Jump to content

nikan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nikan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπορεί κάποιος να μου πει τα start και end sector των partitions του τηλεφώνου; Το εργαλείο που μπορείτε να τα δείτε είναι το gdisk, με το τηλέφωνο σε recovery mode και συνδεδεμένο στον υπολογιστή. Πρώτα αντιγράφετε το gdisk στο τηλέφωνο με την εντολή: adb push gdisk /system/bin/ μπαίνετε σε adb shell και δίνετε δικαιώματα εκτέλεσης στο gdisk: chmod 0755 /system/bin/gdisk τρέχετε το εργαλείο: gdisk /dev/block/mmcblk0 πατάτε p και enter και σας δείχνει τα partitions. Τέλος πατάτε q για να βγείτε από το εργαλείο χωρίς να γίνουν τυχόν αλλαγές. Εντάξει, τα βρήκα.
  2. nikan

    Jiayu G3S

    Εφαρμογές που μπορείς να σβήσεις: Αναβάθμιση από JiaYu AdupsFota.apk AdupsFotaReboot.apk Κινεζικές Calendar365.apk com.android.flip.apk com.baidu.input.apk LeWa και θέματα (αν βάλεις άλλο εκκινητή) JiayuBusinessTheme.apk JiayuGirlTheme.apk LewaDefaultTheme.apk LewaLauncherX.apk ThemeChooser.apk ThemeManager.apk Δεν θα έχεις πρόβλημα αν προσθέσεις άλλο εκκινητή ή άλλες εφαρμογές εκτός από ορισμένες (συνήθως της google) οι οποίες χρειάζονται βιβλιοθήκες.
  3. nikan

    Jiayu G3C

    Αν δοκίμασε κανένας το πακέτο Ελληνικών που έχω δώσει παραπάνω, να πει αν λειτουργούν κανονικά οι εφαρμογές και τα Ελληνικά, για να μην το έχω άδικα.
  4. nikan

    Jiayu G3S

    Παίζει άψογα ταινίες 720p στο xbmc.
  5. nikan

    Jiayu G3S

    Αν η υποδοχή USB είναι χτυπημένη / κατεστραμμένη την αλλάζεις και αυτή. Αν όχι, τότε μην αλλάξεις ούτε την οθόνη, γιατί σίγουρα κάτι άλλο έχει αποκολληθεί ή σπάσει.
  6. nikan

    Jiayu G3S

    Πιθανότατα η οθόνη έχει το πρόβλημα. (>90%) Για την πλακέτα, δοκίμασε κατά τη διάρκεια που λειτουργεί, να πατήσεις με το δάχτυλο τα εξαρτήματα, μήπως έχει γίνει κάποια αποκόλληση. (<10%)
  7. nikan

    Jiayu G3S

    Αφού όπως λες δεν ράγισε η οθόνη, γιατί να πάρεις άλλη. Το ανοίγεις και βλέπεις.
  8. nikan

    Jiayu G3C

    Εγώ έχω το G3S το οποίο είναι ολόιδιο, με διαφορά στον επεξεργαστή και στο τσιπάκι γραφικών. Η οθόνη είναι πράγματι Gorilla, αντέχει σε κοπίδι/φαλτσέτα (δοκιμασμένο), όχι όμως σε οτιδήποτε ατσάλινο. Χρειάζεται τη ζελατίνα μόνο για τις δαχτυλιές και για να γλιστράει καλύτερα το δάχτυλο. Ο ήχος, αν και είναι υποκειμενικό, είναι μέτριος.
  9. nikan

    Jiayu G3S

    @nikchris Εσένα σου αρέσει η συγκεκριμένη rom, όχι όμως γιατί κάνει το τηλέφωνο καλύτερο αλλά γιατί έχει επιπλέον εφαρμογές τις οποίες μπορεί να εγκαταστήσει ο καθένας στη μαμίσια. Αυτό δεν κάνει μια rom καλύτερη από μια άλλη. Όταν επιμένεις να προτείνεις κάτι σε άλλους, προσπάθησε να σκέφτεσαι πιο γενικά και όχι μόνο από την προσωπική σου εμπειρία. Αυτό το λέω γιατί πιο πάνω που είπες στον φίλο να την ξαναδοκιμάσει, φάνηκε κάπως... Αν μια rom είναι καλή ή όχι είναι στην κρίση του κάθε χρήστη και δεν είναι σωστό να επιβάλουμε την άποψή μας στους άλλους. Αυτά στα λέω τελείως φιλικά χωρίς να θέλω να σε προσβάλω. @raidensub Αυτά που σου είπα να διαγράψεις τα έχει η ισπανική rom και δεν υπάρχουν στην εργοστασιακή.
  10. nikan

    Jiayu G3S

    Όπως το είπες γίνεται. Επιπλέον θα πρέπει να διαγράψεις το αρχείο bootaudio.mp3 και τον φάκελο system/media/images/
  11. nikan

    Jiayu G3S

    @nikchris Όταν γίνεται κάτι τέτοιο εσύ θεωρείς σαφώς καλύτερη μια πειραγμένη rom και ότι πρέπει να φταίει ο χρήστης. @raidensub Το λογότυπο βρίσκεται στη διαδρομή system/media/ και το αρχείο είναι το bootanimation.zip
  12. nikan

    Jiayu G3C

    Ετοίμασα ένα πακέτο με Ελληνικά που πήρα από την rom του Jiayu G4C. Επειδή δεν έχω το G3C και δεν μπορώ να το δοκιμάσω, το δίνω με κάθε επιφύλαξη. Jiayu G3C - Ελληνική γλώσσα
  13. nikan

    Jiayu G3C

    Δεν έχει το SPFlashTool, είναι έτοιμη για εγκατάσταση με το SPFlashTool. Δυστυχώς, όπως οι περισσότερες rom, δεν έχει Ελληνικά. @kdalfire Όταν λες δεν τα κατάφερες τι εννοείς; Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες για τα βήματα εγκατάστασης του πακέτου; Σου βγάζει κάποιο μήνυμα σφάλματος; Σταματάει σε κάποιο βήμα της εγκατάστασης; Το Jaiyu G4C έχει Ελληνικά και οι μόνες διαφορές με το G3C είναι οι ίντσες της οθόνης και οι κάμερες. Αν έχεις λίγες γνώσεις μπορείς να αντιγράψεις τις εφαρμογές και το framework-res και θα έχεις Ελληνικά. Η rom του G4C http://www.needrom.com/mobile/android-4-2-multilang/
  14. Έχω την ελληνική γλώσσα για Android 4.2.1 στο GitHub και με το jBART μπορείς να προσθέσεις στις εφαρμογές του τηλεφώνου σου τα ελληνικά.
  15. nikan

    Jiayu G3S

    Το πρόβλημα είναι στο αρχείο framework-res.apk, το δικό σου είναι έκδοσης AOSP 4.2.3 και είναι το μοναδικό αρχείο συστήματος που περιέχει γλώσσες, γι'αυτό σου έκανε επανεκκινήσεις. Οπότε το δικό μου πακέτο ελληνικής γλώσσας κάνει για την επίσημη rom 4.2.1 της Jiayu. Μπορείς να κάνεις δικό σου πακέτο ελληνικών με το jBART, για την rom που έχεις τώρα ή για όποια rom θέλεις να βάλεις.
×
×
  • Create New...