Jump to content

Jiayu G3S

georgePs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομιζω οτι το Minideal μονο κανει καποια πατεντα και βαζει. Στα υπολοιπα site δεν εχω ακουσει οτι εχει ελληνικα. Το λεει στη περιγραφη?
Αρκετοί το κάνουν, εμένα μ έχουν προσεγγίσει καταστήματα για να τους δώσω multilanguage roms για κινητά, παρμένες απ άλλα μαγαζιά κλπ :p

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πάντως στην περιγραφή λέει G3s , αν και δεν με πολυπειράζει... με 27 ευρώ πιστεύω ίσως είναι μια καλή αγορά που θα τιμήσει την ενότητα buy and sell :P

Σου ευχομαι να μην παραλαβεις τιποτα, και να κανεις και πολυ καιρο να παρεις πισω τα λεφτα σου (αν τα παρεις, γιατι κινητο δεν παιρνεις με την καμια σε τετοια τιμη.)

Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ πληρωνεται, ακου λεει να τα πουλησει κιολας σε αλλους.

Σου ευχομαι να μην παραλαβεις τιποτα, και να κανεις και πολυ καιρο να παρεις πισω τα λεφτα σου (αν τα παρεις, γιατι κινητο δεν παιρνεις με την καμια σε τετοια τιμη.)

καλά τα λες δικέ μου για μαλ....ς ψάχνει ο τύπος;;

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Αρκετοί το κάνουν, εμένα μ έχουν προσεγγίσει καταστήματα για να τους δώσω multilanguage roms για κινητά, παρμένες απ άλλα μαγαζιά κλπ :p

Eχεις αγορασει απο hotinbuy.com?

εχεις ρομ με ελληνικα για το g3s? γιατι απο οτι βλεπω μαλλον δε θα εχει το κινητο που θα παραλλαβω.

εχεις ρομ με ελληνικα για το g3s? γιατι απο οτι βλεπω μαλλον δε θα εχει το κινητο που θα παραλλαβω.

Όχι αλλά μπορεί να στην εξάγει οποιοσδήποτε το πάρει με ελληνικά απ' το minideal πχ, με readback απ το sp flash tool ή το mtk droid tools, και να σου στείλει το system

Όχι αλλά μπορεί να στην εξάγει οποιοσδήποτε το πάρει με ελληνικά απ' το minideal πχ, με readback απ το sp flash tool ή το mtk droid tools, και να σου στείλει το system

ρωτησα στο καταστημα και απαντησε οτι εχει ελληνικα . απλα μενει να δω τη ποιοτητα τους :)

ρωτησα στο καταστημα και απαντησε οτι εχει ελληνικα . απλα μενει να δω τη ποιοτητα τους :)

την ίδια ρομ έχουν όλοι. τα xml των ελληνικών ειν παρμένα απ άλλες ρομ, δεν μεταφράζουν οι κινέζοι μόνοι τους

Πως είσαι τόσο σίγουρος; Επειδή το κοίταξα φαίνεται ξεκάθαρα ότι το έβαλαν το μοντέλο σε προσφορά. Άλλωστε είναι παλαιό, δεν είναι το G3s.

Hello moto....!

Δλδ μπορεί ο οποιοσδήποτε να μεταφράση μία ρομ στα ελληνικά; τι εργαλεία θέλει;

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Πως είσαι τόσο σίγουρος; Επειδή το κοίταξα φαίνεται ξεκάθαρα ότι το έβαλαν το μοντέλο σε προσφορά. Άλλωστε είναι παλαιό, δεν είναι το G3s.

Tα θελετε και τα λετε;

Προσφορα στο 1/4 της τιμης; 30€ κινητο quad core?

Tα θελετε και τα λετε;

Προσφορα στο 1/4 της τιμης; 30€ κινητο quad core?

ειναι τρελή απάτη ο τυπος πουλαει διαφορα κινεζικα κινητα/tablet σε χωμα τιμη κ καθε αγγελια εχει 300~ 1000 χτυπηματα

περιπου δλδ

http://www.aliexpress.com/item/In-stock-Original-Jiayu-G3s-G3-MTK6589-quad-core-phones-Android-4-2-4-5-IPS/1016664275.html

http://www.aliexpress.com/item/Upgrade-JIAYU-G3-MTK6589-Quad-Core-Android-Phone-Android-4-2-OS-JIAYU-G3S-1G-RAM/1016946048.html

1280 orders το μαυρο +1170 το ασημι =2450 orders mono apo ta g3s π εχει κ αλλες αγγελιες ..

υπολογίζω οτι απο τις 4000+ παραγγελίες που θα εχει, μια 50αρια απο αυτους θα πουν νταξει σιγα 30$ ειναι, αλλοι δε θα χουν παρει χαμπαρι καν τι παιζει θα το αγνοησουν κ δε θα ζητησουν πισω τα χρηματα απο paypal εκτος και αν του μπλοκάρουν το λογαριασμο γενικά

αλλα 50Χ30$=1500$

παντως φιλε μην ελπιζεις οτι θα παρεις κινητο

εντάξει , μιλάμε για τρελα κόμπλεξ .... εγώ αυτή την στιγμή πήρα ένα ρίσκο , έδωσα 100 ευρώ , η θα πάρω μπάλες η θα πάρω πίσω 200 επειδή θα τα πουλήσω στο φόρουμ 70 ευρώ το ένα , και 3 από εδώ μέσα θα πάρουν μια καινούρια σύσκεψη στην μιση τιμή.

δηλαδή τι θέλετε να κάνω , να τα αγοράσω 27 ευρώ και να τα πουλήσω 30 ? δεν ξέρω αν το λένε κουτοπονηριά στο χωριο σου , πάντως εγώ από την στιγμή που τολμώ και το κάνω αυτό με ρίσκο να χάσω 100 ευρώ , πιστεύω ότι να πουλήσω το ka8ena 70 είναι πολύ λογικό.

οποτε σε παρακαλώ τις ευχές σου κρατατες για τους φίλους και τα παιδιά σου , γιατί ακόμα και εσύ αν με το καλο δεις σε 1-2 μήνες να το πουλάω 70 ευρώ ΟΛΟΚΑΊΝΟΥΡΙΟ σίγουρα θα μπεις στον πειρασμό.

:X

εντάξει , μιλάμε για τρελα κόμπλεξ .... εγώ αυτή την στιγμή πήρα ένα ρίσκο , έδωσα 100 ευρώ , η θα πάρω μπάλες η θα πάρω πίσω 200 επειδή θα τα πουλήσω στο φόρουμ 70 ευρώ το ένα , και 3 από εδώ μέσα θα πάρουν μια καινούρια σύσκεψη στην μιση τιμή.

δηλαδή τι θέλετε να κάνω , να τα αγοράσω 27 ευρώ και να τα πουλήσω 30 ? δεν ξέρω αν το λένε κουτοπονηριά στο χωριο σου , πάντως εγώ από την στιγμή που τολμώ και το κάνω αυτό με ρίσκο να χάσω 100 ευρώ , πιστεύω ότι να πουλήσω το ka8ena 70 είναι πολύ λογικό.

οποτε σε παρακαλώ τις ευχές σου κρατατες για τους φίλους και τα παιδιά σου , γιατί ακόμα και εσύ αν με το καλο δεις σε 1-2 μήνες να το πουλάω 70 ευρώ ΟΛΟΚΑΊΝΟΥΡΙΟ σίγουρα θα μπεις στον πειρασμό.

:X

Ο ορισμος του κουτοπονηρου.

1) 100% δεν θα παρεις τιποτα.

2) Εισαι ακριβως κουτοπονηρος γιατι πας απο τη μια να κανεις το εξυπνο και να βγαλεις ευκολο χρημα, απο την αλλη δεν εχεις μυαλο καθολου ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να το πουλανε 30€.

Ασε λοιπον τις αγγελιες με 70€ και εγω περιμενω τα post σου πως θα κανεις καταγγελια στο paypal.

ΥΓ

Σου πουλαω Samsung Galaxy S4 με 10€ το ενα.

Και ενα FIAT PUNTO 50€

Και μια τηλεοραση 7€.

Να σου δωσω το paypal τωρα ή μετα;

YΓ2

Μην γινεσαι Ελληναρας και μαγκας του πληκτρολογιου και μην αναφερεις παιδια και φιλους.

Edited by nikchris

Πιανει μια χαρα 3g απο ολες τις εταιρειες στην ελλαδα, δε χρειαζεται τιποτα παραπανω. :)

Άλλο λέω.σε μερικά που λέει μόνο 2100 και όχι 850 πειράζει;

Τελικά μετά απο τόσο ψαξιμο δεν βρήκα λύση στο θέμα των μηνυμάτων. Χρειάζεται και να υπάρχει dual sim υποστήριξη αλλά και 160 χαρακτήρες στα ελληνικά. Όποιος έχει λύση το πρόβλημα αυτό θα εκτιμούσα τη βοήθεια του.

http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg

M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage

Τελικά μετά απο τόσο ψαξιμο δεν βρήκα λύση στο θέμα των μηνυμάτων. Χρειάζεται και να υπάρχει dual sim υποστήριξη αλλά και 160 χαρακτήρες στα ελληνικά. Όποιος έχει λύση το πρόβλημα αυτό θα εκτιμούσα τη βοήθεια του.

Το go sms δεν υποστηρίζει δύο κάρτες;ή το handcent? Δες και textra, sliding messaging είναι καινούργια, υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες αλλά δεν ξέρω για δύο σιμ!

Άσχετο.το κινητό έρχεται με ελληνικά κατευθείαν η πρέπει να το ζητήσουμε από το ηλεκτρονικό κατάστημα πχ minideal, geekbuying;

Edited by fuorigioco1981

Ο ορισμος του κουτοπονηρου.

1) 100% δεν θα παρεις τιποτα.

2) Εισαι ακριβως κουτοπονηρος γιατι πας απο τη μια να κανεις το εξυπνο και να βγαλεις ευκολο χρημα, απο την αλλη δεν εχεις μυαλο καθολου ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να το πουλανε 30€.

Ασε λοιπον τις αγγελιες με 70€ και εγω περιμενω τα post σου πως θα κανεις καταγγελια στο paypal.

ΥΓ

Σου πουλαω Samsung Galaxy S4 με 10€ το ενα.

Και ενα FIAT PUNTO 50€

Και μια τηλεοραση 7€.

Να σου δωσω το paypal τωρα ή μετα;

YΓ2

Μην γινεσαι Ελληναρας και μαγκας του πληκτρολογιου και μην αναφερεις παιδια και φιλους.

α καλα ,αμα σε αφησω μεχρι αυριο μπορει να γραψεις κι αλλα υστερογραφα , αλλα μικρουλη δεν προκειται να ασχολη8ω μαζι σου γιατι εισαι εγκεφαλικα off topic που λενε και στο χωριο μου .

παντως την αγγελεια 8α στην στειλω με πμ ( αν ερ8ουν).

ματς μουτς :D

α καλα ,αμα σε αφησω μεχρι αυριο μπορει να γραψεις κι αλλα υστερογραφα , αλλα μικρουλη δεν προκειται να ασχολη8ω μαζι σου γιατι εισαι εγκεφαλικα off topic που λενε και στο χωριο μου .

παντως την αγγελεια 8α στην στειλω με πμ ( αν ερ8ουν).

ματς μουτς :D

Ναι, προσεχε μη σου στειλουν και κανα τέταρτο σαν δωρο, επειδη τους εκανες και τζιρο.

Παίδες επειδή είμαι έτοιμος να αγοράσω το κινητό του θέματος, τελικά το νέο revision με τον Τ επεξεργαστή, θα έχει σίγουρα την 3000mA μπαταρία?

Ερώτηση:

Αν το παραγγείλω από minideal, πρέπει να τους πω να μου βάλουν ελληνικά;

Δεν με ενδιαφέρουν τα menu. Στα αγγλικά τα θέλω.

Ρωτώ μόνο για το αν θα έχω πρόβλημα με τα ελληνικά στην εμφάνισή τους (σε μηνύματα ή σε sites) ή με το πληκτρολόγιο όταν θα θέλω να γράψω.

Ευχαριστώ!

Edited by agrypas