koufonissiwtis Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Εννοείται το G3s είναι καλύτερο απ το W100, ταχύτερη GPU, καλύτερη ποιότητα κατασκευής, μεγαλύτερη μπαταρία κλπ. Αν θες κάτι μικρότερο του G3s σε πάχος, δες το Amoi N828. Σαφώς παίζει στην ελλάδα, γιατί να μην παίζει; :lol: Κι είναι rooted απ το εργοστάσιο Οπότε δεν ζητάω rooted (μην δώσω παραπάνω και 5 δολλάρια χωρίς λόγο). Επίσης ζητάω Singapore Post, είναι η πιο γρήγορη και χωρίς έξτρα χρεώσεις, σωστά; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Οπότε δεν ζητάω rooted (μην δώσω παραπάνω και 5 δολλάρια χωρίς λόγο). Επίσης ζητάω Singapore Post, είναι η πιο γρήγορη και χωρίς έξτρα χρεώσεις, σωστά; ευχαριστώ πιο γρηγορη δεν ξερω αν ειναι αλλα χρεωσεις εξτρα δεν εχει ειναι απολυτως δωρεαν!! Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Οπότε δεν ζητάω rooted (μην δώσω παραπάνω και 5 δολλάρια χωρίς λόγο). Επίσης ζητάω Singapore Post, είναι η πιο γρήγορη και χωρίς έξτρα χρεώσεις, σωστά; ευχαριστώ Ναι και ναι, μεγεια! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufonissiwtis Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Ναι και ναι, μεγεια! :D Ευχαριστώ!!! Ξέρει κανείς αν τρέχει κουπόνι για το g3s από Minideal? Επίσης μία ερώτηση για όσους ξέρουν. Μπορούν και οι 2 sim να δουλέψουν στο 3G δίκτυο ή η μία θα είναι αναγκαστικά στο GSM? Το είχα δει σε κάποιο Lenovo αυτό και αναρωτιέμαι αν ισχύει σε όλα τα δίκαρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Η μια 3G η αλλη GSM. Δεν γνωριζω για κουπονι, ρωτα τους στο chat. Θα τους πετυχεις πρωινες ωρες, κοντα στο μεσημερι. Αλλα ετσι κι αλλιως η τιμη ειναι αρκετα χαμηλη πλεον. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufonissiwtis Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 asot, και αυτη η θηκη εχει αυτοκολλητο! George, τελικα πηρα αυτη, νομιζω ειναι οτι καλυτερο βρηκα, τωρα θα δειξει... http://www.aliexpress.com/snapshot/260004422.html Όταν την παραλάβεις ενημερωσε μας πόσο βολική είναι. Αλήθεια κάμερες, μικρόφωνα και φλας ταιριάζουν οι τρύπες της με τις αντίστοιχες θέσεις της συσκευής; Εγώ εντόπισα αυτήν εδώ http://www.aliexpress.com/item/In-STock-New-Arrival-PU-leather-protective-Pocket-case-wallet-mobile-phone-case-leather-case/699994262.html, που λέει βέβαια για g3 αλλά αν έχω καταλάβει καλά έχει ίδιες διαστάσεις με το g3s. Όλες οι άλλες έχουν το αυτοκόλλητο που το θεωρώ λίγο παπατζίδικη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Volangel Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Παιδες επιτελους σημερα εφτασε ελλαδα.Δεν μου εχει εμφανιστει ακομα στην σελιδα του ΕΛΤΑ .Σε ποσο περιπου θα το εχω? μενω ροδο κ το θελς μεχρι την αλλη τεταρτη που φευγω :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
status Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Μόλις σχόλασα και το άνοιξα, πρώτες εντυπώσεις: άριστο κινητό, για τα λεφτά του, πετάει!!! Μια άλλη ερώτηση, πως μπορούμε να γυρίσουμε το Home screen στον default του android γιατί είναι λίγο μ@λ@κ1@ το lawa πωστολενε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Όταν την παραλάβεις ενημερωσε μας πόσο βολική είναι. Αλήθεια κάμερες, μικρόφωνα και φλας ταιριάζουν οι τρύπες της με τις αντίστοιχες θέσεις της συσκευής; Εγώ εντόπισα αυτήν εδώ http://www.aliexpress.com/item/In-STock-New-Arrival-PU-leather-protective-Pocket-case-wallet-mobile-phone-case-leather-case/699994262.html, που λέει βέβαια για g3 αλλά αν έχω καταλάβει καλά έχει ίδιες διαστάσεις με το g3s. Όλες οι άλλες έχουν το αυτοκόλλητο που το θεωρώ λίγο παπατζίδικη λύση. οταν παραλαβω θα πω λεπτομεριες.... τωρα αυτη που εβαλες, ειναι αλλου ειδους, σαν πορτοφολι ενα πραγμα. Αν σε βολευει, θα βρεις αρκετες παραλλαγες. Εγω ηθελα να εχει εξοδο καμερας - ηχειου και να ασφαλιζεται το κινητο καπως της προκοπης και οχι με αυτοκολλητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 2013-08-29 05:08:43 RECEIVED AT DESTINATION TRANSIT CENTRE Και τωρα περιμένω απο τα ΕΛΤΑ;;;;; Τα φώτα σας! Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Ευχαριστώ!!! Ξέρει κανείς αν τρέχει κουπόνι για το g3s από Minideal? Επίσης μία ερώτηση για όσους ξέρουν. Μπορούν και οι 2 sim να δουλέψουν στο 3G δίκτυο ή η μία θα είναι αναγκαστικά στο GSM? Το είχα δει σε κάποιο Lenovo αυτό και αναρωτιέμαι αν ισχύει σε όλα τα δίκαρτα. Και οι 2 θεσεις SIM μπορουν να δουλεψουν 3G αλλα οχι ταυτοχρονα. Δηλαδη οταν η μια ειναι 3g η αλλη ειναι 2g αναγαστικα. Διαλεγεις απο μενου ποια θα παιζει 3g ομως, δεν χρειαζεται να αλλαξεις θεση στις SIM βγαζοντας μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 2013/08/29 03:11:39, ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ, Αποστολή Συσκευασίας Γνωρίζει κάποιος τα κεντρικά που ειναι; Και το τηλ; Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 2013/08/29 03:11:39, ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ, Αποστολή Συσκευασίας Γνωρίζει κάποιος τα κεντρικά που ειναι; Και το τηλ; Τι να το κάνεις ρε παιδαρε το τηλέφωνο από τα κεντρικά? Στο ΕΛΤΑ θα πάρεις στο τηλέφωνο που έχουν στο site ή στο υποκατάστημα που σε εξυπηρετεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Τι να το κάνεις ρε παιδαρε το τηλέφωνο από τα κεντρικά? Στο ΕΛΤΑ θα πάρεις στο τηλέφωνο που έχουν στο site ή στο υποκατάστημα που σε εξυπηρετεί. Μήπως πάω να το πάρω απο τα κεντρικα Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufonissiwtis Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Και οι 2 θεσεις SIM μπορουν να δουλεψουν 3G αλλα οχι ταυτοχρονα. Δηλαδη οταν η μια ειναι 3g η αλλη ειναι 2g αναγαστικα. Διαλεγεις απο μενου ποια θα παιζει 3g ομως, δεν χρειαζεται να αλλαξεις θεση στις SIM βγαζοντας μπαταρια Thanks! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Μολις το παρελαβα απο εκει σας γραφω τωρα...το κινητο πεταει και μου ηρθε με 3000αρι μπαταρια ενω ειχα παραγγειλει με 2750..με την πρωτη φορτιση τι παιζει το αφηνω να τελειωσει κ το φορτιζω φουλ μετα; Υγ: πρωτη φορα βλεπω τοσο γρηγορο ιντερνετ με τη συνδεση δεδομενων.. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Μήπως πάω να το πάρω απο τα κεντρικα οκ εισαι βιαστικος και εχεις παρει φωτια.... :lol: ΚΔ = κεντρο διανομης στο κρυονερι εκει δεν δινουν πακετα, διανεμουν στα καταστηματα ΕΛΤΑ ανα ΤΚ. Αν το πηρες χθες, ισως προλαβεις να το εχεις αυριο παρασκευη αλλιως δευτερα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 το κινητο πεταει και μου ηρθε με 3000αρι μπαταρια ενω ειχα παραγγειλει με 2750..με την πρωτη φορτιση τι παιζει το αφηνω να τελειωσει κ το φορτιζω φουλ μετα; Επιβεβαιώνω και γώ - παραγγελία στο Minideal στις 12/8, αναχώρηση από Σιγκαπούρη στις 14/8, ΔΕΝ εμφανίστηκε ποτέ στο site ΕΛΤΑ παρα μόνο στο SG, φαινόταν οτι αφίχθηκε Ελλάδα 27/8 και εμφανίστηκε σήμερα ξημερώματα στο ΕΛΤΑ (Λάρισας) απ όπου και παρέλαβα λίγο πριν! Δεν το έχω "ανάψει" ακόμα αλλα και εμένα έχει την ΝΕΑ μπαταρία 3000mAh, επιβεβαιώνοντας οτι πρόκειται για την ολοκαίνουργια παρτίδα!! Περισσότερα αργότερα! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 (edited) Επιβεβαιώνω και γώ - παραγγελία στο Minideal στις 12/8, αναχώρηση από Σιγκαπούρη στις 14/8, ΔΕΝ εμφανίστηκε ποτέ στο site ΕΛΤΑ παρα μόνο στο SG, φαινόταν οτι αφίχθηκε Ελλάδα 27/8 και εμφανίστηκε σήμερα ξημερώματα στο ΕΛΤΑ (Λάρισας) απ όπου και παρέλαβα λίγο πριν! Δεν το έχω "ανάψει" ακόμα αλλα και εμένα έχει την ΝΕΑ μπαταρία 3000mAh, επιβεβαιώνοντας οτι πρόκειται για την ολοκαίνουργια παρτίδα!! Περισσότερα αργότερα! μολις παρελαβα το G3S με τον turbo επεξεργαστη και εγω πολυ καλο φαινεται με μια πρωτη ματια, και εμενα με 3000mAh ηρθε. φοραει την εκδοση JY-G3 20130515-182923 ειναι καινουρια αυτη της εταιριας η της minideal? Edited August 29, 2013 by stamosford Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Καλησπερα και απο μενα. Μετα απο 1,5 μηνα περιπου με το G3S και εχοντας μεινει πληρως ικανοποιημενος, εδω και 3 μερες μου κανει το εξης: Οταν εχω ανοιχτο το browzer (boat, dolphin ή το δικο του κινεζικο) μετα απο λιγο κρασαρει και κλεινει. Επισης αρκετες φορες οταν θελω να γραψω κατι εξαφανιζεται το πληκτρολογιο (multiling ή αυτο που εχει απο τη μανα του). Κατα τα αλλα το τηλεφωνο παιζει μια χαρα και δεν εχει προβλημα με καμια αλλη εφαρμογη. Υποψιν ξαναεκανα εγκατασταση στους browzer (εναν καθε φορα) και μου κανει τα ιδια. Η kernel που φοραει ειναι η 3.4.5 Fri Jun 7 11:44:52 CST 2013. Καμια ιδεα τι γινεται? Μηπως να κανω factory reset για να στρωσει, αλλα μηπως ετσι χασω τα ελληνικα? Το ιδιο μου εκανε και σημερα προσπαθωντας να δω φωτογραφιες απο το camera album, οποτε παμε για factory reset και βλεπουμε... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Επιβεβαιώνω και γώ - παραγγελία στο Minideal στις 12/8, αναχώρηση από Σιγκαπούρη στις 14/8, ΔΕΝ εμφανίστηκε ποτέ στο site ΕΛΤΑ παρα μόνο στο SG, φαινόταν οτι αφίχθηκε Ελλάδα 27/8 και εμφανίστηκε σήμερα ξημερώματα στο ΕΛΤΑ (Λάρισας) απ όπου και παρέλαβα λίγο πριν! Δεν το έχω "ανάψει" ακόμα αλλα και εμένα έχει την ΝΕΑ μπαταρία 3000mAh, επιβεβαιώνοντας οτι πρόκειται για την ολοκαίνουργια παρτίδα!! Περισσότερα αργότερα! Λογικά και το δικό μου από την καινούρια παρτίδα θα είναι. 26/8 το παρήγγειλα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Μεχρι τωρα ειναι απλα φοβερο το κινητο, ειναι πολυ γρηγορο και οι φωτογραφικη του μου αρεσε, τα δεδομενα λειτουργουν απιστευτα γρηγορα και δεν υπαρχει κανενα κολλημα. Ηρθε και rooted φυσικα. Με την πρωτη φορτιση τι κανουμε; Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Mεχρι 100% και 1-2 ωρες ακομα. Μετα ξεφορτιση μεχρι 50% και παλι το ιδιο, 2-3 φορες. Γενικα καλο ειναι να αποφευγεται να το φορτιζουμε συνεχεια οταν εχει παει στο 5-10%, οσο πιο ψηλα τοσο πιο καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atndam Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Μεχρι τωρα ειναι απλα φοβερο το κινητο, ειναι πολυ γρηγορο και οι φωτογραφικη του μου αρεσε, τα δεδομενα λειτουργουν απιστευτα γρηγορα και δεν υπαρχει κανενα κολλημα. Ηρθε και rooted φυσικα. Με την πρωτη φορτιση τι κανουμε; Τιποτα, απλα φορτισε το μεχρι να παει 100% (απο εκει και περα σταματαει το κυκλωμα φορτισης να γεμιζει την μπαταρια) και αστο να αδειασει π.χ. μεχρι 20% και ξαναφορτισε το , καλο ειναι στην αρχη για 2 με 3 κυκλους να μην αδειαζει η μπαταρια τελείως. Αντωνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Mεχρι 100% και 1-2 ωρες ακομα. Μετα ξεφορτιση μεχρι 50% και παλι το ιδιο, 2-3 φορες. Γενικα καλο ειναι να αποφευγεται να το φορτιζουμε συνεχεια οταν εχει παει στο 5-10%, οσο πιο ψηλα τοσο πιο καλα. Τιποτα, απλα φορτισε το μεχρι να παει 100% (απο εκει και περα σταματαει το κυκλωμα φορτισης να γεμιζει την μπαταρια) και αστο να αδειασει π.χ. μεχρι 20% και ξαναφορτισε το , καλο ειναι στην αρχη για 2 με 3 κυκλους να μην αδειαζει η μπαταρια τελείως. Αντωνης ΟΚ ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!:) Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts