RamberStilskin Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Με γεια σε ολους τους φιλους που παραλαμβανουν μαζικα το κινητο σημερα! Ελπιζω κι εσεις να μεινετε υπερευχαριστημενοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 τελικα οι παρτιδες αυγουστου εχουν 3000 μπαταρια? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
status Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 τελικα οι παρτιδες αυγουστου εχουν 3000 μπαταρια? :blink: Εμένα ήρθε με 2750. το απλό έτσι, όχι το "τ" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 για το ιδιο λεμε, αυτοι που πηραν 3000 απλο δεν ειχαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 τελικα οι παρτιδες αυγουστου εχουν 3000 μπαταρια? :blink: για το ιδιο λεμε, αυτοι που πηραν 3000 απλο δεν ειχαν? Εγω πηρα το απλο και εγραφε κιολας 2750mah οταν το αγορασα, αλλα μου ηρθε με 3000αρι μπαταρια!:) Ειναι λιγο κουμουτσα η μπαταρια:lol: Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 για το ιδιο λεμε, αυτοι που πηραν 3000 απλο δεν ειχαν? εγω το turbo παρηγγειλα εγραφε 2750 και μου ηρθε με 3000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
status Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Αλητεια κυριοι, αλητεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 ελληνικα εχει το τηλεφωνο; το minideal δε το εχει πια αλλα το βρηκα σε αλλα σαιτ.. πωσ βαζω ελληνικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 (edited) Πρώτες εντυπώσεις (προερχόμενος από XPERIA Neo V, για 20 μήνες...) Θετικότατες! Αριστη απόκριση, λειτουργικό μέγεθος, φοβερή ευκρίνεια οθόνης - κερασάκι: η μπαταρία φαίνεται να είναι απίστευτη, σε μια ώρα εντονης χρήσης, πήγε από 54% στο 49% Οι πρώτες κινήσεις (μιας και με το NEO V, αποκτήθηκε μπολικη εμπειρία σε Rom, BackUp, κλπ - εννοείται οτι υπάρχει λογαριασμος GMAIL και όλες οι Επαφές βρίσκονται εκεί, διαθέσιμες άμεσα με Συγχρονισμο) Συνδεση με Wifi και Εισαγωγή Google (Gmail) account Ενεργοποιηση PLAY store και λήψη της εφαρμογής MobileMKT Tools (είναι πασπαρτού για το κινητό) Από την MobileMKT, παίρνουμε backup IMEI (γιατί έχουν αναφερθεί προβλήματα) και κατόπιν εγκατάσταση του CMW Recovery ( ) το οποίο (με διάφορα άλλα αρχεία βρίσκουμε στους Ισπανούς) Μετά το backup (μέσω CWM), format και εγκατάσταση της πιο πρόσφατης επίσημης ROm (11/8) Εχω κατεβάσει και άλλες Rom @ Needrom.com, τις οποίες θα δοκιμάσω σύντομα... Ολα φαίνονται να λειτουργούν καλά - δεν εχω δοκιμάσει πολλά πράγματα ακόμη - πχ GPS Σημείωση: (Προσωπικά) προτιμώ να χρησιμοποιώ Αγγλικό Μενού, το βρίσκω βολικότερο - εννοείται οτι το Android 4.1.2 υποστηρίζει ΠΛΗΡΩΣ, χωρίς κάποια πρόσθετη εγκατάσταση, την χρήση της Ελληνικής γλώσσας σε Επαφές, Μηνύματα, κλπ Μπήκα στον πειρασμό να δοκιμάσω AnTuTu... 14800 (με την Rom G3QCT 20130811-000001) update on Antutu: 15600 (δεν είναι φυσικά αυτοσκοπός, απλώς για επαλήθευση... εκανα καθάρισμα εφαρμογών και load on startup) Edited August 30, 2013 by asot update... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 εγω το παρελαβα σημερα φοραει 4.2.1 εκδοση JY-G3 20130515-182923 αυτη ειναι rom της minideal? που βρισκομαι rom για την κινηταρα μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
status Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Πολιτισμός εδώ Επιτέλους.;ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Αλητεια κυριοι, αλητεια! Εσυ το πηρες μια μερα νωριτερα λογω Ηρακλειου-Χανιων, ζηλια, ψωρα:p:lol: Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
status Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Εσυ το πηρες μια μερα νωριτερα λογω Ηρακλειου-Χανιων, ζηλια, ψωρα:p:lol: Δεν με πτοείς, εγώ φιλαράκι, εχθές το έπαιζα όλη μέρα...ow wait;p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Πρώτες εντυπώσεις (προερχόμενος από XPERIA Neo V, για 20 μήνες...) Θετικότατες! Αριστη απόκριση, λειτουργικό μέγεθος, φοβερή ευκρίνεια οθόνης - κερασάκι: η μπαταρία φαίνεται να είναι απίστευτη, σε μια ώρα εντονης χρήσης, πήγε από 54% στο 49% Οι πρώτες κινήσεις (μιας και με το NEO V, αποκτήθηκε μπολικη εμπειρία σε Rom, BackUp, κλπ - εννοείται οτι υπάρχει λογαριασμος GMAIL και όλες οι Επαφές βρίσκονται εκεί, διαθέσιμες άμεσα με Συγχρονισμο) Συνδεση με Wifi και Εισαγωγή Google (Gmail) account Ενεργοποιηση PLAY store και λήψη της εφαρμογής MobileMKT Tools (είναι πασπαρτού για το κινητό) Από την MobileMKT, παίρνουμε backup IMEI (γιατί έχουν αναφερθεί προβλήματα) και κατόπιν εγκατάσταση του CMW Recovery ( ) το οποίο (με διάφορα άλλα αρχεία βρίσκουμε στους Ισπανούς) Μετά το backup (μέσω CWM), format και εγκατάσταση της πιο πρόσφατης επίσημης ROm (11/8) Εχω κατεβάσει και άλλες Rom @ Needrom.com, τις οποίες θα δοκιμάσω σύντομα... Ολα φαίνονται να λειτουργούν καλά - δεν εχω δοκιμάσει πολλά πράγματα ακόμη - πχ GPS Σημείωση: (Προσωπικά) προτιμώ να χρησιμοποιώ Αγγλικό Μενού, το βρίσκω βολικότερο - εννοείται οτι το ANdroid 4.1.2 υποστηρίζει ΠΛΗΡΩΣ, χωρίς κάποια πρόσθετη εγκατάσταση, την χρήση της Ελληνικής γλώσσας σε Επαφές, Μηνύματα, κλπ Μια ερωτηση, αν κανουμε αυτα που εκανες εσυ χανονται τα Ελληνικα σωστα; Δεν με πτοείς, εγώ φιλαράκι, εχθές το έπαιζα όλη μέρα...ow wait;p χεχεχε:D Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 (edited) Πολιτισμός εδώ Επιτέλους.;ρ Tι επιτελους; Ενας launcher που εχει να ανανεωθει ενα χρονο. Nova και τα μυαλα στα καγκελα!!!!!!!! Πρώτες εντυπώσεις (προερχόμενος από XPERIA Neo V, για 20 μήνες...) Θετικότατες! Αριστη απόκριση, λειτουργικό μέγεθος, φοβερή ευκρίνεια οθόνης - κερασάκι: η μπαταρία φαίνεται να είναι απίστευτη, σε μια ώρα εντονης χρήσης, πήγε από 54% στο 49% Οι πρώτες κινήσεις (μιας και με το NEO V, αποκτήθηκε μπολικη εμπειρία σε Rom, BackUp, κλπ - εννοείται οτι υπάρχει λογαριασμος GMAIL και όλες οι Επαφές βρίσκονται εκεί, διαθέσιμες άμεσα με Συγχρονισμο) Συνδεση με Wifi και Εισαγωγή Google (Gmail) account Ενεργοποιηση PLAY store και λήψη της εφαρμογής MobileMKT Tools (είναι πασπαρτού για το κινητό) Από την MobileMKT, παίρνουμε backup IMEI (γιατί έχουν αναφερθεί προβλήματα) και κατόπιν εγκατάσταση του CMW Recovery ( ) το οποίο (με διάφορα άλλα αρχεία βρίσκουμε στους Ισπανούς) Μετά το backup (μέσω CWM), format και εγκατάσταση της πιο πρόσφατης επίσημης ROm (11/8) Εχω κατεβάσει και άλλες Rom @ Needrom.com, τις οποίες θα δοκιμάσω σύντομα... Ολα φαίνονται να λειτουργούν καλά - δεν εχω δοκιμάσει πολλά πράγματα ακόμη - πχ GPS Σημείωση: (Προσωπικά) προτιμώ να χρησιμοποιώ Αγγλικό Μενού, το βρίσκω βολικότερο - εννοείται οτι το ANdroid 4.1.2 υποστηρίζει ΠΛΗΡΩΣ, χωρίς κάποια πρόσθετη εγκατάσταση, την χρήση της Ελληνικής γλώσσας σε Επαφές, Μηνύματα, κλπ Μη δοκιμασεις καν τις custom, ολες ειναι απλα mod απο την μαμισια και δεν προσφερουν τιποτα. GravityBox βαλε και εισαι αρχοντας!! Edited August 29, 2013 by nikchris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Tι επιτελους; Ενας launcher που εχει να ανανεωθει ενα χρονο. Nova και τα μυαλα στα καγκελα!!!!!!!! Μη δοκιμασεις καν τις custom, ολες ειναι απλα mod απο την μαμισια και δεν προσφερουν τιποτα. GravityBox βαλε και εισαι αρχοντας!! εχω αυτην την εκδοση JY-G3 20130515-182923 ειναι η μαμισια? η της minideal? την gravitybox που την βρισκουμε? και πως την περναμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 εχω αυτην την εκδοση JY-G3 20130515-182923 ειναι η μαμισια? η της minideal? την gravitybox που την βρισκουμε? και πως την περναμε? ΔΕΝ υπαρχει 'εκδοση της Minideal', αντε να το εχουν ανοιξει για να το ρουταρουν και να βαλουν Ελληνικα. GravityBox: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
status Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Φτου, γκίνια, δεν υποστηρίζει, ο δικός τους launcher το geniewidget..:\ Κοινός, εγκαθίσταται αλλά δεν δίνει widget! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 ΔΕΝ υπαρχει 'εκδοση της Minideal', αντε να το εχουν ανοιξει για να το ρουταρουν και να βαλουν Ελληνικα. GravityBox: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 custom recovery πως κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 custom recovery πως κανουμε? To post του ASOT στην προηγουμενη σελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Μεγεια μεγεια σε ολους! Η μπαταρια 3000 υπαρχει καπου σκετη για αγορα? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbaxes Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 (edited) Παιδια εγω το παριγγειλα 23/8 απο minideal τωρα βλεπω 28/8 λεει Despatched to overseas (Country code: GR) θα μου ερθει εμενα με 3000mah μπαταρια λετε (Jiayu G3s phone Android 4.2 MTK6589T 1.5Ghz Quad core GPS 4.5" IPS gorilla glass) ?? Σε ποσο καιρο περιπου θα ερθει ελλαδα (θεσσαλονικη συγκεκριμενα) κατο της 10/9 με 15/9 υπολογιζω εγω http://www.ebay.com/itm/290956571404?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Κατω στην περιγραφη λεει κανει και για g3s και για g3 σκετο Το εχει φιλε μου !!! http://www.minideal.net/jiayu-g3s-phone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-quad-core-gps-4-5-ips-gorilla-glass.html -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited August 29, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Τι είναι το GravityBox με απλά Ελληνικά;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 (edited) Τι είναι το GravityBox με απλά Ελληνικά;; ...εφαρμογή/συλλογή από mods/tweaks/fixes για Android 4.2/4.3 κινητά. Στην ουσία συγκεντρώνει διάφορες βελτιστοποιήσεις (π.χ. γρήγορη πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες - QuickSettings), διορθώσεις (π.χ. διόρθωση αναγνώρισης καλούντος ή "κλείσιμο τρυπών ασφαλείας") και λειτουργίες (π.χ. εύκολη παραμετροποίηση περιβάλλοντος λειτουργίας) που δεν παρέχονται εύκολα με άλλο τρόπο. Edited August 29, 2013 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 ...εφαρμογή/συλλογή από mods/tweaks/fixes για Android 4.2/4.3 κινητά. Στην ουσία συγκεντρώνει διάφορες βελτιστοποιήσεις (π.χ. γρήγορη πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες - QuickSettings), διορθώσεις (π.χ. διόρθωση αναγνώρισης καλούντος ή "κλείσιμο τρυπών ασφαλείας") και λειτουργίες (π.χ. εύκολη παραμετροποίηση περιβάλλοντος λειτουργίας) που δεν παρέχονται εύκολα με άλλο τρόπο. ευχαριστώ φίλε μου. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts