Jump to content

Jiayu G3S

georgePs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με γεια σε ολους τους φιλους που παραλαμβανουν μαζικα το κινητο σημερα! Ελπιζω κι εσεις να μεινετε υπερευχαριστημενοι!

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τελικα οι παρτιδες αυγουστου εχουν 3000 μπαταρια? :blink:

για το ιδιο λεμε,

αυτοι που πηραν 3000 απλο δεν ειχαν?

Εγω πηρα το απλο και εγραφε κιολας 2750mah οταν το αγορασα, αλλα μου ηρθε με 3000αρι μπαταρια!:) Ειναι λιγο κουμουτσα η μπαταρια:lol:

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

για το ιδιο λεμε,

αυτοι που πηραν 3000 απλο δεν ειχαν?

εγω το turbo παρηγγειλα εγραφε 2750 και μου ηρθε με 3000

ελληνικα εχει το τηλεφωνο; το minideal δε το εχει πια αλλα το βρηκα σε αλλα σαιτ.. πωσ βαζω ελληνικα;

Πρώτες εντυπώσεις (προερχόμενος από XPERIA Neo V, για 20 μήνες...)

Θετικότατες! Αριστη απόκριση, λειτουργικό μέγεθος, φοβερή ευκρίνεια οθόνης - κερασάκι: η μπαταρία φαίνεται να είναι απίστευτη, σε μια ώρα εντονης χρήσης, πήγε από 54% στο 49%

Οι πρώτες κινήσεις (μιας και με το NEO V, αποκτήθηκε μπολικη εμπειρία σε Rom, BackUp, κλπ - εννοείται οτι υπάρχει λογαριασμος GMAIL και όλες οι Επαφές βρίσκονται εκεί, διαθέσιμες άμεσα με Συγχρονισμο)

Συνδεση με Wifi και Εισαγωγή Google (Gmail) account

Ενεργοποιηση PLAY store και λήψη της εφαρμογής MobileMKT Tools (είναι πασπαρτού για το κινητό)

Από την MobileMKT, παίρνουμε backup IMEI (γιατί έχουν αναφερθεί προβλήματα) και κατόπιν εγκατάσταση του CMW Recovery (

) το οποίο (με διάφορα άλλα αρχεία βρίσκουμε στους Ισπανούς)

Μετά το backup (μέσω CWM), format και εγκατάσταση της πιο πρόσφατης επίσημης ROm (11/8)

Εχω κατεβάσει και άλλες Rom @ Needrom.com, τις οποίες θα δοκιμάσω σύντομα...

Ολα φαίνονται να λειτουργούν καλά - δεν εχω δοκιμάσει πολλά πράγματα ακόμη - πχ GPS

Σημείωση: (Προσωπικά) προτιμώ να χρησιμοποιώ Αγγλικό Μενού, το βρίσκω βολικότερο - εννοείται οτι το Android 4.1.2 υποστηρίζει ΠΛΗΡΩΣ, χωρίς κάποια πρόσθετη εγκατάσταση, την χρήση της Ελληνικής γλώσσας σε Επαφές, Μηνύματα, κλπ

Μπήκα στον πειρασμό να δοκιμάσω AnTuTu... 14800 (με την Rom G3QCT 20130811-000001)

update on Antutu: 15600 (δεν είναι φυσικά αυτοσκοπός, απλώς για επαλήθευση... εκανα καθάρισμα εφαρμογών και load on startup)

Edited by asot
update...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

εγω το παρελαβα σημερα φοραει 4.2.1 εκδοση JY-G3 20130515-182923 αυτη ειναι rom της minideal? που βρισκομαι rom για την κινηταρα μας?

Αλητεια κυριοι, αλητεια!

Εσυ το πηρες μια μερα νωριτερα λογω Ηρακλειου-Χανιων,

ζηλια, ψωρα:p:lol:

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Εσυ το πηρες μια μερα νωριτερα λογω Ηρακλειου-Χανιων,

ζηλια, ψωρα:p:lol:

Δεν με πτοείς, εγώ φιλαράκι, εχθές το έπαιζα όλη μέρα...ow wait;p

Θετικότατες! Αριστη απόκριση, λειτουργικό μέγεθος, φοβερή ευκρίνεια οθόνης - κερασάκι: η μπαταρία φαίνεται να είναι απίστευτη, σε μια ώρα εντονης χρήσης, πήγε από 54% στο 49%

Οι πρώτες κινήσεις (μιας και με το NEO V, αποκτήθηκε μπολικη εμπειρία σε Rom, BackUp, κλπ - εννοείται οτι υπάρχει λογαριασμος GMAIL και όλες οι Επαφές βρίσκονται εκεί, διαθέσιμες άμεσα με Συγχρονισμο)

Ενεργοποιηση PLAY store και λήψη της εφαρμογής MobileMKT Tools (είναι πασπαρτού για το κινητό)

Από την MobileMKT, παίρνουμε backup IMEI (γιατί έχουν αναφερθεί προβλήματα) και κατόπιν εγκατάσταση του CMW Recovery (

Μετά το backup (μέσω CWM), format και εγκατάσταση της πιο πρόσφατης επίσημης ROm (11/8)

Ολα φαίνονται να λειτουργούν καλά - δεν εχω δοκιμάσει πολλά πράγματα ακόμη - πχ GPS

Σημείωση: (Προσωπικά) προτιμώ να χρησιμοποιώ Αγγλικό Μενού, το βρίσκω βολικότερο - εννοείται οτι το ANdroid 4.1.2 υποστηρίζει ΠΛΗΡΩΣ, χωρίς κάποια πρόσθετη εγκατάσταση, την χρήση της Ελληνικής γλώσσας σε Επαφές, Μηνύματα, κλπ

Μια ερωτηση, αν κανουμε αυτα που εκανες εσυ χανονται τα Ελληνικα σωστα;

Δεν με πτοείς, εγώ φιλαράκι, εχθές το έπαιζα όλη μέρα...ow wait;p

χεχεχε:D

e22dc34ff3.png

Πολιτισμός εδώ

Επιτέλους.;ρ

Tι επιτελους;

Ενας launcher που εχει να ανανεωθει ενα χρονο.

Nova και τα μυαλα στα καγκελα!!!!!!!!

Σημείωση: (Προσωπικά) προτιμώ να χρησιμοποιώ Αγγλικό Μενού, το βρίσκω βολικότερο - εννοείται οτι το ANdroid 4.1.2 υποστηρίζει ΠΛΗΡΩΣ, χωρίς κάποια πρόσθετη εγκατάσταση, την χρήση της Ελληνικής γλώσσας σε Επαφές, Μηνύματα, κλπ

Μη δοκιμασεις καν τις custom, ολες ειναι απλα mod απο την μαμισια και δεν προσφερουν τιποτα.

GravityBox βαλε και εισαι αρχοντας!!

Edited by nikchris

Tι επιτελους;

Ενας launcher που εχει να ανανεωθει ενα χρονο.

Nova και τα μυαλα στα καγκελα!!!!!!!!

Μη δοκιμασεις καν τις custom, ολες ειναι απλα mod απο την μαμισια και δεν προσφερουν τιποτα.

GravityBox βαλε και εισαι αρχοντας!!

εχω αυτην την εκδοση JY-G3 20130515-182923 ειναι η μαμισια? η της minideal? την gravitybox που την βρισκουμε? και πως την περναμε?

εχω αυτην την εκδοση JY-G3 20130515-182923 ειναι η μαμισια? η της minideal? την gravitybox που την βρισκουμε? και πως την περναμε?

ΔΕΝ υπαρχει 'εκδοση της Minideal', αντε να το εχουν ανοιξει για να το ρουταρουν και να βαλουν Ελληνικα.

GravityBox:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070

ΔΕΝ υπαρχει 'εκδοση της Minideal', αντε να το εχουν ανοιξει για να το ρουταρουν και να βαλουν Ελληνικα.

GravityBox:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070

custom recovery πως κανουμε?

Παιδια εγω το παριγγειλα 23/8 απο minideal τωρα βλεπω 28/8 λεει

Despatched to overseas (Country code: GR)

θα μου ερθει εμενα με 3000mah μπαταρια λετε (Jiayu G3s phone Android 4.2 MTK6589T 1.5Ghz Quad core GPS 4.5" IPS gorilla glass) ??

Σε ποσο καιρο περιπου θα ερθει ελλαδα (θεσσαλονικη συγκεκριμενα) κατο της 10/9 με 15/9 υπολογιζω εγω

http://www.ebay.com/itm/290956571404?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Κατω στην περιγραφη λεει κανει και για g3s και για g3 σκετο

Το εχει φιλε μου !!! http://www.minideal.net/jiayu-g3s-phone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-quad-core-gps-4-5-ips-gorilla-glass.html

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Τι είναι το GravityBox με απλά Ελληνικά;;

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Τι είναι το GravityBox με απλά Ελληνικά;;

...εφαρμογή/συλλογή από mods/tweaks/fixes για Android 4.2/4.3 κινητά. Στην ουσία συγκεντρώνει διάφορες βελτιστοποιήσεις (π.χ. γρήγορη πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες - QuickSettings), διορθώσεις (π.χ. διόρθωση αναγνώρισης καλούντος ή "κλείσιμο τρυπών ασφαλείας") και λειτουργίες (π.χ. εύκολη παραμετροποίηση περιβάλλοντος λειτουργίας) που δεν παρέχονται εύκολα με άλλο τρόπο.

Edited by emxa2k

...εφαρμογή/συλλογή από mods/tweaks/fixes για Android 4.2/4.3 κινητά. Στην ουσία συγκεντρώνει διάφορες βελτιστοποιήσεις (π.χ. γρήγορη πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες - QuickSettings), διορθώσεις (π.χ. διόρθωση αναγνώρισης καλούντος ή "κλείσιμο τρυπών ασφαλείας") και λειτουργίες (π.χ. εύκολη παραμετροποίηση περιβάλλοντος λειτουργίας) που δεν παρέχονται εύκολα με άλλο τρόπο.

ευχαριστώ φίλε μου.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.