bandi650 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Το έχω στα χέρια μου δυο μέρες είναι άπαιχτο. Με τρωνε τα χέρια μου να το σκαλισω με αυτό το backup θα μπορεσω να το κάνω όπως το αγόρασα? Καμία καλή ρομ έχετε να προτείνετε? Με Ελληνικά έχουμε τίποτα? Αυτό Είπα πριν ότι έχω ρομ με Ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Αυτό Είπα πριν ότι έχω ρομ με Ελληνικά Ελληνικά έχω και εγώ ευχαριστώ. ΣΟΣ παιδιά άρχισαν τα προβλήματα το κινητό από μόνο του πατάει πάνω στην οθόνη με αποτέλεσμα να ανοίγει η κάμερα η εκεί που γράφω ένα μήνυμα πατιέται το space ή διάφορα άλλα πλήκτρα ώρες ΄ώρες πραγματικά κάνει σαν τρελό. Βέβαια κάποια τρελά μου τα έκανε από την αρχή αλλά πιο αραιά. Τι μου προτείνετε να κάνω για αρχή ?? (επαναφορά ρυθμίσεων και ξανά στήσιμο από την αρχή? να μιλήσω με minideal? να ανοίξω θέμα στο paypal να πάρω τα λεφτά μου πίσω?) Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Αρχικα κανε ενα factory reset, μαλλον θα στρωσει. Και εμενα μου εκανε κατι παρομοιο (το ειχα ξεσκισει στο βαλε-βγαλε εφαρμογες) και με την παραπανω ενεργεια ηταν ΟΚ Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufonissiwtis Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Μόλις χτες παρελαβα το δικο μου και φαίνεται εκπληκτικό. Έχω τις επαφές μου (από το προηγούμενο παλιο κινητο) στο Outlook ή σε .pst αρχείο (πάλι από Outlook). Ξέρει κάποιος να προτείνει πώς θα τις εισάγω στο g3s? Λαμπρος Edited September 20, 2013 by koufonissiwtis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Αυτό Είπα πριν ότι έχω ρομ με Ελληνικά πως μπορείς να μου την στείλεις?? έκανα backup αλλά τώρα στο restore μου βγάζει σφάλμα MD5 mismatch! Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Post #931 Τα αναφέρω αρκετα αναλυτικά, έχει και βιντεο το ειδα το ποστ 1ο πως κανω backup το ιμει 2ο πως εγκαθιστω το CWM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 το ειδα το ποστ 1ο πως κανω backup το ιμει 2ο πως εγκαθιστω το CWM? Κατέβασε mobileuncle MTK tools από εκεί τα κάνεις όλα. την ρομ με τα ελληνικα την έχει τελικά η όποιος μπορεί να με βοηθήσει ας μου στείλει μνμ Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Κατέβασε mobileuncle MTK tools από εκεί τα κάνεις όλα. την ρομ με τα ελληνικα την έχει τελικά η όποιος μπορεί να με βοηθήσει ας μου στείλει μνμ to εχω κατεβασει αυτο . απλα δε ειμαι και εμπειρος σε τετοια πραγματα. καποια πραγματα δε ειναι γνωστα σε ολους:wacko: κατεβασα απο το jiayu.es to axeio G4recovery_CWM_6.0.2.8_ENG και MT6589_Android_scatter_emmc.txt και προσπαθησα να κανω εγκατασταση μεσω flash tool. alla μου βγαζει λαθος το σκατερ αρχειο οποτε δε εγινε τιποτα. απο το mtk tools μπορω να κανω εκγατασταση? πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 τρεξε το mtk tool και πήγαινε recovery update Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 τρεξε το mtk tool και πήγαινε recovery update ναι το εκανα. εκγαταστηθηκε και πηρα και backup gia να υπαρχει. τωρα παιρνω με το ιδιο τροπο backup απο το κινητο που εχει ελληνικα στη ρομ και κανω restore se αυτο που δε εχει σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Ναι φιλε μου. Πως μπορεις να μου το στειλεις; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Ναι φιλε μου. Πως μπορεις να μου το στειλεις; αυριο θα το κανω. μετα θα πρεπε να βρω το αρχειο backup και στο στελνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Ελληνικά έχω και εγώ ευχαριστώ. ΣΟΣ παιδιά άρχισαν τα προβλήματα το κινητό από μόνο του πατάει πάνω στην οθόνη με αποτέλεσμα να ανοίγει η κάμερα η εκεί που γράφω ένα μήνυμα πατιέται το space ή διάφορα άλλα πλήκτρα ώρες ΄ώρες πραγματικά κάνει σαν τρελό. Βέβαια κάποια τρελά μου τα έκανε από την αρχή αλλά πιο αραιά. Τι μου προτείνετε να κάνω για αρχή ?? (επαναφορά ρυθμίσεων και ξανά στήσιμο από την αρχή? να μιλήσω με minideal? να ανοίξω θέμα στο paypal να πάρω τα λεφτά μου πίσω?) Mηπως στο κανει οταν ειναι στο φορτιστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Mηπως στο κανει οταν ειναι στο φορτιστη; Οχι φιλε μου, δεν εφτιαξε ουτε με επαναφορα τωρα τι κανω; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Αν είναι ΙΔΙΑ, backup (recovery/CWM) στο ένα και restore στο άλλο! για να μη κανω καμια πατατα με το ΙΔΙΑ ενοεις τον τυπο του τηλεφωνου σωστα; και τα 2 ειναι g3s με 1.5 giga .γιατι αρχεια και προγραμματα ειναι διαφορετικα, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atndam Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Οχι φιλε μου, δεν εφτιαξε ουτε με επαναφορα τωρα τι κανω; Για δοκίμασε αυτό, σβήσε το κινητό βγαλε μπαταρία, αστο κανένα λεπτο μετά βαλε την μπαταρια και αναψε το χωρις να ακουμπας το κινητο, αστο να φορτώσει το λειτουργικό και δοκίμασε. Καπου ειχα διαβασει οτι κανει calibration στο touch την ωρα που κανει boot. Επισης το calibration γινεται και μετα το factory reset. Αντώνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Για δοκίμασε αυτό, σβήσε το κινητό βγαλε μπαταρία, αστο κανένα λεπτο μετά βαλε την μπαταρια και αναψε το χωρις να ακουμπας το κινητο, αστο να φορτώσει το λειτουργικό και δοκίμασε. Καπου ειχα διαβασει οτι κανει calibration στο touch την ωρα που κανει boot. Επισης το calibration γινεται και μετα το factory reset. Αντώνης Μαλλον εχει θεμα η οθονη για αρχη θα στειλω εμαιλ στο minideal να δω τι θα μου πουν. Αν διαβαζει το θεμα ο Σταυρος τι εχει να πει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 η μεταφορα ελληνικων εγινε με επιτυχια. ευχαριστω για τη βοηθεια. εχω παρει και backup καθαρο συστημα με ελληνικα για οποιον ενδιαφερετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Το καθαρό ελληνικό, καλό θα ήταν να το ανέβαζες σε dropbox/mediafire ή συναφές και να έβαζες το link εδω, όλο και κάποιοι θα το χρειαστούν... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Το καθαρό ελληνικό, καλό θα ήταν να το ανέβαζες σε dropbox/mediafire ή συναφές και να έβαζες το link εδω, όλο και κάποιοι θα το χρειαστούν... το media fire στο δωρεαν δε μπορεις να ανεβασεις αρχεια πανω απο 200 μβ. το backup ζιπαρισμενο ειναι 350μβ . καμια ιδεα? αν εχει κανεις λογαριασμο να το δωσω να το ανεβασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 (edited) εδω http://www.adrive.com/?ai=bbd5f8g κανεις upload οτι θες ακομα και gb και εχει και app να το κανεις απο το κινητο σου το καλυτερο online cloud που εχω βρει , για μεγαλα αρχεια και 50gb χωρο και αυτο https://app.box.com/ εχει και αυτο app γιa android, ειναι πιο ευκολο απο το προηγουμενο αλλα με μικροτερο upload ειναι Free εννοειτε και τα 2 οσοι εχετε παρει το κινητο ειχατε κανενα προβλημα οπως ο chios? το εχετε καιρο το κινητο? Edited September 21, 2013 by Darkorigin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Εγώ, κλείνω μήνα και δεν έχω κάποιο θέμα (ουτε με το GPS - εκανα τις ρυθμίσεις...) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Μαλλον εχει θεμα η οθονη για αρχη θα στειλω εμαιλ στο minideal να δω τι θα μου πουν. Αν διαβαζει το θεμα ο Σταυρος τι εχει να πει. κλεισε κι ανοιξε το κινητο, αν συνεχιζει, στείλτο πίσω το media fire στο δωρεαν δε μπορεις να ανεβασεις αρχεια πανω απο 200 μβ. το backup ζιπαρισμενο ειναι 350μβ . καμια ιδεα? αν εχει κανεις λογαριασμο να το δωσω να το ανεβασει. 4shared.com Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 κλεισε κι ανοιξε το κινητο, αν συνεχιζει, στείλτο πίσω Που το στελνω δεν πρεπει να μιλησω μαζι τους. τα μεταφορικα ποιος τα πληρωνει. Υπαρχει περιπτωση να φταιει η οθονη και να μου στειλουν μια καινοθργια και να ειναι ΟΚ;; Τα λεφτα μου τα δινουν πισω να παρω κατι αλλο; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Που το στελνω δεν πρεπει να μιλησω μαζι τους. τα μεταφορικα ποιος τα πληρωνει. Υπαρχει περιπτωση να φταιει η οθονη και να μου στειλουν μια καινοθργια και να ειναι ΟΚ;; Τα λεφτα μου τα δινουν πισω να παρω κατι αλλο; Το στέλνεις πίσω με δικά σου έξοδα. Επικοινώνησε μαζί τους, και πριν το στείλεις βγάλε φώτο κλπ Τι λεφτά να πάρεις πίσω? Που τα έχεις δει αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts