουν την γλώσσα μας στις ρομ που βγάζουν. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Ευχαριστω πολυ τον Guide man για τις οδηγιες για το GPS. Τελικα το λαθος που εκανα ηταν στα permissions στο gps.conf. Τωρα δουλευει αψογα απλα πρεπει να βρω ενα τροπο να κανω να λειτουργησει το ndrive11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Υπαρχει καποια recovery που να ειναι σωστα η οθονη? Εβαλα απο jiayu.es την αγγλικη αλλα αν πλεον ειναι στο Αγγλικα η οθονη ειναι ακομα αναποδα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Amethyst Rom για το G3S στο Needrom.com http://www.needrom.com/mobile/amethyst-rom-jiayu-g3sg3st/ Θα την δοκιμασω, φαινεται καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Υπαρχει καποια recovery που να ειναι σωστα η οθονη? Εβαλα απο jiayu.es την αγγλικη αλλα αν πλεον ειναι στο Αγγλικα η οθονη ειναι ακομα αναποδα. Ευχαριστω. ...βάλε το TWRP 2.5.0.0. Έχει σωστό προσανατολισμό και είναι και αφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 ...βάλε το TWRP 2.5.0.0. Έχει σωστό προσανατολισμό και είναι και αφής. Και εγω δοκιμασα αλλα δεν καταλαβα ποια απο τις 2 εκδοσεις να διαλεξω, κατι παιζει με την ενσωματωμνη μνημη και αν εχεις κανει repartition. Μιας και εχω βαλει αλλη ρομ, και δεν ξερω τι γινεται, μπορεις να βοηθησεις στην επιλογη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sintalkas Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 παιδιά έχετε στα υπόψιν σας κανα κουπόνι για το g3s ή άλλα παρόμοια κινητά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Ευχαριστω πολυ τον Guide man για τις οδηγιες για το GPS. Τελικα το λαθος που εκανα ηταν στα permissions στο gps.conf. Τωρα δουλευει αψογα απλα πρεπει να βρω ενα τροπο να κανω να λειτουργησει το ndrive11. Νασαι καλα. Οσο για το ndrive11 δεν μπορω να βοηθησω, δεν εχω ασχοληθει καθολου. Φανταζομαι καποιος θα βρεθει, εδω βρισκονται λυσεις για ολα :happy: ευτυχως.. Edited September 25, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Και εγω δοκιμασα αλλα δεν καταλαβα ποια απο τις 2 εκδοσεις να διαλεξω, κατι παιζει με την ενσωματωμνη μνημη και αν εχεις κανει repartition. Μιας και εχω βαλει αλλη ρομ, και δεν ξερω τι γινεται, μπορεις να βοηθησεις στην επιλογη; ...αν έχεις κάνει ολικό repartition και δεν έχεις καθόλου εσωτερική μνήμη βάλε τη no_emmc. Αλλιώς την κανονική. Υπάρχουν σε .img και .zip (Mobileuncle MTK Tools, CWM, flash tool) Edited September 25, 2013 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arthouros100 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) λαθος ποστ Edited September 25, 2013 by arthouros100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts