minotavros Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Δοκιμασε και την xperia z που έχω ποστάρει πιο πίσω μαζί με το update. Μήπως στη vibex δε σου αναγνώριζε τις κλήσεις? Πραγματικά η τελευταία από jiayu es είναι κορυφαία αλλά αυτόν τον στοκ dialer με τα μικρά γράμματα όταν με παίρνουν τηλέφωνο δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Πέρασα και εγώ αυτή των Ισπανών σήμερα και όλα μια χαρά. Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως μπορώ να εξελληνίσω το περιβάλλον του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 http://nikanweb.tk/news_section_entry_view_37.html Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 http://nikanweb.tk/news_section_entry_view_37.html Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 5, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 http://nikanweb.tk/news_section_entry_view_37.html Μπήκε στο πρώτο post. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Ξεκόλλησε και το δικό μου λαμακι από το πάνω μέρος. Η κόλα που είχαν βάλει με τη ζέστη έγινε σαν τσίχλα. Το κόλλησα με logo και τώρα είναι οκ. Και για να να λέμε και τα καλά ένα πρόσφατο screenshot από την μπαταρία Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) Φίλος έχεις vibe X; μπορείς να μου πεις που θα ενεργοποίησω τον αυτόματο συγχρονισμό στο Google; πάω στο λογαριασμό και μου λέει sync is off. Έχει πάρει κανείς έξτρα μπαταρία 3000mah και από που;; Edited July 7, 2014 by chios Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Nαι αυτήν εχω Αν και έχω μόνιμα το συγχρονισμό off το δοκίμασα και όντως αν απο τις ρυθμισες->google δεν δουλέυει. Πρεπει να πάς στα widgets και να βαλεις αυτο, http://i1024.photobucket.com/albums/y301/markito1/5dbc8870-2e88-42e0-8d1c-b6e5c3938ba6_zps2353378a.jpg να ενεργοποιήσεις απο εκει στο συγχρονισμο και μετα να γυρίσεις στις ρυθμίσεις->google και να τικάρεις τι θες να συγχρονιστει. Σε εμένα δούλεψε έτσι. Mπαταρία ειχα πάρει αυτή και δεν έχω δει διαφορά με την original http://www.aliexpress.com/item/New-battery-usb-data-line-for-jiayu-G3-G3s-G3T-mobile-phone-3000mAh-free-shipping/801660419.html Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 έχω 10 μήνες το κινητό και μέχρι τώρα όλα καλά. σήμερα άφησα το κινητό ανάποδα (με την οθόνη) στο γραφείο και έκλεισε.. το ξανάκανα να δω τι έγινε και πάλι έκλεισε... αυτό ήταν δεν το ξανάκανε μέχρι τώρα.. ελπίζω να στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Εχει βρει κανεις καποιον απλο οδηγο για να κανεις αλλαγες στην ρομ. Οχι τιποτα τρομερο, αλλαγη launcher και κανα προγραμμα. Αυτο που θελω κυριως ειναι να ενημερωσω καποιες εφαρμογες, να βγαλω καναδυο κινεζιες και να αλλαξω τον launcher στην 20130813. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Εχει βρει κανεις καποιον απλο οδηγο για να κανεις αλλαγες στην ρομ. Οχι τιποτα τρομερο, αλλαγη launcher και κανα προγραμμα. Αυτο που θελω κυριως ειναι να ενημερωσω καποιες εφαρμογες, να βγαλω καναδυο κινεζιες και να αλλαξω τον launcher στην 20130813. Launcher αλλάζεις απλά εγκαθιστώντας έναν άλλο από το play store. Εφαρμογές ενημερώνεις με το play store. Τις κινεζικες που δε θες μπορείς να τις παγώσεις από τις ρυθμίσεις ή να τις σβήσεις με το titanium backup Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Τα ξερω αυτα που λες, απλα ελεγα να αλλαξω λιγο την 20130813 και να βαλω τις ενημερωσεις και τις εφαρμογες που θελω μεσα για πιο ευκολη εγκατασταση. Τωρα αν κανω εγκατασταση πρεπει να περασω αρκετη ωρα κανοντας ενημερωσεις και βαζοντας εφαρμογες, ενω εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω ποτε δεν μπορω να τις αφαιρεσω οπως το κινεζικο weather widget που δεν δουλευει στην ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Αφού κανεις ρουτ το τηλέφωνο κανεις αυτό. Η εφαρμογή της jiayu θα σου δείξει στα downloads ποιο είναι το σωστό recovery και τις σωστές ρομ που είναι για το τηλέφωνό σου. Εχει και εδω ένα σωρό ρομς. Δες και τα βίντεο στο , βοηθάνε αρκετά. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Φιλε σε ευχαριστω που πας να βοηθησεις αλλα τα ξερω αυτα. Εχω δοκιμασει και αρκετες ρομ. Εγω ρωταω αν υπαρχουν οδηγιες για να αλλαξω λιγο την στοκ ρομ. Αν δηλαδη αποσυμπιεσω το αρχειο της ρομ ποιες εφαρμογες μπορω να σβησω χωρις να υπαρχει προβλημα και αν απλως προσθεσω καποιες αλλες ,οπως αλλον launcher, αν θα εχω προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Φιλε σε ευχαριστω που πας να βοηθησεις αλλα τα ξερω αυτα. Εχω δοκιμασει και αρκετες ρομ. Εγω ρωταω αν υπαρχουν οδηγιες για να αλλαξω λιγο την στοκ ρομ. Αν δηλαδη αποσυμπιεσω το αρχειο της ρομ ποιες εφαρμογες μπορω να σβησω χωρις να υπαρχει προβλημα και αν απλως προσθεσω καποιες αλλες ,οπως αλλον launcher, αν θα εχω προβλημα. Τις εφαρμογες τις σβηνεις ανετα μετα. Δεν καταλαβαινω τι θες να κανεις. Το καλο που μπορεις να κανεις ειναι να περασεις xposed και μετα να κοιταξεις modules. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikan Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Εφαρμογές που μπορείς να σβήσεις: Αναβάθμιση από JiaYu AdupsFota.apk AdupsFotaReboot.apk Κινεζικές Calendar365.apk com.android.flip.apk com.baidu.input.apk LeWa και θέματα (αν βάλεις άλλο εκκινητή) JiayuBusinessTheme.apk JiayuGirlTheme.apk LewaDefaultTheme.apk LewaLauncherX.apk ThemeChooser.apk ThemeManager.apk Δεν θα έχεις πρόβλημα αν προσθέσεις άλλο εκκινητή ή άλλες εφαρμογές εκτός από ορισμένες (συνήθως της google) οι οποίες χρειάζονται βιβλιοθήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Ευχαριστω φιλε, αυτο εψαχνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Πέρασα -όπως είχα πει- την τελευταία ROM των Ισπανών και η ήδη εξαιρετική μπαταρία έγινε ακόμα καλύτερη. Επίσης -φαίνεται- να λύθηκαν κάποια θέματα που είχα με τη σύνδεση του BΤ ακουστικού μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) Μπορει καποιος να μου πει την εκδοση bluetooth που χρησιμοποιει το κινητο μας. Θελω να αγορασω bluetooth handsfree και δεν θελω να την πατησω. Επισης αν εχετε καποιο bluetooth να προτεινετε για αγορα απο Κινα. Ευχαριστω. Edited July 21, 2014 by raidensub Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 μηπως εχει καποιος το λινκ για twrp recovery για το κινητο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) μηπως εχει καποιος το λινκ για twrp recovery για το κινητο ; http://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=473628&view=findpost&p=23665991 download Edited July 21, 2014 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 http://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=473628&view=findpost&p=23665991 download ευχαριστω πολυ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 ποια rom εχετε βαλει? γιατι την προτιμησατε απο τις αλλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neo106 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Παιδια εχω βαλει την τελευταια MIUI V5 για το κινητο μας, και πεταει οπως και με τη μαμα. Κανενα bug εως τωρα. Την προτιμω για χρηστικους αλλα και για αισθητικους λογους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Αυτή που έχω στην υπογραφή μου. Ελαφριά, γρήγορη, όμορφη,παραμετροποιήσιμη, έχει updates. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts