GAVEL Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Το αλλο που λες με το EXTRA, δεν το καταλαβα. Πως ακριβως δηλαδη σε χαλαει η εγκατασταση ενος προγραμματος; δεν με χαλαει καθολου, αφου το εχω ηδη εγκατεστημενο. Ομως δεν παυει να μην ειναι το συνηθισμενο προγραμμα που δουλευω παντα, οποτε το αποφευγω ;) @ Γιωργος Guideman ... προσεξε τις διαστασεις του G5, γιατι παρολο που λεει 4,5 ιντσες, ειναι πιο "τετράγωνο" απο το G3 και ισως σου πεσει καπως πιο ογκώδες και απο το G4 που ειναι πιο "smooth & curvy" ;) Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) Μονο που πλεον οταν συνδεομαι δεν με ρωταει τιποτα! Δηλαδη οταν συνδεεις το καλωδιο δεν βλεπεις καμμια αλλαγη ουτε στο pc ουτε στο κινητο? @Γιωργο GAVEL στις διαστασεις εκ πρωτης οψεως μου φαινεται σαφως μικροτερο απο την "παντοφλιτσα" που εχω, που παρεπιπτοντως ειναι λιγο εξω απο τα ορια μου σαν μεγεθος κινητου (οχι σαν οθονη). Με ενδιαφερει επισης το φινιρισμα και η ποιοτητα κατασκευης που προβλεπεται να ειναι κορυφαια. Απο την αλλη μερια με ενδιαφερει ο APQ6084 αλλα οχι σε μονοκαρτο, οποτε ακυρο. Εν πασει περιπτωσει, μεχρι να ερθει εκεινη η ωρα εχουμε ψωμια ακομα..:lol: γιατι ως γνωστον η Jiayu συχνα παιζει με τα νευρα μας και την υπομονη μας.. Edited August 21, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 guideman, θα σου απαντησω κατα τις εξι το απογευμα να ειμαι σπιτι και να ειμαι σε ετοιμοτητα, μολις το βαλω σε USB καλωδιο να γραψω τι συμπεριφορα εχουν και τα δυο. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 @Γιωργο GAVEL στις διαστασεις εκ πρωτης οψεως μου φαινεται σαφως μικροτερο απο την "παντοφλιτσα" που εχω, που παρεπιπτοντως ειναι λιγο εξω απο τα ορια μου σαν μεγεθος κινητου (οχι σαν οθονη). καλα !!! εσυ πρεπει να πιασεις στα χερια σου το G2S στις 4 ιντσες ...... θα μαγευτεις !! ειναι ολοιδιο με το G4 αλλα πολυ πιο μικρο και ταχυτατο (αλλα χωρις Gorilla) Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 καλα !!! εσυ πρεπει να πιασεις στα χερια σου το G2S στις 4 ιντσες ...... θα μαγευτεις !! ειναι ολοιδιο με το G4 αλλα πολυ πιο μικρο και ταχυτατο (αλλα χωρις Gorilla) ..μαλλον..για "τυπου" Gorilla μιλαμε για το G3S απ οτι διαβαζω.. Συμφωνω για το εξαιρετικο μεγεθος του G2S αλλα με αυτο που πηρα διαπιστωσα ποσο στραβαδι ειμαι :( οποτε..κατω απο 4,5'' (αν και θα ηθελα πολυ) δεν παιζει πια.. Τι να κανουμε, περασμενα μεγαλεια..:O Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 μπαα !! μην το λες ...... κι εγω που ειμαι το ιδιο κ***γερος σαν κι εσενα .... το βλεπω μια χαρα το G2S το προβλημα σου θα ειναι (αν ποτε το αγορασεις τοσο φτηνο που ειναι, ετσι για χαβαλε) οτι θα σου το κατασχει αμεσως η κυρα σου (οπως τη δικια μου) που τρελενονται για τετοιο μεγεθος-σχημα ασε δε ο γιος μου.... ουτε να του το φορτισω δεν μ αφήνει Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Να σου πω την αμαρτια μου, το σκεφτηκα να το παρω, ετσι να υπαρχει, τοσο φτηνο που ειναι..εχει και πολλα χρωματιστα καπακια..:):):) Δηλαδη αυτο κανει οτι και αυτο που εχω? Τιποτα λιγοτερο? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 απλα ειναι αμυδρα πιο "αργο" απο το δικο σου σαν επεξεργαστης, (μην ξεχνας οτι ειναι το S μοντελο και οχι το απλο, σαν το G3 το σκετο, που εχω εγω) και δεν εχει Gorilla κατα τα αλλα εχει μια υπεροχη οθονη και εγω προσωπικά μου αρεσει ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ-ΠΟΛΥ Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Εχει αλλος θεμα με τα stats της μπαταριας; Δεν φαινονται σωστα στο ενσωματωμενο του κινητου (πχ παντα η οθονη ειναι 2-3-4% ενω εχει 8 ωρες!) ενω με betterbatterystats δεν δειχνει καθολου kernel wakelocks!! Oυτε ποτε κοιμαται το κινητο μου δειχνει σωστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYVERN Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλησπέρα παιδιά, το θέμα με το gps που διαβάζω στις τελευταίες σελίδες είναι γενικό? Το έχουν όλοι? Διορθώνεται καθόλου με την χρήση δεδομένων (a-gps). Κάνω αρκετή χρήση του πλοηγού μέσα στην πόλη, λέτε να με κρεμάει συχνά? Είμαι ανάμεσα στο Jiayu και το faefa f1 και ενώ το Jiayu μ αρέσει περισσότερο κρατιέμαι από το να το επιλέξω λόγω αυτού του προβλήματος. Ποια είναι η γνώμη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλησπέρα παιδιά, το θέμα με το gps που διαβάζω στις τελευταίες σελίδες είναι γενικό? Το έχουν όλοι? Διορθώνεται καθόλου με την χρήση δεδομένων (a-gps). Κάνω αρκετή χρήση του πλοηγού μέσα στην πόλη, λέτε να με κρεμάει συχνά? Είμαι ανάμεσα στο Jiayu και το faefa f1 και ενώ το Jiayu μ αρέσει περισσότερο κρατιέμαι από το να το επιλέξω λόγω αυτού του προβλήματος. Ποια είναι η γνώμη σας? Δεν μου εχει δωσει τις καλυτερες εντυπωσεις το GPS του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYVERN Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Δηλαδή ειδικά μέσα στην πόλη θα με κρεμάει και με ενεργοποιημένο το agps ε? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Εχει αλλος θεμα με τα stats της μπαταριας;Κι εγω τα ιδια με την εργοστασιακη ρομ.. Καλησπέρα παιδιά, το θέμα με το gps που διαβάζω στις τελευταίες σελίδες είναι γενικό? Το έχουν όλοι? Διορθώνεται καθόλου με την χρήση δεδομένων (a-gps). Κάνω αρκετή χρήση του πλοηγού μέσα στην πόλη, λέτε να με κρεμάει συχνά? Είμαι ανάμεσα στο Jiayu και το faefa f1 και ενώ το Jiayu μ αρέσει περισσότερο κρατιέμαι από το να το επιλέξω λόγω αυτού του προβλήματος. Ποια είναι η γνώμη σας? Εω παλι ειμαι ευχαριστημενος απο το GPS, αν διαβασεις προηγουμενες σελιδες, δεν βλεπω δυσλειτουργιες η αδυναμιες..βεβαια εμπεριστατωμενη εικονα θα εχω οταν ερθει η βαση, γιατι τωρα πεφτει και δεν μπορω να το τεσταρω οσο θελω. Παντως οι γνωμες διιστανται για το G3S (εξαρταται που θα πεσεις) αλλα γενικωτερα βλεπουμε οτι ο ΜΤΚ δεν τα παει και τελεια στο θεμα αυτο. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYVERN Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Μου φαίνεται θα πάω για συμβιβασμό, το τηλέφωνο το έχω ερωτευτεί. Ας με στείλει στα χωράφια. Βλέπω το έχει στο στο antelife στα 175$ (daily deal + κουπόνι εγγραφής) με δώρο θήκη και hg post. Παίζει πουθενά πιο φτηνά? Από αξιοπιστία τι λέει το μαγαζί? Ξέρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) Μου φαίνεται θα πάω για συμβιβασμό, το τηλέφωνο το έχω ερωτευτεί. Ας με στείλει στα χωράφια. Βλέπω το έχει στο στο antelife στα 175$ (daily deal + κουπόνι εγγραφής) με δώρο θήκη και hg post. Παίζει πουθενά πιο φτηνά? Από αξιοπιστία τι λέει το μαγαζί? Ξέρουμε? Το μαγαζι καλο ειναι και η τιμη καλη, ομως sold out το βλεπω εγω.. Δες και στο minideal τι παιζει. Στη θεση σου εγω θα επαιρνα το Τ.. Υ.Γ. Ειπαμε, εγω το απλο εχω και τα παει καλα το GPS...post 668, 680 Edited August 21, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Μου φαίνεται θα πάω για συμβιβασμό, το τηλέφωνο το έχω ερωτευτεί. Ας με στείλει στα χωράφια. Βλέπω το έχει στο στο antelife στα 175$ (daily deal + κουπόνι εγγραφής) με δώρο θήκη και hg post. Παίζει πουθενά πιο φτηνά? Από αξιοπιστία τι λέει το μαγαζί? Ξέρουμε? Παρε οπωσδηποτε το MTK6589T, και αν το βρεις με 3.000 μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYVERN Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Για το MTK6589Τ λέω κι εγώ, δεν βλέπω να λέει sold out πουθενά :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Τοτε, εγω το απλο καταλαβα και ειδα που ειναι sold out.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 εμενα μου κοστισε απο minideal 146 ευρω, και με SG μου ηρθε περιπου σε μια εβδομαδα!!! 1η Αυγουστου πληρωσα, 4η Αυγουστου εφυγε 13η Αυγουστου ηταν σπιτι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYVERN Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Ααα sorry λάθος μου που δεν το διευκρίνισα, νόμιζα το απλό δεν κυκλοφορεί πια :p . Άρα το τσιμπάω απο κει? Τι λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Για το MTK6589Τ λέω κι εγώ, δεν βλέπω να λέει sold out πουθενά :what: Αν πας απο την κεντρικη και ψαξεις, στο δειχνει slod out, οποτε προσεχε. Στη θεση σου θα εκανα μια ερωτηση πρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Σωστα, εστω και in stock να γραφει, με μια επιβεβαιωση δεν χανεις τιποτα. Αν σου πει in stock το τσιμπας κατ ευθειαν.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYVERN Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Αν γράψεις στο search " jiayu g3s mtk6589t " σου βγάζει το μοντέλο στα 2 χρώματά του διαθέσιμο. Παρ όλα αυτά θα περιμένω να συνδεθεί κάποιο μέλος του cs στο Live chat να τον ρωτήσω γιατί ουκ ολίγες φορές έχω φάει ανάλογο κρέμασμα από το Pandawill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 ειναι δεδομενη η αναξιοπιστια τους, γι αυτο φυλαγε τα ρουχα σου.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) guideman το κουμπωσα με το usb καλωδιο, εκανε ενα μπλινκ μπλονκ οτι το "ειδε" το pc αλλα μεχρι εκει..... δεν φαινεται η καρτα. Κατα τα αλλα βεβαια, το airdroid δουλευει πολυ καλα. εντιτ: γραφει ακριβως: συνδεδεμενο ως συσκευη πολυμεσων καλο αυτο η κακο? Edited August 21, 2013 by visualuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts