Jump to content

Jiayu G3S

georgePs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

guideman το κουμπωσα με το usb καλωδιο,

εκανε ενα μπλινκ μπλονκ οτι το "ειδε" το pc αλλα μεχρι εκει.....

δεν φαινεται η καρτα.

Κατα τα αλλα βεβαια, το airdroid δουλευει πολυ καλα.

εντιτ: γραφει ακριβως: συνδεδεμενο ως συσκευη πολυμεσων

καλο αυτο η κακο?

Κανε ενα ξε-τσεκαρισμα το USB debugging στα settings-developer options και ξανασυνδεσε το κινητο με το pc χρησιμοποιωντας το καλωδιο για να το αναγκασεις σε πρωτη φαση να δει την SD.

Κακο δεν ειναι, αλλα δεν σ αφηνει τη δουλεια σου να κανεις.

Προφανως καποια στιγμη σε ρωτησε, οποτε μεσα στις επιλογες του τηλεφωνου USB computer connection εχεις τσεκαρει το Media device ενω πρεπει να ειναι τσεκαρισμενο το USB storage, γι αυτο δεν σου το δειχνει με τιποτα.

Και κατι αλλο να ρωτησω. Ο υπολογιστης σου οταν συνδεεις ενα εξωτερικο σκληρο δισκο η ενα φλασακι σου ανοιγει αυτοματα ενα παραθυρο με επιλογες τι να κανεις?

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Είμαι ανάμεσα σε δυο κινητά αυτό και το faea f1 τι προτείνεται;

Υ.Γ. Ψάχνοντας λίγο να δω αν αυτά τα κινητά έρχονται Ελλάδα βρήκα στο fb ένα γκρουπ ή ότι είναι τέλος πάντων που λέγετε ΄ Φθηνά Ποιοτικά Προϊόντα απ το Εξωτερικό ΄ . Υπάρχει αντίστοιχο κανάλι στο youtube με διαφορά τρόπον τινά hands on από κινεζικά κύριος τηλέφωνα. Τους ξέρετε έχει αγοράσει κάποιος από εκεί; Τα λέω όλα αυτά γιατί προφανώς δεν έχω κάποια κάρτα (προπληρωμένη, πιστωτική κτλ) ούτε καν λογαριασμό σε τράπεζα.

στο κινεζικο ταχυδρομιο βαζωντας το track number μου εβγαλε Αυτην την ενδειξη (2013-08-17 07:55 ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS) στο ελτα track and trace (no information found) τι γινετε αραγε?

στο κινεζικο ταχυδρομιο βαζωντας το track number μου εβγαλε Αυτην την ενδειξη (2013-08-17 07:55 ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS) στο ελτα track and trace (no information found) τι γινετε αραγε?

Στο "Αrrived overseas", τότε θα φανεί στο ελτά TnT.

Είμαι ανάμεσα σε δυο κινητά αυτό και το faea f1 τι προτείνεται;

Υ.Γ. Ψάχνοντας λίγο να δω αν αυτά τα κινητά έρχονται Ελλάδα βρήκα στο fb ένα γκρουπ ή ότι είναι τέλος πάντων που λέγετε ΄ Φθηνά Ποιοτικά Προϊόντα απ το Εξωτερικό ΄ . Υπάρχει αντίστοιχο κανάλι στο youtube με διαφορά τρόπον τινά hands on από κινεζικά κύριος τηλέφωνα. Τους ξέρετε έχει αγοράσει κάποιος από εκεί; Τα λέω όλα αυτά γιατί προφανώς δεν έχω κάποια κάρτα (προπληρωμένη, πιστωτική κτλ) ούτε καν λογαριασμό σε τράπεζα.

Στο νημα του G3S μη ρωτας αυτους που το πηραν τι προτεινουν..

Γι αυτο που βρηκες δεν γνωριζω, αλλα σιγουρα αν θες να κανεις αγορες απο το internet να ακολουθησεις την πεπατημενη, δηλαδη λογαριασμο σε τραπεζα και πιστωτικη καρτα η εστω προπληρωμενη καρτα και πληρωμη με paypal. Αυτος ειναι ο πιο σιγουρος τροπος.

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

μετα απο 2 μερες (ελαφριας) χρησης,

το κινητο πιστευω οτι ειναι μια καλη επιλογη για καποιον που δεν εχει υπερβολικες απαιτησεις

και θελει να μεινει στα 150 (και λιγοτερα) ευρω.

Σε γενικες γραμμες, απο οτι ειδα δουλευουν ολα κομπλε,

εκεινο που μου εκανε εντυπωση μονο ειναι οτι ειναι χμμμ καπως αδηφαγο με την μπαταρια

οποτε θα ελεγα οτι θελει προσοχη τι ρυθμισεις εχεις σε οθονες, wifi κλπ....

Φανταζομαι οτι πρεπει να βαλω ενα μετρητη ενεργειας,

γιατι αν φυγεις για καμια εκδρομη, δυσκολα βγαζεις το ΣΚ.

Νομιζω οτι τετοια κινητα (4.5") κατω απο 2700 - 3000 mA μπαταρια

δεν φτουρανε ουτε για ζητω, αν εισαι ολη μερα και το σκαλιζεις....

Συνοπτικα για οποιον το προτιμησει,

θα μεινει απολυτα ικανοποιημενος, σε σχεση με τα λεφτα που θα δωσει.

Καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο jiayu g3s να το αγορασω απο ebay η απο την σελιδα τους εχετε κατι να προτεινετε ?? http://www.jiayumobileshop.com/ ευχαριστω...

Καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο jiayu g3s να το αγορασω απο ebay η απο την σελιδα τους εχετε κατι να προτεινετε ?? http://www.jiayumobileshop.com/ ευχαριστω...

Δεν είναι επίσημη σελίδα η συγκεκριμένη. Επίσης δεν έχει την 3άρα μπαταρία, έχει τη παλιά 2750mah.

Εχεις απο καπου να μου προτεινεις ??

http://www.minideal.net

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

μετα απο 2 μερες (ελαφριας) χρησης,

το κινητο πιστευω οτι ειναι μια καλη επιλογη για καποιον που δεν εχει υπερβολικες απαιτησεις

και θελει να μεινει στα 150 (και λιγοτερα) ευρω.

Σε γενικες γραμμες, απο οτι ειδα δουλευουν ολα κομπλε,

εκεινο που μου εκανε εντυπωση μονο ειναι οτι ειναι χμμμ καπως αδηφαγο με την μπαταρια

οποτε θα ελεγα οτι θελει προσοχη τι ρυθμισεις εχεις σε οθονες, wifi κλπ....

Φανταζομαι οτι πρεπει να βαλω ενα μετρητη ενεργειας,

γιατι αν φυγεις για καμια εκδρομη, δυσκολα βγαζεις το ΣΚ.

Νομιζω οτι τετοια κινητα (4.5") κατω απο 2700 - 3000 mA μπαταρια

δεν φτουρανε ουτε για ζητω, αν εισαι ολη μερα και το σκαλιζεις....

Συνοπτικα για οποιον το προτιμησει,

θα μεινει απολυτα ικανοποιημενος, σε σχεση με τα λεφτα που θα δωσει.

Νομιζω οτι κανεις πλακα.

Ναι τo βρηκα και λεω να το παραγγειλω αλλα ρε παιδια δινει 2750mha μπαταρια οχι 3000mha τι γινετε τωρα ?? εγω το ηθελα με την 3000mha μπαταρια

Συγνωμη αν επαναλαμβανομαι αλλα μπορει καποιος να με βοηθησει στο να γραφω ηνυματα με 160 χαρακτηρες?

Το handcent sms δεν υποστηριζει dual sim

http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg

M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage

Συγνωμη αν επαναλαμβανομαι αλλα μπορει καποιος να με βοηθησει στο να γραφω ηνυματα με 160 χαρακτηρες?

Το handcent sms δεν υποστηριζει dual sim

Γραφε κεφαλαια.

Δοκιμασε το GoSMS.

Ναι τo βρηκα και λεω να το παραγγειλω αλλα ρε παιδια δινει 2750mha μπαταρια οχι 3000mha τι γινετε τωρα ?? εγω το ηθελα με την 3000mha μπαταρια

Οσο και να εψαξα δεν βρηκα με 3000mah και MTK6589T επεξεργαστη... Αν δε προκυψει κατι θα το παραγγειλω την Δευτερα απο εδω.

http://www.minideal.net/jiayu-g3s-phone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-quad-core-gps-4-5-ips-gorilla-glass.html

Και εγω φιλε μου δεν βρηκα αυτο τον συνδιασμο ακομη και θα το παρω απο minideal απ οτι βλεπω ακομη μια τελευταια ερωτηση οταν ειναι να κανεις την παραγγελεια απο minideal λεει δεξια κατω απο την τιμη Accessories+Service λεει παρακατω Root(need) +$5.00 αυτο επιδει δεν ειμαι και πολυ γνωστης τι ακριβως ειναι ? Πρεπει αν το παραγγειλω να τον πληρωσω και 5 δολλαρια παραπανω να μου κανει και αυτο ? και σε τι βοηθαει ευχαριστω παιδια παντως που βοηθατε !

Και εγω φιλε μου δεν βρηκα αυτο τον συνδιασμο ακομη και θα το παρω απο minideal απ οτι βλεπω ακομη μια τελευταια ερωτηση οταν ειναι να κανεις την παραγγελεια απο minideal λεει δεξια κατω απο την τιμη Accessories+Service λεει παρακατω Root(need) +$5.00 αυτο επιδει δεν ειμαι και πολυ γνωστης τι ακριβως ειναι ? Πρεπει αν το παραγγειλω να τον πληρωσω και 5 δολλαρια παραπανω να μου κανει και αυτο ? και σε τι βοηθαει ευχαριστω παιδια παντως που βοηθατε !

εγω το παραγγειλα χωρις να τους πω να ειναι ροοτ και ηρθε ροοταρισμενο οποτε μην τα πληρωσεις!!!

παντως ειναι παρα πολυ γρηγορο!!!

γιατι το λες αυτο?

που διαφωνεις?

Αδηφαγο το G3S;

Εχεις ξανα smartphone?

Και προφανως κραταει 2 μερες, για κοιτα τις εφαρμογες σου να δεις ποια ειναι η σαπια.

Τελικά εφαρμογή για μηνύματα και υποστήριξη dualsim υπάρχει?

http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg

M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage

Αδηφαγο το G3S;

Εχεις ξανα smartphone?

Και προφανως κραταει 2 μερες, για κοιτα τις εφαρμογες σου να δεις ποια ειναι η σαπια.

Κι εμένα μια μέρα, μιάμιση το πολύ κρατάει κ απ'οσο βλέπω, το 75% το τρώει το σύστημα.

Κι εμένα μια μέρα, μιάμιση το πολύ κρατάει κ απ'οσο βλέπω, το 75% το τρώει το σύστημα.

Προφανως, τα στατιστικα τα αναγραφει λαθος.

Ή κατι σου τρωει την μπαταρια, ή παιζεις παιχνιδια.

Και σε μενα 1 μερα βγαζει, αλλα ή θα παιζω παιχνιδια ή θα σερφαρω με mobile data, συνολο 3-4 ωρες οθονη.

Με wifi και χωρις παιχνιδια, ανετα βγαζω ~2 μερες

Προφανως, τα στατιστικα τα αναγραφει λαθος.

Ή κατι σου τρωει την μπαταρια, ή παιζεις παιχνιδια.

Και σε μενα 1 μερα βγαζει, αλλα ή θα παιζω παιχνιδια ή θα σερφαρω με mobile data, συνολο 3-4 ωρες οθονη.

Με wifi και χωρις παιχνιδια, ανετα βγαζω ~2 μερες

Το θέμα είναι ότι επειδή στο ρικαβερι δε μπορείς να κάνεις ρισετ τα στατιστικά της μπαταρίας, πέρασα το battery saver pro αλλά κ πάλι...

Παιγνίδια έχω να παίξω καμιά δεκαπενταριά μέρες

Το θέμα είναι ότι επειδή στο ρικαβερι δε μπορείς να κάνεις ρισετ τα στατιστικά της μπαταρίας, πέρασα το battery saver pro αλλά κ πάλι...

Παιγνίδια έχω να παίξω καμιά δεκαπενταριά μέρες

Γιατι να τα σωησεις ανθρωπε μου; Δεν χρειαζεται, δεν εκανε τιποτα και για αυτο και το βγαλανε.

Δες με το GSAM Battery monitor ή το betterbatterystats (δωρεαν στο XDA)

Kαι εκει χανουν τα στατιστικα, αλλα αν μια εφαρμογη οντως τρωει πολυ, θα μπορεις να την εντοπισεις.